не знам за теб, но аз се чувствам истински свободна единствено когато съм сред природата и
използвам всеки свободен миг за да го правя, дивака в мен никога не е умирал въпреки , че сме 21 век, държи да си върви по своя си път, без да иска каквото и да било, от когото и да било и всеки,който посегне, по един или друг начин ,да ми отнеме това чувство за независимост веднага му се обявява свещенна война, независимо дали ще е човек, институция или принципи...това
нетърпение, бързо, на минутата да стане , ведната още докато съм си го помислила, то трябва вече да се случва

трябваха ми доста удари по твърдата глава, докато се науча на
търпение, толерантност и разумен диалог , докато осъзная, че хората
са огледалото в което се оглеждам самата аз и за да бъда обективна
ми е адски необходима тази обратна връзка за да съм наясно докъде
съм го докарала в развитието, и да определя дали съм в правилната
посока,просто сам човек е само за в тоалетната....

срещи, раздели,любов, разочарования, радости, скърби, желания, надежди, мечти няма значение с какви емоции ще те зареди даден човек влязъл в живота ти, опита е важен , проба- грешка,
но ставаш все по- добър в контактите с хората,все по- добре улавяш те какво искат и ги изненадваш като им го даваш, а щастливият човек не може да ти донесе разочарование, може да те направи и теб щастлив, така, че все по- малко грешки влизат в животата ти и все повече истиски усмивки получаваш когато се виждате и това са добрите приятели и те са до теб, не заради това, което си постигнал материално, а заради теб самият , такъв какъвто си без маска и грим...

голи се раждаме и голи умираме, а цял живот се стараем да скриваме своята голота чрез думи и действия за да не се чувсваме уязвими ако покажем своето истинско АЗ.
и единствено фалша и лицемерието могат да извадат отново дивака в мен