Ще разкажа за ситуацията от моя си гл. точка. На тази работа никога не съм се чувствала добре емоционално, а за мен това не е маловажно. Държи ме заплатата - не е космическа, но с подобна, работа едва ли ще си намеря. Освен това не ми се работи в малка фирмичка, а тази е достатъчно голяма и известна. И сега сме в най-засегнатият от кризата бранш - свива се дейността, засега съкращения няма, но само защото хора сами напускат. На мен може би ми се иска да ме преместят в някоя от др. фирми на холдинга. Така хем ще съм тук, хем не точно. Въпросите, които съм задала са предизвикани от това, което сама се питам - ще ме съкратят ли, ще ме преместят ли, нова работа ли да си търся, как ще се промени ситуацията тук, самата фирма ще я бъде ли? И аз самата не знам какво точно искам.Или да остана тук, но нещата да се променят или да си намеря друга работа, но да се чувствам добре. И в тоя ред на мисли, ако си търся нова работа имам ли шанс за нещо подходящо. Тъй като в момента може би имам една възможност, но ме е страх от новите отговорности, че може да не се справя, да не сгреша, ако сама напусна...
И огромно благодаря за изчерпателните мнения!