Здравей Гост

Сатурн и венера в 5ти дом в солара

• 97 Отговора
  • 16069 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Сатурн и венера в 5ти дом в солара
« Отговор #40 -: Юни 09, 2013, 08:34:21 pm »
Благодаря ти много за информацията!  :blink: То верно още е рано да се пита, нали соларът ти е почнал от скоро, може пък Сатурн наистина да дава сериозна връзка.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #41 -: Юни 09, 2013, 08:35:00 pm »
Благодаря ти много за информацията!  :blink: То верно още е рано да се пита, нали соларът ти е почнал от скоро, може пък Сатурн наистина да дава сериозна връзка.

Моят солар е започнал още януари :) Вече съм по средата.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #42 -: Юни 09, 2013, 08:35:49 pm »
Значи нещо съм се объркал тогава.  :-[

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #43 -: Юни 09, 2013, 08:50:24 pm »
Сол К7 в кой знак попада ? сол. Луна има ли отношение по 5/7 дом, аспект със Сатурн ? Освен индикация за по-сериозно отношение в любовта/зараждане на нещо сериозно/, дали не може да е и индикация за връзка с по-възрастен партньор ? Как мислите ?
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Veselin

• 2737
« Отговор #44 -: Юни 09, 2013, 08:53:11 pm »
Може, или пък партньор, който просто е по-зрял по отношение на живота, не непременно по възрастен. По-лошото е, че може да показва и вече обвързан с някого човек.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #45 -: Юни 09, 2013, 09:35:43 pm »
Може, или пък партньор, който просто е по-зрял по отношение на живота, не непременно по възрастен. По-лошото е, че може да показва и вече обвързан с някого човек.

Ей, това последното само го предположих, предвид някои ситуации. Не го приемай прекалено буквално.
Моята Луна е в 11 дом, съвпад с Юпитер, тригон със Слънце и Меркурии, каре - Нептун. А Сатурна ми е в тригон с Венера.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #46 -: Юни 09, 2013, 09:41:40 pm »
За аспекти между соларни планети ли говориш или между соларни и натални?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #47 -: Юни 09, 2013, 09:49:49 pm »
По-лошото е, че може да показва и вече обвързан с някого човек.

Според мен такива отношения ще се открият по 12 дом, въпреки че има резон в това Сатурн да създава пречки там - като например друг човек, голямо разстояние т.е неща които водят до отлагане.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #48 -: Юни 09, 2013, 09:52:15 pm »
За аспекти между соларни планети ли говориш или между соларни и натални?

Между соларни. Това аз разбрах, че пита Санти.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #49 -: Юни 09, 2013, 11:35:32 pm »
И при мен Сатурн е в 5 соларен дом.
Все още не го разбирам накъде ще ме поведе.
5 соларен, 8 натален, близо е до к9.
Управлява 12 дом в наталната, 7 дом в соларната карта.(зет-а ми дава сол асц рак, а астрокома близнаци.  :-\, което пък прави Сатурн у8 в соларната.) :-\ В наталната е в 8 дом.
В момента имам и Слънце, Меркурий и Вертекс в 5 соларен дом.
Сол. Сатурн няма аспекти към наталните планети. В соларната има тригон към Нептун.
Не съм се пребила от любов, Весо.  ;D Поднових старата си връзка, която бях прекъснала за кратко.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #50 -: Юни 10, 2013, 05:08:52 am »
А Сатурн или Нептун да са ти ретроградни?

*

Нова

• 3491
« Отговор #51 -: Юни 10, 2013, 08:41:33 am »
Веселинеее,

Защо се фокусираш прекалено по сатурна? Виж какъв прекрасен соларен 5 дом, като управителя ти на к5 натално меркурий и той е там! Венера с плутон в 7, натална венера аха-аха на к5 соларно. И петодомната ти луна е на соларен ас. Този "проблематичен" ти сатурн да не задълбочи нещата към отговорности, деца и вечни времена? Той е у на 8 соларен в 8 натален, 5 соларен, след възврат.

Точен уранов тригон, у на ас ти. Попада в 10 соларен, втори натален. Дали пък няма да дойде дългоочакваната сериозна работа, за която вече толкова време ти стискаме палци.

Чакай още малко да погледна..

Дааа, юпитер, у на слънцето и на мс-то ти е в първи, точно на к6 натално. Направо на кариера ми мирише. В секстил е с марс, у на 2 ти дом, по земноводни знаци. Струва ми се, че ще възмъжееш, наедрееш всячески. Супер.
« Последна редакция: Юни 10, 2013, 08:49:20 am от Нова »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #52 -: Юни 10, 2013, 09:39:46 am »
плутон в 7-ми дом на солара носи шанс за обогатяване или обновяване на емоционалния живот.както и временни проблеми.венера в 5-ти дом на солара-при положителен аспект с уран дава успешни спекулации, с юпитер връзка с възможност за узаконяване.със слънце -емоционална или страстна любов.
сатурн влияе лошо на емоционалния живот.в меркурийевите знаци показва тенденция към егоизъм или неудовлетвореност.в огнените нараства амбицията.при добри аспекти нараства отговорноста.при лоши аспекти -самота,която човек приема или страда,ограничава връзките. :D

Писала съм... ;D ,така, че не се втелявайте,а четете... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #53 -: Юни 10, 2013, 11:44:47 am »
Благодаря ти, Нова!
Марая, четох го това, но пък не си писала във водните знаци как влияе Сатурна. Това, че влияе лошо, точно от твоя пост го прочетох и за това се стреснах така. Кажи, според теб Сатурн в Скорпион как влияе в 5 соларен дом?  :rolleyes:

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #54 -: Юни 10, 2013, 12:48:30 pm »
А Сатурн или Нептун да са ти ретроградни?

Зара, Сатурн и Нептун в наталната ми не са ретроградни.
В соларната само Нептун е ретрограден.
Но при мен соларен Дсц е в съвпад със соларен Плутон и натални Юлв и Юнона. Соларен Дсц ми е в 11 натален, почти на к12, където се е настанил Плутон и прогресивен Марс.

Соларен Сатурн е в 1 градус на Скорпион в солара. Скорпион ми попадат в 5 и 6 соларен дом, 9 натален и наталното Мц е в Скорпион.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #55 -: Юни 11, 2013, 07:12:54 am »
Подновяването на стара връзка е повече по ретрограден Нептун. Но при теб тоя Сатурн в 5 дом може да доведе до по-сериозни отношения, узаконяване на връзката, нали ти е У7 в солара?

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Юни 11, 2013, 08:46:59 am »
http://www.youtube.com/watch?v=Rhyzd7YHkvk

Без Сатурн е трудно да постигнем любовта. Той материализира връзките... :blink:
5-ти дом скорпион и Сатурн...доста ревност , промяна по отношение на любовните отношения,5ти сол.в/у 8ми нат.-категорично раждане на дете....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Юни 11, 2013, 08:48:23 am »
Подновяването на стара връзка е повече по ретрограден Нептун. Но при теб тоя Сатурн в 5 дом може да доведе до по-сериозни отношения, узаконяване на връзката, нали ти е У7 в солара?

Подновяване става когато има аспект на Сатурн към Венера...или на управителите на 5-ти и 7-ми към Венера в ретро фаза.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #58 -: Юни 11, 2013, 09:01:58 am »
http://www.youtube.com/watch?v=Rhyzd7YHkvk

Без Сатурн е трудно да постигнем любовта. Той материализира връзките... :blink:
5-ти дом скорпион и Сатурн...доста ревност , промяна по отношение на любовните отношения,5ти сол.в/у 8ми нат.-категорично раждане на дете....
Само дете ми липсваше.  :o :-[
Благодаря ти, Марая!!!  :58:

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #59 -: Юни 11, 2013, 12:27:33 pm »
Марая, благодаря.

Малко ме плашите с тези деца.  :-[
И Уран беше категорична по повод този солар, че ще чакам новини от щъркела... Засега нямам никакви индикации, поне не и с тази ми половинка. Друга нямам. С настоящата преминахме през много изпитания и промени в отношенията, но за момента го караме съвсем леко като връзка, някак...да се насладим на момента, не планираме нито сериозни отношения, нито деца. А и той си има вече едно дете от предишен брак. Не съм убедена, че би искал второ. Аз категорично не мисля, че ми се ражда точно сега. :-[ Да не стане нещо не както трябва, непланирано...  :-[ Ще откажа секс до следващия солар.  :-[

Но в Зета и в Астрокома има някакво разминаване. Ползвам зет 8.  :-\

Ще видим какво ще излезе след няколко месеца. Този солар го преполових съвсем неусетно, как се изнизаха месеците.

Зара, с този мой водолейски Асц трудно някой ще ме улови да си узаконим връзката.  ;D Някакво чудо трябва да стане, за да си дам свободата. Много супа ще трябва да яде, много гайди да ми свирят на уше, за да ме затрогне.  ;D