абе той метаболизма ми си е THE BEST

... определено проблема е друг. наскоро си взех "най-пълната енциклопедия на метафизичните причини за всички болести" и там доста неща са описани в подробности...
напълняването е свързано с две причини:
1. чувството, че трябва да завладееш целият свят и все не ти стига това, което имаш.
2. чувството на неприемане на себе си и оттам емоционалното обграждане със защитни стени и оттам рефлектира върху физическото тяло.
определено моят случай е вторият

сложно, комплексно и не само свързано с планетите... енергията на планетите може да се отработва и на друго ниво, а не само на ниво надебеляване

както е в случая... Юпитера е символ на философията, разширението на съзнанието - това ми е любимо и аз си го отработвам така, защото става въпрос за моето съзнание, което се намира в моето тяло... така, че ако не съществуваше емоционалният проблем едва ли щях да имам проблем с проклетите килограми... 33 години бях кльощава като недохранено африканско детенце, а ядях колкото 10-ма мъже... метаболизма винаги си е бил супер... онова го проработих вече като емоция, но май има все още остатъчни ефекти, които трябва да изкореня преди да се закеркенечи на Ас-то ми...
много съм сигурна, че ще отслабна - вътре в себе си просто знам това, но идея си нямам как ще стане