Здравей Гост

Молба за мнение

• 20 Отговора
  • 3537 Прегледи
*

elle

• 32
Молба за мнение
« -: Януари 19, 2009, 03:24:13 pm »
Здравейте, напоследък се случват разни трансформации в работата. Ще има ли промяна за мен? Съкращение, преместване, нова работа? Какво ме очаква? Моля за мнение. Родена съм на 7,8,1976;16,15ч. Пазарджик
Благодаря!

*

Nebesna

Re: Молба за мнение
« Отговор #1 -: Януари 19, 2009, 07:09:01 pm »
Имаш Близнаци на върха на 6-ти дом, което предполага възможности за повече от една работа/професия. Меркурий в натала ти е на 7 градуса Дева. Нямаш тежки транзити нито в 6-ти дом, нито спрямо господаря на 6-ти дом (Меркурий). Мунданната опозиция Уран/Сатурн вече е отминала градуса на твоя натален Меркурий. Вероятно тревогата ти е провокирана по 2 причини: 1/ транзитния Меркурий е ретрограден; 2/ Сатурн в Дева е ретрограден и се завръща към твоя натален Меркурий, но ти не се притеснявай - Сатурн няма да стигне до 7 градуса Дева. Ретроградния му период приключва много преди това. Не ти се очертават промени в работата. Няма прогресивни планети в 6-ти или 10-ти дом. Прогресивната Луна е в 3-ти дом (Риби) и е отминала опозицията с наталния Меркурий в Дева. Прогресивният Юпитер е в съвпад с куспидата на 6-ти дом, което ти дава известна защита.

Имаш МЦ на 15 градуса Везни, а Венера е в Лъв на 29 градуса. Няма тежки аспекти, влияещи върху хода на кариерното развитие.

Юпитер е във Водолей в твоя 2-ри дом - добро материално положение през настоящата година, но поради предстояща опозиция с наталното ти Слънце - въздържай се от прекомерни разходи.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2 -: Януари 19, 2009, 07:25:13 pm »
В солара има много силно изявен 11 дом, каквото и да значи това. Там е слънчо, Венера в съвпад със себе си, мотаят се двата Меркурия и почти двата Сатурна. А Венера е управител и на асцендента. Пък на върха на 11 е лъв.
И Марс съвпад със себе си в 12. И в опозиция с Уран в 6.
Единадесети Дом – описва дейността на индивида в социалната единица, приятелите, покровителство и помощ от приятели, социални контакти, групи, клубове и организации, хуманитарни дейности, природо-научни интереси и нови технологии, реализиране на надеждите, желанията и мечтите, бъдещи проекти, нови социални или професионални цели, сферата на действената и обединена енергия, бунтовника или реформатора.
Свързва се с влиянието на знака Водолей и планетите Уран и Сатурн.

Тук трябва да има голямо движение от миналия и рожден ден до следващия или някъде в тоя провеждутък.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Януари 19, 2009, 08:16:56 pm »
Ще има ли промяна за мен? Съкращение, преместване, нова работа?

Сега нямам време да ти разгледам наталната карта.
Затова построих хорарна за момента на задаване на въпроса тук, във форума.
Изглежда, че не се чувстваш особено удовлетворена от текущата ситуация, но би било добре да проявиш повече инициатива. В създалата се ситуация на сегашната ти работа вероятно са замесени и други хора.
Луната в хорара има няколко сходящи аспекти и всички те са хармонични.
Единствено ретро Меркурий може да даде евентуално забавяне, но дължащо се по-скоро не лично на теб, а на отсрещната страна, която и каквато и да е тя, на действията и/или намеренията на други хора...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #4 -: Януари 19, 2009, 09:23:25 pm »
И аз разгледах хорара. Асц. /питащия/ се управлява от Рак, както и втори дом. Въпросът вероятно е и с финансов характер. 6-ти дом е в Скорпион, управителят Плутон е в съвпад с Дсц, което може да значи, че изборът или решението не са само твои.
В 6-ти дом е интерсептиран Стрелец и вероятно има някаква ситуация или промяна, която е още в зародиш.
Сходящите аспекти на Луната наистина са хармонични, дано се проявят положително за теб. Луната ще направи секстил с Марс, стария управител на Скорпион, а това се смята за положителен знак.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #5 -: Януари 19, 2009, 10:32:40 pm »
Солара

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #6 -: Януари 19, 2009, 10:41:19 pm »
Мисля, че е време Elle да разкаже нещо за себе си, та да сверим и ние часовниците си  :).
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #7 -: Януари 19, 2009, 10:59:42 pm »
 :D
« Последна редакция: Януари 19, 2009, 11:55:03 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Януари 19, 2009, 11:45:50 pm »
Марс управлява 4-ти дом (Овен) и е втори управител на 11-ти дом в натала (Скорпион). Везни са на МЦ. По начина, по който е зададен въпроса, на мен ми се струва, че тя не иска да си сменя работата, а пита дали ще я засегнат промените/съкращенията.

« Отговор #9 -: Януари 19, 2009, 11:54:32 pm »
Марс управлява 4-ти дом (Овен) и е втори управител на 11-ти дом в натала (Скорпион). Везни са на МЦ. По начина, по който е зададен въпроса, на мен ми се струва, че тя не иска да си сменя работата, а пита дали ще я засегнат промените/съкращенията.
Не мога да повярвам! При правилно зададени данни, програмата го е изчислилал тотално грешно. Ще проверя настройките. А не съм ги променяла.  ??? Мерси, Небесна. Ретро, ретро, ретро.... >:(

еееее, на всичкото отгоре изтрих и прогнозата на хорара, която направих от друг източник!  :-X  :-X  :-X  :-X  :-X
« Последна редакция: Януари 20, 2009, 12:01:43 am от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elle

• 32
« Отговор #10 -: Януари 20, 2009, 09:38:00 am »
Ще разкажа за ситуацията от моя си гл. точка. На тази работа никога не съм се чувствала добре емоционално, а за мен това не е маловажно. Държи ме заплатата - не е космическа, но с подобна, работа едва ли ще си намеря. Освен това не ми се работи в малка фирмичка, а тази е достатъчно голяма и известна. И сега сме в най-засегнатият от кризата бранш - свива се дейността, засега съкращения няма, но само защото хора сами напускат. На мен може би ми се иска да ме преместят в някоя от др. фирми на холдинга. Така хем ще съм тук, хем не точно. Въпросите, които съм задала са предизвикани от това, което сама се питам - ще ме съкратят ли, ще ме преместят ли, нова работа ли да си търся, как ще се промени ситуацията тук, самата фирма ще я бъде ли? И аз самата не знам какво точно искам.Или да остана тук, но нещата да се променят или да си намеря друга работа, но да се чувствам добре. И в тоя ред на мисли, ако си търся нова работа имам ли шанс за нещо подходящо. Тъй като в момента може би имам една възможност, но ме е страх от новите отговорности, че може да не се справя, да не сгреша, ако сама напусна...
И огромно благодаря за изчерпателните мнения!
« Последна редакция: Януари 20, 2009, 10:08:55 am от elle »

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Януари 20, 2009, 07:36:49 pm »
Прочетох написаното от теб и мога да ти кажа само едно. Имаш повече от една възможност и винаги си била така устроена (по рождение) да имаш повече от една възможност. Все търсиш алтернативи. Такива са Близнаците в 6-ти дом по отношение на работата. Но, никой не може да ти посочи правилния път, защото само и единствено ти трябва да избереш какво да правиш.

*

elle

• 32
« Отговор #12 -: Януари 21, 2009, 09:11:38 am »
Благодаря на всички ви! :)

*

elle

• 32
« Отговор #13 -: Февруари 02, 2009, 09:48:03 am »
Здравейте отново!
Имам още един въпрос - искам да започна курс шев и кройка. Доста ми е далече от професията, но това е което цял живот съм искала да правя, а и мисля, че имам талант. Та молбата ми е да ми препоръчате  подходящо време за започване, тъй като съм се пробвала и друг път. Тогава ме съветваха да не стартирам такова нещо, че няма да се получи, аз не послушах, но наистина нищо не стана - не беше каквото исках. И тъй като сега имам възможност да избера кога да започна ви моля за мнение.
Благодаря ви!

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Февруари 02, 2009, 11:04:07 pm »
Здравейте отново!
Имам още един въпрос - искам да започна курс шев и кройка. Доста ми е далече от професията, но това е което цял живот съм искала да правя, а и мисля, че имам талант. Та молбата ми е да ми препоръчате  подходящо време за започване, тъй като съм се пробвала и друг път. Тогава ме съветваха да не стартирам такова нещо, че няма да се получи, аз не послушах, но наистина нищо не стана - не беше каквото исках. И тъй като сега имам възможност да избера кога да започна ви моля за мнение.
Благодаря ви!

С въпроси от подобен тип се занимава елективната астрология. На мен ми е любима. Само, че как ще определим кои домове и планети управляват курса по шев и кройка? Хм!!!! Трябва да помисля. Въпросът е интересен за мен.

А кои са възможните дати за започване? Дай, поне няколко!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #15 -: Февруари 03, 2009, 01:22:37 am »
Развиването на талант,особено свързан с работа на тялото се гледа по 2 дом и Управителят му.Добре е да има транзити във 2 дом,към планета във 2 дом(ако има такава) или към Упр.Естествения сигнификатор Венера също може да се разгледа.

Ако хоби се превръща в професия се гледа 6 дом.Макар че 6 дом и Меркурий(Дева),може да се разгледат също и по принцип без това за хобито да е налице.

Често подобни курсове се водят при активни 2,5 и 6 дом не толкова 3 и 9,които са свързани повече с теория и интелектуалната страна на нещата,отколкото с практичност и паралелна практика.

Венера по клони към шивашкия занаят тъй като продуктите от него предимно се използват в нейните области.Самата работа обаче може и да изисква силен Меркурий(сръчност)  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #16 -: Февруари 03, 2009, 09:41:27 am »
  уран - бих гледала за  сръчност и шиене също-ако това е солара на elle- той е на куспидата на 2 дом съответно с препратна към мерк и венера в дева  (скорпион- дева е успешен тандем за започване на сръчно начинание) забаването може да дойде по сатурнова линия

като изключим работния коментар- ще има развития в личен план:)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

elle

• 32
« Отговор #17 -: Февруари 04, 2009, 09:32:53 am »
Развиването на талант,особено свързан с работа на тялото се гледа по 2 дом и Управителят му.Добре е да има транзити във 2 дом,към планета във 2 дом(ако има такава) или към Упр.Естествения сигнификатор Венера също може да се разгледа.

Ако хоби се превръща в професия се гледа 6 дом.Макар че 6 дом и Меркурий(Дева),може да се разгледат също и по принцип без това за хобито да е налице.

Често подобни курсове се водят при активни 2,5 и 6 дом не толкова 3 и 9,които са свързани повече с теория и интелектуалната страна на нещата,отколкото с практичност и паралелна практика.

Венера по клони към шивашкия занаят тъй като продуктите от него предимно се използват в нейните области.Самата работа обаче може и да изисква силен Меркурий(сръчност)  ;)
Нека уточня - мисля, че талантът ми е по-скоро да измислям уникални и красиви неща. Поне според познатите ми. Но са ми нужни умения за да ги реализирам. Имам някакви, но не е достатъчно. Иначе в мечтите си виждам след време това да ми е професия.
За евентуални дни /часове за започване ще пиша по-късно.

*

elle

• 32
« Отговор #18 -: Февруари 19, 2009, 11:22:34 am »
Така... това, което успяха да ми конкретизират за курса е, че точно сега няма - може би в началото на март. Обучението е индивидуално, така че може след работа, може съботно-неделен, както реша.
И пак на дневен ред са съкращения във фирмата. Чудя се, да си търся ли нещо друго/т.е. ако си търся ще имам ли успех/, да изчаквам ли...

*

elle

• 32
« Отговор #19 -: Февруари 23, 2009, 09:25:07 am »
Никой ли няма да сподели мнение... :(