Очаквам някакъв отговор от Синухе, Марая и всеки желаещ (ако въобще има някой желаещ)?
... кармата ....
Усещам я чрез възлите ...
При мен са 1-7дом... партньорствата.
Имам брак с човек, който сама си избрах

при транзитен СЛВ в съвпад с натално Слънце в 5 дом (тауквадрат от нат.Слънце в съвпад тр.СЛВ-опозиция на- ЮЛВ -квадрат с - натален Марс в осми дом). Връзката ни е много силна, но постоянно се люшкаме в крайностите Любов-Омраза, Истина-Лъжа ... и много страх, мен ме е страх от него, него от мен ...
Родих дете с асцендент и Луна върха на моя пети дом.
Отне ми се правото да имам деца при съвпад на транзитен Сатурн с натален СЛВ (по натал имам тау-квадрат СЛВ-ЮЛВ-УРАН) от което страдаме и двамата.
И сега при транзитен СЛВ в съвпад с натална Венера ... разбрах, че до мен от доста време е имало човек, който чувствам изцяло близък, незнам как иначе да го кажа, чувствам все едно ... сме се обичали цял живот ... , но не мога, а и ме е страх (не от него) да споделя любовта.
Очаква ме съвпад на тр.СЛВ с Мерк в най-скоро време, а после и със Слънце отново предполагам.
Имам ли някакъв изход или да си живея каквото ми е писано, каквото и да значи това? Дали мога и дали трябва да прекъсна този брак, който донесе и на двамата толкова огорчения (като изключа прекрасното ми дете) или трябва да продължавам ... да се правя, че го обичам (май още на втората година спрях да го обичам истински, а покрай тази любов тука в последно време вече е останало само уважение и приятелство към него от моя страна така като се замислих....и пак не съм сигурна точно какво изпитвам)
И да допълня само, че и този СЛВ в 7дом ми натриса и някакви партньорства в работата ... започнах работа при транз.Сатурн в съвпад с натален Сатурн при човек чиято Лилитка е настъпила моя СЛВ в седми дом и прави някакви грамадански квадрати, тауквадрати ...
Ето това сме аз и шефа и знам, че ме използва, знам, че едвам изтрайвам и въпреки всичко седя и понасям само негативи ...
Натала си незнам дали има смисъл да си я публикувам пак, много пъти съм я поствала във форума. Благодаря ви предварително за всеки отговор. А въпроса ми е - след като съм осъзнала всичко това, за което говоря дали има смисъл да променям нещо, или това си е път, който така или иначе трябва да извървя?