Здравей Гост

СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ

• 357 Отговора
  • 46941 Прегледи
*

holanda

Re:СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ
« Отговор #160 -: Ноември 23, 2010, 07:42:55 pm »
сетих се какво бях чела едно време за Девата..
''Virgo ,в превод означава неомъжена* или прuнадлежаща на себе си * ''

Това в повечето случаи се проявява като чувство на интензивна себестойност и следване на индивидуалните принципи.В периодите,когато човек е сам има своя шанс да развива личностните качества и веднъj наложени,не се подлагат на преосмисляне,та дори ако са проблем за връзката.
Затова и при евентуална криза в отношенията,Девата би избрала себе си (в този смисъл качествата,изградената личност и потребности),отколкото връзка,поставяща ултиматуми.

А акцентите на Водолей и Стрелец дават стремеж към свобода на изявата ,която както знаем,рядко запазва първоначалния си облик след стъпване във връзка...хеле пък и брак..

това за Лъва ми се стори малко странно,защо..

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #161 -: Ноември 24, 2010, 05:33:09 am »
Моята карта много прилича на тази на първата страница..
Управителят на 5ти дом е марс и се намира в 7ми дом и прави опозиция с меркурии, луна и венера, мерка е упр. на 7ми, а венерка е съупр. на 5ти.. И аз ли ще съм самотна стара мома  :-X :-X :-X
Мога ли да избегна тази зла участ  :-\

Страх ме е, не искам при мама  :-X ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #162 -: Ноември 24, 2010, 05:45:55 am »
Моята карта много прилича на тази на първата страница..
Управителят на 5ти дом е марс и се намира в 7ми дом и прави опозиция с меркурии, луна и венера, мерка е упр. на 7ми, а венерка е съупр. на 5ти.. И аз ли ще съм самотна стара мома  :-X :-X :-X
Мога ли да избегна тази зла участ  :-\

Страх ме е, не искам при мама  :-X ;D

Значи Меркурий , Луна и Венера са в 1-дом, а къде ти е Слънцето ?
( трите планети са изгряващи и АСЦ е Стрелец ли? )
Имаш възможност да смениш няколко партньора, що се плашиш   ;D
Естествени минерали и амулети

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #163 -: Ноември 24, 2010, 05:54:17 am »
венерата е в 12ти дом последния градус  :-\ а слънцето в 12ти
ще кача картата..
то ако е само за сменяване на партньори не е толкова страшно, но страшното е да не си остана сама
мечтая си един ден да имам хубав, любящ съпруг до себе си  :-[
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #164 -: Ноември 24, 2010, 06:04:14 am »
С Дсц Близнаци и Асц Стрелец , по-сигурно е , че няма да е един... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #165 -: Януари 06, 2011, 09:58:10 pm »
Ето я темата... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #166 -: Януари 07, 2011, 12:45:04 am »
супер...

аа даже и картата си ми стои... тъъъъъъ, какво ще кажете за Ретро марса в 7ми дом..
зъболекаря беше писал, че е на скъсване.. с всички ли партньори ще скъсвам..
пък той е в опозиция на господаря на дома? Но все пак при опозиция май се постига все някога баланс?
а марса е У5.. свързан е и с децата.. извънбрачно дете, или напротив?

« Отговор #167 -: Януари 07, 2011, 05:08:26 am »
Aко на някой му е интересно - това е карта на  жена която никога не е имала връзка .... и не се надява вече.Търси подкрепа от мене ,да и дам надежда за такава .

« Отговор #168 -: Януари 07, 2011, 05:11:05 am »
Според мене един от проблемите и е опозицията нептун-венера .Големи фантасмагории и илюзии за хора които почти не познава.

*

holanda

« Отговор #169 -: Януари 07, 2011, 05:19:01 am »
а тя самата не е ли властна,резервирана,дребнава,може би скучна донякъде,контролираща?

хммм,сега като се загледах,може да говори много.Доста об6тителна,да има някакъв идеал за мъj,които не е особено достижим?

« Последна редакция: Януари 07, 2011, 05:25:02 am от жълтолилава »

*

missKapriz

« Отговор #170 -: Януари 07, 2011, 05:25:17 am »
Ж.Л. това щях да попитам и аз
И претенциозна много,невъздържана,критична...даже мисля,че Нептун/венера може да и помогне да хареса някого толкова силно,че да забрави,че иска да е все отгоре ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #171 -: Януари 07, 2011, 05:29:35 am »
Aко на някой му е интересно - това е карта на  жена която никога не е имала връзка ....

А сексуални партньори имала ли е някога?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #172 -: Януари 07, 2011, 05:31:12 am »
Aко на някой му е интересно - това е карта на  жена която никога не е имала връзка ....

А сексуални партньори имала ли е някога?

не

*

holanda

« Отговор #173 -: Януари 07, 2011, 05:34:06 am »
даже мисля,че Нептун/венера може да и помогне да хареса някого толкова силно,че да забрави,че иска да е все отгоре ;D

хаха,ми може.Аз ..не ми се иска да изгрубявам,но ако съм интересен мъj едва ли ще се спра на толкова заземена дама,прагматична и изобщо...много в материята,да си гони интереса..

ох,извинявам се на natalia,но мисля,че жената има някакъв натрапчив недостатък,дразнител..коjто пречи на мъжете да се видят в перспектива с нея.

*

missKapriz

« Отговор #174 -: Януари 07, 2011, 05:34:40 am »
кажи и да свали гарда малко :P

« Отговор #175 -: Януари 07, 2011, 05:38:55 am »
кажи и да свали гарда малко :P

Вижте,жената не е кофти,приятелка ми е ,даже има много положителни качества ,просто мъжете не я харесват за нещо повече от приятелка и тя се надява някой от тези ' приятели"да се влюби в нея - а това не се случва

*

Lillie

• 30532
« Отговор #176 -: Януари 07, 2011, 05:41:52 am »
Прави ми впечатление, че в нейната карта двата сигнификатора на мъжа да поразени - Слънцето е в квадрат със Сатурн, а Марс е в квадрат с Уран. Сатурн и Уран имат отношение към 7 дом - Уран като модерен управител, а Сатурн като класически. Макар че ако е родена малко по-рано, ще има Козирог на ДС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #177 -: Януари 07, 2011, 05:43:22 am »
Наталия,нали разбираш,че щом никой не я пожелава като жена си има причина за това.Тя може да е добра приятелка,но лоша любовница.Има нещо,което я прави само приятелка.Нещо,с което попарва мераците на мъжете в зародиш :-\

« Отговор #178 -: Януари 07, 2011, 05:46:28 am »
Наталия,нали разбираш,че щом никой не я пожелава като жена си има причина за това.Тя може да е добра приятелка,но лоша любовница.Има нещо,което я прави само приятелка.Нещо,с което попарва мераците на мъжете в зародиш :-\
ДА,че е прекалено компетентна по всички въпроси и обича да спори :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #179 -: Януари 07, 2011, 05:47:12 am »
В картата прави впечатление празните домове от 6-10 дом
После АСЦ вероятно е в Рак а не в Лъв ( въпрос на минутки )

Освен Венера опозе Нептун, което не е кой знай каква пречка,
има Венера каре Луна, която е в квадрат с Нептун
и Марс е квадрат с Уран

Не знам къде живее, но е добре да напусне дома на родителите си,
ако все още е там  :-[
Естествени минерали и амулети