Здравей Гост

Сатурн и венера в 5ти дом в солара

• 97 Отговора
  • 16102 Прегледи
*

Nebesna

Re: Сатурн и венера в 5ти дом в солара
« Отговор #20 -: Февруари 13, 2009, 09:58:09 pm »
Абе  Плутоновите истории определено не са ми в стила,но...нещо Плутоново имам определено, няколко пъти са ме бъркали за Скорпион (това е само заради погледа ми),дори след като съм казвал че не съм (Слънце в Скорпионска дуода).В определени прояви мога да съм много по-стряскащ и опасен от Слънце в Скорпион,във вербалното ми общуване отделно се намесва знак Скорпион чрез К3 и не ми трябва много много за да "ухапя",но определено не излъчвам Плутонова тежест( като някои Скорпиони или с изгр Плутон),по скоро магнетизъм ( :-[ ).Веселото да става!  ;D

Натален или транзитен Плутон на Асцендента, в аспект с господаря на Асцендента, Слънцето, Луната или техния управител привнася доста Скорпионски черти. 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Февруари 14, 2009, 01:17:56 am »
пожелавам ти един плутонов мъж!според мен всяка жена трябва да има в колекцията си един такъв ;D!

С едно уточненийце обаче.  :-[
Плутоновите мъже не обичат да бъдат част от колекция. Те държат да бъдат всичко.
;D ;D ;D
но ,всеки път се получава ,а и много зависи в ръцете на каква х колекционерка попадат.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Декември 12, 2010, 12:41:11 am »
пожелавам ти един плутонов мъж!според мен всяка жена трябва да има в колекцията си един такъв ;D!

С едно уточненийце обаче.  :-[
Плутоновите мъже не обичат да бъдат част от колекция. Те държат да бъдат всичко.
;D ;D ;D
но ,всеки път се получава ,а и много зависи в ръцете на каква х колекционерка попадат.

Писала съм го и е така.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #23 -: Юни 08, 2013, 09:31:36 pm »
Сори, че пиша в толкова стара тема, но и аз ще имам Сатурн в 5 дом на солара и ме притеснява положението му там. Какво ще кажете? Дали не е индикация по-скоро за сериозна връзка или пък говори за неудовлетвореност в любовта?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #24 -: Юни 08, 2013, 09:39:33 pm »
Живо ме интересува и мен този въпрос.Защото и аз като теб имам в солара сатурн в 5ти дом :blink: Започна март тази година.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #25 -: Юни 08, 2013, 09:46:36 pm »
А някой друг имал ли е преди Сатурн в 5 сол дом да сподели опит?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #26 -: Юни 08, 2013, 09:47:10 pm »
Аз го имам това положение в солара за следващата година(2013/2014). И при мен като при Веселин, Сатурн в солара е У7. Мисля си, че У7 в 5 не вещае нещо лошо. Пък и... Сатурн ще е все някъде и защо трябва да му се придават такива черни краски. Веселине, мисля че е по-скоро сериозна връзка, отколкото неудоволетворение в любовта(айде двамата ще стискаме палци дядо Сатурн да е благосклонен хаха  :haha: )  :86:
Ай сти га бе :o
И при мен Сатурн в солара е У7 :o
Трима ставаме с това положение ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #27 -: Юни 08, 2013, 09:55:30 pm »
Аз го имам това положение в солара за следващата година(2013/2014). И при мен като при Веселин, Сатурн в солара е У7. Мисля си, че У7 в 5 не вещае нещо лошо. Пък и... Сатурн ще е все някъде и защо трябва да му се придават такива черни краски. Веселине, мисля че е по-скоро сериозна връзка, отколкото неудоволетворение в любовта(айде двамата ще стискаме палци дядо Сатурн да е благосклонен хаха  :haha: )  :86:
А дано! Аз сериозна връзка до сега не съм имал, така че се надявам Сатурн да не повлияе лошо. В самата соларна карта е добре аспектиран, но с планетите ми от натала не го виждам да прави кой знае какви аспекти.  :-\

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #28 -: Юни 08, 2013, 10:11:29 pm »
не разчитай толкова на солара единствено за подобни предсказания. и все пак - имаш натална венера везни на сол к5, и сол слв и сол фортуна съвпад нат сатурн, във въпросния гигантски по размер сол 5ти дом, и меркурий там - ще ти се говори за либофф, може и стихове да пропишеш поне ако не друго ;D пък и сол венера и сол плутон са в сол дц - току виж наистина сме те проженили :blink: нат луна в рак съвпад сол ац :blink:
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #29 -: Юни 08, 2013, 10:15:10 pm »
Да не разчитам, ама на на солара ако не разчитам, на какво да разчитам тогава?  :( Лошото е, че по дирекции не открих нищо,освен дир. Слънце секстил нат Плутон. Затова пък прогресивната Луна ще навлезе в 7 нат дом в началото на другата година и ще направи секстил с нат Венера и тригон с Юпитер и Меркурий. А и Юпитер ще мине скоро в 5ия ми дом. Вече не знам на какво да се надявам наистина и дано този солар да не се окаже пълно разочарование.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #30 -: Юни 08, 2013, 10:21:45 pm »
ама ти за къде бързаш! ;D младеж си още - пусни го това 9тодомно стрелешко слънце да се радва на живота и света, за женене и любов имаш предостатъчно време напред. а и - не става нито концерт по желание, нито по план график.

толкова много стрелец в картата, луна в 5ти дом - живей си живота - любовта ще дойде, когато тогава :blink: нептун на к 11 - и ац водолей - радвай се на приятелствата, приспи я малко рачешката и пейзажът ще се раздвижи.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #31 -: Юни 08, 2013, 10:29:01 pm »
при мен е бил преди няколко години. сатурн в соларен 5ти и натален 11ти. някои приятелства се разпаднаха, но не по болезнен начин и не съм страдала от това. но пък поднових позанемареното си приятелство с най-добрата си приятелка. също и тогава срещнах човек, който смятам за добър приятел.
акцент на годината, обаче бяха съвсем други неща.

« Отговор #32 -: Юни 09, 2013, 12:38:54 am »
В солара си за 2008/2009г. имах сол. Сатурн r в сол. 5-ти в 7-ми натален.
Освен това сол. Луна в 7-ми сол. на К9.
Пълен сол. 12-ти дом - Венера, Мерк., Уран, Слънце в 1-ви натален.
Сол. СЛВ съвпад нат. Венера и т.н.
Сол. Марс в сол. 3-ти на К5.

=========
Общо взето се чувствах щастлива :blink: Не се страхувайте :mellow:
Споделям го в името на астрологията ;)
« Последна редакция: Септември 12, 2013, 06:35:25 pm от romantica »

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #33 -: Юни 09, 2013, 02:27:36 am »
И аз имам в тазгодишния солар Сатурн, СЛВ,Парс Фортуна и Вертекс в 5-ти сол дом, 8-ми натален, но изобщо не съм се притеснил/ще го пусна за разглеждане солара, 'щото май не съм/.
При наличието на благоприятни аспекти не би трябвало да има нещо притеснително даже напротив - може да е възможност след дълго търсене/забавяне/, поемане на отговорност, все неща които не са плашещи.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Veselin

• 2737
« Отговор #34 -: Юни 09, 2013, 02:51:41 am »
Благодаря ви много за споделеното!
Santi, ако искаш, наистина го пусни. На теб какво ти донесе в общи линии и имаше ли нещо указано и с дирекции или само по солар?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #35 -: Юни 09, 2013, 01:14:31 pm »
Веско, пуснал съм го в темата за соларите, но е рано да се каже какво ще ми донесе. Понеже сме доста с подобни констелации и интересно след известно време какво ще споделим като опитност  ;D .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Veselin

• 2737
« Отговор #36 -: Юни 09, 2013, 01:48:23 pm »
Веско, пуснал съм го в темата за соларите, но е рано да се каже какво ще ми донесе. Понеже сме доста с подобни констелации и интересно след известно време какво ще споделим като опитност  ;D .
Да, вече писах дори там. :) Дори понеже при теб ще се случи по-рано, можеш да споделиш след време как се отразява този сол Сатурн в 5 сол дом, ако поискаш.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #37 -: Юни 09, 2013, 08:16:02 pm »
Аре и аз в кюпа със Сатурн У7 в 5 сол. дом, домовата мрежа ми се засича, така че важи и за натала. Интересно е, че и при човека, обект на чувствата ми в момента, Сатурн е в сола. 5 дом, но е У8 и попада в 11 дом.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #38 -: Юни 09, 2013, 08:18:20 pm »
Аре и аз в кюпа със Сатурн У7 в 5 сол. дом, домовата мрежа ми се засича, така че важи и за натала. Интересно е, че и при човека, обект на чувствата ми в момента, Сатурн е в сола. 5 дом, но е У8 и попада в 11 дом.
А този Сатурн как го усещаш? Има ли някаква връзка между вас или пък е нещо друго?  :rolleyes:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #39 -: Юни 09, 2013, 08:32:55 pm »
А този Сатурн как го усещаш? Има ли някаква връзка между вас или пък е нещо друго?  :rolleyes:

Още върви някаква свалка, нищо съществено не се е случило, но той е по-голям от мен с 6 години. Това за мен е много :) Сатурн по принцип си го усещам добре. Мисля, че ще ме накара да преразгледам виждането си по отношение на връзките. Може и да даде някоя сериозна връзка.