Здравей Гост

Затворът

• 157 Отговора
  • 23156 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Затворът
« Отговор #120 -: Март 06, 2009, 04:28:14 pm »
http://www.vbox7.com/play:50adaedc
http://www.vbox7.com/play:a6676394
знам ,че не им е тук мястото , но това искам да ви го подаря с огромно пожелание никога да не ви се случва! :) :'( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #121 -: Март 06, 2009, 09:14:01 pm »
Марая, толкова истинско и силно, живот на борец, който не пада на
колене , тази безумна ВЯРА, че бъдещето винаги ще носи нещо по- добро от настоящето,че си заслужава да живееш за истинските неща, като една детска усмивка или една думичка произнесена с любов, вяра,която нито болката, нито предателствата на любимите хора не биха убили и заради която си заслужава да дишаш и да си тук и сега...
 и аз живея вече 44 години със Слънце/ ЮЛВ в Стрелец в хороскопа си .... е не е лесно, но е интересно - винаги срещу движението :
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Март 07, 2009, 05:18:56 am »
Марая, толкова истинско и силно, живот на борец, който не пада на
колене , тази безумна ВЯРА, че бъдещето винаги ще носи нещо по- добро от настоящето,че си заслужава да живееш за истинските неща, като една детска усмивка или една думичка произнесена с любов, вяра,която нито болката, нито предателствата на любимите хора не биха убили и заради която си заслужава да дишаш и да си тук и сега...
 и аз живея вече 44 години със Слънце/ ЮЛВ в Стрелец в хороскопа си .... е не е лесно, но е интересно - винаги срещу движението :
:) :),знаеш ли понякога се питам , ако не беше тази вяра от стрелеца , тоя инат от луната  и асц като  ,едва ли щях да издържа...
а юлв в стрелец-ами ние си идваме с много вяра , а това чувство ние е познато от предишните инкарнаций.
няма значение накъде се движиме!-по важно е да не сме на едно място... :)
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 03:20:30 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #123 -: Март 07, 2009, 10:07:15 am »
не знам за теб, но аз се чувствам истински свободна единствено когато съм сред природата и
използвам всеки свободен миг за да го правя, дивака в мен никога не е умирал въпреки , че сме 21 век, държи да си върви по своя си път, без да иска каквото и да било, от когото и да било и всеки,който посегне, по един или друг начин ,да ми отнеме това чувство  за независимост веднага му се обявява свещенна война, независимо дали ще е човек, институция или принципи...това
нетърпение, бързо, на минутата да стане , ведната още докато съм си го помислила, то трябва вече да се случва :)
трябваха ми доста удари по твърдата глава, докато се науча на
търпение, толерантност и разумен диалог , докато осъзная, че хората
са огледалото в което се оглеждам самата аз и за да бъда обективна
ми е адски необходима тази обратна връзка за да съм наясно докъде
съм го докарала в развитието, и да определя дали съм в правилната
посока,просто  сам човек е само за в тоалетната.... ???
срещи, раздели,любов, разочарования, радости, скърби, желания, надежди, мечти няма значение с какви емоции ще те зареди даден човек влязъл в живота ти, опита е важен , проба- грешка,
 но ставаш все по- добър в контактите с хората,все по- добре улавяш те какво искат и ги изненадваш като им го даваш, а щастливият човек не може да ти донесе разочарование, може да те направи и теб щастлив, така, че   все по- малко грешки влизат в животата ти и все повече  истиски усмивки получаваш когато се виждате и това са добрите приятели и те са до теб, не заради това, което си постигнал материално, а заради теб самият , такъв какъвто си без маска и грим... :)
голи се раждаме и голи умираме, а цял живот се стараем да скриваме своята голота чрез думи и действия за да не се чувсваме   уязвими ако покажем своето истинско АЗ. :)
и единствено фалша и лицемерието  могат да извадат отново дивака в мен >:(
« Последна редакция: Март 07, 2009, 10:13:46 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Март 07, 2009, 03:30:45 pm »
ограниченията се прескачат!всичко се случва с цел да пораснем.
това с търпението ;D ,научих го точно по време на сатурновата опозиция към слънце и квадрата му към собствената му позиция.най- сигурните уроци са по сатурн.
виж не мога да простя фалша лицемерието интригата и лъжата. :) та така СТРЕЛИЧКЕ ,все ще се целим :),за мен е важно да има цел , а до всяка цел има и мотив!

*

Skarlet

Re:Затворът
« Отговор #125 -: Май 19, 2009, 04:20:12 pm »
Типично по ретро Меркурий след като попаднах на интересна карта днес,се сетих за старата тема и виждам предпоставки за затвор.Човекът външно е много хрисим.Казва,че има магазин и се занимава с продажби,но не разбрах точно с какво,защото разглеждахме картата с друг човек и той не е разбрал точно какво продава.Но това не е най-важното.Той се притеснява за негова приятелка,която е хукнала по София при този приятел и се притеснява,че "работата не му е чиста".Ето и картата му:

Гледам  Меркурий-управител на 7 дом/единият дом свързан със закона/ е в 12 дом/домът на затворите/.Венера-управителка на 8 дом също в 12 дом.Уран-диспозитор на Меркурий и Венера- в 9 дом/другият дом на закона.Юпитер-диспозитор на Уран-а в Стрелец е в 8 дом,заедно с Луната/упр. на 5 и 6 д./,Плутон и Сатурн. В 7 дом имаме ретро Марс в знака на Темида-Везни.Сатурн пък управлява 11 и 12 домове и е в 8.Управителят на 9 дом-също юридически дом-Плутон също е в 8 дом. Имам съмнения и за смърт в затвор-Меркурий управлява 4 дом-домът на края,Сатурн като упр. на 12 д.- в 8 дом-домът на смъртта и Юпитер-съуправител на асцендента-в 8 дом.Луната е в падение в Скорпион,Марс пък е в заточение и по дом,и по знак.
Та ме съмнява този човек,че се занимава с незаконни неща-Луната управлява 5 и 6 дом-дом на здравето и работата и е в 8 в Скорпион в съвпад със съуправителя на асц./физическото тяло/-Юпитер.Няма да казвам за какво точно се съмнявам,за да не ви влияя на преценката,но ще се радвам да споделите това,което виждате.Виждате ли това,което виждам и аз? И не се притеснявайте да пишете,аз затова съм изтрила данните.
« Последна редакция: Май 19, 2009, 04:27:49 pm от Скарлет »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #126 -: Май 19, 2009, 04:38:39 pm »
Изкьорих са,много си намалила картата  :D ;D

Ами аз няма да гледам за затвор,ма това което виждам е,че в тази карта има много потенциал за мошеничество и мафия.Значи Риби с АСЦ Риби и изгр Меркурий близо до АСЦ в екзалт и в анарета(много опитен,оправен)-като Мерк е в квадрат с упр си Уран-вече дава нестабилност като цяло на ума,в 9 дом от 12 може и да се забърква и да е против законните наредби и т.н.;после упр на Слънце и АСЦ-Нептун е в квадрат със Слънцето и секстил с Меркурий-този човек може да не е много наясно със себе си или да играе роли,но при това ума му е достатъчно пластичен да се вживява в това което си избере за внушение срещу околните за ролята му(броя Мерк за заден съвпад с АСЦ). 8 му дом не е за коментиране ,а и тоя квадрат Луна/Венера в 8/12 най-малкото може да даде скрити авантюрки.Тези Риби и Скорпион и 8 дом може и да са мафия,после виждаме че управител на групите -Сатурн на 11 дом е в 8 дом-т.е. може да получава пари и подкрепа от тайни източници.Управител на 2 дом в 8 дом може да говори пак за извличане на пари или за бизнес.Нептун в 10 дом ще затвърди много от нещата  ::)

Значи няма сега да го вкарваме в рамка човечеца,но ако има някакви основания да се мисли в такава насока за него реално от живота му,в картата има потенциал за това,определено  8)

Едит:Не та знам за какво се съмняваш,да не ставаме свръхподозрителни,но тоя съвпад Марс/Сатурн/Плутон в 8 дом може да даде убиец или изнасилвач,ама само принципно,не всеки който има този тежък съвпад така ще го изяви и не всеки има такова съзнание.Иначе ако се чудиш дали е лежал или може да лежи в затвора-един от факторите го има- упр на 4 в 12,другия го каза на 7 в 12-чрез дело.Но да не се филмираме много  ;D
« Последна редакция: Май 19, 2009, 04:43:45 pm от Синухе »

*

Skarlet

« Отговор #127 -: Май 19, 2009, 05:27:03 pm »
Изобщо не се филмираме.За съжаление не мога да пусна снимката му тук,но я имам-абсолютна мутра.Ако го видиш,ще паднеш от стола.Но света е малък и не искам да дърпаме дявола за опашката.Нисък,набит,в г...за развит,почти гологлав,с кръгло лице и хитри,но по един малко жесток начин очи.Човек способен на всичко.Моето съмнение е за трафик на жени за проституция и наркотици.Юпитер му управлява 10 дом и е в 8- в съвпад с управителя на 5 и 6 домове-Луната.А знаем,че по 5 дом е секса като удоволствие,хазарта и 6 дом-работата.И с този управител на асц. в 10 дом-за мен този човек си е баш тартора на организираната му "дейност"  ;D - както каза ти Сатурн управлява и 11 дом-организациите. А пък въпросната приятелка на моя познат е с впечатлението,че е невероятно добър и читав човек.Ми,естествено,че е добър,защото е двойни Риби-потаен и както ти каза много интелигентен и добре си играе ролите.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #128 -: Май 19, 2009, 05:44:10 pm »
Ужаст  :o Дано да не е това наистина  :-\ Не,че картата не го показва тоя потенциал,но без доказателства...а да бе, ти си го видяла,ще се доверим на преценката ти.Такива субекти както ги описваш не може да са хрисими.

А пък въпросната приятелка на моя познат е с впечатлението,че е невероятно добър и читав човек.Ми,естествено,че е добър,защото е двойни Риби-потаен и както ти каза много интелигентен и добре си играе ролите.

Че как няма така да го вижда  :D Нептун в 10, Слънце в 1 дом,Рибки,ма цяло ангелче-хранителче е това ....
Ей на, хлъзгави Риби-акулки,такива хора са най-опасни.Бррррр  :-\

Сега като го каза има логика-за проституцията (за наркотиците мисля,че няма нужда и да споменаваме,с тези Риби и Нептун  8) ).Значи Юпитер квадрат Венера-от 8 към 12 трафик на жени в чужбина,Венера е управител на контактите,хората като цяло-3 дом и 8 дом на секса и мръсните парички,Юпитер е кариерата-голяма кариера си е избрал  :D Аууу чак се погнусих вече.Хм,Венера дори е заключена и в 12 дом-много му е неясна работата на тоя.
Оф дано само не го очерняваме човечеца,а то да е друго  ???

*

Nebesna

« Отговор #129 -: Май 19, 2009, 05:51:54 pm »
И аз мисля, че в хороскопа има потенциал за тъмни сделки и афери, за черна борса, сива икономика и т.н. А между другото, с господар на 4-ти в 12-ти, не е задължително човекът да умира в затвор . Може да умре в болница или санаториум, например.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #130 -: Май 19, 2009, 05:59:24 pm »
Разбира се,не е задължително да влиза в затвора,а още повече да умира там  ??? Аз си спомням,че написах "лежи".
Или ти просто защото го свързваш с дома на края и за това правиш аналогията.А не, разбрах-Скарлет така е написала.
Между другото,този 8 дом с тия планети там загатват за насилствена смърт или в следствие на инцидент...
« Последна редакция: Май 19, 2009, 06:04:46 pm от Синухе »

*

Skarlet

« Отговор #131 -: Май 19, 2009, 07:29:04 pm »
А между другото, с господар на 4-ти в 12-ти, не е задължително човекът да умира в затвор . Може да умре в болница или санаториум, например.

Да,така е.Но и управителите на 6 и 12 домове са в 8-ми,та затова малко повече за мен клони към смъртта в затвор. Да му се не види и крастата! Толкова негативна енергия поглъщам от хората и картите им,че като отида при фризьорката ми,все се прозява горката от мен като седна да ме достригва.Извинявам се оф топика,но тъкмо се връщам от там,че ме обхвана неистово желание за прическа ала Марта Вачкова.Пък си и приличаме,де.  ;)

*

Skarlet

« Отговор #132 -: Май 19, 2009, 07:31:14 pm »

Между другото,този 8 дом с тия планети там загатват за насилствена смърт или в следствие на инцидент...
  Да, и това.Толкова Скорпион и в 8 дом,че и Луната там в падение.

*

Nebesna

« Отговор #133 -: Май 19, 2009, 07:48:55 pm »
И аз си изкьорих очите, ама продължавам да гледам, че картата ме заинтригува. Намираме интерсептиран Лъв в 6-ти дом, а Слънцето е в Асцендента. Този човек винаги ще има наемни работници/помощници в работата, обаче може да се забърка в неясни или заблуждаващи ситуации, свързани с работата. Слънцето има само един твърд аспект - квадрат с господаря си (Нептун). Нептун в 10-ти дом може да даде "лоша" слава/съмнителен имидж. Затова този човек ви изглежда съмнителен на пръв поглед. Асцендентът, планетите в него, неговия господар и техните аспекти най-добре описват какви "първи" впечатления създава човек.

*

Nebesna

« Отговор #134 -: Май 19, 2009, 07:57:53 pm »
А между другото, с господар на 4-ти в 12-ти, не е задължително човекът да умира в затвор . Може да умре в болница или санаториум, например.

Да,така е.Но и управителите на 6 и 12 домове са в 8-ми,та затова малко повече за мен клони към смъртта в затвор.

С господар на 4-ти в 12-ти дом и господар на 12-ти в 8-ми по-скоро ми прилича като да остави дългове след смъртта си. Господарят на 8-ми (Венера) е във взаимна рецепция с господаря на 12-ти дом (Сатурн) и са в квадратура помежду си. С този ранен 8-ми дом, може да се замеси в тъмни сделки, да има проблем с данъчните - корупция, подкупи и т.н.

ПП. Между другото, честита прическа!

*

Skarlet

« Отговор #135 -: Май 19, 2009, 08:10:02 pm »
Между другото, честита прическа!

Хаха,хаха,мерси!  ;D Сега ми е едно лееееко на душата.  ;D А и цвета изсветлих.Чисто нова,малко употребявана.  ;)

*

Nebesna

« Отговор #136 -: Май 19, 2009, 08:11:31 pm »
Между другото, честита прическа!

Хаха,хаха,мерси!  ;D Сега ми е едно лееееко на душата.  ;D А и цвета изсветлих.Чисто нова,малко употребявана.  ;)

Малко "сползвана", казват циганите! Хи-хи-хи!

*

Skarlet

« Отговор #137 -: Май 19, 2009, 08:29:17 pm »
Господарят на 8-ми (Венера) е във взаимна рецепция с господаря на 12-ти дом (Сатурн) и са в квадратура помежду си. С този ранен 8-ми дом, може да се замеси в тъмни сделки, да има проблем с данъчните - корупция, подкупи и т.н.

Да ти кажа,съмнява ме да има проблеми с данъчните или да остави дългове след смъртта си,защото управителите на 2 дом- Марс и на 8 дом-Венера,с в тригон.Той много добре се оправя със своите и с чуждите пари според мен.И мисля,че печели добре. С този Сатурн в 8 дом-упр. както на 12,така и на 11 дом,може да има и финансова подкрепа от приятели или влиятелни хора.За мен този човек не е дребна риба.И не само Слънцето прави квадрат със собствения си диспозитор-Нептун,а и Меркурий с Уран/като диспозитор на Меркурия във Водолей/.

*

Nebesna

« Отговор #138 -: Май 19, 2009, 09:35:40 pm »
Аз веднъж попаднах на карта, в която само една планета не правеше квадрат с диспозитора си. Всички останали бяха в квадрат. Как ли се живее с такава карта?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #139 -: Май 20, 2009, 02:10:58 pm »
Не знам как се живее,но точно това винаги ми е било много интересно.Аз си го тълкувам така-планета която е в квадрат с диспозитора си,тепърва овладява качествата на знака,има много какво да учи докато ги развие или поне докато ги приложи адекватно.Същевременно това и е много важна за решаване задача,източник на едни от най-сериозните кризи.Възможна е липса на контрол и плавност,спонтанно и грубо отключване природата на планетата.И друго,но трябва веднага да изхвърчам  ;D