Здравей Гост

честито на българите и България!

• 45 Отговора
  • 6999 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
честито на българите и България!
« -: Февруари 16, 2009, 12:02:29 pm »
белоградчишките скали оглавиха класацията! пускам го като нова тема,защото смятам , че подобава на новината.ИМА НОВО СЕДМО ЧУДО НА СВЕТА И ТО Е ТУК В БЪЛГАРИЯ! да ни е честито!много съм горда и развълнувана!света оцени красотата на страната ни!дано и управниците я оценят! да продължаваме да работим в тази посока,за да останат на първо място и през 2011 год да се поздравим с този факт.
« Последна редакция: Февруари 16, 2009, 12:06:55 pm от maraj »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
Re: честито на българите и България!
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2009, 12:13:43 pm »
белоградчишките скали оглавиха класацията! пускам го като нова тема,защото смятам , че подобава на новината.ИМА НОВО СЕДМО ЧУДО НА СВЕТА И ТО Е ТУК В БЪЛГАРИЯ! да ни е честито!много съм горда и развълнувана!света оцени красотата на страната ни!дано и управниците я оценят! да продължаваме да работим в тази посока,за да останат на първо място и през 2011 год да се поздравим с този факт.
Марай, не искам да попарвам ентусиазма ви, но си сложете ръка на сърцето и си признайте, че на тази "победа" и куца феър плейа.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Февруари 16, 2009, 12:25:06 pm »

Марай, не искам да попарвам ентусиазма ви, но си сложете ръка на сърцето и си признайте, че на тази "победа" и куца феър плейа.
[/quote]

:) и защо да и куца ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

porto_kalka

« Отговор #3 -: Февруари 16, 2009, 01:39:05 pm »

[/quote]
Естествено! Манията ни за величие и уникалност е световноизвестен факт!

*

Helo

« Отговор #4 -: Февруари 16, 2009, 01:44:14 pm »

[/quote]

Това важи за всички народи, не само за българите. Сега да не давам примери с различни страни по света, като започна от най-развитите.

*

porto_kalka

« Отговор #5 -: Февруари 16, 2009, 02:24:44 pm »
Ами добре. Както казва Вуте: "От Искъро по-дълбоко нема". :P

*

porto_kalka

« Отговор #6 -: Февруари 16, 2009, 02:32:35 pm »
Излиза, че нашенските скалички са по-впечатляващи от Гранд Каньон! ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7 -: Февруари 16, 2009, 02:34:08 pm »
По отношение на гласуването съм съгласна с Уран, но мания за величие и уникалност направо нямаме в сравнение с другите народи. Ние даже не си познаваме историята и природните наследства.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #8 -: Февруари 16, 2009, 02:34:54 pm »

[/quote]Де да страдахме от мания за величие ,направо щях да съм щастлив  :P . Народа ни е толкова смачкан ,че си заслужава да си понаперим носовете. Определено имаме с какво да се гордеем като народ.

Много съм докачлив на тема родолюбие и национална гордост ,та не ме настъпвайте по мазолчето. ;D

« Отговор #9 -: Февруари 16, 2009, 02:37:51 pm »
Излиза, че нашенските скалички са по-впечатляващи от Гранд Каньон! ;D
Че и той е камънак ,кво като е американски . 

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #10 -: Февруари 16, 2009, 02:38:00 pm »
Порто, знаеш ли, че Стоунхендж например е с височина 2 метра, можеш да провериш. Кое му е грандиозното в ръста и има ли човек, който да не е чувал за него?

Цитат
"От Искъро по-дълбоко нема"
Така се гради национално самочувствие. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Февруари 16, 2009, 02:43:20 pm »
Порто, знаеш ли, че Стоунхендж например е с височина 2 метра, можеш да провериш. Кое му е грандиозното в ръста и има ли човек, който да не е чувал за него?

Това само потвърждава тезата, че размерът не винаги е от значение.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #12 -: Февруари 16, 2009, 02:50:21 pm »

Това само потвърждава тезата, че размерът не винаги е от значение.  ;)

Значи няма какво да се притесняваме за нашите скали  ;)

« Отговор #13 -: Февруари 16, 2009, 02:58:15 pm »
Няма от какво да се срамуваме от нашите скали е по-вярното изречение.Това ,че са Български не ги прави по-малко значими от което и да е скално образувание.

П.п. Изчезвам ,но като се върна  ако мерна ,че някой се е прехласвал по чуждите камъни . Изявам го с парцалите  >:(! ;D

*

porto_kalka

« Отговор #14 -: Февруари 16, 2009, 03:02:26 pm »
Без коментар пускам едно мнение от друг форум ;D:

"Първо Стоичков (Най-велик футболист на всички времена, пред Хаджи), след това Иво Папазов (Най-добър етно-музикант в света в класация на BBC), после Бербатов (Най-добър играч на Manchester United за Януари 2009), сега и Белоградчишките скали (Първо чудо на света пред Grand Canyon) и всичко българско и родно, което от тук нататък ще спечели някоя друга интернет класЪция с on-line или SMS гласуване е и ще бъде символ на Българския комплекс за малоценност. Много достойнства имаме като нация, но самочувствието определено не е едно от тях. За да имаме самочувствие трябва да сме най-великите, за тази цел трябва да сме първи в класЪция, а как ще сме първи, ако не я манипулираме, класЪцията, и не пусне всеки по 1000 гласа.
На Македонците обаче много им се смеем че викали ”Луно, луно, земьо Македонска”. Същите сме и ние. Абе що не престанете да се занимавате с глупости и не свършите нещо полезно."

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Февруари 16, 2009, 03:12:29 pm »
факт е , че ние българите нямаме не само национално самочувствие  и освен успехите на националния ни футболен отбор от 1994г. , нищо друго не може и не е   обединявало заспалата ни нация.та дори и това да ни донесе не само световна известност , а и национално самочувствие.склонноста ни към нихелизъм е пословична.наред с това чуждопоклонничеството въобще не ни липсва. какво има в  америка , че все натам гледаме. в америка живеят хора от цял свят , те създават америка.страна на услугите , на свободата. и ако америка сега твори история,нека не забравяме , че нашта държава  е създадена в онова време 681г. тогава май там не е имало нищичко. не на последно място има наций и народи,които живеят в пустинята , нямат нищо ,но се опитват да облагородят и отвоюват дори територий от моретата и океаните. а ние , господ изсипал пещери,ждрела,планини,пасбища,море , реки....и пак сме недоволни,нямали сме нищо или какво от това  яяя,виж хората ккакъв гранд каньон имат.имат го и го рекламират,имат го и го пазят....да ви кажа мисля си ,що не вземат да ги взривят тези скали и да направят третата българска столица там ,я колко терен има,че тук в софия,пък и на морето /съфорумците от варна ще го потвърдите надявам се/ , не останаха свободни терени , паркове детски площадки от строителство и апетити.  :-X >:( >:( >:(

че как да ни уважават , като сами не се уважаваме!

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #16 -: Февруари 16, 2009, 03:12:49 pm »
Не може ли просто до се радваме ,без това собственическо чувство или отново да слагаме етикети ?!Мисля,че човек , когато много анализира нещата губи способност да се радва на красивото около себе си.Природата създава такива обрзувания ,нека им се радваме, без да забъркваме разни други категории.....

п.п-България под знака на Козирога ли се намира? ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Февруари 16, 2009, 03:22:00 pm »
[/quote]
че сме уникални е така , /малко наций и хора  не биха се радвали на тази новина/, че БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ са били велики също , но по онова време,когато е имало велики водачи.ние сме дали много на света и лилие е права,че размерът няма значение .

земя,като една човешка длан ,но по-голяма ти не си ми нужна.щастлив съм аз , че твойта кръв е южна , че е от кремък твоя стар балкан.......

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Февруари 16, 2009, 03:27:46 pm »
Не може ли просто до се радваме ,без това собственическо чувство или отново да слагаме етикети ?!Мисля,че човек , когато много анализира нещата губи способност да се радва на красивото около себе си.Природата създава такива обрзувания ,нека им се радваме, без да забъркваме разни други категории.....

п.п-България под знака на Козирога ли се намира? ::)
да! и плутон вече е там!

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #19 -: Февруари 16, 2009, 03:43:05 pm »
Порто, другите манипулират останалите класации.  ;)
Феър плея най-често се среща в приказките май.
И не се впрягай толкова. :)