Здравей Гост

Хронична липса на любов и приятели?

• 195 Отговора
  • 32409 Прегледи
*

Nebesna

Re: Хронична липса на любов и приятели?
« Отговор #40 -: Февруари 27, 2009, 10:58:26 pm »
Мерси за анализа.

Обаче това изречение нещо не ми е ясно:
Цитат
В твоя рожден хороскоп Венера е неаспектирана. Не се интегрира добре в хороскопа.
Не се интегрира в смисъл, че нямам обща визия за това каква трябва да е жената ли? Или че няма да имам такава?

Неинтергрирана или неаспектирана означава, че не сключва мажорни аспекти с другите планети. В този случай представата за любовта е много специфична и строго персонална. Хората с неаспектирана Венера или изпитват остра нужда от любов и внимание, което рефлектира в безбройни връзки, за да докажат на себе си, че са обичани, или обратното. Може да им се струва, че никога не са срещнали истинската любов.

В момента най-високата точка в хороскопа ти - МЦ е в много точен съвпад с рождената ти Венера на 21 Близнаци, а прогресивното ти Слънце прави точен секстил с твоята рождена Венера.Това е един от показателите за брак, но по -скоро показва вътрешната ти нагласа и желание. Обаче прогресивната Венера в Рак е в опозиция на господаря на 7-ми дом (Нептун в Козирог), а там където се намеси Нептун представата за потенциалната любима става твърде неясна, размита, нереална или идеализирана. Тази опозиция ще се разпадне към края на 2012 г. Тъкмо по това време ще се разпадне и съвпада на транзитния Плутон с твоя натален Нептун (аспект, който предполага, че ще е приключила важна трансформация на твоята представа за брака и партньорството). Аз виждам най-благоприятна ситуация за брак на 37 години. Дотогава живей, усмихвай се, бъди позитивен.

*

celebrity

« Отговор #41 -: Февруари 27, 2009, 11:27:17 pm »
:P
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:31:01 pm от celebrity »

« Отговор #42 -: Февруари 27, 2009, 11:35:27 pm »
На 37 не е ли твърде късно?  ;)
Абе ,младежо !

Случайно да не си решил ,че тук ще ти тупнем на тепсия и жената и приятелите и ще ти кажем ,заповядай ето ти ги  >:(
Вместо да питаш за куп неща ,вземи си размърдай д....то и покани някое момиче на среща.

*

celebrity

« Отговор #43 -: Февруари 27, 2009, 11:52:30 pm »
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:31:06 pm от celebrity »

« Отговор #44 -: Февруари 27, 2009, 11:59:56 pm »
По хороскоп се дава, че и да ги поканя няма да искат.
А също нямам дар слово - не знам как да каня.
Фактически аз почти не говоря... точно затова питам - по какви аспекти на наталната карта се дава, че вече нямам дар слово.
Почти не говоря. Не мога да говоря вече. Това съвсем сериозно.До 12 годишна възраст имах дар слово.
Но странно го изгубих. А знак Лъв с асцедент Дева ми се дава, че трябва да е доста отворен и устат човек.
Тогава ги покани писмено ,щото видяхме ,че можеш да пишеш.
Пък и кой ти е казал ,че ще ти откажа по хороскоп да излязат с теб >:(

*

celebrity

« Отговор #45 -: Февруари 28, 2009, 12:08:42 am »
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:31:13 pm от celebrity »

« Отговор #46 -: Февруари 28, 2009, 12:11:45 am »
Цитат
В хороскопа ти има конюнктури, които ти пречат на любовта в последните години.
Момичетата по-скоро биха се изсмяли вместо да излязат с теб. Така ми се дава.

Цитат от друг форум.
Ами ,я ми пусни препратката към тоя форум да видя цялата темичка  ;D

*

Nebesna

« Отговор #47 -: Февруари 28, 2009, 12:18:58 am »
Никой не ти е написал, че по хороскоп жените ти отказват, нито, че нямаш дар слово. Ти просто явно си притеснителен и се боиш от отхвърляне. Бракът е договор (подпис). Виждам го при теб да стане официално към 37 -та година. Но това е мое предположение. Дано дай боже да стане и по-рано. Но за това първо трябва да имаш потенциален партньор. А ти нямаш. Та закъде си се разбързал? Сестра ми има дете и мъж и не е омъжена. И досега няма брак, но живее на семейни начала. А ти като искаш да си с някого има куп начини - с брак, без брак, с дете, без дете, съвместно съжителство без брак.....

« Отговор #48 -: Февруари 28, 2009, 12:21:46 am »
Небесна ,гледам ,че венера има опозета към Сатурн и Уран в хороскопа му или аз нещо съм променил  ???

*

Nebesna

« Отговор #49 -: Февруари 28, 2009, 12:28:18 am »
Небесна ,гледам ,че венера има опозета към Сатурн и Уран в хороскопа му или аз нещо съм променил  ???

Да бе, сега го виждам. Ето го страха от отхвърляне. Моята програма не е отчела този аспект. Пак трябва да пипам настройките.

*

celebrity

« Отговор #50 -: Февруари 28, 2009, 12:37:03 am »
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:31:22 pm от celebrity »

*

Nebesna

« Отговор #51 -: Февруари 28, 2009, 01:09:41 am »
Текущата опозиция между транзитния Сатурн и Уран прави квадратура с твоята рождена Венера. Сатурн попада в твоя първи дом и те кара да показваш едно сериозно лице пред света, докато Уран в твоя 7-ми дом те кара да пробръщаш партньорските взаимоотношения с краката нагоре и е причината за скандалите. Тао-квадратът на тези планети с твоята Венера в момента е точен и ти го преживяваш в пълната му сила. През месец септември този аспект вече става разходящ, така, че ще се види светлина в тунела.

*

celebrity

« Отговор #52 -: Февруари 28, 2009, 01:37:21 am »
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:31:27 pm от celebrity »

*

porto_kalka

« Отговор #53 -: Февруари 28, 2009, 12:09:43 pm »
Индийците отдават голямо значение на 27те накшатри /лунни стоянки/  затова ти предоставям това, което изразява твоята накшатра.
Тя е 17-тата накшатра – Анурадха и заема градусите  от 3*20' до 16*40' на знак  скорпион.

Физически характеристики: Роденият ще притежава красиво лице и блестящи очи. В някои случаи, когато комбинацията на планетите не е добра, родения ще има зловещ вид.

Характер и значими събития: Принуден е да се сблъсква с много препятствия през живота си. Има способността систематично да се забърква във възможно най-трудни ситуации. Обаче, ако го погледнем,  няма да забележим някаква особена неудовлетвореност. Главната причина за мрачния му вид са проблемите, срещу които се изправя в различни случаи. По-точно той няма да намери  спокойствие от тях през живота си. Дори  от най-малкия проблем той започва да се тормози като съзнателно се връща към него отново и отново.
Той винаги мисли за отмъщение, реванш, стига да му се даде такава възможност. Въпреки тези недостатъци, той е много трудолюбив и винаги е готов да свърши работата си предварително. В крайна сметка, след множество обрати, той постига желаните резултати.
Той твърдо вярва в бог. Не може да запази дълготрайни взаимоотношения с когото и да било.
Въпреки многобройните обрати, оптимизмът му не го напуска.

Образование, професионални и финансови възможности: Той може да бъде много успешен в бизнеса. Обикновено започва доста рано да вади  сам хляба си – на около 17-18 години. Животът му между 17 и 48 години ще бъде пълен с проблеми. Когато се казва, че ще е пълен с проблеми, това не означава, че няма да има и някакъв добър период между тях. Макар и рядко, но ще има благоприятни и ползотворни резултати.
Животът му след 48 години ще бъде значително по-добър. В този период той може да подреди живота си по желания начин и да се освободи от  нещастието си. Ако Луната е в компанията на Марс, е възможно да стане човек занимаващ се, търгуващ  с дрога, лекарства, химикали, или лекар.

Семеен живот: Няма да има полза, ако произхожда от семейство с положение. Той не може да се ползва или да получи нещо от баща си. В някои случаи се наблюдават постоянни търкания с бащата. По същия начин няма късмет да получи любов и привързаност и от майка си. Обикновено роденият се установява далеч от рожденното си място. Въпреки тези неблагоприятни аспекти, коментирани горе, има и една много успешна и ползоттворна компенсация  и това е брачния живот, който ще бъде успешен. Съпругата му ще притежава всички качества на добра домакиня.
Той винаги се обръща назад към собствения си живот в отношенията си към  децата си и на всяка цена желае да осигури всичко необходимо за живота им, любов и привързаност. Често децата му постигат много по-високи позиции , от самия него.

Здраве: Здравето му като цяло е добро. Предразположен е към астматични пристъпи, зъбни проблеми, кашлица, настинки и възпалено гърло. Обикновено не се грижи за собственото здраве и не спазва лекарските препоръки.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Февруари 28, 2009, 12:15:08 pm »
Цитат
В хороскопа ти има конюнктури, които ти пречат на любовта в последните години.
Момичетата по-скоро биха се изсмяли вместо да излязат с теб. Така ми се дава.

Цитат от друг форум.

Пусни линк да видим кой умник го е писал.
Какви "конюнктури" бе?
Винаги съм казвала, от всяко дърво свирка (астролог) не става!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Февруари 28, 2009, 12:17:59 pm »
Моята програма не е отчела този аспект. Пак трябва да пипам настройките.

Моят съвет (ако го приемете, разбира се) е да не разчитате програмата да ви отчете всичко. Някои неща се преценяват "на око", а не каквото каже програмата.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #56 -: Февруари 28, 2009, 12:20:27 pm »
През 2001 г., когато казваш, че са започнали проблемите пр итеб, транзитния Сатурн е бил в Близнаци, където е и наталната ти Венера, после и Уран прави квадратура с Венера, като влиза в Риби, а сега и Сатурн прави тао-квадрат, откъм Дева. Уран и Сатурн са тежки и бавни планети, така че това е един доста дълъг период. Още снощи щях да ти пиша, че най-големия пик на проблемите ти е бил в края на 2002 г., но нещо се разсеях. Ти сам си го написал. Тогава Сатурн е транзитирал (напред-назад) върху рождената ти Венера.

*

Nebesna

« Отговор #57 -: Февруари 28, 2009, 12:27:43 pm »
Моята програма не е отчела този аспект. Пак трябва да пипам настройките.

Моят съвет (ако го приемете, разбира се) е да не разчитате програмата да ви отчете всичко. Някои неща се преценяват "на око", а не каквото каже програмата.  :)

Нямам нужда от съвети. Все пак откликнах и исках да помогна на момчето, а бях уморена.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Февруари 28, 2009, 12:30:37 pm »
Разбира се. Всеки има право да го приеме или да не приеме.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Февруари 28, 2009, 12:38:48 pm »
Индийците отдават голямо значение на 27те накшатри /лунни стоянки/  затова ти предоставям това, което изразява твоята накшатра.
Тя е 17-тата накшатра – Анурадха и заема градусите  от 3*20' до 16*40' на знак  скорпион.

За тази накшатра се казва, че най-голямото предизвикателство в живота на родения са междуличностните отношения. Именно там има да научава много уроци.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.