Здравей Гост

Медицинска астрология

• 318 Отговора
  • 63261 Прегледи
Re:Медицинска астрология
« Отговор #120 -: Април 03, 2010, 12:57:07 pm »
Вещичке, дали е възможно да си запазиш личната неприязън за темата с Лицемерието? Малко омръзна на зрителя да ни ангажираш с нея и да раздухваш огъня.

Никой не е казал, че ви в грешна или правилна посока. Това, което си наблюдавала е било в твоя хороскоп и очевидно работи като механизъм, но при всеки на различно място.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Април 03, 2010, 12:59:22 pm »
асцедента е физическото тяло, а Луната се свързва с цикъла при жената - това е факт. в случай, че се касае за точно месечния цикъл при жените е редно точно тези неща да се отчитат.

аз може и да си нямам хабер от медицинска астрология, но човека който може да потвърди или отрече дали мисля в правилна насока е Скарлета, а не Марая, защото Скарлет е много силна там и имам пълно доверие в тази насока.

така че си чакам мнението на Скарлет  ;D

:-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Април 03, 2010, 01:06:21 pm »
Вещичке, дали е възможно да си запазиш личната неприязън за темата с Лицемерието? Малко омръзна на зрителя да ни ангажираш с нея и да раздухваш огъня.

Никой не е казал, че ви в грешна или правилна посока. Това, което си наблюдавала е било в твоя хороскоп и очевидно работи като механизъм, но при всеки на различно място.

АСТРОЛОГИЧНО ЛЕЧЕНИЕ- РЕЙНОЛД ЕБЕРТИН
ИСТОРИЯ И ПРАКТИКА НА АСТРОМЕДИЦИНАТА

Чета я ,но не смея да кажа ,каквото и да било ,става дума за здраве , не ,че психиката не най-важното ;) , но тук си е още по-страшно.
Горещо препоръчвам книгата!
и понеже знам ,че се интересуваш от мидпойнтите , има страхотна таблица "болестни съответствия на показателните срединни точки".
супер е книгата!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #123 -: Април 03, 2010, 01:51:14 pm »

това не е лично, а желанието да се обърна към правилният Астролог в подходящият момент. аз не ангажирам никого с нищо - твоят ум те ангажира с него. и когато въпросната персона съзнателно върви подире ми да ми противоречи, имам право да кажа кво мисля. за мен Скарлет е най-добрата в медицинската астрология и точка. затова искам нейното мнение.

тази зависимост съм я забелязала в няколко карти, а не само в моята и затова я споделям. или не трябва да споделям наблюдения а  ;)  щото главният астролог на форума ще има нещо против  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #124 -: Април 03, 2010, 04:17:46 pm »
Скарлет...затова искам нейното мнение

Като искаш само нейното мнение-има си ЛС!

Когато говориш нещо в сайта,всеки може да си пуска мнението,защото по този начин си мисли,че искаш да разбереш какво мислят всички по въпроса.

Така че ти сама се огелпваш и пак другите ти са виновни.

*

Nebesna

« Отговор #125 -: Април 03, 2010, 04:29:20 pm »
Цитат
като живеят или работят жени и прекарват много време заедно, доста от тях цъфтят по едно и също време, обръщала ли си внимание?? :) обаче това май важи само за жив контакт..
Категорично вярно!От поне 5 години го чух за първи път и многократно съм се убедила.

Това е научно доказано. Чела съм научни статии на руснаци - изследвали са девойки, пребиваващи в общежития.

ПП. Моят цикъл е на 24 дена. Това как ще го обясните?
« Последна редакция: Април 03, 2010, 04:33:45 pm от Небесна »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #126 -: Април 03, 2010, 04:32:32 pm »
Скарлет...затова искам нейното мнение

Като искаш само нейното мнение-има си ЛС!

Когато говориш нещо в сайта,всеки може да си пуска мнението,защото по този начин си мисли,че искаш да разбереш какво мислят всички по въпроса.

Така че ти сама се огелпваш и пак другите ти са виновни.

ако искам платено мнение ще ти пиша на лични  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #127 -: Април 03, 2010, 04:38:02 pm »
Няма да се включвам вече в теми, в които се заяждате. Омръзна ми от поведението на някои хора в този форум. Тук не може да се напише нищо, без някой да го дебне и атакува. Отвратителни сте! Толкова отрицателна енергия в уж езотеричен / астрологичен форум не съм виждала другаде.

*

missKapriz

« Отговор #128 -: Април 03, 2010, 04:40:34 pm »
Няма да се включвам вече в теми, в които се заяждате. Омръзна ми от поведението на някои хора в този форум. Тук не може да се напише нищо, без някой да го дебне и атакува. Отвратителни сте! Толкова отрицателна енергия в уж езотеричен / астрологичен форум не съм виждала другаде.

Присъединявам се!

*

Nebesna

« Отговор #129 -: Април 03, 2010, 04:41:55 pm »
Аз се отдръпвам малко по малко. Не ми се хаби енергия за простотии.

« Отговор #130 -: Април 03, 2010, 04:42:20 pm »

А ми нормално е да ти идва не по-рано от 21-я и не по-късно от 35-я ден. И аз съм имала периоди на по-кратки интервали.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #131 -: Април 03, 2010, 04:45:52 pm »

А ми нормално е да ти идва не по-рано от 21-я и не по-късно от 35-я ден. И аз съм имала периоди на по-кратки интервали.

Моят период е точно 24, нито повече, нито по-малко.

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Април 03, 2010, 04:45:59 pm »

:o и на мен така , под часовник на 24-я ден. що така верно? :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #133 -: Април 03, 2010, 05:19:24 pm »
 За 18 години, все някакси се разминавам с това да работя с жени. Имала съм подчинени такива, но съвсем за кратко. Само с мъже работя...и не се оплаквам от този факт.
 Като трябва да посетя някоя институция, където предимно женуря се подвизават, си давам сметка каква късметлийка съм в това отношение. :blink:

*

missKapriz

« Отговор #134 -: Април 03, 2010, 05:29:46 pm »
Цитат
Като трябва да посетя някоя институция, където предимно женуря се подвизават, си давам сметка каква късметлийка съм в това отношение.
Защо?То зависи от всички нас-никога не съм мислила,че жените са по-конфликтни от мъжете или по-лоши.Работя с жени и нямам оплаквания слава Богу

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Април 03, 2010, 06:09:05 pm »
Толкова отрицателна енергия в уж езотеричен / астрологичен форум не съм виждала другаде.

Защото тук все езотерици се събрахме.  ;D
И на мен ми се гади отдавна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #136 -: Април 03, 2010, 06:12:26 pm »
Толкова отрицателна енергия в уж езотеричен / астрологичен форум не съм виждала другаде.

Защото тук все езотерици се събрахме.  ;D
И на мен ми се гади отдавна.

Отивам да повръщам.  ;D Ма,първо ша пийна.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #137 -: Април 03, 2010, 06:33:09 pm »
Ма,първо ша пийна.  :P

:49: ,почваме да си говориме на мунданна тема и ти тръгваш! ей , тццц-тццц.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #138 -: Април 03, 2010, 06:39:12 pm »
Ма,първо ша пийна.  :P

:49: ,почваме да си говориме на мунданна тема и ти тръгваш! ей , тццц-тццц.

Извинете, но часът е 19,25 и е време за вечеря, за ракийка, за клюките по ТВ и на домашните любимци....кой какво правил и т.н.   ;D Аз си имам биологичен часовник и на хапването, и на спането.
 Че като видях новините и се сговних още повече. Починал е актьора Иван Балсамаджиев. Мир на душата му!  :'( Съсед ми е, милия,  и имам хубави спомени. http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2884911

*

Uran

• 6041
« Отговор #139 -: Април 04, 2010, 01:46:43 pm »
Цитат
Като трябва да посетя някоя институция, където предимно женуря се подвизават, си давам сметка каква късметлийка съм в това отношение.
Защо?То зависи от всички нас-никога не съм мислила,че жените са по-конфликтни от мъжете или по-лоши.Работя с жени и нямам оплаквания слава Богу
Слушам им разговорте и ако трябва ката ден да съм в тази тематика....няма да мога да издържа.