Здравей Гост

Медицинска астрология

• 318 Отговора
  • 63370 Прегледи
*

Nebesna

Re:Медицинска астрология
« Отговор #60 -: Февруари 14, 2010, 08:20:23 pm »
Имам  сега информация от майката . Момичето е ходило на друг лекар и той като видял какво и е състоянието я завел при дерматолаг, направо в кабинета му, преди всички пациенти.  Диагнозата на дерматолога е екзема, изписал и е два вида мехлеми и олио.  Обривите веднага са се успокоили.

Браво! Правилно е постъпила. Екземата е дерматит.

*

Helo

« Отговор #61 -: Февруари 15, 2010, 11:30:15 pm »
Според вас, ако човек има проблеми с бъбреците, защото Сатурн е във Везни в 6-ти дом, а Нептун в квадратура с Венера, а Венера управлява Слънцето и асцендента и е в 1-ви дом...

и въобще по принцип човек има проблеми с бъбреците, ако почита планетата Венера (освен лечението и прегледа при доктор) дали това ще подобри състоянието на бъбреците и въобще, органите, управлявани от Венера?

Като казвам да почита планетата имам предвид да върши дейности, които са по нея, да носи камъни, които са по съответната планета и подобни.

Или влиянието на планети като Сатурн и Нептун и други не може да се преодолее така?

*

Helo

« Отговор #62 -: Февруари 16, 2010, 12:22:25 am »
Или трябва да се почитат планетите, които вредят?

Или всички замесени?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Февруари 16, 2010, 12:51:37 am »
хело, има една книга- БОЛЕСТА КАТО ПЪТ.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #64 -: Февруари 16, 2010, 01:06:15 am »

*

Isis

• 30
« Отговор #65 -: Февруари 16, 2010, 06:50:29 pm »

Или всички замесени?

Задължително трябва да се почитат всичките планети. Трябва да си направиш един олтар у вас и да им се кланяш всеки ден по три пъти, сутри, обед и вечер и един път в 4 ч. по сред нощ, като не забравяш да пееш молитвата \"Отче наш\"   по 9 пъти.
"Това, което човек си въобразява, че чува и това, което говорещият наистина има  предвид,
могат да бъдат противоположни неща. Опитай се да усещаш мислите зад плетеницата от човешкото многословие." - Шри Юктешвар

*

Helo

« Отговор #66 -: Февруари 16, 2010, 07:03:56 pm »

Или всички замесени?

Задължително трябва да се почитат всичките планети. Трябва да си направиш един олтар у вас и да им се кланяш всеки ден по три пъти, сутри, обед и вечер и един път в 4 ч. по сред нощ, като не забравяш да пееш молитвата \"Отче наш\"   по 9 пъти.

Ти вземи да си обръснеш брадата, че си много брадясал! Да преминеш от страшен към нормален вид, че да не се плашат хората от теб.  :rolleyes:

Да не изглеждаш като излизаща от пещера от в дън горите тилилейски мечка.
« Последна редакция: Февруари 16, 2010, 07:08:49 pm от Hi »

*

Isis

• 30
« Отговор #67 -: Февруари 16, 2010, 07:13:31 pm »
Ти от къде си толкова сигурна как изглеждам?
Май тука малко се обърка в предположението си.
"Това, което човек си въобразява, че чува и това, което говорещият наистина има  предвид,
могат да бъдат противоположни неща. Опитай се да усещаш мислите зад плетеницата от човешкото многословие." - Шри Юктешвар

*

Nebesna

« Отговор #68 -: Февруари 16, 2010, 07:13:58 pm »
Според вас, ако човек има проблеми с бъбреците, защото Сатурн е във Везни в 6-ти дом, а Нептун в квадратура с Венера, а Венера управлява Слънцето и асцендента и е в 1-ви дом...

и въобще по принцип човек има проблеми с бъбреците, ако почита планетата Венера (освен лечението и прегледа при доктор) дали това ще подобри състоянието на бъбреците и въобще, органите, управлявани от Венера?

Като казвам да почита планетата имам предвид да върши дейности, които са по нея, да носи камъни, които са по съответната планета и подобни.

Или влиянието на планети като Сатурн и Нептун и други не може да се преодолее така?

Това просто показва кои са му "слабите" места на човека и кои органи да си пази. А иначе ние трябва да живеем хармонично, доколкото е възможно и да водим балансиран начин на живот.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #69 -: Февруари 16, 2010, 07:21:06 pm »
малко не в темата, но двойните органи отговарят на чувствата ни и връзките ни с най-близките ни хора. дробовете отговарят за чувствата, а бъбреци и яйчници за сексуалният живот.
при проблем в някои от тези органи е редно да се преразгледат дадените емоции и какво от тях трови въпросният човек  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Февруари 16, 2010, 07:25:43 pm »
Трябва да си направиш един олтар у вас и да им се кланяш всеки ден по три пъти, сутри, обед и вечер и един път в 4 ч. по сред нощ, като не забравяш да пееш молитвата \"Отче наш\"   по 9 пъти.

Или някоя мантра, а още по-добре ще е да се повтаря и насън... ОМммм...
Много сладко черно коте, навремето имах такова.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #71 -: Февруари 16, 2010, 07:46:07 pm »
Това просто показва кои са му "слабите" места на човека и кои органи да си пази. А иначе ние трябва да живеем хармонично, доколкото е възможно и да водим балансиран начин на живот.
[/quote]
 Абсолютно верно е казаното.Ако човек боледува от  бъбреци и иска да се излекува и вземе да чете какви дейности са под влияние на Венера ,с цел да ги извършва ,възможността да се обърка и да не се излекува е огромна.Също е добре да носи позходящите камъни,макар това да не е гаранция за излекуване.По скоро е необходимо,болния да премахне причините и негативните влияния ,отколкото да засилва позитивите.Това е така ,защото засилвайки позитивните аспекти с разни мероприятия,на практика причините остават ,следователно и болестта.За регулиране на работата на бъбреците има далеч по прости методи  от тия да се вглежда човек с часове в наталната карта и да гадае ,как точно финните планетни влияния могат да бъдат разгадани,псециално касаещи болест на бъбреците и нейното лекуване.Например ето някои начини за лекуване на бъбреци,за да проследим под чие влияние са.храненето на болния да е с лека храна и предимно круши,ябълки, сливи и други.Най добре е да се храни човек с бял боб ,без люспите и без мазнини в него,с малко сол.Боба е от изключителен лек за тези органи,но без люспите.До тук виждаме ,че не е необходимо храните да са под знака на Венера за да лекуват бъбреците,кото са под този знак.Идеален лек е също горещата дистилирана химически чиста вода.Употребена в по големи количества влияе мног благотворна на бъбречната дейност.Също така един воден извлек от листата на върба изчиства из основи бъбреците и ги регулира идеално.Виждаме че /лунната/ вода и върба не са под знака на Венера.съшото важи и за други те болести.Премахва се причината и се изчиства болестта..Така ,че казаното от Небесна е напълно правилно,защото само един хармоничен живот ,може да избегне наистина причините за болестите.останалите неща са само гадания и то не съвсем сигурни.
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #72 -: Февруари 16, 2010, 08:01:26 pm »
по добре да не рецитира мантри,защото всяка мантра въздейства различно.ако насън си пее ОМммм.....може като се субуди вместо да се е излекувала ,да  открие че и е израснал пенис да речем отзад на петата.И после да обвини теб за предложения такъв съвет....

хахахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа  :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Февруари 16, 2010, 08:05:26 pm »
да  открие че и е израснал пенис да речем отзад на петата.И после да обвини теб за предложения такъв съвет....

Като на Синухето пришката, дето се била пръкнала по новолуние. От прекаляване с мантрите ще да е било...  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Isis

• 30
« Отговор #74 -: Февруари 16, 2010, 08:06:55 pm »
ХЕ Хе Хе Хе.................

*

Helo

« Отговор #75 -: Февруари 16, 2010, 08:14:11 pm »
да  открие че и е израснал пенис да речем отзад на петата.И после да обвини теб за предложения такъв съвет....

Като на Синухето пришката, дето се била пръкнала по новолуние. От прекаляване с мантрите ще да е било...  :72:

Синухе върши разни странни неща. Я да провери онова там дали е пришка или ще се окаже нещо друго.

;)

*

Isis

• 30
« Отговор #76 -: Февруари 16, 2010, 09:20:10 pm »

Синухе върши разни странни неща. Я да провери онова там дали е пришка или ще се окаже нещо друго.

;)

Хело, ти искаш всичко да знаеш.

*

abroad

« Отговор #77 -: Февруари 18, 2010, 08:47:18 pm »
Сериозен въпрос.
Моя приятелка се бори с рак на гърдата от няколко години. Диагностицирането малко закъсня, което обуславя и трудната борба, за сега оцелява след куп химио- и лъче- терапии, и една операция. Предстои втора, опасна, ефекта от която не е много ясен...Датата е 02 Март 2010, сутринта. Въпросът е подходящ ли е денят и има ли смисъл? Съзнавам, че въпросът е твърде деликатен и труден, но все пак...Качвам картата й.

За съжаление часът на раждане е ориентировъчен, по спомени на майката..., не е сигурен

« Отговор #78 -: Февруари 19, 2010, 06:46:17 am »
предстой й юпитерово завръщане,което ще активизира големият воден тригон
Юпитер/Венера/Нептун /упр.8/ и същевременно ще е на полусекстил от упр. на 6 дом Сатурн ,
дай боже да има шанс жената :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Февруари 19, 2010, 12:33:51 pm »
Гледам, че наскорошното новолуние й е било на Десцендента. Опозицията към АС и Уран, съчетана с квадрат към нат. Луна, наистина може да предположи някаква намеса в тялото, но когато участва Нептун, изходът не винаги е ясен. Затова аз лично бих подходила с повишено внимание.

Едит: Сега обърнах внимание, че часът е ориентировъчен. Така че горенаписаното може и да не е вярно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.