Здравей Гост

Карта help

• 18 Отговора
  • 3321 Прегледи
*

crazy_666_999

Карта help
« -: Февруари 24, 2009, 02:02:39 am »
Дълго се колебах преди да пусна тази тема... :-\Влязох в един сайт за астрология,но тъй като нищо не разбирам реших да помоля вас да ми "разшифровате" картата.Малко ме е срам но.....любопитството наделя :-[http://www.astro.com/cgi/aclch.cgi?btyp=ack&&cid=0k0filepfhde0-u1235416540

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Карта help
« Отговор #1 -: Февруари 24, 2009, 03:49:16 am »
много е трудна  за мен тази карта,това което ми направи впечатление , е че залагаш на външния си вид във всичко,което правиш.но от страна на партньорите.....мама миа! лъжливи,непредсказуеми и луди , по-възрастни и вероятно зависими >:( >:( :o,но ще се оправиш с този 11-ти дом и венера на асц -не те мисля;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Февруари 24, 2009, 11:00:13 am »
Взаимна рецепция Венера / Меркурий -
Венера така позиционирана, упр. Слънце/Юпитер/Меркурий и Луна и по дом чрез Юпитер - съвпада в Козирог и в опозе към него - знае
какво иска и как да го постига, с този Марс в 9/Водолей връх на тау квадрат , цялото това напрежение и енергия се хармонизира от луна везни, тя търси хармония, красота и разбирателство във взаимоотношенията, балансира чрез тригоните марс и венера, от теб би излязъл добър педагог, можеш да влезеш във всякакви роли, да бъдеш забелязана, умееш да привличаш внимание с присъствието си,всичко ново, свързано с мода, красота ти харесва ,предполагам че учиш във ВУЗ, добре е да учиш и езици,
Партньорството на първо място е да ти дава свободата, от която се нуждаеш, но и стабилност и сигурност, може да имаш много приятели и познати, но малцина допускаш по близо до себе си, имаш необходимост от човек, който да вярва в теб и да  успокоява твоето
постоянно вътрешно напрежение и безумно безпокойство, несигурност, непостоянство, колебливост, да те подкрепя.
опозиция Слънце/Плутон - трудно детство, проблеми с близкото обкръжение, може да си ти забранявали да се занимаваш с нещо, което си обичала, някакво хоби ,
СЛВ Риби ,Венера/Меркурий в 12- може да работиш и нещо свързано със здравеопазване или в администрацията на подобно заведение.
Докато съвпада Слънце/Юпитер в опозе Плутон, Луна Везни ,Козирог в 7
упр. на 9 и  10 в 7дом - реализация в институции свързани със закон, законодателство, право.

« Последна редакция: Февруари 24, 2009, 11:06:22 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

crazy_666_999

« Отговор #3 -: Февруари 24, 2009, 12:20:40 pm »
Мого благодаря и на двете ви :)Найстина хич не ми върви със съществата от противоположния пол,но вече съм свикнала ???За съжеление не съм студентка...но ми се иска да изкарам курс по фризьорство :)Колкото до езиците и да не искам ми се налага тъй като живея в Италия :(Не предполагах че ще получа толкова бързи отговори.Върхът сте ;D

« Отговор #4 -: Февруари 24, 2009, 05:57:33 pm »
с тази венера в близнаци на асц. откъм 12 д. не е  шампион
по- дълготрайните връзки, предпочита забавления , флирт и постоянни промени, по някога не знае какво иска, дори дрешките трябва да се обновяват доста често. венера е в квадрат с възлите
имаш усет за красотата, така,че  ако ти харесва изкарай курсове
как е с кризата  в Италия , има ли работа?
« Последна редакция: Февруари 24, 2009, 06:04:02 pm от strelicka »

*

crazy_666_999

« Отговор #5 -: Февруари 24, 2009, 06:25:15 pm »
Хаха толкова си права,найстина не зная какво искам. ;DИска ми се да се прибера в бг(не съм се прибирала от 2 години и нещо),но от друга страна ме е страх,и аз не зная защо. ???Направо съм откачила. >:(За работата...ми няма. >:(Аз специално съм без и като гледам какво е положението едва ли ще си намеря скоро. >:(Добре че майка ми е тук...Положението щеше да е найстина зле ако не беше тя :-\

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6 -: Февруари 24, 2009, 09:41:28 pm »
Приятел астролог кзва често, че Венера в 12 дом трябва да си търси късмета в чужбина или във взаимоотношения с чужденци - разбирано не само като национална принадлежност, а идващ от различна среда. У дома и със своите е трудно да намери щастие. Значи, при теб първата крачка на правилната пътечка е измината  ::)
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

crazy_666_999

« Отговор #7 -: Февруари 25, 2009, 01:45:31 pm »
Стига де. :(Не ми се иска да векувам тук...От България няма по-хубаво,нал знайте ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Февруари 25, 2009, 01:50:22 pm »
От България няма по-хубаво,нал знайте ;D

Особено, ако всичко си беше наред тук...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #9 -: Февруари 25, 2009, 02:32:39 pm »
Стига де. :(Не ми се иска да векувам тук...От България няма по-хубаво,нал знайте ;D

Мдаа, ако те "релокирам" правилно, в Италианско току-току си извадила Венерата си от 12 дом, ама пък си нахакала там Слънцето и Юпитер.  :(
Май е по-добре да вадим Венерата в източна посока - на към 11 дом, а не в посока към първи. Т.е., следващия път опитай Тайланд или Индия, примерно.   :-[

Извинявай, че се закачам. ::) Като ти гледах картата, все ми се струва, че мястото на Венера и точният й квадрат с оста на възлите \всъщност - най-точният аспект в картата след тригона Слънце - Нептун/, не показват нейното безпроблемно господство. Тоест, едва ли я усещаш, като да знае какво прави и как да го постигне. И по-скоро може да ти се струва, че все не правиш каквото се очаква, не избираш, каквото е трябвало и не се показваш в най-добрата си светлина. Но аз съм пълен лаик и го карам повече на интуиция, така че, не ми се връзвай. Засега 8)
« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 02:58:31 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #10 -: Февруари 25, 2009, 04:25:10 pm »

СЛВ в Риби предполага човек да усвои качества като вяра, емпатия, състрадателност, при
толкова земя - въздух не е лесна задача, и тези качества се развиват чрез взаимоотношенията, контактите с околните/ венера в 12, Близнаци / а квадрата към възлите може да показва, че без разочарования, загуби няма да мине по пътя към постигането им, /венера е упр на 12 и 5 / да даряваш, не само да получаваш...

*

crazy_666_999

« Отговор #11 -: Февруари 25, 2009, 05:01:16 pm »

Тоест, едва ли я усещаш, като да знае какво прави и как да го постигне. И по-скоро може да ти се струва, че все не правиш каквото се очаква, не избираш, каквото е трябвало и не се показваш в най-добрата си светлина. Но аз съм пълен лаик и го карам повече на интуиция, така че, не ми се връзвай. Засега 8)
Мдаммм не че те четкам но интуицията ти е доооста добра... :)Чак плашещо добра ;D
Колкото до отговора на стеличка.Ми мисля че тези качества ги имам,особено състрадателността... :(Иска ми се да съм по-твърда,защото понякога се доверявам на хората,помагам до колкото мога и накрая разбирам че не си е заслужавало >:(Глупава ли съм или наивна не знам,но вместо да си взимам поука си продължавам по същия начин >:(

« Отговор #12 -: Февруари 25, 2009, 06:14:46 pm »
а защо  им помогаш, каква е причината и както те кара да мислиш, че не си е заслужавало ?

за венера в близнаци

http://bgway.com/astro/viewtopic.php@t=490.html
« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 06:36:42 pm от strelicka »

*

crazy_666_999

« Отговор #13 -: Февруари 25, 2009, 07:28:22 pm »
Не зная какво ме кара.Просто явно съм си такава.Е понякога и аз изтрещявам и мога да бъда много...как да го кажа зла,лоша...но трябва много да ми се насъбере...А колкото до това че не си е заслужавало...Явно все попадам на такива хора който ме предават >:(Мерси за линкчето.Сега ще го разгледам :)

« Отговор #14 -: Февруари 26, 2009, 10:34:01 am »
венера  в нептунов дом е склонна да идеализира хората, не те предават хората, на който
помагаш така или иначе, а твойте нереални представи и очаквания, които сама си изграждаш за тях  :)
« Последна редакция: Февруари 26, 2009, 03:16:07 pm от strelicka »

*

crazy_666_999

« Отговор #15 -: Февруари 27, 2009, 02:00:24 am »
Стига де... ;DАз си мислех че мога да изисквам малко повечко от хората около мен,да ги озоря,а ти... ???

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #16 -: Февруари 27, 2009, 03:04:48 am »
струва ми се ,че имаш проблеми с изразяването понякога.умът ти е проницателен. имала ли си проблеми с у-щето и обучението.?имала ли си и необичайно детство.?научи се да развиваш умереност във всички видове връзки.препоръката ми към теб е кино и изкуство/театър/.пробвай се , сигурна съм ,че ще успееш.зареждай батерийте си-имаш нужда от това.състрадателна,милостива-майка тереза.ще имаш помощт от единия от родителите ти.компенсирай страха от отхвърляне .научи се да бъдеш близка с другите. :) ;Dколко е лесно да го  кажеш ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #17 -: Февруари 27, 2009, 09:36:21 am »
Стига де... ;DАз си мислех че мога да изисквам малко повечко от хората около мен,да ги озоря,а ти... ???

ако само изискват от теб колко дълго ще останеш с този човек ? ::)

капризна принцеса е хубава роля , но на сцената, не и в живога :-*
« Последна редакция: Февруари 27, 2009, 09:40:38 am от strelicka »

*

crazy_666_999

« Отговор #18 -: Февруари 27, 2009, 12:55:46 pm »
струва ми се ,че имаш проблеми с изразяването понякога.умът ти е проницателен. имала ли си проблеми с у-щето и обучението.?имала ли си и необичайно детство.?научи се да развиваш умереност във всички видове връзки.препоръката ми към теб е кино и изкуство/театър/.пробвай се , сигурна съм ,че ще успееш.зареждай батерийте си-имаш нужда от това.състрадателна,милостива-майка тереза.ще имаш помощт от единия от родителите ти.компенсирай страха от отхвърляне .научи се да бъдеш близка с другите. :) ;Dколко е лесно да го  кажеш ;D
Имала съм доста проблеми в училище,най вече заради постояните ми отсъствия :-[Но кой не ги е имал? :P
Да се науча да бъда близка с другите?В момента общувам с мнооого хора.Всяка седмица ми се налага да се запознавам с нови,но не мисля че е необходимо да правя опити да създавам приятелства с тях.Един,двама човека,на които мога да разчитам са ми напълно достатъчни.Тук в чужбина си е страшно да се доверяваш...особено на  българи.И не го казвам просто ей така за да си чешам езика.А защото съвсем наскоро едни българики,който буквално всеки ден идваха в къщи се опитаха да направят мръсно на мен и майка ми.И сега нямат смелост да пристъпят.И в България сме си лоши,но тук двойно.Ти би ли направила опит да се сближиш с такива хора?Защото аз нямам желание. ???