Здравей Гост

Слънчеви и лунни затъмнения през 2009 и 2010 г.

• 159 Отговора
  • 29024 Прегледи
Re:Слънчеви и лунни затъмнения през 2009 г.
« Отговор #60 -: Август 06, 2009, 02:32:13 pm »
   Не знам, но явно е оказало някакво влияние, ако се е задействала оста 3-9, а в 9 дом ми е наталната луна, където транзитната Луна е била в сходящ съвпад, явно срещи с хора живеещи в чужбина. Интересното е че двата случая са свързани с роднини от чужбина, катастрофиралите са ми много близки роднини, леля ми и братовчедка ми, а фена - също роднина, но далечен...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #61 -: Август 06, 2009, 10:49:50 pm »
А впрочем неска е и Богоявление.

*

Helo

« Отговор #62 -: Август 12, 2009, 05:06:59 pm »
Споделете как ви се отразява над 6-минутното слънчево затъмнение от тази година. Има ли промени при вас? При мен има.  ;D На мен слънчевото затъмнение ми попада в 9-ти дом и май не сключва никакви негативни аспекти. Дома на висшето образование и пътуванията.  ;D

Сега ме приеха да следвам точно това, което отдавна исках, но навремето не ме приеха това и завърших друго. Аз сега кандидатствах само една специалност - тази, която исках и от която определено ще имам голяма полза. Целта ми не е била да вляза да следвам каквото и да е, само и само да завърша още едно висше, а исках само едно нещо и сега след затъмнението ме приеха.  ;D

Освен това имам и желание за пътувания. Планирала съм да пътувам из разни градове в България, с цел кратка екскурзия и посещаване на музеи, пещери и тракийски гробници. Ама те ще се отложат малко, че сега съм много заета. Но досега не съм мислила за пътувания, а сега вече мисля и смятам да си осъществя плановете. Това е при мен и влиянието на слънчевото затъмнение.

Кажете на вас дали ви се отразява.

*

aiia

« Отговор #63 -: Август 13, 2009, 12:22:09 pm »
Гледам на една приятелка картата, на 22 юли, сл. затъмнение е в съвпад с Марса й в Рак - 12 дом /28 гр./ който е в квадрат с Венера на 29 гр. 26' в Овен-10 дом. Пак по сл. затъмнение, СЛВ е с точност на ДЕСЦ й.

Нещата в любовта й/брака не вървят. Дали ще последва развод?? Хм... Още при ретроградна Венера в Овен март/април 2009 са започнали проблемите. А с това сл. затъмнение още по-зле. Дали е необратимо?? Някой има ли наблюдения...  :-[

Един приятел роден 2 дена след дамата, по едно и също време/час, но 2 дена разлика имат. Зодия Овен са и двамата. Та и там се наблюдават същите проблеми. Само че при него е раздяла  и е окончателна.
« Последна редакция: Август 14, 2009, 01:32:06 am от Aiia »

*

Skarlet

« Отговор #64 -: Август 13, 2009, 01:23:19 pm »
Може само да има критичен период.Важно е какви аспекти правят наталните и транзитните Сатурн и Уран-управители на 7 дом.Виж ги. Но и това не е достатъчно.Виж прогресивната Луна къде е и какви аспекти прави.Кои домове управляват Марс и Венера?

*

aiia

« Отговор #65 -: Август 13, 2009, 02:25:51 pm »
Сатурн - 2дом /Лъв/ и Уран в 4 дом/ Скорпион/ са в квадрат. Прогресивната Луна е в Овен, първите градуси на Овен в опозиция със натален СЛВ. / ако това има значение де/ просто гледам къде са точните аспекти.

Венера управлява ИЦ и 11 дом, а Марс управлява  МЦ. Май нещата се връзват. Дано да е само критичен период.

*

mamma_mia

« Отговор #66 -: Август 13, 2009, 04:04:53 pm »
И мойто сл.затъмнение се случи в 12 дом,съвпад с южен възел ,опозиция 7 дом.
Затъмнението сключва само секстили и тригони с нат.планети.
За сега не мога да говоря за събития(освен,че баща ми пак е в болница).Но наистина и аз имам напрежения с мъжът си.Дано си останат само напрежения...... ;D

*

Skarlet

« Отговор #67 -: Август 13, 2009, 04:06:23 pm »
Така,както си ги описала нещата май и Луната преви квадрат към Уран и Сатурн. С Уран/управител на 7 дом/ в 4 дом повечето хора не подписват брак,а живеят на семейни начала.Ако са подписали,....не знам. Аз съм бавно развиваща се  ;D и без да гледам карта не мога да кажа нищо със сигурност.Но като наближи прогресивната Луна Венерата й, ще стане още по-кофти,щото тя си има и квадрат на Венера в заточение и Марс в падение. Но най-важни са аспектите между Уран /упр. на 7 дом/ и Слънцето й,което управлява асцендента й в натала /то трябва да го управлява,щом има Водолей на десц./. Ма,като питате нещо,пускайте инфо.Така се нервим.Тука има,тука нема.  :P

*

veshti4ka

« Отговор #68 -: Август 13, 2009, 04:40:46 pm »
запрете се малко бре  >:(  започнете да мислите само убавини и да видите какво ще ви е леко на душицата  ;D ;D ;D ;D ;D  оммммммм ....   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #69 -: Август 13, 2009, 05:21:43 pm »

Рахат си бях като не се занимавах с астрология.

И аз, и аз!

*

Skarlet

« Отговор #70 -: Август 13, 2009, 06:34:16 pm »

Рахат си бях като не се занимавах с астрология.

И аз, и аз!

И аз,и аз.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #71 -: Ноември 13, 2009, 12:01:53 am »
малеее на връх Нова година има лунно затъмнение ::) ::) и то ще прави тригон със сатурна ми ::). някой имал ли е такъв аспект?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #72 -: Ноември 13, 2009, 07:40:09 am »
малеее на връх Нова година има лунно затъмнение ::) ::) и то ще прави тригон със сатурна ми ::). някой имал ли е такъв аспект?

ми то ще е на 10,14* в рак, на мен Слънцето ми е на 12,12* в риби - 2 градуса брои ли се за тригон или е много  :-\  да не говоря, че и на 31 декември ми започва новия лунар  ;D ;D ;D

въййй на 8* в рак в 5 дом ми дирекциония Марс - управитела на 2 дом... дъл пък няма да прасна джакпота  :P ;D ;D ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #73 -: Ноември 13, 2009, 08:00:28 am »
А какво ще рече лунното затъмнение в 12ти,секстил венера в 10ти,опозиция юпитер 6ти? :o

*

Mia21

• 2502
« Отговор #74 -: Ноември 13, 2009, 09:21:50 am »
А какво ще рече лунното затъмнение в 12ти,секстил венера в 10ти,опозиция юпитер 6ти? :o

И моето ще е там-в 12-ти.Не прави никакви мажорни аспекти. ???

« Отговор #75 -: Ноември 13, 2009, 11:57:58 am »
   Ооо, при мен картинката се очертава интересна, тамън ще е почнала новата ми соларна година. И това лунно затъмнение ще е в опозиция на Слънцето ми, в края на първи и началото на ІІ дом...Кво да чакам ?

*

Uran

• 6041
« Отговор #76 -: Ноември 13, 2009, 12:15:44 pm »
Toчно на К12 ще ми е в точен полуквадрат с натална Луна, която е У12.  ???
Тези, които имаме затъмнение по асц, 12 дом, 6 дом, Слънце - ще трябва да пием повече витамини и да хапваме богата на белтъчини храна.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #77 -: Ноември 13, 2009, 12:27:33 pm »
Toчно на К12 ще ми е в точен полуквадрат с натална Луна, която е У12.  ???
Тези, които имаме затъмнение по асц, 12 дом, 6 дом, Слънце - ще трябва да пием повече витамини и да хапваме богата на белтъчини храна.

Добър съвет.
АЗ и сега си пия витамини и готвя здравословно ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #78 -: Ноември 13, 2009, 02:10:20 pm »

ми то ще е на 10,14* в рак, на мен Слънцето ми е на 12,12* в риби - 2 градуса брои ли се за тригон или е много  :-\  да не говоря, че и на 31 декември ми започва новия лунар  ;D ;D ;D

въййй на 8* в рак в 5 дом ми дирекциония Марс - управитела на 2 дом... дъл пък няма да прасна джакпота  :P ;D ;D ;D

Хм. На мен ми съвпада абсолютно точно с Мерк във 2 ри дом.  И аз не бих отказала джакпота  ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #79 -: Ноември 13, 2009, 06:40:15 pm »
Тоя джакпот го чакам още от слънчевото затъмнение ама нещо ми бяга за сега  :D ;D Иначе лунното на 31ви ми се пада на 1 градус от оста Асц-Дсц..хм,какво според вас мога да очаквам? ???
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.