Здравей Гост

Хронична липса на любов и приятели?

• 195 Отговора
  • 32345 Прегледи
Re: Хронична липса на любов и приятели?
« Отговор #160 -: Март 12, 2009, 07:55:43 pm »
Ти се чудиш как би изглеждалакарта на човек,който има способностите да е маг, или който е станал маг. Ан може би всеки който имасилна енергия - поне 1 планета в 1 дом, може да е маг.
Не съм много съгласен с тази логика  ;)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #161 -: Март 12, 2009, 08:03:43 pm »
Сложна е темата...от опит познавам 3-4 жени с много силна енергия, без да искат правят магии, не нарочно, обаче съм наблюдавала какви събития предизвикват. Искаш ли да сложа картите им. Те не се считат за магьосници или нещо подобно....но аз все съм си мислила, че могат да бъдат без проблем....

« Отговор #162 -: Март 12, 2009, 08:07:30 pm »
Сложна е темата...от опит познавам 3-4 жени с много силна енергия, без да искат правят магии, не нарочно, обаче съм наблюдавала какви събития предизвикват. Искаш ли да сложа картите им. Те не се считат за магьосници или нещо подобно....но аз все съм си мислила, че могат да бъдат без проблем....
Можеш да сложиш картите ,но с гаранция няма да съм съгласен .Поне от това ,което си мисля ,че би изглеждало като карта магкартите ,които могат да покрият половината от изискванията са малко , а и вероятно ще са само за определени периоди през вековете.
Още обмислям някои неща ,но обещавам после да се обоснова.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #163 -: Март 12, 2009, 08:12:43 pm »
Ок, до утре ще ги сложа, защото сега излизам, :) през товавремедай дефиниция на магьосник...да мислим по нещо.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #164 -: Март 12, 2009, 08:55:32 pm »
Оооо, тука стана много интересно .......и на мен мие любопитно да погледна картата на Маг
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

veshti4ka

« Отговор #165 -: Март 12, 2009, 09:11:55 pm »
хъммм това е интересно  :P

лично за мен Маг може да бъде само човек със силна ментална енергия. човек, който може да борави свободно с петте стихии - въздух, вода, земя, огън и етер - пентаграмата. човек, който може да материализира всичко, което поиска и да служи само на добри каузи. човек, който може свободно да се движи във времеви-пространственият континиум. човек, който свободно вижда бъдещето и миналото...

имате ли си на идея колко малко хора по света могат да правят това  ;)  всички останали са самозвани хитреци, които разчитат на идиотизма на масите и печелят от това... 
знаете ли първият и единствен закон на магията: всичко, което един магьосник прави се връща трикратно!!! - няма никакво значение дали е за добро или лошо   това е и закона на Вселената! ако повечето идиоти, които се подвизават като магове знаеха това никога нямаше да се захванат с магии...
понеже бившата ми свекърва се накъсваше да ми прави магии аз се принудих да изчета достатъчно литература за това, за да зная с какво си имам работа. да прочетох и разбрах за какво става въпрос, но никога няма да се занимавам с такива неща, защото нямам намерение да си утежнявам кармата с глупости... - и без това след 3 години всички ще можем да правим тези неща  ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #166 -: Март 12, 2009, 09:13:32 pm »
И ако тези качества ,които предлагам да обсъдим ,не се съдържат в пробладаващата част  от картите  (както предполагам ,че ще излезе накрая) ,то как може някой да направи магия на друг при положение ,че няма качествна да я направи .

идеята ми беше следната, поне така си мисля де, че всичко зависи от взаимообмена между двамата
един човек може да въздейства , но на определени хора, не на всички и тези на които
въздейства са склонни към автосугестия,а той самият да е много силен във внушенията и тук
плутон е на преден план, способност да придобиваш контрол, власт да сбъдваш желанията им
чрез умела манипулация,  хората виждат това, което искат да видят и вярват,че е така наистина :)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #167 -: Март 12, 2009, 09:16:38 pm »
и без това след 3 години всички ще можем да правим тези неща  ;D ;D ;D ;D ;D

Или поне тези, които останат на тази планета  ::)  ???
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #168 -: Март 12, 2009, 09:18:23 pm »
След дълго обмисляне ,това е една карта ,която според моите разбирания за карта на маг покрива много малка част от норматива,но е добър пример за това към ,което съм се насочил.

*

veshti4ka

« Отговор #169 -: Март 12, 2009, 09:18:55 pm »
способност да придобиваш контрол, власт да сбъдваш желанията им
чрез умела манипулация,  хората виждат това, което искат да видят и вярват,че е така наистина :)

тук идва на дневен ред - менталният принцип - подобното привлича подобно... силата на мисълта е най-силното оръжие на тази планета, но много малко хора го осъзнават  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #170 -: Март 12, 2009, 09:23:57 pm »
Док, не съм съгласна с тая карта  :P

1. Марса в овен - на трон по дом и знак - ок, значи ще има силата и агресията да бъде Маг.
2. Плутон в скорпион и СЛВ и Юпитер там - това също ок, ще има дълбочината на разширението на подсъзнанието и това му е кармата в жвота.

но тук идва и НО-то - Нептун и Уран според мен трябва да са на МС и Меркурия трябва да е или на трон или в екзалтазия. тоя Мерк в овена хич не ми се нрави, щото хипотетичният маг ще върши маса дивотии или първото, което му дойде на ума, а според мен маговете трябва да имат доста трезва и ясна мисъл  ;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #171 -: Март 12, 2009, 09:26:13 pm »
аааааааааа и още нещо - тоя Сатурн в риби - кучета го яли .... трябва и той да е в знак, който му подчертава достойнствата  :P ;D ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #172 -: Март 12, 2009, 09:28:38 pm »
Магия е излизането от света на рационалното.
Ошо го описва прекрасно-

Представи си огромната джунгла и някъде насред нея човек си е разкопал градинка, отрязал няколко грамадни дървета, разкопал, разорал, почистил, насадил китки и седи и им се радва. А отстрани джунглата напъва да влезе в градинката, обаче човекът си свирука и си мисли, че владее целия свят с тая градинка.
Аз даже творчески го допълних.
А отстрани току от джунглата прехвръкне жълъд и човекът извика високо-Това е невъзможно! Боже, това е чудо! В моята градинка жълъди няма.

Магия правят всички, защото светът е магия и се прави от магия. Някои обаче го осъзнават и започват да правят целенасочена осъзнавана магия.

Човекът е магическо същество, забравило за това. Значи маговете просто са спомнили себе си.

*

Инти

• 2068
« Отговор #173 -: Март 12, 2009, 09:31:18 pm »
В един брой на в-к "Психо" от миналата година публикуваха интересна статия "ШАРЛАТАНИ ИЛИ ФЕНОМЕНИ", с рожденни данни на посочените в статията лица.Наскоро си мислех да пускам тема за ясновидците, маговете, илюзионистите, хората със свръхспособности и пророците, но исках да се подготвя подобаващо с карти и информация за съответните личности.

Да оформим нова тема, за да не смесваме информацията и всеки да предостави карти на тези личности!

*

Инти

• 2068
« Отговор #174 -: Март 12, 2009, 09:33:08 pm »

Човекът е магическо същество, забравило за това. Значи маговете просто са спомнили себе си.

Еволюцията на човека е всъщност регрес към неговите истински способности.

« Отговор #175 -: Март 12, 2009, 09:33:43 pm »
Док, не съм съгласна с тая карта  :P

1. Марса в овен - на трон по дом и знак - ок, значи ще има силата и агресията да бъде Маг.
2. Плутон в скорпион и СЛВ и Юпитер там - това също ок, ще има дълбочината на разширението на подсъзнанието и това му е кармата в жвота.

но тук идва и НО-то - Нептун и Уран според мен трябва да са на МС и Меркурия трябва да е или на трон или в екзалтазия. тоя Мерк в овена хич не ми се нрави, щото хипотетичният маг ще върши маса дивотии или първото, което му дойде на ума, а според мен маговете трябва да имат доста трезва и ясна мисъл  ;D ;D ;D ;D ;D
То и аз не съм много фен на въпросната карта ,но това беше критерий минимум  за част от нещата ,които ми идват в ума.

*

veshti4ka

« Отговор #176 -: Март 12, 2009, 09:34:24 pm »
Асая, аз нямам в предвид някого, просто разсъждавам на глас за достойнствата на ИДЕАЛНИЯТ МАГ  ;D ;D ;D

Господи, що имам чувството, че в минал живот съм била вещица  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

veshti4ka

« Отговор #177 -: Март 12, 2009, 09:41:55 pm »

Или поне тези, които останат на тази планета  ::)  ???

Аурора, тези които преминат набързо в 5то измерение /защото 4тото е много временно/ ще могат да правят много повече от това, а онези които минат отново на 3то - дупе да им е яко  ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #178 -: Март 12, 2009, 09:46:40 pm »
тук напримертърсих планети ,коита да са в собствен дом и знак. Държах Плутон да е в Скорпион и осми дом ,Марс да е в Овен ипърви ,Венера в Телец и втори,Луна в Рак и четвърти ,Уран за въпросната дата е поставен в единадесети дом ,което ме устройва в някаква степен .

*

veshti4ka

« Отговор #179 -: Март 12, 2009, 09:49:09 pm »
тук напримертърсих планети ,коита да са в собствен дом и знак. Държах Плутон да е в Скорпион и осми дом ,Марс да е в Овен ипърви ,Венера в Телец и втори,Луна в Рак и четвърти ,Уран за въпросната дата е поставен в единадесети дом ,което ме устройва в някаква степен .

да бееееее ясно, то едва ли може всички планети да се наредят както трябва  ;D ;D ;D 

много би ми било интересно да намерим картата на Исус  :P