natalia
Не знам с каква идея си пуснала картата на приятелката ти, която е такъв сложен случай. За помощ тук в сайта не ми се струва подходящо да търсиш. Не знам, дали и някой специализиран по тежките случаи психолог може да се опита да й помогне, ако тя самата не тръгне първа да търси помощ.
Ситуацията е патова - не върви да се потиска, не върви и да споделя. Кое е по-доброто - не знам, а и нямам желанието да казвам, не само щото е субективно, но и щото...свят широк, хора всякакви.
На езика ми е един съвет, малко груб, но няма да го задържам: Преди да почне да прави, каквото и да е с чувствата, поръчай й едно жиголо-раздевствач. Ако не е навита - купи й един вибратор и ако тя самата отказва да се отвори сама - собственоръчно я дефлорирай.
Заставам зад думите си и съвета си, независимо, че може да изглежда грубо, извратено или прочее. Сред познатите ми имам хора имали близки срещи с такива жени и това, което са ми разправяли ме е потрисало. А аз много трудно се натоварвам с чужда болка...
* Най-елементарния вариант е да намери човек от собствения си калибър. Но да гони мъж със семейство е "хубаво да има какво да му предложи..."!
** Драсни някой път по-нататък, какъв е развоя, ако въобще има такъв...