Здравей Гост

Кога да бъдете красиви :)

• 55 Отговора
  • 7953 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Кога да бъдете красиви :)
« Отговор #20 -: Март 28, 2010, 10:25:06 am »
Ухаа, смело решение. Браво.  ;D На коя планета се дължи - наистина е интересно? При мен и Уран и Плутон са имали касателство към по-сериозни промени във визията.

Само мога да се включа с инфо, че на 30.03 е пълнолунието. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #21 -: Март 28, 2010, 10:35:27 am »
Не зная на коя планета се дължи, защото астрото заби. Може и от Ураня и от Юпитера да е, и двете се движат около МЦ.

Само мога да се включа с инфо, че на 30.03 е пълнолунието.  

Това добре ли е? Ако е във Везни, на мен ми попада в 4-ти дом, почти в съвпад с натален Плутон.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Март 28, 2010, 10:39:32 am »
Не мога да дам категорично мнение за такава промяна.
Предполагам ще се включат други по-запознати.

Ако беше само за подстригване преди него е добре, ако за нова прическа да се задържи да не расте бързо след него е подходящо.
Като цяло във Везни е удачно за разкрасяване, но за фазата на Луната в случая незнам. Мисля, че ако потърсиш в нета имаше кратки обяснения, но и тук все някой ще каже.   

*

Mia21

• 2502
« Отговор #23 -: Март 28, 2010, 10:42:48 am »
Аз няма да се подстригвам, а само ще сменям цвета. След 10 години черен цвят, сега искам русо... :mellow:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #24 -: Март 28, 2010, 10:54:02 am »
Мия, преди около 4 или 5 години, когато Уран ми се мотаеше върху асцедента се направих оранжево светло такова като морков. винаги съм била с черна коса, естествената ми коса е черна. трябва да ти кажа, че 6 часа не можах да мръдна от стола докато ме изсветляваха. дълга и сложна процедура си беше, а мен ма фана сиклета. накрая се пребориха с изравняване на цвят с боя. косата ми стана на кичури по-тъмни и по-светли - лично аз бях очарована, но фризьорката ми си скубеше косите  ;D ;D ;D  

тааааааа мисълта ми е, че е много сложно от черно да станеш като морков, па за русо да не говорим... след около няколко месеца при мен започна да се чупи косъма и беше станало страшно направо... който ме познава, знае че аз не си играя с косата си и такива изцепки стават веднъж дваж в живота ми - демек косата ми е силна, с дебел косъм и доста тормоз и трябва за да и стане лошо...  така че много внимавай - едно такова изрусяване може да те остави и без коса ако си черна наистина...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #25 -: Март 28, 2010, 11:08:22 am »
Да, това е много сериозна промяна и тежка за косата. На първо време си намери добър, много добър фризьор.  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #26 -: Март 28, 2010, 11:11:05 am »
Да, това е много сериозна промяна и тежка за косата. На първо време си намери добър, много добър фризьор.  :blink:

моята фризьорка беше една от най-добрите и използва само хубави препарати, но сама коса не знам дали ще се справи... аз хем от самата процедура нататък в продължение на 3 месеца я мажех редовно със зехтин и пак имаше ексцесии, а представи си ако не бях правила нищо... определено си е страшничко  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Март 28, 2010, 11:14:31 am »
О, да. Русото най-уврежда косъма. Миа е решила и няма да я разубеждаваме, затова не го коментирах тоя въпрос.  :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #28 -: Март 28, 2010, 11:23:12 am »
Зная, че няма да е лесно за косата ми,но не мога да го гледам повече този цвят по главата си. Надявам се външната промяна да ме промени и вътрешно, поне малко, както и начина , по който ме възприемаат "некои" хора...Абе сложно е... :-[

« Отговор #29 -: Март 28, 2010, 11:29:50 am »
Аз няма да се подстригвам, а само ще сменям цвета. След 10 години черен цвят, сега искам русо... :mellow:

Ето го проявлението на затъмнението  ;D А защо като начало не опиташ с кичури? Могат да ти направят поне 3-4 цвята кичурии няма да плашиш 'ората  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #30 -: Март 28, 2010, 11:37:48 am »

Ето го проявлението на затъмнението  ;D А защо като начало не опиташ с кичури? Могат да ти направят поне 3-4 цвята кичурии няма да плашиш 'ората  :P

Това за кичурите май е добра идея. Дал' туй затъмнение действа по този начин ?! Мен за това ли ме пере съчмата за трансформации?!  :-[
И кога е добре да стане боядисването,дори и само на кичури?

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Март 28, 2010, 11:40:46 am »
Ако ще и във Везни да е Луната пак няма да стане, мила! Русо върху черно не хваща. Ще съжаляваш, няма да се харесаш, а това ще те накара да повтаряш опититите отново и отново. Накрая косата ти така ще се изтощи, че ще заприлича на избеляла басма от 0,99 ст.

Ако искаш промяна направи си светло червени кичури, понеже русите върху твоята коса ще стоят така все едно имаш бели коси, а това състарява.

*

Nebesna

« Отговор #32 -: Март 28, 2010, 11:42:35 am »
И кога е добре да стане боядисването,дори и само на кичури?

Добре е луната да е намаляваща, за да не ти израстват бързо корените след това.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #33 -: Март 28, 2010, 01:38:13 pm »
Добре е луната да е намаляваща, за да не ти израстват бързо корените след това.

абсолютна истина , все едно не е мойта коса :o ,при намаляваща луна около 1месец съм читава при боядисване. в други случай , ела да гледаш на втората седмица съм пак за боядисване....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Март 29, 2010, 12:38:00 am »
В повечето случаи се боядисвам при растяща Луна, понякога и около пълнолуние, особено ако е съчетано с подстригване. Дебна Луна в Лъв, Везни или Телец.
То моето не е чак толкова подстригване, колкото за освежаване на краищата. Косата ми израства бавно, а ако все пак израстне, краищата бързо изтъняват. През последните няколко месеца се спрях на един цвят, води се златисто кестеняво (без червеникави нюанси) от онази, 10-минутната боя на Лореал. И засега съм доволна, не пада бързо, поне един месец не мърда.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #35 -: Март 29, 2010, 08:01:17 am »
В повечето случаи се боядисвам при растяща Луна,

груба грешка, но ти не си сменяла драстично цвят, нито имаш бели косми, иначе щеше да разбереш, че не е най-правилния подход.

*

Nebesna

« Отговор #36 -: Март 29, 2010, 08:08:25 am »
Преди два дни си купих страхотна чанта, делова, изключително удобна, мога да слагам в нея папка А4. Самата кожа е олекотена, абе мечтата на деловата жена. Харесва ми отвсякъде. Обаче снощи установих, че като я отворя отвътре намирисва на мухъл. Явно някой от материалите, от които е изработена е бил съхраняван в склад, в който е имало влага. Мислех си аз, че съм ударила джак пота напук на заточената Венера в Овен, при която не е много подходящо да се пазаруват красиви вещи, а то пак излезе дефект. Миризмата не е натраплива, но аз съм много чувствителна на миризми и я усещам. Чудя се дали да ако взема от Пикадили (има едни торбички с лавандула и мента и ако сложа в една от преградите, дали няма да прогони тази мизерна миризма.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #37 -: Март 29, 2010, 09:43:28 am »
Преди два дни си купих страхотна чанта, делова, изключително удобна, мога да слагам в нея папка А4. Самата кожа е олекотена, абе мечтата на деловата жена. Харесва ми отвсякъде. Обаче снощи установих, че като я отворя отвътре намирисва на мухъл. Явно някой от материалите, от които е изработена е бил съхраняван в склад, в който е имало влага. Мислех си аз, че съм ударила джак пота напук на заточената Венера в Овен, при която не е много подходящо да се пазаруват красиви вещи, а то пак излезе дефект. Миризмата не е натраплива, но аз съм много чувствителна на миризми и я усещам. Чудя се дали да ако взема от Пикадили (има едни торбички с лавандула и мента и ако сложа в една от преградите, дали няма да прогони тази мизерна миризма.

тези торбички и ароматите им са изкуствени, а мухъла е естествена миризма. по-скоро вземи едно шишенце етерично масло с твоя любима миризма и накапи тук там по няколко капки по хастара  :blink:  не знам дали ще помогне, но поне ще убие другата миризма поне малко...

*

Uran

• 6041
« Отговор #38 -: Март 29, 2010, 09:46:25 am »
 Слънцето може да убие плесените и миризмите, които предизвикват. В някой от слънчевите дни поразтвори чантата си и я остави на тераста да се понапече. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #39 -: Март 29, 2010, 09:46:36 am »
Мухъл трудно се измирисва. Ако можеш я остави отворена някъде на въздух по-дълго време.