Здравей Гост

Кога да бъдете красиви :)

• 55 Отговора
  • 7977 Прегледи
*

veshti4ka

Кога да бъдете красиви :)
« -: Февруари 11, 2009, 10:52:37 pm »
Започвайки нещо в определен ден, можеш да обречеш начинанието си на страхотен успех или на пълен провал? Това става, защото всеки ден от седмицата си има свой покровител - планета, която го изпълва със своята енергия и оставя своя следа върху всичко, което прави човек.

Космическото влияние и планетарните взаимодействия се отразяват и на такова на пръв поглед земно нещо, като грижата за себе си. Например една и съща козметична процедура може да даде умопомрачителен ефект във вторник и едва ли не да навреди в четвъртък. За да избягваш това, трябва много внимателно да избираш деня, в който ще започнеш да посещаваш салон за красота. Денят трябва не само да е подходящ за планираната процедура, но и да бъде антагонист на този ден от седмицата, в който си се родила. Това ще осигури на твоя сеанс по разхубавяване двоен ефект. Всички описани свойства на дните се отнасят и за мъжете, грижещи се за външността си.

Понеделник /Планета покровител Луната/

Добър ден за подстригване, ако искаш да се избавиш от тъгата. Задно с отрязаните коси ще те напуснат негативните емоции и нервността поради натрупали се проблеми. Не е препоръчително обаче да се подстригват родените във вторник, сряда и неделя. В понеделник никой не бива да си реже ноктите – това ще отнесе жизнената му енергия.

Вторник /Марс/

Масажът на лицето и тялото на този ден ще донесе максимален ефект. Енергичното въздействие на вратната зона и гърба ще ободри уморените от делничната монотонност и онези, на които им липсват активност, смелост и волеви качества. Педикюрът с масаж на ходилата на този ден ще върне самоувереността и загубения интерес към секса. Вторият ден от седмицата се разглежда от астролозите и като подходящ за пластични операции. Но ако си родена в понеделник или петък, във вторник е най-добре да се въздържаш от всякакви салонни процедури и хирургични вмешателства.

Сряда /Меркурий/

Всякакви манипулации с косата в този ден ще нормализират нервната система. Те активизират логическото мислене, подобряват паметта, повишават способността за обучение и благоприятстват установяването на контакт с нужните хора и организации. Водните процедури (баня, басейн и ароматизирана вана) в сряда обещават да повлияят положително на личния живот. Всички тези радости обаче, включително най-обикновеното миене на главата, не се препоръчват на родените в четвъртък.

Четвъртък /Юпитер/

Козметичните маски на този ден подпомагат промените в отношенията с околните и решаването на социални и финансови проблеми. Във всеки случай непременно ще ти се случи нещо приятно. Стига да не си се родила в сряда. В такъв случай в четвъртък по-добре се заеми с каквото и да е друго, само не с грижи за външния си вид.

Петък /Венера/

Денят под патронажа на планетата на красотата е добър за всякакви козметични процедури. Но, уви, не е подходящ за родените във вторник. За всички останали грижите за лицето и тялото на този ден гарантират съдбовни запознанства, перспективни контакти и вълнуващи срещи. Внимание: тоталната промяна на имиджа в петък може да преобърне целия ти живот! Ето защо, преди да се превърнеш от блондинка в брюнетка или обратното, помисли добре готова ли си за кардинални промени.

Събота /Сатурн/

Ще се учудиш, но епилирането през този почивен ден може да подобри съдбата ти като цяло! Смята се, че заедно с излишната растителност от теб ще се махнат всички кармични дългове и грехове на твоя род. Химическото къдрене на този ден стабилизира психиката и привлича материално благополучие. Масажът на главата подпомага развитието на логическото мислене и изявата на творческите способности. Съботното посещение на солариум ще ободри духа ти и ще те зареди с енергия. Нито една от тези процедури обаче не бива да правят в събота родените в неделя.

Неделя /Слънце/

Изключително неподходящ ден за подстригване – можеш да си “отрежеш” късмета. Ако си в процес на решаване на някакви проблеми или посред пътя към приключването на нещо важно, подстригването в неделя може да те върне далеч назад. Това се отнася за всички, но най-вече за родените в понеделник. За тях неделното посещение на фризьорския салон може да бъде фатално и за личния им живот. Затова пък родените в останалите дни е добре да си правят маникюр и да си удължават ноктите в неделя. Смята се, че така те могат “да уголемят и излъскат” своя успех.

*

Skarlet

Re: Кога да бъдете красиви :)
« Отговор #1 -: Февруари 11, 2009, 11:05:35 pm »
Ааааа,Вещичке,тука вече ще поспорим. ;D Има си дни според лунния знак за това кога и какво можем да правим,та дори и за секс.Ама сега е време за почивка.Утре ще се разправям с теб.  ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2 -: Февруари 11, 2009, 11:10:23 pm »
Това за дните го знам от една книга на Ирина и го спазвам-роден съм в петък и се постригвам само в петък( с много редки изключения в четвъртък за засилване на късмета и за пътувания  ;D-работи), задължително точно преди пълнолуние или на деня съответстващ на моя лунен,който така и така е близо до пълнолунието,важно е Луната да е растяща.Ноктите ми растат доста бързо,но гледам когато не е спешно да ги подрязвам в събота  ;D  ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #3 -: Февруари 11, 2009, 11:13:54 pm »
хихиииииииииии ти що не вземеш да додиш насам да си поспорим очи в очи и да си подърпаме косите а  :P ;D ;D  ... виж ся туй не съм го измислила аз. преди много време съм се ровила навсякъде в нета и съм си копирала туй онуй - ама кое от къде - идея си нямам  ::)   пък това си е интересно, но лично аз, знаеш много добре, че никога не спазвам нищо такова - дори и дракона си татуирах на възможно най-неподходящата луна  ;D  ;D  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #4 -: Февруари 11, 2009, 11:15:10 pm »
Синухе, туй горното беше за Скарлетката  :-[   дан си помислиш нещо  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #5 -: Февруари 11, 2009, 11:16:15 pm »
Няма такъв момент  :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Февруари 11, 2009, 11:22:43 pm »
всички такива процедури правя   по луната.подстригвам и боядисвам само , когато е в лъв.работи ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #7 -: Февруари 11, 2009, 11:28:33 pm »
аз пък ги правя тези неща когато се сетя и имам време. ако тръгна да гледам къде е Луната - просто забрави - отказвам се или забравям и тя работата се отича тотално  ;D  то затова миналата година се подстригвах само един път и то когато една приятелка фризьорка дойде на гости и хвана ножицата от ужас по цъфналите ми краища  ;D ;D ;D  - те на мен не ми пречеха, защото си връзвам косата на опашка и хич и не ги забелязвам, ама тя нали професионалист и просто изпадна в ужас, а аз умрях от смях  :-[

*

Skarlet

« Отговор #8 -: Февруари 11, 2009, 11:29:29 pm »
хихиииииииииии ти що не вземеш да додиш насам да си поспорим очи в очи и да си подърпаме косите а  :P ;D ;D  ... виж ся туй не съм го измислила аз. преди много време съм се ровила навсякъде в нета и съм си копирала туй онуй - ама кое от къде - идея си нямам  ::)   пък това си е интересно, но лично аз, знаеш много добре, че никога не спазвам нищо такова - дори и дракона си татуирах на възможно най-неподходящата луна  ;D  ;D  ;D
Ма,гъбаркам те,беее.Естествено,че не си го измислила ти.Но и Луната по знак си има значение. ;D И се пази,че като дойда лятото,ща спукам на щафета-4 по 100 със салатка.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Февруари 11, 2009, 11:30:38 pm »
Това за дните го знам от една книга на Ирина и го спазвам-роден съм в петък и се постригвам само в петък( с много редки изключения в четвъртък за засилване на късмета и за пътувания  ;D-работи), задължително точно преди пълнолуние или на деня съответстващ на моя лунен,който така и така е близо до пълнолунието,важно е Луната да е растяща.Ноктите ми растат доста бързо,но гледам когато не е спешно да ги подрязвам в събота  ;D  ;D ;D
:)ша мъ простиш,ама нали знаеш ,че съм любопитко питко ;D,та коя е ирина?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #10 -: Февруари 11, 2009, 11:34:32 pm »
"Ирина" е име зад което застава екипа който прави вестник "Свръхестественото",имат и отпечатани много книги ,като автора се води Ирина  ;)

http://www.supernatural-bg.hit.bg/

*

veshti4ka

« Отговор #11 -: Февруари 11, 2009, 11:37:29 pm »
Ма,гъбаркам те,беее.Естествено,че не си го измислила ти.Но и Луната по знак си има значение. ;D И се пази,че като дойда лятото,ща спукам на щафета-4 по 100 със салатка.  :P

айдяяяяяяя и в таз тема я подкарахме на ядене и пиене хахахаааааааааа ... ще те чакам с нетърпение да знаеш  :P ::) :-*

*

Helo

« Отговор #12 -: Февруари 11, 2009, 11:55:08 pm »
Не мисля, че човек трябва да се вманиачава толкова и да прави разни ритуали. Така се привързва към нещо, вече не е независим.Става суеверен.Страхува се да не стане нещо лошо, та затова прави разни ритуали "на късмета". Иначе не отричам това, което пише, но мисля, че ако човек спозва тези неща, става зависим.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Февруари 11, 2009, 11:56:21 pm »
"Ирина" е име зад което застава екипа който прави вестник "Свръхестественото",имат и отпечатани много книги ,като автора се води Ирина  ;)

http://www.supernatural-bg.hit.bg/
ъъъъ,ужас много съм невежа!дори не знам за този вестник!малее,срам ме е! :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Февруари 13, 2009, 09:33:50 pm »
В козметичния салон, който посещавам всеки месец, вече всички ми се смеят.
Планирам подстригване само при растяща Луна в плодовит знак и все нещо се случва, че пропускам тази фаза и чакам до следващата такава...
Днес Луната е във Везни и си запазих час за боядисване. Най-накрая се престраших и да се пострижа, макар че Луната вече е намаляваща. От една страна, когато подстригването е съчетано с боядисване, е добре - корените ще израстват по-бавно. Но пък моята коса е много "специална" - с тънък косъм, къдрава и бавнорастяща...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #15 -: Февруари 14, 2009, 11:21:05 am »
Кога ?При Скорпионска Луна?Аз си направих при Луна във Везни.Но тогава не бях запозната с астрология.Инстинктивно. ;)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #16 -: Февруари 14, 2009, 11:29:11 am »
В козметичния салон, който посещавам всеки месец, вече всички ми се смеят.
Планирам подстригване само при растяща Луна в плодовит знак и все нещо се случва, че пропускам тази фаза и чакам до следващата такава...
Днес Луната е във Везни и си запазих час за боядисване. Най-накрая се престраших и да се пострижа, макар че Луната вече е намаляваща. От една страна, когато подстригването е съчетано с боядисване, е добре - корените ще израстват по-бавно. Но пък моята коса е много "специална" - с тънък косъм, къдрава и бавнорастяща...
Лили, не си сама и аз гледам да се боядисвам при Луна в Телец или Дева.Но не стриктно, но признавам ,че се възползвам от тази информация.Подстригването май коато сваря.. :)

*

veshti4ka

« Отговор #17 -: Февруари 14, 2009, 11:32:30 am »
май да - май наистина когато Луната беше в скорпион си направих татуса  ;D ;D ;D  ама аз съм си такава - като ми щукне нещо на акъла ако ще и всички планети да се изсипят отгоре ми - все ми е тая  ;D ;D ;D ;D ;D пък беше забавно - първите 15 минути стисках зъби и се пренасях чрез медитация на далечен тропически остров и после вече с татуиста си говорехме, майтапехме се и все такива. татуса в последствие се оправи много бързо. само единствения проблем, но не смятам че е от Луната, беше че на другия ден организма ми започна да се бори с чуждото тяло /боята на татуировката - хем беше растителна/ и ми се гадеше, но вечерта обърнах една водка и всичко си дойде на мястото  ;D ;D ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #18 -: Февруари 14, 2009, 11:36:30 am »
май да - май наистина когато Луната беше в скорпион си направих татуса  ;D ;D ;D  ама аз съм си такава - като ми щукне нещо на акъла ако ще и всички планети да се изсипят отгоре ми - все ми е тая  ;D ;D ;D ;D ;D пък беше забавно - първите 15 минути стисках зъби и се пренасях чрез медитация на далечен тропически остров и после вече с татуиста си говорехме, майтапехме се и все такива. татуса в последствие се оправи много бързо. само единствения проблем, но не смятам че е от Луната, беше че на другия ден организма ми започна да се бори с чуждото тяло /боята на татуировката - хем беше растителна/ и ми се гадеше, но вечерта обърнах една водка и всичко си дойде на мястото  ;D ;D ;D
Аз също си наумих ,че най-после ще си направя подарък за рождения ден.Не ме беше страх и не боля.На врата ми е все пак.Там не боли.Но после 2 седмици така ме сърбеше....... ;D ;).Бабето още ме пита дали това, червеното на врата ми ще се махне? ;D ;D ::)

*

Mia21

• 2502
Re:Кога да бъдете красиви :)
« Отговор #19 -: Март 28, 2010, 10:20:10 am »
Моля ви, сладкиши, да ми помогнете със съвет! Искам драстична промяна по отношение на цвета-от черна в светлите гами.Като всяка суетна жена, мечтата ми е да постигна възможно най-добрия ефект, а не да изплаша хората. Кога е добре това да стане през следващата седмица? На 30-ти и 31-ви Луната е във Везни. Или на скорпионско да заложа /родена съм в петък/?Искам пълна трансформация във визията си,не зная на какво се дължи... :-[

Нухееееее, моля те и ти да се включиш, много пъти си ме виждал на живо... :wub: