Здравей Гост

СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ

• 357 Отговора
  • 46622 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:СТАРИТЕ МОМИ И ЕРГЕНИ
« Отговор #340 -: Февруари 20, 2011, 11:41:21 pm »
Има го при нея прословутия квадрат Венера/Плутон, при това Венера е в Скорпион.  :97:
Но надали само това обуславя (от астрологична гледна точка) "другите" й наклонности.
Винаги съм си задавала въпроса дали сексуалната ориентация наистина е закодирана в натална ни карта... Картата е набор от възможности, силни и слаби страни, но винаги ли определя категорично избора ни? Питам се, защото често съм попадала на карти със сходни констелации, но с различна ориентация и предпочитания.

Моето мнение е, че картата не определя категорично нашия избор, тя може да даде информация или насока за нещо, което не означава, че непременно ще се реализира..

А по картата.. много са трудни тези квадрати на планета с нейния диспозитор / венера квадрат ПЛУТОН /  :-X
Една приятелка го има същия квадрат 8ми и 5ти дом, и много се страхува да не я използват само за секс..
Тук и слънцето прави квадрат с уран, който пък е в 7ми дом.. желанието за свобода и разнообразие прелива.. а и юпитера го засилва и така се чувства щастлива..
У8 в квадрат с нептун.. 100% объркана сексуална ориентация..
Прави ми впечатление, че уран и нептун са силно аспектирани, а това много често е доста подвеждащо..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #341 -: Февруари 23, 2011, 10:26:22 am »
Здравейте на всички  :blink:
Изчетох всички коментари по темата и общо взето доста се стреснах, още повече, след като прочетох коментарите за жената, която е била влюбена в мъжа на приятелката си..  :-\
При мен проблемът е същия - до сега не съм имала сериозна връзка, просто усещам, че при мен има някакъв блокаж, по някакъв начин сама спъвам себе си. Искам просто да разбера какво са предначертали планетите за мен в това отношение и евентуално да се опитам да смекча тяхната воля, стига да е възможно. Ако някой има желание, много ще съм благодарна да окаже помощ и да хвърли лъч светлина...  :wub:

http://s1209.photobucket.com/albums/cc384/Merry-Jane/?action=view&current=2136d591.png
« Последна редакция: Март 19, 2011, 07:59:13 pm от Merry-Jane »

*

Uran

• 6041
« Отговор #342 -: Февруари 23, 2011, 03:47:02 pm »
Сатурн и Нептун при вас са виновниците.
През последната година не усещате ли някаква промяна по тази тема?
С Луна У11 и Марс У8 в 12 дом, може и да имате такива "неприемливи" любови.

« Отговор #343 -: Февруари 23, 2011, 06:11:04 pm »
Ами всъщност може би има, но никой не се престрашава  :blink: А и като не ми идват отвътре някакви по-специални емоции към тези хора, не предприемам крачка към тях, не желая да ги залъгвам и да им давам напразни надежди, или пък да правя компромиси с това, което наистина искам да намеря. И едва ли не, си чакам принца на белия кон, макар да зная,че такова животно нема, аз пак си чакам ли, чакам  :rolleyes: В това сигурно ми е грешката... Пък и не мога да си обясня защо, при положение, че имам толкова много планети в дева и козирог, аз пак си хвърча и си измислям някакви небивали неща. В момента вниманието ми е привлечено от човек, който познавам само от интернет, той не е българин, всъщност не сме общували толкова много по между си, а изпитвам силен интерес към неговата личност, с това, с което се занимава, просто ми е интересен, забавен, леко мистериозен... изпитвам желание да го прегърна, да му помогна по някакъв начин, а не разбирам защо се получава това; за период от 8 - 9 месеца наистина успях да си го избия от главата ( колко успях не зная, при положение, че веднъж го сънувах, не помня какъв беше съня) и наскоро пак се сетих за него и пак му писах. Чудя се, дали съдбата не ни свързва по някакъв начин, или просто на мен така ми се иска... Май съм тежък случай  :'(

*

Uran

• 6041
« Отговор #344 -: Февруари 23, 2011, 06:27:21 pm »
Малко грубо, но не ми се ползват повече думосъчетания, за да стане "политичеки коректно": Не хвърчите! Не се самозаблуждавайте! Търсите си мъж с положение, което не е непременно за упрек.
Успех!
п.п.Не е зле да има и чувства. :blink:

« Отговор #345 -: Февруари 23, 2011, 07:24:27 pm »
Ами не знам какво да кажа, защото не го чувствам точно така, може би все още не успявам да го осъзная напълно... Благодаря Ви за отделеното време и внимание  :blink:

*

tanina80

« Отговор #346 -: Февруари 23, 2011, 07:29:36 pm »

И то какво излезе, че с Луна в Рак сме все " стари моми и ергени "   ;D

Или се женят късно.

Ааа аз моя с Луна в Рак си го взех точно на време  ;), не съм го оставяла стар ерген   :blink:, не беше за изтърване  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #347 -: Февруари 23, 2011, 07:54:48 pm »
Прия, старата мома респ. ерген са състояние на духа и манталитет, а не вид социален статус дето се вписва обикновено в документите. Има сингъли дето и на по 50 лазарника не бих възприела като "стари моми/ергени" и други, за които още на 28 е актуално това определение. Картата, която бях постнала беше на такъв екземпляр от вторите.
Ти си си просто неомъжена, а не стара мома.(поне такова е мнението ми) :blink:

*

holanda

« Отговор #348 -: Февруари 23, 2011, 08:14:44 pm »
Прия,не ги мисли тези неща,неоснователно е и си го знаеш  :blink:

Старите моми си имат едно особено излъчване,
ех ако можех да намеря снимка на една моя преподавателка,да видиш и да усетиш що те е то плесенясало кафяво (между другото,аз също асоциирам този цвят със старите лелки,които не могат да се впишат никак поради тесногръдие,слаба емоционалност..както и старите Деви,сори за това  :-[)

а ти си млада жена още,какви са тези..30 години не е нищо,това са новите 20 (за да го кажа в стил ''Сексъ и градо'')..

аз в момента се чувствам като малко момиче и не се виждам омъжена в близките години... няма да страдам ако се случи на малко по-късен етап,както го и усещам.

гледам някои от моите съученички ,които се задомиха още преди 3-4 години,12 клас,изпонараждаха на 20 и сега  натиснати от живота,не може да ги познае човек.Толкова сериозни и скучновати са станали.

всичко е до себеусещането,времената се менят,а хората искат или не-ще се наложи да свикнат с идеята,че жената не се окачествява според възрастта.

* и нещо да допълня-много се радвам на каките във фризьорските салони ,които на вид са около 30 ,но по-поддържани от някоя малка фльорца.Интелекта ,себереализацията,всичко е на по-* ниво,единствения проблем са тесногръдите мъже,които предпочитат да избиват комплекси от неспособността да отговорят на такава жена.
Предлагам ..да ги отстраним  ;D
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 08:55:42 pm от жълтолилава »

*

tanina80

« Отговор #349 -: Февруари 23, 2011, 08:20:40 pm »
Ти си си просто неомъжена, а не стара мома.(поне такова е мнението ми) :blink:
Спам  :blink:: Прия щом така ти е по-добре, така си карай. Важното е ти да се чувстваш добре  ;) Не си на село все пак (той света вече стана едно голямо село, ама карай  ;D), пука, че ти дреме дали някой ще ти каже, че си стара, или че си мома ... или каквото и да е  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #350 -: Февруари 23, 2011, 11:15:27 pm »
* и нещо да допълня-много се радвам на каките във фризьорските салони ,които на вид са около 30 ,но по-поддържани от някоя малка фльорца.Интелекта ,себереализацията,всичко е на по-* ниво,единствения проблем са тесногръдите мъже,които предпочитат да избиват комплекси от неспособността да отговорят на такава жена.
Предлагам ..да ги отстраним  ;D

Абсолютно.
И комплексите си ги избиват с малките лигави фльорци.  ;D
За радост все още са останали и свестни, интелигентни девойчета от поколението 85+.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #351 -: Февруари 24, 2011, 06:13:33 am »
Една приятелка роди второ дете миналата седмица, и като го казах на мама, видях сълза в очите й. Моите главни сражения са на други фронтове.   
Ти си знаеш, но ... незнам. На мен да родя дете ми беше първото смислено нещо, което реших ... оттам нататък само безсмислици пак  ;)

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #352 -: Май 13, 2011, 08:43:33 am »
Тази тема ми напомни за едни лелки, които обичат да ме гледат на криво и с пренебрежение (а сигурно и ме одумват). Доста ми е комплексарско. Така че не само чичковците избиват комплекси  ;D

Иначе, явно съм от поколението, което рано се задомява :umnik:Не знам какво толкова ги влече. Смятам, че е рано на 21 да дондуркаш бебе, но това е въпрос на разбиране.

Може да се каже, че съм си самодостатъчна и няма да се очудя след време да остана стара мома ;D У5 съвпад Сатурн, У7 в 7. По Ведическата мисля, че гледат и Юпитер за брак.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #353 -: Май 13, 2011, 03:54:50 pm »
имам 2 карти - женска и мъжка, чудя се да ви ги кача ли за разглеждане  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #354 -: Юни 05, 2011, 07:35:39 am »
Срещата ще бъде около свети  Валентин. А развръзката и началото на съвместно съжителство около март/април 2011.  Това е от мен, Лили.

Лилиии, виж какво извадих от нафталина.... :rolleyes: ;D
 :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #355 -: Юни 05, 2011, 04:54:42 pm »
Срещата ще бъде около свети  Валентин. А развръзката и началото на съвместно съжителство около март/април 2011.  Това е от мен, Лили.

Лилиии, виж какво извадих от нафталина.... :rolleyes: ;D
 :wub:

Нямаше Свети Валентин, нямаше срещи... Март/април също мина.  ;D

Тъкмо щях да пиша да добавите и моята карта за пример в темата, ако след прословутата "36-та годишнина" нищо не се промени.  ;D ;D

Предполагам, че прогнозата е базирана на съвпада Марс/Юпитер с натална Венера, но баш по това време при мен нямаше никакви събития. Събития имаше, след като Юпитер съвпадна с ЮЛВ и тръгна нататък, но не са по темата.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #356 -: Юни 06, 2011, 01:52:47 am »
мчи, с работа ли бяха свръзани?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #357 -: Юни 06, 2011, 01:57:34 am »
Да, служебни предимно. Но е налице промяна в средата, макар и незначителна засега.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.