Здравей Гост

Море

• 3 Отговора
  • 1820 Прегледи
Море
« -: Февруари 01, 2009, 10:11:13 pm »
Два дни поред сънувам че наблюдавам морето, първия път като че ли бях застанала до една скала и наблюдавах. Мисля че около мен имаше водорасли, беше лято, но въпреки това имаше вълни, а някакви хора вървяха по брега.
Вторият път като че ли бях качена на скала и наблюдавах отгоре. Морето беше доста мътно сиво и в него плуваха трима или четирима мъже и май беше зима.
Гледах в съновника, но там морето се свързва с далечно пътуване, а аз не мисля че съня ми означава това. Вие как мислите?

Re: Море
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2009, 10:57:38 am »
Самота в интимния живот.

« Отговор #2 -: Февруари 02, 2009, 04:14:52 pm »
Благодаря ти ЗЪБОЛЕКАР. Наистина се чувствам самотна, въпреки че живеем заено с моя приятел от 4 години почти. Последно време не вървят нещата между нас, по точно май аз си мисля че не вървят  ::)

А снощи пък сънувах нещо много глупаво и цял ден се чувствам ужасно. Сънувах че ми изневерява с две жени, вече не ме обича и така. Ако и това ми разтълкуваш, много ще съм ти благодарна.
Аз си мисля че наистина ми изневерява и може би затова сънувам такива неща.

« Отговор #3 -: Февруари 02, 2009, 06:46:32 pm »
Благодаря ти ЗЪБОЛЕКАР. Наистина се чувствам самотна, въпреки че живеем заено с моя приятел от 4 години почти. Последно време не вървят нещата между нас, по точно май аз си мисля че не вървят  ::)

А снощи пък сънувах нещо много глупаво и цял ден се чувствам ужасно. Сънувах че ми изневерява с две жени, вече не ме обича и така. Ако и това ми разтълкуваш, много ще съм ти благодарна.
Аз си мисля че наистина ми изневерява и може би затова сънувам такива неща.
Всяко съмнение се отразява на сънищата ,но щом имаш такива догадки може действително да има нещо .Вие жените имате някакъв природен радар за тия работи ??? ;D .
От друга страна може и сама да се навиваш вътрешно, покрай влизането на взаимоотношенията в една установеност и липсата на онзи привкус както ,когато сте само гаджета ,а не като при съвместно съжителство.
Нищо конкретно не може да се каже като тълкуване на фона на твоите съмнения.