Здравей Гост

Затворът

• 157 Отговора
  • 23223 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: Затворът
« Отговор #100 -: Март 04, 2009, 07:16:57 pm »
Случи се това, че астрологията е всеобхватна наука, а мненията тук са в болшинството си стеснени във възприятието.
Неслучайно питах какво е затвор. Ама не вникнахте в него, ми ме оплюхте и мен.
Сигурно сте чели "Съдбата като шанс". Има много ценен текст вътре за вертикала и вертикалните принципи. И имаше например един такъв текст-ако е дошло сатурновото време, човек трябва да се усамоти. Ако сам доброволно не го направи, се разболява и попада в болница, където се усамотява насила.
Т.е. какво е затворът - насилствено усамотение, предизвикано от нежелание да се озаптиш преди това сам.
Демек - човек не попада в затвора, защото има аспекти за това, а защото не е отиграл адекватно някой аспект преди това.

Затворът като решетки не е следствие от аспект, а е следствие от неадекватно отиграване на задължение. А тук вече аспекти и зависимости дал господ.

« Отговор #101 -: Март 04, 2009, 07:56:02 pm »
Цитат
ако е дошло сатурновото време, човек трябва да се усамоти. Ако сам доброволно не го направи, се разболява и попада в болница, където се усамотява насила.
Т.е. какво е затворът - насилствено усамотение, предизвикано от нежелание да се озаптиш преди това сам.
Съгласна съм,не случайно по 12 дом и попадналите планети  там се съди не само за затвор като наказание за престъпление,а изобщо изолация-независимо в каква форма,водеща до промяна на дълбоките нива на подсъзнание,неща,които сами не осъзнаваме и не допускаме,че ги притежаваме като модели на поведение или мислене.ПРестой в болници също,или независещо от нас откъсване от социалния живот.Необходимата изолация ,за да може този,който е загубил връзката със висшето си съзнание,да "се намери".Така че не винаги показателите по въпросните домове означават ,че гледаме карта на престъпник.

« Отговор #102 -: Март 04, 2009, 08:14:44 pm »
Цитат
Не ги разбирам изреченията по 10 реда всяко, в които се изказват всички за и против. А отчаятните червени надписи си ги запази за себе си.
Какво ви става ,бе хора.Много напрежение се натрупа и в двете теми днес.Тук сме заради познанието-не го забравяйте.Никой не е по-голям от другите.Които знаят повече,споделят.Които не знаят-четат и се учат.Аз лично тук научих доста неща,които не знаех,а се занимавам доста сериозно.И аз апелирам към омиротворяване.Да покажем класа и добро владеене на нерви.Астролози сме,все пак,не продаваме краставици.

« Отговор #103 -: Март 04, 2009, 10:25:00 pm »
Здравей Марая
Мой бивш приятел е роден на същата дата 11.03.1967 в София,само,че не знам час на раждане. ;) ..................
За мъжа който е в затвора:разгледах картата и това,което ми се набива на очи е първо управителя на 12 и 1 дом е Слънцето,което от своя страна е разположено на върха на 8 дом от страната на 7,но все пак с влияние на осми в риби съвпад с Луната.Слънцето прави опозиция с Уран(упр.на 7- бизнес и брачни партньори,но и откритите врагове) и Плутон(упр.на 4 дом -началото и края на нещата,освен това упр.на слънцето -нептун също е разположен там).
Според мен отключването на събитието е станало при тр.на Уран през Слънцето и квадрат на Плутон към сатурн(съупр.на 7 дом) т.е началото на годината.Не съм гледала прогресии и дирекции,но мисля,че ства въпрос за засягане на бизнес интереси....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #104 -: Март 04, 2009, 11:52:10 pm »
Здравей Марая
Мой бивш приятел е роден на същата дата hhhhhhhh в София,само,че не знам час на раждане. ;) ..................
За мъжа който е в затвора:разгледах картата и това,което ми се набива на очи е първо управителя на 12 и 1 дом е Слънцето,което от своя страна е разположено на върха на 8 дом от страната на 7,но все пак с влияние на осми в риби съвпад с Луната.Слънцето прави опозиция с Уран(упр.на 7- бизнес и брачни партньори,но и откритите врагове) и Плутон(упр.на 4 дом -началото и края на нещата,освен това упр.на слънцето -нептун също е разположен там).
Според мен отключването на събитието е станало при тр.на Уран през Слънцето и квадрат на Плутон към сатурн(съупр.на 7 дом) т.е началото на годината.Не съм гледала прогресии и дирекции,но мисля,че ства въпрос за засягане на бизнес интереси....

;D ;D ;D, остава да е същия и ще припадна!знам , че света е много малък , ама и ако интернет пространството е същото като света ,изнасям се на марс ,той ми е перфектоно поставен в хороскопа и знам , че там има живот! ;D
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 03:12:39 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #105 -: Март 05, 2009, 09:35:17 am »
ето Ви нови карти, коментирайте по тях:

- карта 1

- карта 2

- карта 3

- карта 4

не мога да споменавам имена и данни, :)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #106 -: Март 05, 2009, 10:10:57 am »
По картата, която Maraj пусна управителя на 5 дом - екзалтиращия Юпитер, пак е в 11. Аз го тълкувам като експанзия, на личните действия, при обстоятелства свързани с колективните очаквания, - обаче остта пак е задействана...., и Слънце и Луна в 8 дом дават злостните предпоставки, въпреки силните тригони. Управител 11 дом, е в 7 - в падение, съдебни процеси/сблъсъци, заради обществените очаквания и падението и светилата в съвпад в 8 дом си дава затвор.

Също е интересно 9 дом в овен и венера там и сатурн в овен, защото 1,5, 9 дом са домовете по които се чете как ИНДИВИДА ще се разкрие в света. 1 дом - физика,5 творчество, 9 висши философки принципи. Явно неговите са малко по-агресивни (овен) отколкото трябва,а и Венера там (способност да социализираш, освен това, което намираме за красиво, начина на комуникация, с цел социална определеност, не меркурий).... Обаче с управител Лъв на 12  дом в 8 го кача страхотна трансформация на личността и психиката, ако не я, я изживял досега... това за 10 мин. Просто наистина нямам време до понеделник за по-сериозен анализ.

Късмет ако искаш да излезе, ако не искаш пак късмет. :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Март 05, 2009, 02:10:20 pm »
По картата, която Maraj пусна управителя на 5 дом - екзалтиращия Юпитер, пак е в 11. Аз го тълкувам като експанзия, на личните действия, при обстоятелства свързани с колективните очаквания, - обаче остта пак е задействана...., и Слънце и Луна в 8 дом дават злостните предпоставки, въпреки силните тригони. Управител 11 дом, е в 7 - в падение, съдебни процеси/сблъсъци, заради обществените очаквания и падението и светилата в съвпад в 8 дом си дава затвор.

Също е интересно 9 дом в овен и венера там и сатурн в овен, защото 1,5, 9 дом са домовете по които се чете как ИНДИВИДА ще се разкрие в света. 1 дом - физика,5 творчество, 9 висши философки принципи. Явно неговите са малко по-агресивни (овен) отколкото трябва,а и Венера там (способност да социализираш, освен това, което намираме за красиво, начина на комуникация, с цел социална определеност, не меркурий).... Обаче с управител Лъв на 12  дом в 8 го кача страхотна трансформация на личността и психиката, ако не я, я изживял досега... това за 10 мин. Просто наистина нямам време до понеделник за по-сериозен анализ.

Късмет ако искаш да излезе, ако не искаш пак късмет. :)

и си много права ,по отношение на юпитер.забеляза ли ,колко са ретро планетите в картата?! :-X ,ако и слънце и луна имаха такава фаза-ретро ;D и те щяха да са.що се отнася за трансформацията на психиката-като няма кой да слуша-така става!въпроса е ,че тук има замесени политически ,както и обществени причини , а наред с това и много врагове-тайни и явни! :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #108 -: Март 05, 2009, 06:12:40 pm »
Интересното е,че думата свобода кореспондира с Уран, а точно в момента той има точна Уранова опозиция;  има и друг цикъл Нептун квадрат Нептун също точен (обърквания,измами и т.н.- може да е обвинен неправилно или сам да се е подхлъзнал в това положение,все пак Нептун му упр Слънцето и дава мъгливост в пряко засягащите живота му положения)
Уран е в разходящ съвпад със Слънцето,а Сатурн в разходяща опозиция  (като се върне може да има пак някаква опасност ако нещата не са изчистени максимално по Сатурновите принципи )

Сатурн съвпада с Плутон управителя на 4 дом,което дава промяна в обитаваното пространство/място.

Кога го освободиха точно-на Луна в 11 дом или на Луна в 10 дом транзитно ?

Днес Венера е стационарна ,но не сключва аспекти в картата (4 градуса преди възврат е).

Скоро ще има и нов Солар-може да се погледне.Ретро Венера в 8 дом може и да показва,че той ще плаща някакви суми,които дължи или обратно ще получи такива,които дължат на него.

Картата обаче ако не е точна,някои домове и куспиди се изменят,АСЦ е точно на последен градус,както и други куспиди.

« Отговор #109 -: Март 05, 2009, 06:18:30 pm »
ОТ ДНЕС ТОЗИ ЧОВЕК Е СВОБОДЕН! МОЛЯ ВИ ДА РАЗНИЩИМ КАРТАТА!ЗАЩО И КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧВА ОТ ТУК НАТАТЪК.ДЕЛОТО МУ Е ВЪЗОБНОВЕНО ,НО ПРИСЪДАТА Е ОТПАДНАЛА!ТОЙ Е СВОБОДЕН ЗА СЕГА!

Радвам се и за двама ви, Марая. Не знам защо това ми напомня филма Джуманджи - там самата игра беше като принципа на кармата. Започналите веднъж да играят играта не могат да спрат докато не я приключат и ако някой се откаже междувременно, всички останали играещи остават заклещени в нея.
Дано физическия акт на неговото освобождение, даде мир и на теб!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #110 -: Март 05, 2009, 07:01:04 pm »
То е ясно,че няма да е съвсем несправедливо,щом имаме замесен Сатурн-все пак е планетата на кармата.
Само вметнах,че при Нептуново влияние нещата не винаги са максимално ясни,както за самия човек,така и за останалите-в последствие докато мътилката се избистря,може да изкочат какви ли не замъглени фрагменти.

Иначе,Марая това е доста лично и никой не те кара да го споделяш  :) А,че е за по учебник си личи- има 2 точни цикъла,опозицията Сатурн-Уран му засяга Слънцето( ограничения-свобода, грешките на свободния избор и нуждата от това да си посърба последствията).

Не ми каза точно в колко часа е освободен? За мен е важно да го знам това,тъй като може да видя как това кореспондира с картата.Би трябвало да е точно когато Луната съвпада с К11,иначе ако е в 10 дом ,часа може и да не е много точен (дори и с 5-10 мин разлика).

*

Nebesna

« Отговор #111 -: Март 05, 2009, 08:55:41 pm »
Цитат
опозицията Сатурн-Уран му засяга Слънцето( ограничения-свобода, грешките на свободния избор и нуждата от това да си посърба последствията).

Страхотно определение. Ще си го взаимствам от теб 1:1, ако не възразяваш. Точно при този аспект, мъжът ми посърба последствията от безсмисленото противопоставяне с брачния партньор, което беше станало хронично и се изразяваше в неочаквани избухвания, за които и той самия нямаше смислено обяснение. Когато мунданната опизиция Сатурн-Уран съвпадна с неговата рождена опозиция (Слънце в Риби - Уран в Дева), аз прекратих нашия брак. При него Слънцето е управител на Десц., а Уран на Асц. Нещата се случиха с транзитен Уран върху Слънцето (символизизиращо брачния му партньор по 7-ми дом).

*

veshti4ka

« Отговор #112 -: Март 05, 2009, 09:08:07 pm »
аз се разплаках  :'( :'( :'(

възхищавам се на стоицизма ти и ината ти! не се променяй никога!!!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #113 -: Март 05, 2009, 09:17:52 pm »
Май всеки скандал провокира искреност, а последната оправдава средствата...
Марая, съжалявам за всичко, което си преживяла.
Както казах - което не ни убива, ни прави по-силни.

*

Nebesna

« Отговор #114 -: Март 05, 2009, 09:32:26 pm »
Миличка, отдавна чакам книгите. Знаеш, че винаги ще имаш моята морална подкрепа. Гордея се, че имах шанса да те срещна и да те нарека свой приятел. И ТАЗИ ЖЕНА имаше духовната и морална сила да подкрепя МЕН в труден момент, когато майка ми се разболя от Рак или когато просто ми беше тъпо, и да ми вдъхва сила и кураж в трудни моменти. А през това време съм знаела едва 10% от това, което е преживяла. Тази жена, която познавам едва от няколко месеца.

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Март 05, 2009, 10:42:43 pm »
аз се разплаках  :'( :'( :'(

възхищавам се на стоицизма ти и ината ти! не се променяй никога!!!

това е
« Последна редакция: Януари 29, 2011, 09:33:22 pm от Марая »

*

veshti4ka

« Отговор #116 -: Март 06, 2009, 07:47:32 am »
адашче, вярно е че истинската и всемирна любов ще ни спаси, но много хора вече са загубили вярата си в нея  ???

и аз искам да се видим, но пусти финикийски знаци .....

*

Инти

• 2068
« Отговор #117 -: Март 06, 2009, 10:21:11 am »
Maraj,

Само един истински и достоен представител на зодия Стрелец може да се бори с несправедливостта до край, все пак имаш и южен възел в Стрелец.

Не мисля, че хората са загубили вярата си във вселената, много от тях просто я няма ли, защото вярват в други "ценности", а тези на които им е останало само ВЯРАТА, са по-богати и от тях, макар, че физическо съществувание изисква много жертви понякога.

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Март 06, 2009, 03:23:25 pm »
вещичка, аз си мисля,че скоро ще се видиме! и няма да можем да се наприказваме.... :-*много ти благодаря за подкрепата мила.айде бъркай кремчета и кажи измисли ли нещо ново?!че като те гледам май не си в най креативния период?нещо мързелуваш ;D

*

veshti4ka

« Отговор #119 -: Март 06, 2009, 03:24:45 pm »
ммм даааааа мързи ме, та две не виждам  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D