maraj е права-моята Луна е силна,на МЦ,събира всички аспекти от картата и е синглетон;имам и Церера в Рак
От малък,ама много малък

не само обичам сладкото,но съм правил и сума ти сладкиши (още от 11-12 г възраст), даже имам професия готвач(средното образование-през целия си живот тази професия практикувах само веднъж и то точно когато прогресивната ми Луна влезе в Телец-баж на 1вия градус

).Обичам да си измислям свои си рецепти- това е от упр на Луна,МЦ и АСЦ -Меркурий във креативните Водолей и 5 дом.Тия дни тамън се бъзикнах с приятели покрай изгр соларен Рак,че ще си взема тиган за правене на китайско и ще "крадна" от някъде тънкостите

Обичам да готвя за удоволствие и да си угаждам,определено не ми се занимава с това като работа,иначе готвя добре и най-важното с любов за това всичко е вкусно(това е леко изтъркано но е факт

).Пък с тази Церера в Рак в 11 дом почти всяко ходене на гости някъде при приятели готвим или главно аз готвя

Днеска обаче Луната е в Дева и съм го оставил деня на мюсли,плодове и зелен чай

Имам много силен метаболизъм-колкото и каквото и да ям,съм като децата на Вещичка

(въздух 70%, асц Дева, упр на Асц в съвпад с Марс,пък и Слънце в Козирог като Сатурн дава слабост)