Здравей Гост

СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ

• 357 Отговора
  • 46919 Прегледи
Re:СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ
« Отговор #240 -: Януари 07, 2011, 08:24:14 am »
мисля,че това е друга тема и ту к ще ни се скарат :blink:

« Отговор #241 -: Януари 07, 2011, 08:25:49 am »
Наталия, аз не държа да съм права. Просто казвам нещата така, като ги мисля и чувствам.

И според мен остави приятелката си, тя е достатъчно голямо момиче, за да взима сама решения. Не съм уверена, че ще послуша нечий съвет, защото ако го е направила, досега да е излязла отдавна от този омагьосан кръг, в който се намира.

Сложи си картата и дай да разгледаме твоя казус с бебчето.  ;)
ами сложих я :blink: ще ни мъмрят - темата е друга :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #242 -: Януари 07, 2011, 08:43:50 am »
Сложи я в друга тема за прогностика, утре ще я гледам,
че вече е късно.....ама виждам козирожка Венера и тр. Плутон
ще мине от там, но няма да е скоро, а ти нямаш време   :-\
( утре ще разгледам )
Естествени минерали и амулети

« Отговор #243 -: Януари 07, 2011, 08:52:00 am »
Лека нощ! :blink: на всички Ви благоадаря за участието по моята т :blink:ема!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #244 -: Януари 07, 2011, 06:58:28 pm »
Наталия пусни си тема и твоята карта да видим кога е най-подходящия период за
тебе да направите бебето  :-\

Ще ти напиша на лични бележки по твоята карта.
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #245 -: Януари 07, 2011, 07:51:22 pm »
На жена с опозиция между Венера и Нептун, алкохолът е противопоказен

Тя има Луна в точен квадрат с Нептун, доколкото се сещам. А за Луни по оста Дева/Риби, особено ако са в аспект с Нептун, алкохолът наистина не е много препоръчителен.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tadj-all

« Отговор #246 -: Януари 07, 2011, 09:46:05 pm »
natalia

Не знам с каква идея си пуснала картата на приятелката ти, която е такъв сложен случай. За помощ тук в сайта не ми се струва подходящо да търсиш. Не знам, дали и някой специализиран по тежките случаи психолог може да се опита да й помогне, ако тя самата не тръгне първа да търси помощ.

Ситуацията е патова - не върви да се потиска, не върви и да споделя. Кое е по-доброто - не знам, а и нямам желанието да казвам, не само щото е субективно, но и щото...свят широк, хора всякакви.

На езика ми е един съвет, малко груб, но няма да го задържам: Преди да почне да прави, каквото и да е с чувствата, поръчай й едно жиголо-раздевствач. Ако не е навита - купи й един вибратор и ако тя самата отказва да се отвори сама - собственоръчно я дефлорирай.
Заставам зад думите си и съвета си, независимо, че може да изглежда грубо, извратено или прочее. Сред познатите ми имам хора имали близки срещи с такива жени и това, което са ми разправяли ме е потрисало. А аз много трудно се натоварвам с чужда болка...

* Най-елементарния вариант е да намери човек от собствения си калибър. Но да гони мъж със семейство е "хубаво да има какво да му предложи..."!

** Драсни някой път по-нататък, какъв е развоя, ако въобще има такъв...

*

Feia

« Отговор #247 -: Януари 07, 2011, 09:51:52 pm »

Сред познатите ми имам хора имали близки срещи с такива жени и това, което са ми разправяли ме е потрисало. А аз много трудно се натоварвам с чужда болка...

:unsure: Какво са ти разказвали?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #248 -: Януари 07, 2011, 09:58:00 pm »
ако е за "ефекта" гинеколога може да свърши цялата работа
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

tadj-all

« Отговор #249 -: Януари 07, 2011, 10:31:21 pm »

Сред познатите ми имам хора имали близки срещи с такива жени и това, което са ми разправяли ме е потрисало. А аз много трудно се натоварвам с чужда болка...

На 16г човек навлиза във възрастта на Венера и се учи на контакти, споделяне, наслаждаване, удоволствия, удовлетворяване на желания и интимност.

На 24години (8г след това) човек навлиза във възрастта на Юпитер, с което един вид приключва този на Венера. За 8 години Венерата се е моделирала и насочила към усвояване на нейните прищявки.

И колко по-късно един човек - било то мъж или жена - започне интимния живот, контактите, физическата наслада, толкова по-трудно се учи да се наслаждава на самия живот и след това. И на себе си. Едва след това и на партньора...

Това, което са ми разказвали, че с такъв човек не се живее никак лесно. Комбинацията от "незрялост" и "защитна стена" не всеки може да я понесе, ако не е същия. Отделно има такова уникално вкопчване и подтискане в името да се задържи партньора, че нещата отиват към тотално извращение на самата личност.

* Комбинацията "незрялост" и "защитна стена" създават двоен полюс в личността. Страхотен професионалист в работа и незрял човек в близките отношения. Между тия двете болката е много голяма...

*

Инти

• 2068
« Отговор #250 -: Януари 07, 2011, 10:35:16 pm »

На 16г човек навлиза във възрастта на Венера и се учи на контакти, споделяне, наслаждаване, удоволствия, удовлетворяване на желания и интимност.

На 24години (8г след това) човек навлиза във възрастта на Юпитер, с което един вид приключва този на Венера. За 8 години Венерата се е моделирала и насочила към усвояване на нейните прищявки.

И колко по-късно един човек - било то мъж или жена - започне интимния живот, контактите, физическата наслада, толкова по-трудно се учи да се наслаждава на самия живот и след това. И на себе си. Едва след това и на партньора...

Това, което са ми разказвали, че с такъв човек не се живее никак лесно. Комбинацията от "незрялост" и "защитна стена" не всеки може да я понесе, ако не е същия. Отделно има такова уникално вкопчване и подтискане в името да се задържи партньора, че нещата отиват към тотално извращение на самата личност.

* Комбинацията "незрялост" и "защитна стена" създават двоен полюс в личността. Страхотен професионалист в работа и незрял човек в близките отношения. Между тия двете болката е много голяма...

Много добре формулирано и вярно.

И аз потвърждавам, че съм  се сблъсквала с такива личности.

« Отговор #251 -: Януари 07, 2011, 10:42:58 pm »

;D Все едно става дума за д-р Хаус...

*

Инти

• 2068
« Отговор #252 -: Януари 07, 2011, 10:46:14 pm »
Въпросната личност, която се въздържа от интимни отношения има знак скорпион на к5, а управителя Плутон е ретрограден във Везни, вероятно той държи ключа от бараката ;) ;D

Наталия в твоята карта  има точен тригон на Венера и Сатурн, като при това Венера е на трон по дом - 7ми, а нейния управител е Сатурн намиращ се в знак Телец.

« Последна редакция: Януари 07, 2011, 10:52:56 pm от Инти »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #253 -: Януари 07, 2011, 11:10:06 pm »
Въпросната личност, която се въздържа от интимни отношения има знак скорпион на к5, а управителя Плутон е ретрограден във Везни, вероятно той държи ключа от бараката ;) ;D

А дали тя по собствено желание си е наложила целебат или просто поради липса на подходящ "обект"?  ;)
Има карти, в които може да се открият показатели за целенасочен/съзнателен отказ от интимни отношения, от плътски наслади. В тази карта не съм сигурна дали можем да говорим за сексуални задръжки или за трудна адаптивност и неспособност да се създадат пълноценни отношения с мъж.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #254 -: Януари 07, 2011, 11:24:35 pm »

А дали тя по собствено желание си е наложила целебат или просто поради липса на подходящ "обект"?  ;)
Има карти, в които може да се открият показатели за целенасочен/съзнателен отказ от интимни отношения, от плътски наслади. В тази карта не съм сигурна дали можем да говорим за сексуални задръжки или за трудна адаптивност и неспособност да се създадат пълноценни отношения с мъж.

Все пак Плутон се намира в знак Везни, при това на к4, в този контекст самата душевност на личността е дълбока, т.е. тя не би се задоволила с повърхностни взаимоотношения, тъй като самата тя би трябвало да е способна да разнищва себе си в дълбочина, следователно за нея авантюрата няма да е само на сексуално ниво по пети дом в скорпион, а ще търси силни и земетръсни пасторални връзки.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #255 -: Януари 08, 2011, 12:12:45 am »
Поставяла съм тук карта на жена с Плутон във Везни в съвпад с ИЦ (в голям въздушен тригон със Слънцето и Луната) - безразборни сексуални контакти. Имаше Венера в Риби и Луна в Близнаци в опозиция с Нептун (по оста 5/11 дом). В нейния случай става въпрос за липса на избирателност, от всяка поредна сексуална авантюра се правеше голям нептунов филм.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #256 -: Януари 08, 2011, 12:17:58 am »
Ох,аз тука почвам да се обърквам,в крайна сметка какво да правим - да избираме или да не избираме?Смисъл щом една жена е решила,че не иска връзки за една нощ,а нещо по-дълбоко,да го наречем,обаче не е срещнала човека все още,а е девица/хипотетично/ ,пък взима да напредва във възраста,какво е решението?Много ми е философски въпроса и искам да знам наистина  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #257 -: Януари 08, 2011, 12:41:44 am »
Смисъл щом една жена е решила,че не иска връзки за една нощ,а нещо по-дълбоко,да го наречем,обаче не е срещнала човека все още,а е девица/хипотетично/ ,пък взима да напредва във възраста,какво е решението?

Някои препоръчват в такива случаи да се свали летвата, но аз ще се въздържа от компетентни изказвания.
Нашият избор е наша съдба, т.е. изборите определят начина, по който изживяваме живота си. Понякога ни се случват и неща, които не сме избирали съзнателно. В случая жената сама е избрала да въздиша по обвързан мъж, който дори не подозира за нейните възвишени чувства. Може би в нейните представи между тях "има" връзка. Но както написаха по-горе, по този начин тя се чувства "ангажирана" и държи вратата затворена за евентуален друг партньор и друга връзка - истински, в реално време.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #258 -: Януари 08, 2011, 12:45:18 am »
Разбирам.Аз говорех по принцип,понеже ми дойде този въпрос породен от този казус,но може и така да е,понякога трябва да се свали летвата предполагам  :blink:

« Отговор #259 -: Януари 09, 2011, 05:41:53 pm »
   Когато закъснееш да свалиш летвата, оставаш си ерген или дърта мома /че и девица/. Човек си създава трайни навици, които много трудно би променил само и само за да задоволи някоя друга сексуална нужда. А и не би рискувал да промени спокойния си житейски път, за да задоволи нечие друго его и да разруши високата бетонна стена, която с години е изграждал /заблудена самозащита/ от страх от разочарования. Накрая се превръща или в пълен егоцентрик или човек, чийто живот служи в полза на другите около него....
   На последната карта - часът не е точен...
« Последна редакция: Февруари 20, 2011, 06:38:19 pm от daisyline »