Здравей Гост

Медицинска астрология

• 318 Отговора
  • 63176 Прегледи
*

missKapriz

Re:Медицинска астрология
« Отговор #240 -: Юни 10, 2010, 08:58:22 pm »
няма тежък транзит към Венерата,но той проблема е стар-просто се е влошил драстично-увеличението беше 5 пъти преди 6 месеца-сега е 200 пъти над нормата...явно за това съм се чувствала уморена-лекарството трябва да се коригира предполагам
п.п.самата жлеза е спокойна,само антителата са ужасно много-сякаш организма ми не разпознава собствената си щитовидна жлеза и се опитва да я отхвърли,нещо такова ми обясниха,но не съм много наясно

« Отговор #241 -: Юни 10, 2010, 08:59:40 pm »
очите как са, при базедова е проблем с тях, изпъкналост
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

missKapriz

« Отговор #242 -: Юни 10, 2010, 09:01:36 pm »
освен парене,което може и да е от компютъра,няма друг проблем с очите,слава Богу
леко наддаване на килограми ,умора и тревожност по някога без причина-това са симптомите

« Отговор #243 -: Юни 10, 2010, 10:05:06 pm »
тр. юпитер  в опозиторен знак на Асц. , това голямо увеличение,200 пъти и квадратиращ Упр. на Асц. Венера  :o

*

missKapriz

« Отговор #244 -: Юни 11, 2010, 07:53:22 am »
Още няма квадрат Уран/Венера ,но Уран е в 6 дом и заедно с Юпитер е в опозиция с наталния съвпад Уран/Юпитер

*

tool

« Отговор #245 -: Юни 11, 2010, 11:38:41 am »

п.п.самата жлеза е спокойна,само антителата са ужасно много-сякаш организма ми не разпознава собствената си щитовидна жлеза и се опитва да я отхвърли,нещо такова ми обясниха,но не съм много наясно

това се нарича тиреоидит на Хашимото и се дължи на проблем в имунната система ..т.е имунната система образува антитела, с които атакува щитовидната жлеза, която инак си е здрава .. нещо подобно се получава при сенната хрема например ..   

при мен имаше съмнения за подобно заболяване / при транзит на сатурн върху натална луна .. а що си мисля, че и ти имаше наскоро такъв транзит ..   :-\   

//

имай предвид, че всякакви подсилващи имунитета лекарства и процедури са противопоказни! поне докато се нормализират антителата .. чувала съм, че при някои антителата стават хиляди от едни кални бани например ..  :rolleyes:     и не се шашкай излишно .. защо не опиташ с хомеопатия при някой добър лекар .. аз с хомеопатия за 1 седмица излекувах много сериозно заболяване, също свързано с ошашавена имунна система! и което традиционната медицина счита за хронично и по принцип нелечимо ..  ;)    успех!

*

tool

« Отговор #246 -: Юни 11, 2010, 11:41:22 am »
..лекарството трябва да се коригира предполагам

че какво лекарство са ти изписали на теб.. ужас! доколкото знам при това заболяване се пие само селен, антиоксиданти и някакви хомеопатични капки ..  :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #247 -: Юни 11, 2010, 12:18:44 pm »
Да, това е автоимунно заболяване и причините може да са по-дълбоки, отколкото изглежда.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #248 -: Юни 11, 2010, 06:52:08 pm »
Една моя позната получи такова заболяване на стресова основа, като усложнение след раждане. През м. януари роди момченце със спешно секцио, две упойки (първата не я хваща).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #249 -: Юни 11, 2010, 07:12:19 pm »
Цитат
че какво лекарство са ти изписали на теб.. ужас! доколкото знам при това заболяване се пие само селен, антиоксиданти и някакви хомеопатични капки ..
Гал,пия еутирокс в много ниски дози,тъй като хормоните на жлезата и самата жлеза са почти добре.Опитвам и с хомеопатия-бех прекъснала,но отново започнах.
Съни,това действително е автоимунно заболяване.
Лили,възможно е да съм го получила от стрес-изживяла съм два много силни стреса в живота си,като единия е свързан с раждането/плацента превия тоталис/,другия със смъртта на моята баба,но го откриха преди 2 години.Лошото е ,че оттогава уж пия лекарства,а антителата скочиха многократно
Майка ми има проблем с  щитовидната жлеза,но с обратна функция на моята,леля ми и тя-май е и наследствено

*

tool

« Отговор #250 -: Юни 11, 2010, 08:09:45 pm »

Гал,пия еутирокс в много ниски дози,тъй като хормоните на жлезата и самата жлеза са почти добре.Опитвам и с хомеопатия-бех прекъснала,но отново започнах.

ми не знам.. за това лекарство от лекар, на който имам доверие съм чувала че може да доведе до карцином на жлезата .. но предполагам при продължително лечение и в по-големи дози ..  :rolleyes:  аз на традиционната медицина не вярвам много-много, но всеки сам си решава как да се лекува ..   А днес четох една много интересна статия, за мъж който сам се е справил с много по-сериозно, но подобно заболяване   ;) :

http://www.ossem.eu/article.aspx?pg=arl27

*

missKapriz

« Отговор #251 -: Юни 11, 2010, 08:18:26 pm »
Истината  е ,че и аз не вярвам  :-\

« Отговор #252 -: Юни 12, 2010, 06:03:05 am »
с вяра и позитивни мисли стават чудеса :72: :58:

никога не се отчайвай, докато има надежда

Мис Каприз скорошно оздравяване :kissd:

*

Feia

« Отговор #253 -: Октомври 30, 2010, 09:15:39 pm »
Коя планета и кой знак управлява ушите?

*

nerealna

« Отговор #254 -: Октомври 30, 2010, 09:23:27 pm »

аз мисля, че уран ...или сатурн и козирог

*

Lillie

• 30532
« Отговор #255 -: Октомври 30, 2010, 09:25:13 pm »

Цитат
ТЕЛЕЦ
Този знак управлява областта на врата, ушите, небцето, ларинкса, сливиците, щитовидната жлеза, долната челюст, тилната област, малкия мозък, шийните прешлени, гласните струни, каротидните (сънните) артерии, юголарната вена и фаринкса.

Би трябвало да има връзка и с Меркурий, доколкото той се свързва с приемане и предавне на информация.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #256 -: Октомври 30, 2010, 09:25:53 pm »
По принцип знака е Телец.

*

nerealna

« Отговор #257 -: Октомври 30, 2010, 09:26:51 pm »
според това тук е козирог - http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:P5ubL70eussJ:www.marianaastro.com/Zodia-Kozirog.htm+%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0+%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F%2B%D1%83%D1%88%D0%B8&cd=8&hl=bg&ct=clnk&gl=bg&client=firefox-a

"В медицинската астрология Козирог управлява костите, коленете, ушите и зъбите. Много хора, родени под този знак имат проблеми с тези части на тялото., особено със зъбите."

*

Feia

« Отговор #258 -: Октомври 30, 2010, 09:32:23 pm »

Цитат
ТЕЛЕЦ
Този знак управлява областта на врата, ушите, небцето, ларинкса, сливиците, щитовидната жлеза, долната челюст, тилната област, малкия мозък, шийните прешлени, гласните струни, каротидните (сънните) артерии, юголарната вена и фаринкса.

Би трябвало да има връзка и с Меркурий, доколкото той се свързва с приемане и предавне на информация.

Току що четох в един сайт на английски, че Меркурий управлява ушите.

според това тук е козирог - http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:P5ubL70eussJ:www.marianaastro.com/Zodia-Kozirog.htm+%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0+%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F%2B%D1%83%D1%88%D0%B8&cd=8&hl=bg&ct=clnk&gl=bg&client=firefox-a

"В медицинската астрология Козирог управлява костите, коленете, ушите и зъбите. Много хора, родени под този знак имат проблеми с тези части на тялото., особено със зъбите."

Значи засега имаме трима претенденти - Телец, Меркурий и Сатурн.

;D

Да позавате някой, който има проблеми с ушите и да знаете какви лоши аспекти има в картата си?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #259 -: Октомври 30, 2010, 09:44:45 pm »
Между другото един колега Телец в момента има проблеми с тях. Ще кача карта по-късно да отсеем транзитите и да видим от кое може да е.