Синухе,
Форумът не е на активните, а на собствениците на сайта.
А някой да ми отдели внимание, за да не може да ми каже кога нещо вече се е случило, но да ми донесе лошата вест кога ще ми се случи отново, защото съм била алкохоличка като нам си кой негов познат-мерси значи от такова внимание. Нека се пак не забравяме, че моите данни висят тук от памтивека и досега сички са зяпали по тех, ма никой не ми е вадил алкохолизъм, требваше сама да отварям очи, а уж сте много чели и много знаещи.
И освен това не коментирам само тая тема ми и оная за затвора, де бидеха награчени и други хора и това се случва от няколко дена насам.
Тук има борба за надмощие и лоши нрави и не съм аз, която ги предизвиквам, вадя ги на показ само, молим, не убивайте вестоносеца.
И ако ме познаваше малко по-добре по хороскоп поне, щеше да знаеш, че заплахи не ми влияят, справяла съм се къде къде с по-големи предизвикателства, включително и по форуми.
Специално за себе си смятам, че астролози, които имат какво да ми кажат тук, са АН, Док, Лили, ти и Скарлет, и всички още се учим, така че език от типа "Кой си ти, че да ми казваш за пети дом, трети квадрант или шеста дупка на кавала" са неуместни.
Док, на 22 юни 1998г. След доста години борба и накрая опрях до Ошо с неговия принцип на махалото, който е убийствен, но ако даде резултати, те са завинаги. Принципът е приемане, а не отхвърляне и борба.