Здравей Гост

Хорар за кола

• 9 Отговора
  • 2179 Прегледи
Хорар за кола
« -: Февруари 06, 2009, 02:12:37 pm »
Колеги,
В момента съм на работа и не мога да си завъртя хорар  8), но изникна възможност да играя на томбола за фирмен автомобил. Томболата ще се проведе след 20.02.

Въпросът е - ще спечеля ли колата? Въпросът е зададен в София в 13,46 ч.

Понастоящем транзитния Юпитер от 6-ти ми прави секстил на Венерата в Стрелец. Надявам се шансът този път да е на моя страна. Една колежка вчера ми разказа сън, в който ме е сънувала - качвала съм се на шофьорското място на сребристо-сиво Ауди. Точно такава е колата, която се предлага! :-[ Е, предлагат се и други, но те не ме блазнят. :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

Re: Хорар за кола
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2009, 04:40:33 pm »
Асцендентът е на 0 градуса Рак-рано е да се каже.Но, ако въпреки това разгледаме картата, Луната, която управлява питащата е в квадратура с Венера - господарка на 5-ти дом (лотарии, игри), което означава "НЕ". Трети дом се заема от Лъва, следователно слънцето ще управлява всичко свързано с делата на този дом - тук са и транспортните средства. Няма връзка между Слънцето и Луната, което е още едно "НЕ".

« Отговор #2 -: Февруари 06, 2009, 05:25:37 pm »
Благодаря за отговора, Небесна! Ще заложа на това, че е твърде рано да се отговори  ;D :P  :D

*

porto_kalka

« Отговор #3 -: Февруари 06, 2009, 07:20:06 pm »
Да, асцендента попада в първите три градуса на знака и все още е рано да се даде отговор.

Но ако все пак разгледаме картата мисля, че отговора може и да е положителен.
Луна е сигнификатор на питащия и на въпроса. Въпроса е свързан с 2ри дом – придобиване на имущество. Управителя на 2 дом отново е Луната, която  е и добре поставена – на трон  в знак рак. Квадратът й с Венера, на който основно е заложила далата ти отрицателен отговор потребителка,  е подминат. Седми дом показва от кой очакваш да получиш това, което те интересува. Козирог  е на върха т.е. става въпрос за висшестоящ човек,  началник или пък  държавна институция. Луната ще направи секстил със Сатурн, който е управител на 7 дом.  Трябва да се разгледа и 8 дом /2-ри от 7-ми/ за да се прецени и имущественото състояние на този от който очакваш да получиш колата. Отново имаме козирог на върха, т.е. хармоничния аспект предстоящ  между Луна и Сатурн дава  положителен отговор. В осми дом се намират Меркурий,  Марс, Юпитер. Меркурий тук ясно показва, че става въпрос за движимо имущество, най-вероятно кола. Марс подкрепя това и прави секстил към Венера управител на пети дом – печалбите от лотарии. Юпитер е индикатор за късмет и успех, а като управител на 10 дом показва и щедростта на висшестоящите в случая.

Последния аспект, който Луната ще направи преди да напусне знака е опозицията с Меркурий сигнификатор на превозните средства по оста 2/8 дом/транссатурновите не ги използвам/.
Може и да имаш късмет и съня ти да се сбъдне. Задължително трябва да опиташ. Успех!!! :)

*

porto_kalka

« Отговор #4 -: Февруари 06, 2009, 07:24:18 pm »
Точно такава е колата, която се предлага! :-[ Е, предлагат се и други, но те не ме блазнят. :P
А какви са другите награди. Нещо по Юпитер и Марс?

« Отговор #5 -: Февруари 06, 2009, 07:32:34 pm »
Точно такава е колата, която се предлага! :-[ Е, предлагат се и други, но те не ме блазнят. :P
А какви са другите награди. Нещо по Юпитер и Марс?

Мерси, Портокалке! Другите награди са отново коли  ;D, но нямам интерес към тях. Точно тази кола я кара до момента финансовия ни директор  ;)

Записването за томболата е до 20.02, а тегленето е на 23.02. Оооооообезателно ще ви кажа резултата.

*

porto_kalka

« Отговор #6 -: Февруари 06, 2009, 08:27:00 pm »
Записването за томболата е до 20.02, а тегленето е на 23.02. Оооооообезателно ще ви кажа резултата.
Ахаа, наистина е било рано за отговор след като не си записана за участие ;)

« Отговор #7 -: Февруари 14, 2009, 11:19:42 am »
Актуалното състояние е следното - записах се аз за колата....и за сега съм само аз. Съдейки по продажбата на други автомобили от този клас в нашата фирма, май няма да има томбола, а аз ще съм единствения кандидат И занейки това отидох да коментирам цената при финансовия ни директор. Тъй като няма да намалят продажната цена коментирах сервизната поддръжка, която й се полага /за около 1300 лв в оторизиран сервиз!!! + трябва да се оправи една драскотина, която ме дразни, през застрахователя./ И това отказа да направи като допълни, че няма да има второ предлагане на по-ниска цена за нас /както са правили друг път/ и ако не я купи някой от нас ще я предложат на открития пазар.

И сега се чудя дали да си преглътна честолюбието или да се заинатя  >:(

*

Skarlet

« Отговор #8 -: Февруари 14, 2009, 11:54:10 am »

И сега се чудя дали да си преглътна честолюбието или да се заинатя  >:(
Зависи колко силно го искаш.Когато наистина искаш нещо,преглъщаш честолюбието.

« Отговор #9 -: Февруари 23, 2009, 09:34:22 pm »
И така - отказах се от колата. Да се надявам, че в бъдеще ще намеря подходяща за мен. Най-интересното е, че това е един много интересен пример за това, че нещо ни се показва от бъдещето и наистина е въпрос на лична воля изхода от дадена ситуация. Радвам се, че минах през тази опитност.