Здравей Гост

катастрофите

• 38 Отговора
  • 5967 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: катастрофите
« Отговор #20 -: Февруари 10, 2009, 07:51:31 pm »
мале,мале  :o

само набързо погледнах и видях,че мунданната опозиция сатурн/уран ти е прегазила половината планети  :o :o :o
/ако горните са транзитните/.Плутон също прави твърди аспекти.Нептун обаче има хармонични...хм може и упр на Асц да ти е спасил положението  ;) /едит:Юпитер втория упр на АСЦ има също само положителни аспекти!/
Търсих данните на момчето ,което караше колата ,че неговите са от по-голямо значение,но от информираните колежки разбрах само ,че е зодия Лъв и е роден на 06.08 , нищо повече не успяха да кажат.
и аз мн. набързичко погледнах...,впечатли ме квадратурата на уран и меркурий.ей ,гооллееми пакосници....и още нещо -куспидата на 3-ти дом е на квадрат и опозиция към светилата,и меркурий.
« Последна редакция: Февруари 10, 2009, 08:10:23 pm от maraj »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #21 -: Февруари 10, 2009, 08:19:08 pm »
мале,мале  :o

само набързо погледнах и видях,че мунданната опозиция сатурн/уран ти е прегазила половината планети  :o :o :o
/ако горните са транзитните/.Плутон също прави твърди аспекти.Нептун обаче има хармонични...хм може и упр на Асц да ти е спасил положението  ;) /едит:Юпитер втория упр на АСЦ има също само положителни аспекти!/
Търсих данните на момчето ,което караше колата ,че неговите са от по-голямо значение,но от информираните колежки разбрах само ,че е зодия Лъв и е роден на 06.08 , нищо повече не успяха да кажат.
на момчето юпитер опозира слънце.може би там някъде е меркурий.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Февруари 13, 2009, 06:54:14 pm »
онзи ден,докато пусках темата,провокирано от преживяното от док си помислих , че тези дни пак ще има голяма катастрофа. и ако ме питате защо не мога да отговоря. следобяд чух ,че пак е паднал самолет.и то пак в щатите.мунданната опозиция или марс във въздушен знак ....какво ли е?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #23 -: Февруари 13, 2009, 07:07:28 pm »
Всичко е възможно ,може и да е от опозицията Сатурн-Уран,но не само Марс във Водолей дава тежест на този знак,общо с Марс в него са Юпитер,Слънце,Нептун,Хирон и Сев възел,скоро и Меркурий ще влезе,всичко което знака Водолей засяга през този период ще е активно.Колкото до самата катастрофа-транзитния съвпад Слънце/Нептун често води до грешки,невнимание,разсеяност,а в области където това е критично може да се случи всичко.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Февруари 13, 2009, 07:18:29 pm »
Всичко е възможно ,може и да е от опозицията Сатурн-Уран,но не само Марс във Водолей дава тежест на този знак,общо с Марс в него са Юпитер,Слънце,Нептун,Хирон и Сев възел,скоро и Меркурий ще влезе,всичко което знака Водолей засяга през този период ще е активно.Колкото до самата катастрофа-транзитния съвпад Слънце/Нептун често води до грешки,невнимание,разсеяност,а в области където това е критично може да се случи всичко.
ами тези,дето се раждат тези дни с този натоварен водолей?!аз си мисля,че слв и марс имат пръсче в тези бели.при това във въздушен знак.що ми се струва ,че и някое корабче ,ще даде фира някъде по света?!пепел ми на устата,но ...

*

Синухе

• 4978
« Отговор #25 -: Февруари 13, 2009, 07:40:28 pm »
През май тази година ще има съвпад на Юпитер,Хирон и Нептун-може да има земетресения по суша и вода,аварии и т.н. бедствия-все нещо ще изкочи от този съвпад.По време на точния съвпад даже има Новолуние и ретрограден Меркурий  :o Дай да не мислим отрицателно,че и така не е весела картинката.

Обаче твоята мисъл за раждането на децата ме наведе на друга,която до сега не беше минавала в точно такъв вид-всеки ден се раждат много души и те носят отпечатъка на този времеви момент в натала си;това е един друг начин на времето и това което носи като информация да запазва целостта си в друг момент-всички ние носим различно време от един отминал момент,който по този начин докато ние сме живи е жив и той.Така всичко се запазва,имайки в предвид и че ние може да прехвърлим този момент/вибрация в нашите действия и творения,които се преплитат с други...в един безкраен поток на времето. :D

*

veshti4ka

« Отговор #26 -: Февруари 13, 2009, 08:15:36 pm »
През май тази година ще има съвпад на Юпитер,Хирон и Нептун-може да има земетресения по суша и вода,аварии и т.н. бедствия-все нещо ще изкочи от този съвпад.По време на точния съвпад даже има Новолуние и ретрограден Меркурий  :o Дай да не мислим отрицателно,че и така не е весела картинката.

Синухе, прехапи си езика два-три пъти и плюй зад гърба си  >:( >:( >:(  този съвпад за когото говориш се случва в абсолютно точен съвпад с Ас-то ми  :( ??? :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Февруари 13, 2009, 08:38:19 pm »

Обаче твоята мисъл за раждането на децата ме наведе на друга,която до сега не беше минавала в точно такъв вид-всеки ден се раждат много души и те носят отпечатъка на този времеви момент в натала си;това е един друг начин на времето и това което носи като информация да запазва целостта си в друг момент-всички ние носим различно време от един отминал момент,който по този начин докато ние сме живи е жив и той.Така всичко се запазва,имайки в предвид и че ние може да прехвърлим този момент/вибрация в нашите действия и творения,които се преплитат с други...в един безкраен поток на времето. :D
прав си приятелю,но какво да се прави като това е част от вселената.тя не търпи празни пространства,за разлика от нас...изсякохме горите по екватора!от там е проблема.защото тази дървесина красива и подходяща за мебели при това и доста скъпа е пъти по ценна за човечеството и неговото съхранение.унищожаваме всеки ден безпърдонно и безапелационно ,никой не мисли за последствията,а тези които се замислят -шепа ентусиасти ги наричат луди и болни мозъци....не ми се говори на тази тема,защото е много въпиюща нуждата и от дискутиране,както и безкрайно дълга.
но това с децата , няма като как да не ме вълнува пък и всеки тук,защото на фона на демографския срив,дай боже поне онова,което се ражда да е с високо качество и годно! :) ::)
поне е водолей!уважавам много зодиакалния знак заради приятелството на което е способен,както и компилацията от други качества организирани в посока бъдеще.стелиума тук ,в тези дни,разгледан през различните домове,ще ни даде изключителни познания и прозрения по отношение на качествата на водолея.едни от най-добрите политици се раждат под знака на водолея.сред представителите на този знак има и отлични физици,програмисти ииииии...прекалих май! :D

*

Skarlet

« Отговор #28 -: Февруари 14, 2009, 11:51:55 am »
През май тази година ще има съвпад на Юпитер,Хирон и Нептун-може да има земетресения по суша и вода,аварии и т.н. бедствия-все нещо ще изкочи от този съвпад.По време на точния съвпад даже има Новолуние и ретрограден Меркурий 

Явно днес на малко хора им е до празнуване,та да кажа и аз нещо по тази тема.Виж транзитите за 8 март-Слънце и Уран в съвпад,двете в опозиция на Сатурн,Марс в съвпад с Нептун и в опозиция на Луната.....няма начин да няма много наводнения.Те отсега са започнали,а си представи тогава какво ще е.Току виж имаме отново проблеми с газ-а.Те нали се кумиха и взеха,че подписаха 10 годишен договор на ретро Меркурий.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Февруари 14, 2009, 03:26:57 pm »

[/quote]
Току виж имаме отново проблеми с газ-а.Те нали се кумиха и взеха,че подписаха 10 годишен договор на ретро Меркурий.
[/quote]
а дано поне с анекс да минат. а и не се знае дали в нечия карта /натална/мерка не е ретро....,тогава би било добре.

« Отговор #30 -: Февруари 14, 2009, 05:27:11 pm »

Много вероятно да ни бъдат засегнати -селското стопанство ,банките ,търговията .
И много вероятно отново да се дължи на задкулисни игрички.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Февруари 15, 2009, 05:57:50 pm »

Много вероятно да ни бъдат засегнати -селското стопанство ,банките ,търговията .
И много вероятно отново да се дължи на задкулисни игрички.
мирише ми на фалирала банка/и/,на яки лъжи и безпрецентна наглост от страна на управляващите----
« Последна редакция: Февруари 15, 2009, 07:40:55 pm от maraj »

*

Skarlet

« Отговор #32 -: Февруари 15, 2009, 07:57:28 pm »
Много съм любопитна как ще се развият изборите.В картата на Бг прогресивното Слънце и Плутон в опозиция са на куспидите съответно на дирекционния ИЦ и МЦ. Дирекционния Уран е в съвпад пък с прогресивното Слънце.Ще има страшни манипулации на изборите,даване на пари за гласове и лъжи,лъжи.... защото и дирекционния Нептун е включен като връх на тауквадрат към тази опозиция. :'( А до тогава-протести,скандали,Ужас!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #33 -: Февруари 15, 2009, 10:55:38 pm »
Дирекционния Уран е в съвпад пък с прогресивното Слънце.

Хм,не знаех че има практика да се комбинира дирекция към прогресия...това наистина ли работи? Защото аз не виждам логика върху прогресия да се налага нещо освен транзит,който е свързан с реално тяло,пък вече символична техника върху друга такава  ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Февруари 27, 2009, 12:34:29 am »
ама,че отвратителен бил тоя марс във водолей!какво ще правиме докато излезе?! ??? катастрофа след катастрофа.и нептун е там.пепел ми на устата,ама найстина и някое корабче..... ::),да не дава господ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Март 07, 2009, 06:50:39 pm »
и пак млади  жертви по пътищата.и пак почернен град :'( , път ,съдба ,карма , жалко е....
само марс ли е причината?или и още нещо...

« Отговор #36 -: Март 07, 2009, 08:12:34 pm »
и пак млади  жертви по пътищата.и пак почернен град :'( , път ,съдба ,карма , жалко е....
само марс ли е причината?или и още нещо...
Марс +Уран +Меркурий. Включи аспект и към Нептун ,сатурн ,аспекти към трети и девети дом .
« Последна редакция: Март 07, 2009, 08:20:50 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Март 09, 2009, 10:32:06 pm »
пак самолетна катастрофа!марс си показва рогцата....

*

Skarlet

« Отговор #38 -: Март 10, 2009, 01:12:00 pm »
Дирекционния Уран е в съвпад пък с прогресивното Слънце.

Хм,не знаех че има практика да се комбинира дирекция към прогресия...това наистина ли работи? Защото аз не виждам логика върху прогресия да се налага нещо освен транзит,който е свързан с реално тяло,пък вече символична техника върху друга такава  ???

Аз пък чак сега виждам поста ти и чак сега виждам ква глупост съм написала.Имала съм предвид,че прогресивното Слънце и дирекционния Уран са в квадрат с транзитния Уран.Разбира се,че се гледат транзитите към прогресиите и дирекциите.Извинявай.  ;D