Здравей Гост

Готвенето ,храната , готвачите . :)))))))

• 142 Отговора
  • 22763 Прегледи
Re: Готвенето ,храната , готвачите . :)))))))
« Отговор #100 -: Февруари 12, 2009, 10:43:32 pm »
хахаааааааааааааааа Док, май само се правиш на лош да плашиш мацките, защото май теб те е страх от тях а  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Куче от кокал да се отказва ? :P ;D

« Отговор #101 -: Февруари 12, 2009, 10:47:17 pm »
Действително съм с много тежък характер ,макар с тези Юпитер и Венера в Риби  кацнали на АСЦ да създавам погрешно впечатление  ;D

Тежкият характер за едни е трудно смилаем,за друг-чувство на стабилност.Не си единствен с тежък характер.  ;D И моя не е цвете.
Единствено сестра ми успява да ми го смели лесно ,но и с нея се заяждам често ,макар ,че като захвана набързо ми намира цаката да ми свие перките. Обикновенно се затварям в стаята си докато ги наперя отново и тогава си подавам носа на вън. ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #102 -: Февруари 12, 2009, 10:48:05 pm »
ми кат гледам това правиш ... и не се прави на страшен ... бившият ми съпруг ми викаше "чума"  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #103 -: Февруари 12, 2009, 10:48:43 pm »
хахаааааааааааааааа Док, май само се правиш на лош да плашиш мацките, защото май теб те е страх от тях а  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Плаши гаргите Док.  :P

« Отговор #104 -: Февруари 12, 2009, 10:54:45 pm »
Ей на това му викам женска му работа  >:(. Никой не съм тръгнал да плаша ,щото и на вас ви е известно ,че е голяма тъпня да си сам ,но пък що да лъжа момете и да се надяват на някое ангелче ,а пък да излезе таласъм ??? ;D

*

veshti4ka

« Отговор #105 -: Февруари 12, 2009, 10:57:21 pm »
малиииииииииииииииииииииииииии Док, не споменувай думата "мома" пред мен, че съм готова на убийство ако я чуя  >:(  ... години наред слушах вечерно време "момеееееее, кво ши ям?"  - малииии, спря ме само факта, че трябваше да го лежа за свестен  :-[

*

Skarlet

« Отговор #106 -: Февруари 12, 2009, 10:58:09 pm »
Виж какво,ангелите са на небесата.Който се плаши,ще стои сам.

« Отговор #107 -: Февруари 12, 2009, 11:00:28 pm »
малиииииииииииииииииииииииииии Док, не споменувай думата "мома" пред мен, че съм готова на убийство ако я чуя  >:(  ... години наред слушах вечерно време "момеееееее, кво ши ям?"  - малииии, спря ме само факта, че трябваше да го лежа за свестен  :-[
Аз като си пея никой не слуша  ;D  :P. На, видя ли с една дума те изкарах извън нерви , а въпросната дума ми е често в речника  :-[

« Отговор #108 -: Февруари 12, 2009, 11:04:58 pm »
А на Рошко как реагираш ? ;D

*

veshti4ka

« Отговор #109 -: Февруари 12, 2009, 11:07:59 pm »
Аз като си пея никой не слуша  ;D  :P. На, видя ли с една дума те изкарах извън нерви , а въпросната дума ми е често в речника  :-[

тцъ чадо, не можа - просто я мразя тази дума и точка. но не си ме вбесил изобщо  :P :P :P  трудно би хванал дявола за рогата... понякога тапиризма ми избива извън всякакви норми и мога да изкарам и скала от търпение  ;D ;D ;D ;D ;D  дори и да те замеря с цялата покъщина си начесвам само дяволите, но нервите ми остават недокоснати - обичам да тровя другите  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

арееееееееее взехме да си ги мерим .... малиииииии чичко Фройд се е обърнал на хеликоптерна перка в гроба си сигурно хахахахааааааааааааааа

*

Skarlet

« Отговор #110 -: Февруари 12, 2009, 11:09:26 pm »

Така ли му викат вече-Рошко?  ;D :P

*

veshti4ka

« Отговор #111 -: Февруари 12, 2009, 11:09:40 pm »

мчи как да реагирам на истината - съгласявам се... вчесват ме около 1 път годишно кат ида на фризьор  ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #112 -: Февруари 12, 2009, 11:10:35 pm »

тцъ чадо, не можа - просто я мразя тази дума и точка. но не си ме вбесил изобщо  :P :P :P  трудно би хванал дявола за рогата... понякога тапиризма ми избива извън всякакви норми и мога да изкарам и скала от търпение  ;D ;D ;D ;D ;D  дори и да те замеря с цялата покъщина си начесвам само дяволите, но нервите ми остават недокоснати - обичам да тровя другите  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

арееееееееее взехме да си ги мерим .... малиииииии чичко Фройд се е обърнал на хеликоптерна перка в гроба си сигурно хахахахааааааааааааааа
Глей си майтапа ,но  накрая на теб ша зема да се кандидатирам ,да те видя тогаз кво шъ ма прайш ;) ;D

*

veshti4ka

« Отговор #113 -: Февруари 12, 2009, 11:14:27 pm »
хахахааааааааааааааа аз съм търпелив добитък, но мен не ме търпят изобщо ... една от любимите ми приятелки ме нарича "простак"  ;D ;D ;D ;D ;D  ... нямам цедка на езика си, абсолютно независима съм и говоря каквото мисля - ти няма да ме изтърпиш, тъй че споко  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #114 -: Февруари 12, 2009, 11:19:08 pm »
хахахааааааааааааааа аз съм търпелив добитък, но мен не ме търпят изобщо ... една от любимите ми приятелки ме нарича "простак"  ;D ;D ;D ;D ;D  ... нямам цедка на езика си, абсолютно независима съм и говоря каквото мисля - ти няма да ме изтърпиш, тъй че споко  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
То и на мен най-често второто ми име е "простак" и аз хвърлям и чупя мебелеровката ,но без тая която ми се свиди  ;).  На прово тъ взех и без синастрия ,а и разправяш ,че има мръвка по тебе  ::),  направо жена мечта ;D ;D ;D.

*

veshti4ka

« Отговор #115 -: Февруари 12, 2009, 11:20:58 pm »
взех та Радке, взех та  ;D ;D ;D ;D ;D

ааааааааа ако смяташ да ма ядеш, ни щъ  ;D  - живее ми се още, канибалино рогати  ;D ;D ;D

« Отговор #116 -: Февруари 12, 2009, 11:26:01 pm »
взех та Радке, взех та  ;D ;D ;D ;D ;D

ааааааааа ако смяташ да ма ядеш, ни щъ  ;D  - живее ми се още, канибалино рогати  ;D ;D ;D
Е, на това му казвам телепатия  ;D
тамън щях да пиша -зех тъ Радке ,зех тъ .....и хоп ;)
Ша стане работата тъй ми намирисва

*

veshti4ka

« Отговор #117 -: Февруари 12, 2009, 11:28:58 pm »
ааааааа тоз готиния емотикон откъде го изкопа - искам и аз  ::)

и да са разберем - мразя да чистя, мразя да гладя, готвя само като не ме мързи хахахаааааааааааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #118 -: Февруари 12, 2009, 11:34:58 pm »
Готва ,чистя ,пера ,деца гледам ,не съм мързелив.
Външен вид .
1.83 висок
72 кг
цвят коса като твоята и вид същия
мургав
очи цвят неопределен според времето от черни до тъмно зелени.
Пушач ,сръбвам от време на време .
Друго трябва ли да давам като информация ?

*

veshti4ka

« Отговор #119 -: Февруари 12, 2009, 11:37:01 pm »
зимам та чадо  ;D  - ти си бил мъж мечта бре  :P :-[ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

аз съм калпазанка и си признавам  ;D ;) ;) :P