Здравей Гост

моля зa съвет:)

• 9 Отговора
  • 2194 Прегледи
моля зa съвет:)
« -: Февруари 08, 2009, 07:35:46 pm »
Здрaвейте!В моментa съм рaздвоенa дaли дa се съсредоточa в личен или в професионaлен плaн и ще съм блaгодaрнa,aко някой ме посъветвa кaкво дa прaвя.Кaзвaм се Кристинa,роденa съм в гр.Айтос нa 12.12.1984г. в 8:30ч.(кaзвa мaйкa ми),a 1 aстроложкa ми кaзa 8:24ч.

*

Nebesna

Re: моля зa съвет:)
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2009, 08:04:34 pm »
Здрaвейте!В моментa съм рaздвоенa дaли дa се съсредоточa в личен или в професионaлен плaн и ще съм блaгодaрнa,aко някой ме посъветвa кaкво дa прaвя.Кaзвaм се Кристинa,роденa съм в гр.Айтос нa 12.12.1984г. в 8:30ч.(кaзвa мaйкa ми),a 1 aстроложкa ми кaзa 8:24ч.

Асцендентът ти е Козирог, независимо дали си родена в 8,30 или 8,25 ч. Предстоят ти големи трансформации в личен план, тъй като тр. Плутон е в съвпад с Асцендента. Това може да промени и отношението ти към партньорството.Аспектът на Плутон с Асцендена е по-дългосрочен.

По отношение на  кариерата ще имаш добри шансове през тази година - Юпитер ще направи съъвпад с твоя Марс, който е съуправител на 10-ти дом, заедно с Венера. И Венера и Марс са ти във Водолей, а транзитният Юпитер тук ще доведе до разширяване на възможностите. Юпитер ще престои във водолей до края на годината, според мен използвай възможностите.

« Отговор #2 -: Февруари 08, 2009, 08:26:46 pm »
Блaгодaря,Небеснa!Дaли трaнсформaциите в личния живот ще сa положителни,или....?Много искaм дa имaм бебче вече,a тези възможности сегa ме озaдaчихa:)))Дa опитвaме ли зa бебче,или е по–добре дa изчaкaме според Вaс?

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Февруари 08, 2009, 10:01:24 pm »
Блaгодaря,Небеснa!Дaли трaнсформaциите в личния живот ще сa положителни,или....?Много искaм дa имaм бебче вече,a тези възможности сегa ме озaдaчихa:)))Дa опитвaме ли зa бебче,или е по–добре дa изчaкaме според Вaс?

Това аз не мога да го реша. Юпитер ще излезе след една година от Водолей и към края на знака ще направи квадратура с рождения ти Сатурн, което ми говори, че професионалния ти шансове ще са ефемерни, ако не са подкрепени от Сатурн. Нищо трайно. Или казано иначе, възползвай се от шансовете, но не очаквай кой знае какво.

Детето на първо място.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Февруари 08, 2009, 10:19:58 pm »
привет и от мен!
небесна както винаги е права,бих искала само да допълня  ;),уран е в риби,а сатурн е в дева :)по-внимателно!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Февруари 08, 2009, 11:45:00 pm »
Марая, вероятно има предвид, че Уран и Сатурн ще направят квадратура последователно с твоето рождено Слънце и с твоя рожден Меркурий. Слънце управлява 8-ми дом (на бременността и раждането), а Меркурий  управлява 6-ти дом на работата и здравето, и още 9-ти на висшето образование и далечните пътувания. Въздържай се от тотална смяна на рутинната си работа и проявявай повишено внимание при далечните пътувания и към здравето си. Това също може да ти даде пречки в придобиването на висше образование. Можеш да пътуваш само в мечтите си, докато тази конфигурация не се разпадне.

Колкото до зечеването - изчакай Сатурн да влезе във Везни, а Уран в Овен (около юли 2010 г.). Тогава ще се разпадне тао-квадратът с твоя Меркурий (господар на дома на здравето) и двете транзитни планети ще аспектират благоприятно твоята Венера - управителката на 5-ти дом (дома на децата). Може да има възможност и за спонтанно зачеване (Венера секстил тр.Уран и тригон с тр. Сатурн).  И Луната ти ще бъде добре аспектирана от двата малефика. Късмет!

*

karan

• 16
« Отговор #6 -: Февруари 08, 2009, 11:49:19 pm »
Здравейте!Казвам се Велина и редовно чета форума.Преди две години и половина започна голямата ми любов.На 30.01.09 год. без да сме се карали той поиска да се разделим.Знам,че няма друго момиче.Бил много объркан.Забелязах,че ретро Сатурн-госп. на ДС прави кадратура със Сатурн от натала и опозиция на Слънце госп. на 3 дом.Много моля ,ако някой може да ми отговори ,ще продължи ли нашата връзка?Данните са 28.04.1989г. в 8ч18мин в Русе,а неговите са 13.03.1987г в 11ч20 мин. Русе.  

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Февруари 09, 2009, 12:29:52 am »
Здравейте!Казвам се Велина и редовно чета форума.Преди две години и половина започна голямата ми любов.На 30.01.09 год. без да сме се карали той поиска да се разделим.Знам,че няма друго момиче.Бил много объркан.Забелязах,че ретро Сатурн-госп. на ДС прави кадратура със Сатурн от натала и опозиция на Слънце госп. на 3 дом.Много моля ,ако някой може да ми отговори ,ще продължи ли нашата връзка?Данните са 28.04.1989г. в 8ч18мин в Русе,а неговите са 13.03.1987г в 11ч20 мин. Русе.  

Сатурновата криза, която твоя приятел преживява е много труден период в живота му. Още повече, че има двойно подчертаване. В неговия натал Слънцето прави квадрат със Сатурн, а тр. Сатурн е в опозиция на Слънцето. В същото време и Уран аспектира неговото Слънце, чрез съвпад. Не можеш да се надяваш на стабилна връзка с него, докато не се разпадне мунданната опозиция Сатурн-Уран. Изчакай до догодина. Едва ли ще има някакво развитие на отношенията в този период. Този мъж е много сериозен и няма да сключи брак, докато не се убеди, че може да осигурява семейство, страхува се от поемане на сериозни ангажименти и с право. На него му е противопоказен ранния и лекомислен брак (Козирог на Десцендента, рождено Слънце в квадрат със Сатурн). За теб ще бъде добре да му останеш добър приятел през това време. Все пак Сатурновата криза трае около 2,5 години. При него почти е преминала вече. Имай търпение до юли 2010 г. Искам да уточня, че не съм гледала подробно вашата синастрия, но изтъкнах най-важния транзит, който считам, че е причина за охладняването на партньора. Това трябва да ти говори поне, че ти нямаш вина за случилото се охладняване на отношенията. Сатурновите кризи са закономерен процес.

*

karan

• 16
« Отговор #8 -: Февруари 09, 2009, 06:06:03 am »
Много ти благодаря Небесна.Ние така се разбрахме да сме добри приятели.Дали все пак няма шанс след този период да подновим връзката си ?

*

karan

• 16
« Отговор #9 -: Февруари 09, 2009, 06:30:39 pm »
Дали може да се каже кога ще омъжа

Дали може да се каже кога ще се омъжа?