хъммм това е интересно

лично за мен Маг може да бъде само човек със силна ментална енергия. човек, който може да борави свободно с петте стихии - въздух, вода, земя, огън и етер - пентаграмата. човек, който може да материализира всичко, което поиска и да служи само на добри каузи. човек, който може свободно да се движи във времеви-пространственият континиум. човек, който свободно вижда бъдещето и миналото...
имате ли си на идея колко малко хора по света могат да правят това

всички останали са самозвани хитреци, които разчитат на идиотизма на масите и печелят от това...
знаете ли първият и единствен закон на магията:
всичко, което един магьосник прави се връща трикратно!!! - няма никакво значение дали е за добро или лошо това е и закона на Вселената! ако повечето идиоти, които се подвизават като магове знаеха това никога нямаше да се захванат с магии...
понеже бившата ми свекърва се накъсваше да ми прави магии аз се принудих да изчета достатъчно литература за това, за да зная с какво си имам работа. да прочетох и разбрах за какво става въпрос, но никога няма да се занимавам с такива неща, защото нямам намерение да си утежнявам кармата с глупости... - и без това след 3 години всички ще можем да правим тези неща