Здравей Гост

кармата в хороскопа-избор ,причина , следствие и бъдеще

• 208 Отговора
  • 33911 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ZA MARAYA...

Трябва ми картата на родителите.... :( :( :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Стара родова карма! Възлите и в двете карти са по осите МЦ/ИЦ.... :'(
Кармата не е тяхна , а е в рода и на двамата..В единия род са умирали повече мъже...

В рода на мъжа...
« Последна редакция: Януари 24, 2011, 05:07:37 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
Кармата не е тяхна , а е в рода и на двамата..В единия род са умирали повече мъже...

В рода на мъжа...
Марая това в каква връзка го казваш?
че мойте възли са по тази ос и орбиса е около 1 градус...
за конкретен случай ли си говоите...или възлите по тази ос дават някаква родова карма, която някой друг трябва да я изчисти...? :unsure:
или нещо аз си ги измислям...?  :-[ :-[ :-[ :blink: ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287

В рода на мъжа...
Марая това в каква връзка го казваш?
че мойте възли са по тази ос и орбиса е около 1 градус...
за конкретен случай ли си говоите...или възлите по тази ос дават някаква родова карма, която някой друг трябва да я изчисти...? :unsure:
или нещо аз си ги измислям...?  :-[ :-[ :-[ :blink: ;D ;D ;D

За конкретен случай! :blink:

Blagodarq, Maraya. Utre shte ti pisha na lichni.

*

Марая

• 28287
Blagodarq, Maraya. Utre shte ti pisha na lichni.

Добре! :blink:

*

tanina80

Re:кармата в хороскопа-избор ,причина , следствие и бъдеще
« Отговор #166 -: Февруари 02, 2011, 09:11:30 pm »
Очаквам някакъв отговор от Синухе, Марая и всеки желаещ (ако въобще има някой желаещ)?
... кармата ....
Усещам я чрез възлите ...
При мен са 1-7дом... партньорствата.
Имам брак с човек, който сама си избрах  :-\ при транзитен СЛВ в съвпад с натално Слънце в 5 дом (тауквадрат от нат.Слънце в съвпад тр.СЛВ-опозиция на- ЮЛВ -квадрат с - натален Марс в осми дом). Връзката ни е много силна, но постоянно се люшкаме в крайностите Любов-Омраза, Истина-Лъжа ... и много страх, мен ме е страх от него, него от мен ...
Родих дете с асцендент и Луна върха на моя пети дом.
Отне ми се правото да имам деца при съвпад на транзитен Сатурн с натален СЛВ (по натал имам тау-квадрат СЛВ-ЮЛВ-УРАН) от което страдаме и двамата.
И сега при транзитен СЛВ в съвпад с натална Венера ... разбрах, че до мен от доста време е имало човек, който чувствам изцяло близък, незнам как иначе да го кажа, чувствам все едно ... сме се обичали цял живот ... , но не мога, а и ме е страх (не от него) да споделя любовта.
Очаква ме съвпад на тр.СЛВ с Мерк в най-скоро време, а после и със Слънце отново предполагам.
Имам ли някакъв изход или да си живея каквото ми е писано, каквото и да значи това? Дали мога и дали трябва да прекъсна този брак, който донесе и на двамата толкова огорчения (като изключа прекрасното ми дете) или трябва да продължавам ... да се правя, че го обичам (май още на втората година спрях да го обичам истински, а покрай тази любов тука в последно време вече е останало само уважение и приятелство към него от моя страна така като се замислих....и пак не съм сигурна точно какво изпитвам)
И да допълня само, че и този СЛВ в 7дом ми натриса и някакви партньорства в работата ... започнах работа при транз.Сатурн в съвпад с натален Сатурн при човек чиято Лилитка е настъпила моя СЛВ в седми дом и прави някакви грамадански квадрати, тауквадрати ... Ето това сме аз и шефа и знам, че ме използва, знам, че едвам изтрайвам и въпреки всичко седя и понасям само негативи ...
Натала си незнам дали има смисъл да си я публикувам пак, много пъти съм я поствала във форума. Благодаря ви предварително за всеки отговор. А въпроса ми е - след като съм осъзнала всичко това, за което говоря дали има смисъл да променям нещо, или това си е път, който така или иначе трябва да извървя?

« Последна редакция: Февруари 02, 2011, 09:33:18 pm от tanina80 »

*

tanina80

Re: кармата в хороскопа-избор ,причина , следствие и бъдеще
« Отговор #167 -: Февруари 02, 2011, 09:48:59 pm »
Кармата определя характера, а чрез него се определя начина по-който третираме нашата среда, той въздейства в дълбочина на начина, по който нашата среда ни третира. С други думи нашата добра или зловредна  съдба зависи в много голяма степен , отколкото осъзнаваме, от реакциите на нашата среда към поведението ни.

Ако се промени напълно нашето отношение към живота, оттам се модифицира и кармата ни. Вече стигаме до корена на целия проблем- единствения подход за отработване на нашата карма.

Ти ли си писала горното, най-накрая някой да дойде на мойто!
години говоря същото, че кармата е събития, а събитията са предизвикани от енергии, а енергиите се трупат от отношението ни.
И всичко, което трябва да направим, е да променим отношението си. То е като ключа за лампата, тока си е ток, електричеството си е електричество, ма ние не управляваме електричеството, ние управляваме ключа за лампата.
Променяйки ключа, променяме и начина по който ще тече токът.

Затова изпреварващо променяме отношението си и избягваме сума ти неприятности по пътя, които са ни създадени със същата цел - да променим това пусто отношение. Като го променим изпреварващо, избягваме повечето удари. Иначе накрая това отношение все пак ще бъде променено.

Някой правил ли го е това наистина? "Променяйки ключа, променяме и начина по който ще тече токът". Отношението ли трябва да се промени, или човекът, с който си обменяш ток  (:-[ образно казано)? По-лесния вариант ми е на мен лично да прекъсна връзките си... Какво се прави когато цялото електричество е объркано  ;D? Искам човекът, когото в момента обичам да ми бъде шеф, Шефа ми действителния искам да му изключа тока изцяло, а мъжа ми ... там незнам какво да правя ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #168 -: Февруари 02, 2011, 10:37:05 pm »
Кармата определя характера, а чрез него се определя начина по-който третираме нашата среда, той въздейства в дълбочина на начина, по който нашата среда ни третира. С други думи нашата добра или зловредна  съдба зависи в много голяма степен , отколкото осъзнаваме, от реакциите на нашата среда към поведението ни.

Ако се промени напълно нашето отношение към живота, оттам се модифицира и кармата ни. Вече стигаме до корена на целия проблем- единствения подход за отработване на нашата карма.

Ти ли си писала горното, най-накрая някой да дойде на мойто!
години говоря същото, че кармата е събития, а събитията са предизвикани от енергии, а енергиите се трупат от отношението ни.
И всичко, което трябва да направим, е да променим отношението си. То е като ключа за лампата, тока си е ток, електричеството си е електричество, ма ние не управляваме електричеството, ние управляваме ключа за лампата.
Променяйки ключа, променяме и начина по който ще тече токът.

Затова изпреварващо променяме отношението си и избягваме сума ти неприятности по пътя, които са ни създадени със същата цел - да променим това пусто отношение. Като го променим изпреварващо, избягваме повечето удари. Иначе накрая това отношение все пак ще бъде променено.

Някой правил ли го е това наистина? "Променяйки ключа, променяме и начина по който ще тече токът". Отношението ли трябва да се промени, или човекът, с който си обменяш ток  (:-[ образно казано)? По-лесния вариант ми е на мен лично да прекъсна връзките си... Какво се прави когато цялото електричество е объркано  ;D? Искам човекът, когото в момента обичам да ми бъде шеф, Шефа ми действителния искам да му изключа тока изцяло, а мъжа ми ... там незнам какво да правя ...

Това е несериозно. А към себе си какви изисквания поставяш? Кармата не се интересува от "искам това, искам онова". Първо се променя отношението към нещата, после се променят и самите неща. Не е нужно да пхрекъсваш връзки с никого. животът сам те "изчиства от ненужните хора, когато промениш отношението и мисленето си". Иначе едни и същи събития се повтарят, докато не ни "дойде акъла в главата", само че с други хора....и се чудим защо сценарият се повтаря.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #169 -: Февруари 02, 2011, 10:46:17 pm »
А, бе чета тука аз, КАЗАРМАТА в хороскопа...........

Пак гледам , пак казарма виждам. ;D ;D ;D

Не съм си добре нещо май,
та докато захапя..... :57:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

tanina80

« Отговор #170 -: Февруари 02, 2011, 11:06:53 pm »
Това е несериозно. А към себе си какви изисквания поставяш? Кармата не се интересува от "искам това, искам онова". Първо се променя отношението към нещата, после се променят и самите неща. Не е нужно да пхрекъсваш връзки с никого. животът сам те "изчиства от ненужните хора, когато промениш отношението и мисленето си". Иначе едни и същи събития се повтарят, докато не ни "дойде акъла в главата", само че с други хора....и се чудим защо сценарият се повтаря.

Това е несериозно, защото аз съм несериозна, колкото и да изглеждам външно сериозна. И понеже сме в астро форум - аз съм несериозна =Слънце БЛЗ, а изглеждам външно сериозна=АСЦ КЗР и управителя му в 8дом. Сценария при мен се повтаря с хора, които обичам, не бих си пожелала никога такова нещо "животът сам те "изчиства от ненужните хора"". А за това какво искам ... наистина в момента не важи, колкото и да ми се иска. "А към себе си какви изисквания поставяш?" - не се познаваме лично, но ако ме познаваше, щеше да знаеш, че постоянно си поставям изисквания, и почти никога не става това, което искам, защото сама не си го позволявам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #171 -: Февруари 03, 2011, 01:11:42 am »
Не ми забелязвай! А аз като чуя думата карма и се "стягам". Иначе и аз като теб. Предпочитам да не бъда чак толкова сериозна.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tanina80

« Отговор #172 -: Февруари 03, 2011, 05:49:11 pm »
Първо се променя отношението към нещата, после се променят и самите неща. Не е нужно да прекъсваш връзки с никого.
:88: мерси за този пост. Днес вече осъзнах какво искаш да ми кажеш. Защо съм толкова глупава да му се невиди  :mellow:

*

Марая

• 28287
Една изключителна тема за избора...за сеенето и жътвата... :blink:

Мерси! На госта... :P ;D

*

Yaya

• 2265
При обрат на възлите съм напуснала бившия. Е, и не само това, ама и него.
Имам 6 ретро планети и 5 дом ми е с ЮЛВ. СТрах ме е да не загубя нещо по 5 дом....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
При обрат на възлите съм напуснала бившия. Е, и не само това, ама и него.
Имам 6 ретро планети и 5 дом ми е с ЮЛВ. СТрах ме е да не загубя нещо по 5 дом....

Spoko!
Няма да загубиш нищо по 5-ти.... ;D :wub:

*

Yaya

• 2265
ти нали му знаеш картата на онова по 5ти .....
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
ти нали му знаеш картата на онова по 5ти .....

Нямам спомени... ;D От толкова много карти.... :rolleyes:
Кое...?

Re:кармата в хороскопа-избор ,причина , следст
« Отговор #178 -: Март 31, 2011, 05:58:12 am »
От няколко дни чета материали свързани с кармата и съдбата на човек. Срещнах противоречиви мнения и реших да ви попитам. Може ли според вас човек да промени кармата си? Чрез някакви ритуали или чрез различни минерали поставяни върху наталната си карта?
Благодаря  :blink:

*

Stella

• 7765
Re:кармата в хороскопа-избор ,причина , следст
« Отговор #179 -: Март 31, 2011, 06:16:54 am »
От няколко дни чета материали свързани с кармата и съдбата на човек. Срещнах противоречиви мнения и реших да ви попитам. Може ли според вас човек да промени кармата си? Чрез някакви ритуали или чрез различни минерали поставяни върху наталната си карта?
Благодаря  :blink:

Не може.