Здравей Гост

Медицинска астрология

• 318 Отговора
  • 63403 Прегледи
Re:Медицинска астрология
« Отговор #280 -: Януари 13, 2011, 09:56:48 pm »
       Съпругът ми е болен от ревматоиден артрит от 2003 г. Беше на легло няколко месеца, в началото му объркаха диагнозата, изпробваха няколко вида антибиотици и какво ли не, докато му стана ясно, че официалната медицина просто не може да му помогне за това заболяване. Категорично отказа да пие каквито и да е лекарства от тези поддържащите.  :(             
       Постигна дълга ремисия, но стана вегетарианец, 2 пъти годишно прави по 20 дневни гладувания, през останалото време е на специална диета. Лекарствата за ревматоидния артрит не е сигурно колко помагат, но със сигурност при продължително пиене увреждат всички вътрешни органи. Сега е добре, дано е така и занапред.

*

missKapriz

« Отговор #281 -: Януари 14, 2011, 01:23:06 am »
Много се радвам,когато чувам как някой се е излекувал с диета,глад или всякакво алтернативно лечение.не вярвам в медицината/официалната/ кой знае колко и се възхищавам на хора взели здравето си в свои ръце
Денебола,от сърце желая здраве в семейството ви.
Има едно предаване по Зона Реалити за излекувани неизлечимо болни с нетрадиционна медицина -всяка сутрин в 7 мисля или 7,30

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #282 -: Януари 14, 2011, 01:25:55 am »
Много се радвам,когато чувам как някой се е излекувал с диета,глад или всякакво алтернативно лечение.не вярвам в медицината/официалната/ кой знае колко и се възхищавам на хора взели здравето си в свои ръце
Има едно предаване по Зона Реалити за излекувани неизлечимо болни с нетрадиционна медицина -всяка сутрин в 7 мисля или 7,30

То е точно там където и всичко останало....В мисълта и в намерението ни! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #283 -: Януари 14, 2011, 01:26:01 am »
  В момента нямам личен контакт с родителите, но за болестта - всичко е почнало с някакъв артрит преди 3-4 години /при първа възможност ще попитам кога точно/, след лечение с кортизони всичко се обърква....И до ден днешен е на кортизонова, предполагам поддържаща, терапия. Детето е било много красиво и талантливо, участвало е в танцов ансамбъл, а в момента е изглеждало като на 4-5 годишно умствено изостанало дете, не говори, не познава близките си, издава звуци, вместо реч.....Доколкото знам родителите са искали да участват в "Байландо", но поради липсата на точна диагноза им било отказано.

ужас!!!наистина ли е възможно толкова време да продължи тази агония?!! :angry:
сега какво- има съмнения за диагнозата ли??с този натален хирон на к6, и плутон, който кой знае още колко време ще е в шести дом..наистина трябва и мнения на други лекари да съберат, не трябва да се отказват..не знам защо, но все още ми се струва, че уран и меркурий са замесени, ето сега видях и че хирон има аспекти с тях..да не би като влезе уран в овен и направи тригон със слв-то му да се отприщи нещо..тъкмо ще е на мц тогава..
съжалявам, че не разбирам повече.. :(

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #284 -: Януари 14, 2011, 04:14:48 am »
Дейзи, ти какво отношение имаш към това дете ?
Имаш ли връзка с родителите, за да ги посъветваш
да спрат кортизоновото лечение.
Как може на 10 год. да се предписва продължително
кортизонова терапия   :-X

Има толкова форуми в нета ( ако не могат да дойдат до София )
за да потърсят помощ и съвет.
Кортизоновите препарати имат повече странични ефекти
и изобщо не лекуват, а само подтискат симптомите.
Задържат вода в клетките и детето се подува и напълнява,
тотално объркват метаболизма   :-[

Ако тези родители мислят за детето си, до сега да са го завели
на добър  Хомеопат, което лечение е най-добро и успешно
при децата.
Ако детето е танцувало в ансамбъл е възможно да е преболедувало вирусно
заболяване придружено с преумора и претоварване незабелязано....
Да спират постепенно коризона, да минат на вегетарианска диета с
много цитрусови плодове - тридневни плодови диети с фреш от портокали + грейпфрути

Ние каквото и да си приказваме - ти какво можеш да помогнеш  :(

Изумена съм от лекарското невежество ( да не попада човек в ръцете им )  :o
Естествени минерали и амулети

« Отговор #285 -: Януари 14, 2011, 05:06:31 pm »
Пектинът изчиства отровите от организма. Съдържа се в ябълките, цитрусови плодове, моркови и др.

« Отговор #286 -: Януари 14, 2011, 05:24:42 pm »

Благодаря за пожеланието, missKapriz.  :blink:
Това е най-хубавото нещо, което може да се пожелае на някого.
Много е трудно когато става въпрос за дете. Не е лесно родителите да вземат решение да спрат лекарствата на детето си. При нас мъжът ми просто се заинати, каза че той взима решенията за собственото си здраве и ...ние просто силно се надявахме да се окаже прав. :-\
А и не се знае дали са обратими последствията от тези лекарства. Тези лекари милост нямат.  :'(

« Отговор #287 -: Януари 14, 2011, 05:46:10 pm »
Как може на 10 год. да се предписва продължително
кортизонова терапия   :-X

Кортизоновите препарати имат повече странични ефекти
и изобщо не лекуват, а само подтискат симптомите.
Задържат вода в клетките и детето се подува и напълнява,
тотално объркват метаболизма   :-[

Изумена съм от лекарското невежество ( да не попада човек в ръцете им )  :o

Преди няколко години ме заболя коляното и ходих на преглед при "най-добрият лекар" при такива заболявания и той въпреки, че не видя нищо на ренгеновата снимка, реши че съм болна от нещо си там, забравих какво беше, и ми предписа кортизоново лечение! Каза ми да не се притеснявам, че съм можела да напълнея от тях. На мен ми звучеше много страшно тези кортизони и повече не стъпих в кабинета му, нито си купих лекарствата.
Добре че съм се вслушала във вътрешния си глас.

За съжаление днес трябва да стоим далече от лекарите. Толкова грешки им се насъбраха. Нямам думи!

« Отговор #288 -: Февруари 15, 2011, 06:48:55 pm »
 В момента нямам личен контакт с родителите, но за болестта - всичко е почнало с някакъв артрит преди 3-4 години /при първа възможност ще попитам кога точно/, след лечение с кортизони всичко се обърква....И до ден днешен е на кортизонова, предполагам поддържаща, терапия. Детето е било много красиво и талантливо, участвало е в танцов ансамбъл, а в момента е изглеждало като на 4-5 годишно умствено изостанало дете, не говори, не познава близките си, издава звуци, вместо реч.....Доколкото знам родителите са искали да участват в "Байландо", но поради липсата на точна диагноза им било отказано.

Рожден ден   
26 февруари 2000 г.
Лична информация   
Мария е родена на 26.02.2000г. През 2003г. и бе поставяне диагноза Ювенилен Хроничен Артрит системна форма, заболяването протича със чести рецидиви и това я направи зависима към лекарствата. В края на 2007г. се наложи смяна на лечението и , което допълнително подтисна имунитета и , и детето направи поредица от гърчове. Изпадна в състояние на кома и от тогава е неадекватна , не говори и не общува с близките си.Установи се мозъчна атрофия, и е с доказана епилепсия. Три години след случилото се детето има известно подобрение , но относно основното и заболяване , нещата се влошават. Наложи се лечение с Енбрел , което бе поето изцяло от Българската Коледа , но за съжаление не даде резултат. От март месец започва лечение с нов препарат - Ro-ectemra, което ще струва средно между 600-700лв. месечно.
След запитване до Израел , получихме потвърждение от ILREFUA MEDICAL CENTER , за предиагностициране на неврологичното и състояние.

Отворена е сметка за събиране на средства за подкрепа на семейството:
ProCredit Bank - BG20PRCB92301029387411 в лева.
За повече информация на тел.: 0878277307 - Зорница Иванова - майка на детето. (прочетете по-малко)
Електронна поща   
zornica7373@abv.bg
Телефон   
0878277307 -  ТОВА ГО КОПНАХ ОТ СТЕНАТА НА ДЕТЕТО, МАЙКА МУ Е ОТВОРИЛА САЙТ....http://www.facebook.com/pages/Maria-Ivanova-Zov-za-pomos/130142953722617?sk=info
« Последна редакция: Февруари 16, 2011, 02:23:39 pm от daisyline »

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #289 -: Април 30, 2011, 08:22:53 am »
Какво стана с това дете Мария? Някой има ли информация: събрали ли са парите? Видях снимките и някаква коренна промяна, но не знам какво да мисля.

« Последна редакция: Август 17, 2011, 09:23:50 pm от Shreya »

« Отговор #290 -: Април 30, 2011, 05:52:41 pm »
  Аааа, на 28.04 - беше благотворителния концерт в Хасково, а днес ако не се бъркам във Варна - родителите са много щастливи http://haskovo.info/index.php?option=com_content&task=view&id=17221&Itemid=2....Има надежда в очите на родителите...
« Последна редакция: Април 30, 2011, 06:08:05 pm от daisyline »

« Отговор #291 -: Май 07, 2011, 04:40:28 pm »
http://daoin.com/fiveorgans.php

китайците не спират да ме удивляват

вчера видях интересен пояс с нефрити, и се включва на ток, за проблеми с бъбреците :o
и едно килимче с размер на възглавничка , от нефрити, свързани като кристална решетка,върху която да спиш :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #292 -: Май 28, 2011, 03:49:04 pm »
за гърч - кой е виновника  :rolleyes:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #293 -: Май 28, 2011, 04:05:50 pm »
Зависи какъв, но вероятно Меркурий и Марс?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #294 -: Май 28, 2011, 04:54:54 pm »

Ми то започва от мозъка.  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #295 -: Май 28, 2011, 05:04:02 pm »
http://daoin.com/fiveorgans.php

китайците не спират да ме удивляват

вчера видях интересен пояс с нефрити, и се включва на ток, за проблеми с бъбреците :o
и едно килимче с размер на възглавничка , от нефрити, свързани като кристална решетка,върху която да спиш :o

О, и руснаците! Има цял институт, който се занимава с такива технологии за физикални методи на лечение, чрез кристали. Ако го издиря, ще постна линк. Още по време на войната са ползвали сердолик във военните клиники с цел кръвоспиране. Изобретили са някаква духалка, чиято струя въздух преминава през кристала и се насочва към болното място.   
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #296 -: Май 28, 2011, 05:10:38 pm »

Марс....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #297 -: Май 29, 2011, 02:05:41 am »
единият вид - следствие висока температура 41 гр.
другият следствие висок креатинин - бъбречна недостатъчност

*

Diyana

• 2705
« Отговор #298 -: Май 29, 2011, 04:01:46 am »
За първия-Марс за втория- Сатурн във Везни към Марс/Венера в натала?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #299 -: Май 29, 2011, 04:04:49 am »
за гърч - кой е виновника  :rolleyes:

Зависи какъв е гърча. Дъщеря ми е преживявала температурен гърч в ръцете ми на 1 годинка. Сега ще върна назад времето и ще ти кажа какви са били транзитите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥