Здравей Гост

вредните емисии ,екологията и астрологията

• 3 Отговора
  • 1495 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
дяволите ги взели,както казват руснаците.но от две години близо работя по темата фотоволтайчни системи.направих първото публично частно партньорство в България.в момента ще стартирам проектирането и изграждането.това добре уран в съвпад с мс на тригон от луна/шести дом-работата.има обяснение-работи дето се казава.но от няколко дни съм в процедура на регистрация за търговия с вредни емисий/брокер на вредни емисии .цели два дни си мисля къде да ги търся скорпион плутон и марс , дима-нептун  и всички въздушни знаци ,екологията-дева и ДЯВОЛ ГИ ВЗЕЛ НЕ ЗНАМ КЪДЕ.?!та ви моля най-учтиво да поразчовъркаме темата,тепърва ще е много нужно да се работи в сферата на екологията.ще ви бъда както винаги безкрайно признателна за това.с пожелания за красива и безвредна нощ :) :-*
« Последна редакция: Февруари 27, 2009, 01:07:33 am от maraj »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: вредните емисии ,екологията и астрологията
« Отговор #1 -: Февруари 27, 2009, 02:04:32 pm »
никой ли няма да подшушне нищичко? :( хайде дайте идея :-[ ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Февруари 28, 2009, 12:03:33 am »
Тази тема сега я виждам. Едва ли повече от 1% от аудиторията в този форум са чували за квотите за вредни емисии, а и за търговия с вредни емисии. За любопитните съм дала един линк.

http://imoti.investor.bg/?cat=85&id=55335

Доколкото разбирам ти искаш да се регистрираш като търговец на квоти за вредни емисии. Търговията е по Меркурий и 3-ти дом. (ретроградният Меркурий винаги се счита за неблагоприятен знак при всякакъв вид търговски сделки). Освен това Меркурий управлява и Девата - знакът, който традиционно се свързва с чистотата и екологията. В момента имаме ретро Сатурн в Дева. Сатурн е консервативен и когато се намира в най-екологичния знак може да има известно забавяне в екологичната сфера, което ще отпадне като пречка през м. май, когато Сатурн става директен. В допълнение, Уран, който управлява фотоволтаичните централи е в опозиция на Сатурн. Но и тази опозиция се разпада към края на септември.

Нептун не го гледай - той се свързва с течностите, петролната промишленост, питейните води и т.н.
Плутон се свързва с подземните богатства, мините, ядрените централи, рециклирането на отпадъците.
Сатурн със строителството и наземните богатства.
Уран - с въздушната среда, електричеството, магнетизма.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2009, 05:49:44 pm »
Тази тема сега я виждам. Едва ли повече от 1% от аудиторията в този форум са чували за квотите за вредни емисии, а и за търговия с вредни емисии. За любопитните съм дала един линк.

http://imoti.investor.bg/?cat=85&id=55335

Доколкото разбирам ти искаш да се регистрираш като търговец на квоти за вредни емисии. Търговията е по Меркурий и 3-ти дом. (ретроградният Меркурий винаги се счита за неблагоприятен знак при всякакъв вид търговски сделки). Освен това Меркурий управлява и Девата - знакът, който традиционно се свързва с чистотата и екологията. В момента имаме ретро Сатурн в Дева. Сатурн е консервативен и когато се намира в най-екологичния знак може да има известно забавяне в екологичната сфера, което ще отпадне като пречка през м. май, когато Сатурн става директен. В допълнение, Уран, който управлява фотоволтаичните централи е в опозиция на Сатурн. Но и тази опозиция се разпада към края на септември.
регистъра некъдърните служители не успяха толкова време да регистрират............а природата не чака!!!!наводнения,пожари,земетресения..
 >:( >:( >:(
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 02:21:10 am от Марая »