Здравей Гост

data za svatba

• 32 Отговора
  • 5679 Прегледи
*

marriage

data za svatba
« -: Август 15, 2004, 05:16:41 pm »
как да определя най-подходящата дата за сватбата си? Избрали сме 25 септември тази година. Аз съм Везни - 20.10.1975, 03.15 ч., а той Рак - 18.07.1975, 18.15 ч. Местоположението на коя планета е определящо за подходящия ден?  

*

АН

data za svatba
« Отговор #1 -: Август 15, 2004, 05:23:40 pm »
за конкретна дата в ограничен диапазон от време се използва номерологията...

изчисли за всеки ден от периода благоприятен или неблагоприятен е деня за двама ви....

Можеш да търсиш и хармонични точни аспекти на лични бенефици към радикални точки за всеки ден от периода.

*

Rahari

data za svatba
« Отговор #2 -: Август 15, 2004, 08:21:22 pm »
Predi kitaiskata nova godina - i mnogo cherveno! :))

*

Guest_lillie

data za svatba
« Отговор #3 -: Август 16, 2004, 09:14:32 am »
Цитат
как да определя най-подходящата дата за сватбата си? Местоположението на коя планета е определящо за подходящия ден?
dokolkoto sym zapoznata, za skliu4vane na brak e podhodiasht momentyt, v koito tranzitna venera minava prez asc/dsc, makar 4e pri dvama vi osven ako ne ste s ednakvi ascendenti ili ako te ne sa v opozicionni znaci tova bi triabvalo da se slu4i po razli4no vreme... blagopriatnite aspekti na tr. jupiter kym slynceto, venera i dr. signifikatori, a za jenite - blagopriatnite aspekti na saturn kym slynceto... no tova ne ozna4ava oba4e, 4e triabva da se 4aka podhodiashtia aspekt:)

Re:data za svatba
« Отговор #4 -: Февруари 19, 2010, 09:37:29 am »
Бихте ли казали как се тълкува карта от сватбения ден и транзитите в нея.Ето примернотази  http://img246.imageshack.us/img246/9404/astro24gw31svatbata2010.gif     

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5 -: Февруари 19, 2010, 10:04:34 am »
Бихте ли казали как се тълкува карта от сватбения ден и транзитите в нея.Ето примернотази  http://img246.imageshack.us/img246/9404/astro24gw31svatbata2010.gif     

ако вече ти са се появили съмнения относно брака, то е редно да поработиш върху тези съмнения и да си ги изясниш сама за себе си, а не да търсиш чуждото мнение. помощ отвън НЯМА! помоща е вътре в теб и само ти можеш да разбереш какво точно те усъмнява в този брак  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #6 -: Февруари 19, 2010, 10:24:07 am »
Защо щом отварям дума за сватбата непременно трябва да го правя заради съмнения,абсолютно никакви съмнение нямам относно брака си  :blink:,слава Богу,просто ми е интересн как се тълкува такава карта и транзитите на кое и ка се отразяват.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #7 -: Февруари 19, 2010, 10:30:52 am »
Защо щом отварям дума за сватбата непременно трябва да го правя заради съмнения,абсолютно никакви съмнение нямам относно брака си  :blink:,слава Богу,просто ми е интересн как се тълкува такава карта и транзитите на кое и ка се отразяват.

ами ще ти отговоря от моя гледна точка: ако аз нямам никакви съмнения относно сватбата си, то изобщо не бих търсила потвърждение отвън, а бих разчитала на вътрешното си усещане. защото! ако някой от този форум ти каже това ще е лош ден за брак, или пък лош брак, се явява моментът на манипулацията от външна страна и ти започваш да си имаш едно наум, което пък в последствие би ти довело много бели на главата включително и ситуацията да обвиниш човека, които ти е предрекъл нещо...  отделно по този начин с това червейче на съмнението, което е пропълзяло точно оттук ти САМАТА СИ КОДИРАШ СОБСТВЕНОТО БЪДЕЩЕ! защото собствените ти мисли са най-силният двигател на твоя живот  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #8 -: Февруари 19, 2010, 11:13:47 am »
Здравейте,аз съм доста запозната с темета тъй,като избирах 6 месеца дата и след дълго ровене -избрах 26.02..Така ,че съм булка след седмица.
ПО въпроса- направи си елективна карта за деня на събитието :
1 -Най важен е меркурий /нали брака е договор все пак/Не трябва да е ретрограден-биха се получили доста недоразумения ако е ретро.
2 -венера също трябва да е директна
3.Луната трябва да е нарастваща ,но не на самото новолуние или пълнолуние -/дава нарастващ интерес между младоженците/
4Желателно е луната да е в знаците -рак,лъв,телец или везни
5 Да не преобладават напрегнатите аспекти /основно на луната,венера и юпитер/
Това са най-важните условиа за елективната карта.Хубаво е часът на подписа /или асцендента на елективната карта да е в кардинален или неподвижен знак/Подвижния асц.дава нетрайност на отношенията.
Като направиш картата я налагаш към твоята и към тази на момчето ти.Би било добре тр.юпи да има добри аспекти.Ако и сатурн ги образува :blink:това е денят!
Има още много препоръчителни аспекти:тр.слънце в добър аспект към луна,тр.венера на асц. или десц.
хибави аспекти на нептун,но е почти невъзможно всичко да се спази.
Най важното е меркурии да не е ретро и луната да расте.
Успех!

« Отговор #9 -: Февруари 19, 2010, 11:20:09 am »
Отново казвам,че аз нямам никакви съмнения за брака си и не търся потвърждения отвън тъй кати брака ми вече е факт,а просто питах транзитите как влиаят

*

Asol

• 4140
« Отговор #10 -: Февруари 19, 2010, 11:22:52 am »
Какъв смисъл има да се разглежда датата на сватбата, без да е съотнесена нито с твоята нито с неговата карта, а да се съпоставя с текущите транзити  :unsure: ?!

« Отговор #11 -: Февруари 19, 2010, 11:29:30 am »
Ами честно казано незнам как се тълкува такава карта затова и попитах,не се ли тълкува пеимерно транзит към Луната,как влияе на жената примерно (нали Луната е жената в картата) или транзит към слънцето,съответно отразява мъжа

*

Asol

• 4140
« Отговор #12 -: Февруари 19, 2010, 11:40:52 am »
В случая интересно е какви са транзитите спрямо твоята карта в деня на сватбата или тази на на съпруга ти, защото вие сте тези на които се е случило нещо. Няма смисъл да се сравнява датата на някакво събитие спрямо текущи транзити. Така погледнато тази карта, която си пуснала, не отразява лично нито теб, нито него.

« Отговор #13 -: Февруари 19, 2010, 12:03:45 pm »
Защо не ползваш нумерологията, от личен опит знам че за такива важни събития дава отлични резултати!
Като цяло настоящата година е 3 - доста нестабилно число, но за теб личната година е 6, а това е семейно число и е най подходяща за брак. Това за годината, конкр. месеца и датата по същия начин.
Чувала съм че в периода един месец до рожд. ден /12 дом спрямо нат.слънце/ тъй наречената "сатурнова дупка" не бива да се предприемат важни дела...

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Февруари 19, 2010, 07:08:35 pm »
Качвам картата от моя сватбен ден. Не съм избирала дата, тогава и понятие си нямах от астрология, но ми стана интересно да си видя аспектите.

Меркурий и Луната са перфектно аспектирани. Луната е растяща. Венера и Марс са силни и в тригон помежду си. Кардинални знаци на Асц.-Десц.

Най-голямата слабост е неаспектираното Слънце в критичен градус и съвпадът на Сатурн и Уран с Десцендента. Тежкарите по принцип трябва да се държат далеч от ъглите. Аз обаче смятам квадратът на Слънце с Уран за действащ, нищо, че Слънцето не е влязло в Овен.

« Отговор #15 -: Февруари 19, 2010, 07:30:03 pm »
Небесна проследявала ли си транзитите към тези елективна карта - например развода?
Докато дишаш...надявай се!

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Февруари 19, 2010, 11:14:17 pm »
Небесна проследявала ли си транзитите към тези елективна карта - например развода?

Не, не съм! но сега ще го направя.

« Отговор #17 -: Юли 27, 2011, 10:58:46 pm »
Какво бихте казали за бъдещето на тази двойка,относно деня и часа на сватбата? http://imageshack.us/f/607/astro2gw31svatbata50018.gif/

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #18 -: Юли 28, 2011, 03:55:15 am »
Какво бихте казали за бъдещето на тази двойка,относно деня и часа на сватбата? http://imageshack.us/f/607/astro2gw31svatbata50018.gif/

Какво по-точно те интересува ? Това твоята сватба ли е ?
Защото събитието е минало и какъв е смисъла да се гледа
тази карта.... :-\  
Позицията на Луната в съвпад с Марс и опозе Нептун не е най-доброто,
но тригона към Слънце и Венера може да компенсира някой неща...

Конкретизирай по-точно и е добре да се гледат наталните карти, върху
тях се постояват други и така се прогнозира
Естествени минерали и амулети

« Отговор #19 -: Юли 28, 2011, 04:55:36 am »
Майка ми и баща ми са се оженили на ретро Меркурий и НИКОГА не са имали проблеми законови с брака си,
съвместното си съжителство и тн. Това според мен важи само за хора, които наистина делят общи поземлени имоти и крупни суми пари (както е било в древността).....