Здравей Гост

Хронична липса на любов и приятели?

• 195 Отговора
  • 32302 Прегледи
*

Nebesna

Re: Хронична липса на любов и приятели?
« Отговор #60 -: Февруари 28, 2009, 12:43:44 pm »
Разбира се. Всеки има право да го приеме или да не приеме.

Аз го приемам, и знам, че е така, но не винаги мога да огледам всичко подробно, особено след тежък работен ден. Не го прилагам винаги, признавам. Жертвала съм личната си почивка, все пак...при това безплатно....просто исках да почогна...не съм перфектна.

« Отговор #61 -: Февруари 28, 2009, 12:45:19 pm »
http://
Здравейте астро-гении! Поздрав и добре съм Ви заварила!
Една застаряваща оптимистка Ви моли да и кажете има ли надежда да се омъжи щастливо-влюбена 19,02,1970 - 02,02 часа!
Благодаря!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Февруари 28, 2009, 12:51:56 pm »
Аз го приемам, и знам, че е така, но не винаги мога да огледам всичко подробно, особено след тежък работен ден. Не го прилагам винаги, признавам. Жертвала съм личната си почивка, все пак...при това безплатно....просто исках да почогна...не съм перфектна.

Не ми е било за цел да те засегна, не зная защо го прие лично. Ако съм ти причинила дискомфорт, моля да ме извиниш.
Нима мислиш, че не оценявам всичко, което правиш? Виждам какъв всеотдаен човек си и винаги вдъхваш вяра, оптимизъм, надежда на питащите. И съм наясно, че за да се включваш адекватно (както и всеки от нас), жертваш или част от личното си време, или от работното. Повечето тук сме така, не работим астрология. И би било добре питащите да го оценяват, а не да приемат всичко като даденост.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

celebrity

« Отговор #63 -: Февруари 28, 2009, 12:56:28 pm »
:P
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:31:40 pm от celebrity »

*

celebrity

« Отговор #64 -: Февруари 28, 2009, 12:57:18 pm »
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:31:46 pm от celebrity »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Февруари 28, 2009, 01:00:59 pm »
Цитат
In Hinduism, Anuradha (Sanskrit: अनुराधा, Anurādhā) is a goddess of good luck (Adrusta Devatha). Anuradha is the 17th nakshatra.

Anuradha nakshatra (Scorpionis) Spread from 3:20’ to 16”40’ Vrischika Rashi. Ruling planet is Saturn, Symbol - a leaf-decked triumphal gate. Visakha and Anuradha are complimentary to each other. From Anuradha is derived friendship, love, affection and other tender feature of a person’s character. Anuradha-native retains soft feeling about them, he keeps his friendship intact and does not forget the benefits. The Anuradha-native’s mind is always alive and receptive to all feelings and gestures of friendship and love. He is like the sentinel always a mounting guard over emotions, but lacking the hardness or toughness of the official sentinel.
Those born in the star Anuradha are interested in women, with commendable complexion of the body, bewildered, idle and weak minded. They are famous, experts in arts, and destroyers of their enemies. They are servers of king, brave, stationed in countries other than their own, handsome, and destroyers of their sins. They are truthful, respect kings, respect their mothers and are musicians. They enjoy life and go after other women. They are fit for friendship, kind hearted, of helping nature, intelligent, enjoyers and travelers.

ПП. Информацията е на английски. Надявам се авторът на темата, като всеки млад човек, да няма затруднения с този език.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Февруари 28, 2009, 01:07:31 pm »
Това ме подсеща да питам - оперативните намеси и промяната във физическото тяло има ли някакво отражение върху астралното тяло?

Астралното тяло има свойството да се "разхожда", макар и без да се "откъсва" изцяло от физическото (поне докато е живо). Астралното тяло е тяло на желанието.
Състоянието на физическото тяло по-скоро е в пряка корелация с виталното (етерно) тяло, без съществуването на което не би могло да бъде нещо повече от "парче" месо, напоено с кръв, лимфа и други течности...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

celebrity

« Отговор #67 -: Февруари 28, 2009, 02:33:23 pm »
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:31:51 pm от celebrity »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Февруари 28, 2009, 02:59:15 pm »
По карта трябва да ми се дава, че винаги ще имам по един, максимум двама приятели.

Интересно, и как според теб се определя точният им брой в хороскопа?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #69 -: Февруари 28, 2009, 03:34:15 pm »
Значи да разбирам, че една външна промяна не променя начина по който живеем?
Обаче според мен поне променя начина по който другите ни възпиремат.

По карта трябва да ми се дава, че винаги ще имам по един, максимум двама приятели. До сега все така е било...
Нещо необичайно и ненормално за моята зодия.
Прати един линк към форума с тези астролози ,които са ти казали тези неща ,защото явно са много компетентни ;D

*

porto_kalka

« Отговор #70 -: Февруари 28, 2009, 03:34:59 pm »
Цитат
In Hinduism, Anuradha (Sanskrit: अनुराधा, Anurādhā) is a goddess of good luck (Adrusta Devatha). Anuradha is the 17th nakshatra.................
Lillie, струва ми се, че това описание подхожда повече на изявата на тази накшатра в женски хороскоп.
Ето какво намерих за Анурадха при мъжете и жените. Горе съм превела частта отнасяща се за проявата на тази накшатра при мъжете, но ето и написаното за жените:
Цитат
Female Natives

1. Physical features: Her face is innocent looking. Even an ugly looking woman with beautiful waist is attracted to man. Whereas, in the Anuradha native, in addition to her attractive face and beautiful body her beautiful waist is further added to her attraction to males

2. Character and general events: There is no room for arrogance in her life. She is pure hearted. She does not believe a life of fashion whereas she likes to lead a simple life. A selfless, agreeable and attractive disposition. She can shine well in social and political field. She will respect her elders. Her friends will cordon her as if she is the head of friend's circle

3. Education, sources of earning/profession: She will be more interested in music and fine arts. She may obtain an academic degree or high degree of knowledge in music or dance. Professional dancers are also found to have been born in this Nakshatra

4. Family life: She is very much devoted to her husband and observes religious norms. She can be called as a model mother as far as upbringings of her own children are concerned. Her devotion to her in-laws pours further glory in her personal life

5. Health: She may suffer from irregular menses. Severe pain will be felt at the time of bleeding, as the flow of spoiled blood will be quite intermittent. In some cases it has been told that, after appearance of monthly menses, there will be break for some hours or for one or two days before commencing actual flow. She may also suffer from headache, nasal catarrh

*

celebrity

« Отговор #71 -: Февруари 28, 2009, 03:40:58 pm »
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 10:31:56 pm от celebrity »

« Отговор #72 -: Февруари 28, 2009, 03:51:50 pm »
http://
Здравейте астро-гении! Поздрав и добре съм Ви заварила!
Една застаряваща оптимистка Ви моли да и кажете има ли надежда да се омъжи щастливо-влюбена 19,02,1970 - 02,02 часа!
Благодаря!
Стандартен брак поне аз не виждам ,но можеш да живееш с някого на семейни начала.
Нека и колегите да се изкажат по въпроса ,защото съм човек и  допущам грешки .

П.П. Нямаше място на раждане ,затова съм направил картата за раждане в София ,а не е лошо да ни кажеш къде си родена .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Февруари 28, 2009, 04:03:57 pm »

Ето какво намерих за Анурадха при мъжете и жените. Горе съм превела частта отнасяща се за проявата на тази накшатра при мъжете, но ето и написаното за жените:
Цитат
Female Natives

2. Character and general events: There is no room for arrogance in her life. She is pure hearted. She does not believe a life of fashion whereas she likes to lead a simple life. A selfless, agreeable and attractive disposition. She can shine well in social and political field. She will respect her elders. Her friends will cordon her as if she is the head of friend's circle

4. Family life: She is very much devoted to her husband and observes religious norms. She can be called as a model mother as far as upbringings of her own children are concerned. Her devotion to her in-laws pours further glory in her personal life.

Струва ми се, че това описание на накшатрата е в нейния чист, неопорочен вид.
Имам "удоволствието" да привличам в живота си хора с Луни в тази накшатра (от двата пола) и мога да кажа, че във вида, в който са описани, рядко се срещат. Особено ако Луната в Анурадха получава аспекти от малефици.

И при двата пола Луната, разположена в тази накшатра, дава силно изразен "глад" - за признание, обич, внимание... И този "глад" ги движи, т.е. това е ключовият мотив в рамките на целия им живот... рядко бива задоволен изцяло - веднъж изчезне ли, животът губи целия си смисъл...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Февруари 28, 2009, 04:40:10 pm »
Цитат
Anuradha
"additional Radha"
3°20 - 16°40 Scorpio
Deity: Mitra, god of friendship, lord of compassion
Symbol: a lotus, archway
Shakti: the power of worship
Basis Above: to ascend
Basis Below: to descend
Result: Honor and abundance

Natives with Anuradha as their Nakshatra have a very fated path with regard to friends. Really good friends are naturally fated because they usually give us help when needed and boosts in career, finance, etc. Anuradha is also ruled by Saturn, the planet of fate. These natives usually take longer than usual to reach their goals and must go through many adversities in early life before they are able to come into their own as represented by the lotus. Honor and loyalty play a major role in their life as well. They are often very devoted to something, hence their shakti as power of worship. The worship does not have to be something spiritual, it can be a concept, a career, a person. The god Mitra, abhors violence and disputes, so these natives usually do not like passionate confrontations. This is a goal oriented Nakshatra and these natives reach their goals through the alliances they maintain with others.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #75 -: Февруари 28, 2009, 05:14:32 pm »
При мен отчита 19 лунна стоянка Mula от 21*25 43" на Скорпиона до 4*17 09" ???

Луната на младежа е на 27 градус в скорпион.
« Последна редакция: Февруари 28, 2009, 05:25:18 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

porto_kalka

« Отговор #76 -: Февруари 28, 2009, 05:32:29 pm »

Говорим за индийска астрология, следователно за сидерален зодиак все пак.

« Отговор #77 -: Февруари 28, 2009, 05:47:19 pm »

Говорим за индийска астрология, следователно за сидерален зодиак все пак.
Абе, аз съм уникално бос на тема индийска астрология ,но програмата ми ги отчита тия лунни стоянки и ми вкарва ,че неговата е 19 Mula и ми дава ,че отговаря за горепосочените градуси ,но пък от друга страна ми ги пердаши 28 стоянки общо и това дава разлика от таблицата ,която Лили помести .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Февруари 28, 2009, 06:03:11 pm »
Зъболекар, вероятно не си включил опцията, отчитаща прецесията. Има я някъде в настройките, избираш Лахири. Освен това в менюто "Лунные стоянки" има три опции - 27 сидерални, 28 сидерални (в зависимост от това дали се влкючва Абхиджит или не) или 28 тропически.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #79 -: Февруари 28, 2009, 06:16:58 pm »
Зъболекар, вероятно не си включил опцията, отчитаща прецесията. Има я някъде в настройките, избираш Лахири. Освен това в менюто "Лунные стоянки" има три опции - 27 сидерални, 28 сидерални (в зависимост от това дали се влкючва Абхиджит или не) или 28 тропически.

Верно ,че не съм  ;D ,ще ги ровна тия настройки,но още с включването на сидералните , луната скочи на 3 градуса и 19м ;D ;D ;D ;D