Здравей Гост

Нещо много станаха тези самолетни катастрофи

• 7 Отговора
  • 2093 Прегледи
Аз ли бъркам или в последния месец станаха 4 самолетни катастрофи - два в САЩ, един в Англия и снощи в Холандия.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re: Нещо много станаха тези самолетни катастрофи
« Отговор #1 -: Февруари 26, 2009, 08:34:47 pm »
Имаме си тема за катастрофите  http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2854.15.html

Хайде да не разводняваме и без това разводнения форум  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Февруари 26, 2009, 08:42:03 pm »
Хайде да не разводняваме и без това разводнения форум  ;)

Е, хайде сега де.  :-[
Ти не забеляза ли, че е станал такъв от един момент? Не си спомям вече кога бе моментът...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3 -: Февруари 26, 2009, 08:45:29 pm »
Забелязах,забелязах ...   ;D :'(

А момента сега точно не се сещам,но приливната вълна на хаоса се възнесе някъде преди около година май  ???

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Февруари 26, 2009, 08:57:59 pm »
Повишаването на посещаемостта/активността във форума има две страни. Няма нищо учудващо, че темите са станали повече и по-обобщени... Все повече теми се създават на тема "Моят личен хороскоп". В това няма нищо лошо разбира се, щом има желаещи да отговарят...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5 -: Февруари 26, 2009, 09:23:52 pm »
Забелязах,забелязах ...   ;D :'(

А момента сега точно не се сещам,но приливната вълна на хаоса се възнесе някъде преди около година май  ???

Мммммм, аз се регистирах преди около година...май хаосът е дошъл с моят Уран  :'(, съжалявам за което, но имам дарбата да "повличам крак". И обикновено това, което правя или което просто си вирее около мене....избуява  ;D  ;D  ;D. Ех, че съм скромнаааа.

На мен пък, като дойдох тук, ми се стори, че много рядко се пише, което досат ме учудваше. Но нещата се поправиха, защото вие правите такива хубави хороскопи на посетителите 
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

crazy_666_999

« Отговор #6 -: Февруари 27, 2009, 01:03:28 am »
Повишаването на посещаемостта/активността във форума има две страни. Няма нищо учудващо, че темите са станали повече и по-обобщени... Все повече теми се създават на тема "Моят личен хороскоп". В това няма нищо лошо разбира се, щом има желаещи да отговарят...  :)
Почвам лееекичкоо да се засрамвам :-[А трябва ли? :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7 -: Февруари 27, 2009, 02:41:16 am »
Почвам лееекичкоо да се засрамвам :-[А трябва ли? :-\
тази наука се учи докато си жив!не може да бъде изчерпана в рамките на един академичен мандат ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците