Здравей Гост

сън

• 2 Отговора
  • 2371 Прегледи
сън
« -: Февруари 19, 2009, 01:10:05 pm »
привет форумци. тази вечер сънувах такова интересно нещое щом се събудих помнех в детайли целия сън все едно е бил на живо а именно
намирам се в един фургон насред полето има оградка, дървета, и т.н. аз съм вътре във фургона и изведнъж започват да хвърлят камъни павета по фургона, всичко дрънчи, аз съм вътре във железния фургон и не ме е страх. това отминава и излизам гледам хора, кално е има някаква дупка в земитя. изкачвам се на нещо като могила и наблюдавам местността. това е

*

Uran

• 6041
Re: сън
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2009, 01:37:22 pm »
привет форумци. тази вечер сънувах такова интересно нещое щом се събудих помнех в детайли целия сън все едно е бил на живо а именно
намирам се в един фургон насред полето има оградка, дървета, и т.н. аз съм вътре във фургона и изведнъж започват да хвърлят камъни павета по фургона, всичко дрънчи, аз съм вътре във железния фургон и не ме е страх. това отминава и излизам гледам хора, кално е има някаква дупка в земитя. изкачвам се на нещо като могила и наблюдавам местността. това е
Доминират напоследък сънища за всеобщ крах, бедствия и вашият сън е един от тези (според мен), но имате опора. Това може да сте вие самата, семейството ви, конкретен човек, работата ви...
Имате вътрешна увереност, че каквито и катаклизми да настъпят, няма кой знае колко сериозно да ви засегнат.
« Последна редакция: Ноември 24, 2010, 11:29:18 pm от Uran »

Re:сън
« Отговор #2 -: Ноември 24, 2010, 11:28:13 pm »
много точно