Здравей Гост

За любовта и партньорите в моя живот

• 151 Отговора
  • 26444 Прегледи
*

joy

• *
  • 61
За любовта и партньорите в моя живот
« -: Февруари 12, 2009, 01:30:42 pm »
Здравейте
Искам да попитам дали при мен се очертава веротност за някаква стабилна връзка/брак?
И дали аз съм причината да попадам все на подходящи за мен хора?

Поморие, Бургас - 31.05.1976, 4.20ч., ж

Благодаря на тези, които биха погледнали картата ми :)
« Последна редакция: Февруари 12, 2009, 01:39:26 pm от joy »
You only see what your eyes want to see

Re: За любовта и партньорите в моя живот
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2009, 04:12:44 pm »
Да, вече можеш да се да се омъжиш ,но за момента ,ще е брак без любов .
Препоръчвам ти да изчакаш до октомри 2011г .

« Отговор #2 -: Февруари 12, 2009, 04:22:22 pm »
Здравейте
Искам да попитам дали при мен се очертава веротност за някаква стабилна връзка/брак?

Имаш много романтична настройка и си склонна да гледаш на евентуалните си партньори през розови очила.Всека една връзка я приемаш като съдбовна. А след всики провал си склонна да обвиняваш себе си и да се затваряш и изолираш .

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #3 -: Февруари 12, 2009, 04:25:29 pm »
A какво значи "вече". До момента не е можело ли? ???

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #4 -: Февруари 12, 2009, 04:26:56 pm »
[Имаш много романтична настройка и си склонна да гледаш на евентуалните си партньори през розови очила.Всека една връзка я приемаш като съдбовна. А след всики провал си склонна да обвиняваш себе си и да се затваряш и изолираш .
Вярно е, въпреки че имам чувство, че вече доста съм се променила в това отношение и отивам по-скоро към варианта - страх да дам шанс...

« Отговор #5 -: Февруари 12, 2009, 05:28:58 pm »
Плутон ти е изчезва от седмия  натален дом.
Връзките ти до този момент са се превръщали в нещо различно.

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #6 -: Февруари 12, 2009, 05:37:07 pm »

Може би трябваше да спомена 1 развод.
А това ми звучи доста обещаващо, че все пак има надежда да се получат при мен нещата.
Благодаря Зъболекар! :)
Нямам против да почакам до края на 2011, само да знам, че няма да попадам пак в такива случки.

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #7 -: Февруари 13, 2009, 03:07:22 pm »

Зъболекар, въпросът ми сигурно е глупав, но от известно време се опитвам и аз да чета малко от астрологията и искам да попитам - как изчезва Плутон от 7ми натален дом, при положение, че в наталната карта той се намира в 5ти дом?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #8 -: Февруари 13, 2009, 03:14:42 pm »
Става въпрос за транзитния Плутон,той изчезва...с две думи оня горе на небето  ;)

Рожденния ти-колкото и да го пъдиш,няма да изчезне !  ;D

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #9 -: Февруари 13, 2009, 03:37:06 pm »
Става въпрос за транзитния Плутон,той изчезва...с две думи оня горе на небето  ;)

Рожденния ти-колкото и да го пъдиш,няма да изчезне !  ;D

Ясно :)
Ако не те затруднява, би ли ми казал/а колко време е бил този плутон в 7мия ми дом?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #10 -: Февруари 13, 2009, 03:47:01 pm »
Плутон се движи бавно-от 1996 година ти е навлязъл в 7 дом.

Плутон е силен в картата ти-има много мажорни и точни аспекти към вътрешните планети,има отношение и към емоционалния ти живот и възможни партньори(в 5 дом е),нещата с него стават по-дълбоки и драматични,трудни и не до там прости в тази сфера от живота ти. ;)

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #11 -: Февруари 13, 2009, 03:55:33 pm »

Плутон е силен в картата ти-има много мажорни и точни аспекти към вътрешните планети,има отношение и към емоционалния ти живот и възможни партньори(в 5 дом е),нещата с него стават по-дълбоки и драматични,трудни и не до там прости в тази сфера от живота ти. ;)
Благодаря!:)
Надявам се след като излезе от 7мия ми дом да дишам наистина по-леко!

« Отговор #12 -: Февруари 13, 2009, 05:29:31 pm »

Благодаря!:)
Надявам се след като излезе от 7мия ми дом да дишам наистина по-леко!
Ако не ме лъжат мемоарите от карта ти вече трябва да е излязъл ,но мисля че Сатурн ти транзитираше из пети дом и затова ти казах да поизчакаш ,докато отмине действието и от неговото въздействие.

*

porto_kalka

« Отговор #13 -: Февруари 13, 2009, 05:44:20 pm »
Ако не ме лъжат мемоарите от карта ти вече трябва да е излязъл ,но мисля че Сатурн ти транзитираше из пети дом и затова ти казах да поизчакаш ,докато отмине действието и от неговото въздействие.
И защо пък трябва да чака? Когато Сатурн транзитираше през моя пети дом в знак лъв започнах най-сериозната си и продължителна връзка в живота ми до момента. Вече излезе от 5-я ми дом, а връзката продължава по същия начин като в началото. Човекът между другото е със Слънце в лъв. За да е пълна "черната" картинка по времето, когато започнах тази връзка Плутон ми квадратираше наталното Слънце, управляващо 5 дом. А сега де, що така се получава???

« Отговор #14 -: Февруари 13, 2009, 05:49:48 pm »
Сега предстои и Плутон да ти въздейства върху наталната Луна  ,което пак ще те изправи пред трудности .Докато е транзитирал из седми дом е понамачкал наталните ти Слънце и Венера .
Сегашното му влияние ще обхване ценностната ти система ,чувството за сигурност ,въпросите с майчинството и т .н.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #15 -: Февруари 13, 2009, 06:08:32 pm »
Със Сатурн нещата може да се случват бавно или по-трудно, необходимо е сериозно отношение и отговорност, но резултатът е траен е стабилен.

Интерпретацията винаги е дело на астролога и е задължително да се разгледа цялата карта.

Док, ти да не си решил да ни докажеш, че не ставаш за астролог / шегувам се/?  ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

joy

• *
  • 61
« Отговор #16 -: Февруари 13, 2009, 06:18:42 pm »
Със Сатурн нещата може да се случват бавно или по-трудно, необходимо е сериозно отношение и отговорност, но резултатът е траен е стабилен.

Интерпретацията винаги е дело на астролога и е задължително да се разгледа цялата карта.

Док, ти да не си решил да ни докажеш, че не ставаш за астролог / шегувам се/?  ;D
Добре де, в случая Сатурн подходящ ли е или не за започване на връзка?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #17 -: Февруари 13, 2009, 06:26:04 pm »
Ти първо гледай да имаш налице потенциал за връзка,преминаването на планетите през домовете характерни за обвързване и интимен живот-7 и 5 дом,не гарантират създаването на такава.Обаче ако това съвпадне с транзит на планета(и) през тези домове,това което принципите им представляват се изявяват в тези взаимоотношения и/или се привлича партньор който се олицетворява от планетата,така че зависи от нивото ти на разработка на тази енергия какво точно ще се получи:Сатурн както се спомена изисква зрялост,отговорност,реалистично виждане на другия и себе си ,същевременно Сатурн и в синастрията дава и голям потенциал за усвояване на много уроци,за които е необходимо време естествено.Ако в един период или синастрия с акцент на Сатурн нещата не се получават (или са кратки),то е обикновено защото единия или двамата бяга от сериозността на нещата,не иска да си научи урока и т.н.

Не се плаши излишно-и без това случайни запознанства няма,идват си когато трябва,от там нататък е въпрос на воля и на лично развитие  :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #18 -: Февруари 13, 2009, 06:50:23 pm »
Здравейте

имала си щастливо детство.притежаваш весел характер и голямо желание за успехи в живота.находчива и изобретателна,понякога имаш избухливо и нервно поведение.склонна си към спорове и интриги.
тайните обстоятелства ,съпътстващи любовния фронт ;D ти носят грижи.задължителен е повече от един брак при това всеки брак е съпътстван от незаконни връзки.възможен е брак с чужденец.както и врагове в повечко.помощ или подкрепа от чужбина или от свекървата.в определен период враждебно отношение към партньора.възможен е брак с физически,морално или ментално увреден човек.нестабилна съпружеска карма.тайни от партньора в брака.
възможен е брак средата на 2012г. :)и все ми се струва,че ще бъде друговерец или чужденец. :)но по-сериозен и стабилен от предишния.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #19 -: Февруари 13, 2009, 06:54:22 pm »
За да е пълна "черната" картинка по времето, когато започнах тази връзка Плутон ми квадратираше наталното Слънце, управляващо 5 дом. А сега де, що така се получава???

Транзитите (особено съвпадите и твърдите аспекти) на Юпитер,Уран и Нептун към Слънце в женска карта,често отбелязват периоди в които тя се влюбва или създава връзка.Явно в това число се нарежда и Плутон,все пак като сигнификатор на Скорпион и 8 дом също не е за подценяване.Особено силни нещата изглеждат с Уран и Нептун в началото...но след като аспекта свърши често чувствата се изменят,трансформират или окончателно изчезват без значение дали това става вътре във връзката или отвън просто във взаимоотношенията  /когато връзката не е преминала на интимно ниво/. ;)