Здравей Гост

катастрофите

• 38 Отговора
  • 5941 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
катастрофите
« -: Февруари 09, 2009, 09:12:42 pm »
пускам нова тема,защото прочетох,че наш многоуважаван съфорумец-стоматолога,преди час и половина се е разминал от катастрофа.от начина на написаното разбрах,че не ставало дума за лек инцидент.да е жив и здрав.но бих искала да порасъждаваме в/у темата.защото всеки ден се случват такива неща , а щастливците са малко.кои са аспектните конфигураций,кои са планетите,който носят тази индикация,кои са аспектите,които пазят? кой са знаците предразположени към подобни инциденти?
м/у другото знам,че уран носи самолетните катастрофи,а марс тези по суша.нептун би следвало дава потъването на корабите :D,това последното не съм го чела никъде,ама мисля,че е логично.вие на какво мнение сте?хайде,размърдайте умните  мозъчета  :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: катастрофите
« Отговор #1 -: Февруари 09, 2009, 09:49:56 pm »
не претендирам за достоверност ,но предполагам наранен управител на трети дом ,също може би слънце в трети дом наранено от уран ,или пък марс в трети дом-става въпрос за автомобилни катастрофил.аз всъщност съм преживяла катастрофа но не като водач на превозно средство-имам наранен управител на трети дом -меркурий от уран,а също квадратура на марс с плутон,която по скоро не я свързвам с това а с други събития

*

aiia

« Отговор #2 -: Февруари 09, 2009, 09:51:47 pm »
А може би съвпада на слънце с плутон в 8 дом ?  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2009, 10:38:04 pm »
А може би съвпада на слънце с плутон в 8 дом ?  :-\
марс е във водолей в момента.там е и юпито?! ::) :-\ уран е в риби.м/у марс и уран в момента аспекта е 46гр-приемам го,за лош аспект точно към днешна дата.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

aiia

« Отговор #4 -: Февруари 09, 2009, 10:42:23 pm »
Имах впредвид, съвпада плутон слънце в 8 дом в натална карта   е  предпоставка за повече катастрофи, инциденти, стресови ситуации и т.н. Така пишат поне  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Февруари 09, 2009, 10:50:24 pm »
Ако е подкрепен от дисхармоничен марсов аспект, възможно е. Но ми се струва, че някъде трябва да участва и Меркурий - "вестоносецът", да кажем в напрегната връзка с Уран.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Февруари 10, 2009, 12:23:25 am »
Ако е подкрепен от дисхармоничен марсов аспект, възможно е. Но ми се струва, че някъде трябва да участва и Меркурий - "вестоносецът", да кажем в напрегната връзка с Уран.

а защо не и с марс?
при ретро меркурий стават най-много катастрофи.моя позната има марс на 16гр.в риби в 8-ми натален.в средата на октомври уран транзитираше в/у марса й.по същото време сатурн квадратираше марса в съвпад с урана.меркурий беше ретро....,меркурий при нея управлявя 3-ти дом,намира се в 11 на квадрат от наталния марс ииии...бум,в 21 часа ми звъни и ми казва-ти позна катастрофирах.бях я предупредила да не шофира в рамките на 10 дни,бях сигурна,че няма да и се случи най-лошото изхождайки от информацията,която ми даваха другите планети,но....инцидента се случи.отнесаха и половината кола...

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 10, 2009, 12:26:40 am »
Имах впредвид, съвпада плутон слънце в 8 дом в натална карта   е  предпоставка за повече катастрофи, инциденти, стресови ситуации и т.н. Така пишат поне  :-[
това е голяма сила.слънце в съвпад с плутон.по-скоро този аспект носи силно желание за власт.борба за всичко и със всички средства.в осми дом плутон е на трон по дом.в кой знак е съвпада?

« Отговор #8 -: Февруари 10, 2009, 09:23:53 am »
За оцеляване след катастрофа, инциденти съм забелязала юпитер върху светилата или в
харм. асп. към тях за момента на случката - закриля човек :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Февруари 10, 2009, 09:29:42 am »
а защо не и с марс?
при ретро меркурий стават най-много катастрофи.

Помислих си, че търсим кои са факторите в натала...  :-\
Ти в мунданен план ли искаше да ги разгледаме?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Февруари 10, 2009, 10:54:22 am »
а защо не и с марс?
при ретро меркурий стават най-много катастрофи.

Помислих си, че търсим кои са факторите в натала...  :-\
Ти в мунданен план ли искаше да ги разгледаме?
ако не възразявате , бихме могли да ги разгледаме и двете посоки :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #11 -: Февруари 10, 2009, 01:37:41 pm »
Tр.Плутон в 8 дом -опозиция на нат. Юпитер във 2 дом.
Тр. Меркурий в 3 дом-квадратура на нат. ретрограден Меркурий в 12 дом( в натала Меркурий управлява 2,3 и 6дом.
Тр. Марс в 6дом-опозиция на нат.Марс в 12 д (в по-широк орбис).
Тр. Юпитер в съвпад с нат.Луна в 12 дом, като Юпитер управлява 8 нат. дом.
п.п.Това са данни от инцидент с благоприятен изход.

*

Uran

• 6041
« Отговор #12 -: Февруари 10, 2009, 01:41:18 pm »
Да допълня. Тр.Уран в точен съвпад с нат.Венера в 11 дом (Уран управлява 11дом,Венера управлява асц. и е съуправител на 6 дом).

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #13 -: Февруари 10, 2009, 03:41:55 pm »
Днес се сетих да видя какво става с Хирон,той пък да вземе да е в разделящ се съвпад със Слънцето.

Което ще рече,че във вчерашното затъмнение е намесен Хирон !

Хирон може да индикира както сложни ,така и кризисни ситуации от всякакъв характер,така че мисля да го разглеждаме и при евентуални катастрофи освен типичните сигнификатори специално на пътните Меркурий,Марс,Уран и 3 и 8 дом.

Док,хайде сподели-вчерашното затъмнение сключва ли някакви мажорни аспекти? До колкото се сещам с АСЦ Риби,затъмнението ти попада в 6/12 дом.Това също са и т.нар. домове на кризите.
Или опозицията Сатурн-Уран ти закача нещо? ??? :)

« Отговор #14 -: Февруари 10, 2009, 04:48:08 pm »
Правилно се сещаш ,че по оста 6/12
Имам Слънце комплектовано с Хирон в първи дом в Овен на в крайните градуси ,които са в опозиция с натален Уран на  във везни и осми дом , Сатурн /Марс са в в крайните градуси на близнаци . в момента нямам мегдан да видя точнате позиции ,но щом казваш ,че ми обхваща 12 дом ,значи имам аспекти .

Като се прибера ще разгледам,точно какви аспекти имам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Февруари 10, 2009, 06:47:58 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D,астероид бил ;D,малък бил,имало по-важни неща от тези ЕКЗОТИКИ.такива бели правят тези вампир4ета и са толкова непредсказуеми.....

« Отговор #16 -: Февруари 10, 2009, 07:09:18 pm »
Ето ми аспектите от вчерашния ден ,от ляво по вертикала са ми наталните .

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #17 -: Февруари 10, 2009, 07:18:04 pm »
мале,мале  :o

само набързо погледнах и видях,че мунданната опозиция сатурн/уран ти е прегазила половината планети  :o :o :o
/ако горните са транзитните/.Плутон също прави твърди аспекти.Нептун обаче има хармонични...хм може и упр на Асц да ти е спасил положението  ;) /едит:Юпитер втория упр на АСЦ има също само положителни аспекти!/

« Отговор #18 -: Февруари 10, 2009, 07:39:26 pm »
мале,мале  :o

само набързо погледнах и видях,че мунданната опозиция сатурн/уран ти е прегазила половината планети  :o :o :o
/ако горните са транзитните/.Плутон също прави твърди аспекти.Нептун обаче има хармонични...хм може и упр на Асц да ти е спасил положението  ;) /едит:Юпитер втория упр на АСЦ има също само положителни аспекти!/
Търсих данните на момчето ,което караше колата ,че неговите са от по-голямо значение,но от информираните колежки разбрах само ,че е зодия Лъв и е роден на 06.08 , нищо повече не успяха да кажат.

*

Skarlet

« Отговор #19 -: Февруари 10, 2009, 07:45:42 pm »
Трудно е да се каже само по транзитите,но наталните Марс,Сатурн,Уран и Плутон правят тригон към транзитното Слънце и Марс.Също така те,заедно с Юпитер,правят тригон към 8 дом.Транзитните Нептун и Юпитер правят секстил към наталното Слънце.Транзитнитната Венера и други фактори съвкупно са отключили според мен катастрофата-тр. Венера е в опозиция на нат. Уран,а транзитния прави съвпад с наталния Юпитер и квадрат към натален Нептун,както и опозицията на тр. Сатурн с нат. Юпитер.Транзитният Уран е в квадрат и с нат.Марс.Все пак Венера управлява 3 дом.И натален с транзитен Меркурий с в квадрат,а двата заедно към натален Плутон.Предполагам,че прогресиите и дирекциите ще дадат повече яснота.

При това момче,дето е шофирало,Слънцето му е засегнато от затъмнението.