Здравей Гост

За любовта и партньорите в моя живот

• 151 Отговора
  • 26513 Прегледи
Re: За любовта и партньорите в моя живот
« Отговор #40 -: Февруари 13, 2009, 08:17:30 pm »
Хора на главата си имам толкова ангажименти , че едва сварвам да се справям със своите . Лишавам се от сън и на вечер ми се събират от три до четири часа да гледам хороскопи .Не съм слънце да огрявам на всяко едно място . За мен картата не е толкова лека и нещата няма да са наредени спряма нейните изисквания  с това идеализирано виждане по отношение на любовта .Писал съм и да изчака до края на 2011 ,но нямам време да задълбавам в обяснения коя планета какъв аспект и сключва. Ако някой от вас има излишно време и желание да отговаряс подробни анализи ,моля.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Февруари 13, 2009, 08:20:06 pm »
Само гледах и чаках кога ще изпищиш и ти, душичка мила.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #42 -: Февруари 13, 2009, 08:23:42 pm »
Транзитите (особено съвпадите и твърдите аспекти) на Юпитер,Уран и Нептун към Слънце в женска карта,често отбелязват периоди в които тя се влюбва или създава връзка.

Много, много  си прав,
при  тр.Уран съвпад Слънце се влюбих  и така 25 години,
но ключето е в тр.Сатурн по същото време беще между нат. съвпад на Венера/ Луна, а по дирекции Нептуна / упр. на 7/ бе върху нат.Слънце ,
те си създават , а Сатурн е по дълготрайността, бетонира връзката :)

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Февруари 13, 2009, 08:25:02 pm »
Юпитер има връзка с изкарването на истината,понякога също може да е смазващ-както за връзки, така и за човешкия живот(индикира смърт,катастрофи).Една развалена връзка може и да бъде символична катастрофа.

Тъй като намесваме само транзитите-Сатурн макар,че не е в съвпад с ДСЦ тогава е в знака на ДСЦ (Телец),а има правило че там където ти е Слънцето и АСЦ (ДСЦ) Сатурн влияе още като влезе в този знак дори и да не сключва аспект веднага с тези точки.Имало е опозиция на Сатурн към Уран,който упр заключен 3 дом.Ако този аспект е бил по време на връзката е възможно да индикира проблем в комуникацията или проблем по 3/9 дом ,това се засилва от наталния квадрат между планетите.
по точно  определение за юпитер не съм чела! точно точно и пак точно!при мен извади истината на бял свят точно когато започна преминаването му през юлв ,после меркурий и накрая слънце.беше ад!жестоко и гадно... :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Февруари 13, 2009, 08:27:06 pm »
Още нещо за "лошия" Сатурн. Втората ми най-продължителна връзка (и една от най-запомнящите се) започна при транз. Сатурн в квадрат (!) към нат. Венера в 5 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #45 -: Февруари 13, 2009, 08:28:43 pm »
Тъй като Lillie не дава периодите,аз още си гледам общо и прогресиите  ;)

Та значи-прогресивно Новолуние в края на 98 в Овен в 5 дом-това може да отбелязва началото на връзката или нейния пик.

Луната от 99 преминава в Телец и по този начин активира домовете на Венера-5,7(!) и 11 дом .

Прогр Венера в тригон Сатурн (!)

Към края на 99г транзитния Сатурн и прогр Луна са в съвпад.
С началото на 2000 г прогр Меркурий става ретрограден точно по време на съвпада с Луната.

Тези прогресии трябва да са показателни,ако връзката и раздялата се въртят около тези пероди  :-\

« Отговор #46 -: Февруари 13, 2009, 08:33:41 pm »
Карам на автопилот от една седмица :'( :'( :'(.
Изцедил съм си всякакви психически резерви ,индикаторите ми светят с постоянна червена светлина. (толкова съм изморен ...........)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Февруари 13, 2009, 08:34:41 pm »
Та значи-прогресивно Новолуние в края на 98 в Овен в 5 дом-това може да отбелязва началото на връзката или нейния пик.

Всъщност идеята не бе да ми се гледа, а да се обърне внимание на нещо важно, когато разглеждаме юпитерови и сатурнови транзити през хороскопа.
И, да, тогава имах прогр. новолуние в последния градус на Овен, на върха на шести дом. Тогава започнах първата сериозна работа в живота си, след ингреса на Сатурн в Телец.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #48 -: Февруари 13, 2009, 08:36:48 pm »
Изцедил съм си всякакви психически резерви ,индикаторите ми светят с постоянна червена светлина. (толкова съм изморен ...........)

Изморен си ,а още тука се подвизаваш!  ??? :) >:( ;D Я да лягаш,изключи го този комп,Овнешка глава луда(най-луди по отношение на преразход на енергия са именно мъжете Овен),не карай строгия Сатурнчо да вади пръчката!  ;D ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Февруари 13, 2009, 08:37:11 pm »
Тези прогресии трябва да са показателни,ако връзката и раздялата се въртят около тези пероди  :-\

Раздялата последва доста по-късно, в началото на 2002 година. На 8-ми март ( ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Февруари 13, 2009, 08:40:12 pm »

Я марш от тук! Да си почиваш!  :P
Изключително много се радвам на присъствието ти във форума, но заслужаваш повече време за себе си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #51 -: Февруари 13, 2009, 08:42:59 pm »

Всъщност идеята не бе да ми се гледа, а да се обърне внимание на нещо важно, когато разглеждаме юпитерови и сатурнови транзити през хороскопа.
И, да, тогава имах прогр. новолуние в последния градус на Овен, на върха на шести дом. Тогава започнах първата сериозна работа в живота си, след ингреса на Сатурн в Телец.

Извинявай,ако съм ти нищил хороскопа,останах с впечатление,че се чудеше защо така е станало.Иначе да,по принцип за това че юпитер и сатурн не са еднозначни и че са прекалено клиширани в астрологията е така.Ясно (за края на връзката),сега няма да гледам транзитите и прогресиите  :)

Хич не обърнах внимание на куспидата,видях че е близо или май се подведох от релокираната карта. Което е по-добре,защото новолуние върху К6 за първа сериозна работа,отговаря на 100%  :)

« Отговор #52 -: Февруари 13, 2009, 08:44:07 pm »

Изморен си ,а още тука се подвизаваш!  ??? :) >:( ;D Я да лягаш,изключи го този комп,Овнешка глава луда(най-луди по отношение на преразход на енергия са именно мъжете Овен),не карай строгия Сатурнчо да вади пръчката!  ;D ;)
Да лягам ,но племенника ме е погнал с джедайски шлемове и мечове,в момента  седем човека сме натъпкани в  една реализация на архитектурната комунистическа мисъл /тип тристайна маломерна панелка/. Единственото място където го чувствам като свое пространство и бягам е тук във форума ,но съм в състояние само да блея.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #53 -: Февруари 13, 2009, 08:46:53 pm »
Док, ти да не си решил да ни докажеш, че не ставаш за астролог / шегувам се/?  ;D

Сигурно, за да не го тормозят постоянно за хороскопи.  ;D

ПП. Този етап съм го минала вече... Вярно е - Марс в Риби трудно казва "не"!  :-[

Лили, на мен Док ми е симпатичен отдавна. В съновника се справя много добре и си личи, че има потенциал, само да не е толкова черноглед. Има и други начини за справяне с натрапници, например можа да не им отговаря. :)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

veshti4ka

« Отговор #54 -: Февруари 13, 2009, 08:49:22 pm »
Док, нахлюпвай джедайския шлем над очите си и кажи на малкото диване, че джедая ще медитира за да види изхода от войната и му откъртвай  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Февруари 13, 2009, 08:49:54 pm »
Извинявай,ако съм ти нищил хороскопа,останах с впечатление,че се чудеше защо така е станало.
Няма за какво да ми се извиняваш, а пък и нямам нищо против да чуя мнението на страничен наблюдател. Рядко сме на 100% обективни що се отнася до нашия личен хороскоп или на близките ни.
Но очевидно не си уловил иронията в по-горния ми пост. Да кажем, че разделянето на планетите на "бенефици" и "малефици" може да бъде доста условно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #56 -: Февруари 13, 2009, 08:54:38 pm »
Док, нахлюпвай джедайския шлем над очите си и кажи на малкото диване, че джедая ще медитира за да види изхода от войната и му откъртвай  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Не става! Ей на ,пак ме почна  :(.Имаме един кухненски таймер с формата на крава  и ми го навива да ми отчита врамето за почивка пред компа ,а като звънне ставам да играя ,че иначе реве и прави всички луди.
Айде до после ,че ставам ситски войн  :'( :'( :(

*

veshti4ka

« Отговор #57 -: Февруари 13, 2009, 09:13:12 pm »
Хело, ти имаш ли деца? не можеш така да говориш на едно дете  ::)  друго си е да му изплющиш един чехъл по задника и да му заявиш, че ще спиш  ;D ;D ;D ;D ;D   моите ги лишавам от десерти и не им говоря като ме тормозят  :-[ :P ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Февруари 13, 2009, 09:14:49 pm »
Аха! Вече ще знам към кого да се обръщам за хороскопи и съвети.

С една забележка:
Цитат
ПП. Този етап съм го минала вече...
  :P

Докторче, поговори с майка му, дано е свястна жена, щото както си е оставила детето {...}

Това е сестра му!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #59 -: Февруари 13, 2009, 09:29:08 pm »
Малчо не е разлигавен ,а е много чувствителна Рибка и като го пренебрегнем го изживява много болезнено . Предпочитам да се правя на клоун или сит ,както е в случая отколкото да гледам тъжна муцунка .
На едно дете на близо четири без малко години му е трудно да разбере ,че големите се изморяват и имат нужда от почивка .Децата в тази възраст имат нужда да се чувстват обичани за да си изградят добро самочувствие и стабилност .