Здравей Гост

Има ли храна, която НЕ обичате

• 143 Отговора
  • 24537 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re: Има ли храна, която НЕ обичате
« Отговор #20 -: Март 05, 2009, 05:31:18 pm »
Китай е под знак Везни за това го вметнах това  :)

Иначе отново си прав -имам Юпитер във 2 дом,а господарката Венера е в квадрат с него  ;)

« Отговор #21 -: Март 05, 2009, 05:43:22 pm »
Китай е под знак Везни за това го вметнах това  :)

Иначе отново си прав -имам Юпитер във 2 дом,а господарката Венера е в квадрат с него  ;)
Е ,тогава Юпито си е казало думата . Вероятно обичаш разнообразието на софрата и ако Водолея ти е на върха на шести дом ,а близнаци на десети то обичаш експерименталната кухня и да си бодваш от всичко по няколко хапки.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #22 -: Март 05, 2009, 05:55:18 pm »
Лабораторията на Декстър от всякъде !  ;D ;D ;D

Като Вещичка и аз не експериментирам само с храна,а с всичко каквото ми попадне в ръчичките (ума)  :P

« Отговор #23 -: Март 05, 2009, 06:19:11 pm »
Лабораторията на Декстър от всякъде !  ;D ;D ;D

Като Вещичка и аз не експериментирам само с храна,а с всичко каквото ми попадне в ръчичките (ума)  :P
Водолей на върха на шести дом показва експериментирането от страна на съставки на храната ,десети дом се свързва с количеството енергия ,която поглъщаме .

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #24 -: Март 05, 2009, 06:22:33 pm »
Обичам теми за храна! ;D ;D ;D/Телец, асц.Телец, Луна в Рак, 3 дом/.
Това,че телците обичаме храната е истина, но винаги си имам предпочитания.Това, което не обича е майонеза и въобще сосовете ги подбирам.Не ям, фрикасе, и каши, плодове и зеленчуци да не кажа ,че много малко ям/просто лоше хранителни навици имам :-[/.От плодовете ям почти едно и също-банани, ягоди, малини, пъпеши, праскови и най-любим м е грейпфрутът.Без сладко не мога да живея, а и дано не ми се налага.Обожавам торти,вафли,кифлички с  мармалад,  тестени сладкиши, сиропирани, и на най -последно място поччитам шоколада. ::)
обожавам пиците и паста, морски деликатеси също са ми на сърце.Не си падам много по-свинското.Ям,но много рядко.
Честно казано обичам да хапвам нещо месно поне веднъж на ден. ;D
Обичам най-много навън да ям, когато имам възможност.Не обичам да готвя.Рядко правя и то най-вече палачинки тортички и аламинути.Обичам да опитвам чужда кухня.Суши мноого обичам. 8)

*

crazy_666_999

« Отговор #25 -: Март 05, 2009, 06:32:17 pm »
И аз съм теле,но ненавиждам месото :-XНе мога да си представя че ще ям нещо,което е било живо,а после да поглъщам умрялата му плът...Ужассс... ???

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #26 -: Март 05, 2009, 06:37:55 pm »
Ми при всеки е различно. ;)
Аз имам Венерка във втори дом  в Близнаци в тригон с Плутон в 6 във Везни.Не зная дали на това се дължи любовта към мръвка, та било то и обикновени кренвирши ???

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Март 05, 2009, 07:45:29 pm »
Не обичам яйца, почти не ги ям.
Не консумирам тлъсти меса, кренвирши, салами и други месни деликатеси.
От месата - само пилешко, много рядко риба.
Фен съм на млечните продукти - френски сирена, кашкавали, кисело мляко, йогурт.
Не обичам тортички, пастички, бонбонки.
Харесвам домашно приготвените сладкиши, кексове, но мога да мина и без тях.
От сладките изкушения периодично похапвам горчив натурален шоколад, от млечния ме боли емайлът, а пък и ми идва много сладък.
Плодове - мога да ям, мога и да не ям. Давам си сметка, че трябва да увелича консумацията им, но просто не изпитвам вътрешна необходимост.
Харесвам италианска кухня и най-вече от полуготовите им тестени изделия за мързеливци и вечно заети хора като мен, от ония с плънка - равиоли, талиатели, тортелини, етц.

За справки: Луна в Рак, стелиум в Овен/5 дом, Юпитер в Телец/7 дом, Нептун в края на 1 дом и Уран близо до АС откъм 12ти, атмакарака Венера /в градуса на екзалтация/ по индийска система.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #28 -: Март 05, 2009, 08:02:17 pm »
Не обичам яйца, почти не ги ям.
Не консумирам тлъсти меса, кренвирши, салами и други месни деликатеси.
От месата - само пилешко, много рядко риба.
Фен съм на млечните продукти - френски сирена, кашкавали, кисело мляко, йогурт.
Не обичам тортички, пастички, бонбонки.
Харесвам домашно приготвените сладкиши, кексове, но мога да мина и без тях.
От сладките изкушения периодично похапвам горчив натурален шоколад, от млечния ме боли емайлът, а пък и ми идва много сладък.
Плодове - мога да ям, мога и да не ям. Давам си сметка, че трябва да увелича консумацията им, но просто не изпитвам вътрешна необходимост.
Харесвам италианска кухня и най-вече от полуготовите им тестени изделия за мързеливци и вечно заети хора като мен, от ония с плънка - равиоли, талиатели, тортелини, етц.

За справки: Луна в Рак, стелиум в Овен/5 дом, Юпитер в Телец/7 дом, Нептун в края на 1 дом и Уран близо до АС откъм 12ти, атмакарака Венера /в градуса на екзалтация/ по индийска система.

За справка пети дом дава предпочитанията за приготването на храната ,а при Лили те са в Овен ,което показва ,че трябва да са скоростни ,с меркурий разнообразна храна и венера вкусна .
С Юпитер на в седми дом е склонна да яде или да не яде в зависимост от контактите си през деня . С Дева на върха на десети дом  тялото и добре балансира с консумираната енергия.
Асц в Скорпион показва ,че към храната може да има заливка от питие  ;D,че обича вечерите на свещи в романтична обстановка и т.н.

*

veshti4ka

« Отговор #29 -: Март 05, 2009, 08:19:17 pm »
ммммм а какво ще кажете за домашно подквасено кисело овче мляко - в момента си похапвам от него пред рс  ;D ;D ;D ;D ;D  .... да ми е жив и здрав Юпитера дет скоро ще ми кацне на Ас-то  ;D ...
Док, аз защото имам овен на върха на 2 дом затова ли плюскам каквото ми падне  :o

« Отговор #30 -: Март 05, 2009, 08:42:19 pm »
Док, а какво ще кажеш за моите хранителни навици /ако все още не ти е писнало  ;)/- Слънце във Везни, Луна в Рак, АС в Лъв, Венера в Стрелец. К2 в Дева, К5 в Козирог, К10 в Телец.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #31 -: Март 05, 2009, 08:57:19 pm »
Не обичам бързо приготвена храна, с нежелание, грозно поднесена.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #32 -: Март 05, 2009, 09:01:15 pm »
ммммм а какво ще кажете за домашно подквасено кисело овче мляко - в момента си похапвам от него пред рс  ;D ;D ;D ;D ;D  .... да ми е жив и здрав Юпитера дет скоро ще ми кацне на Ас-то  ;D ...
Док, аз защото имам овен на върха на 2 дом затова ли плюскам каквото ми падне  :o
овена ти дава предпочитание към бързо приготвена храна тип сандвич,че нямаш режим на хранене ,че имаш навика да предъвкваш храната на големи хапки ,че обичаш миризливи подпрвки /включая ,чесън,чубрица и т.н./

*

veshti4ka

« Отговор #33 -: Март 05, 2009, 09:14:17 pm »
мммм даааааа май е така  ;D  но това е защото винаги се сещам в последният момент, че съм гладна и ям каквото ми падне... а за чесъна и си и не си прав  :P  - обичам да паса зелен чесън, но за съжаление не мога да го ям - не ми понася изобщо на стомаха...  обикновено с него, с розмарин, с босилек и с риган ароматизирам зехтин и оцет, като подправки за салати, но когато поливам салатите гледам да не падат от подправките в чиниите  ;D

« Отговор #34 -: Март 05, 2009, 09:15:00 pm »
Док, а какво ще кажеш за моите хранителни навици /ако все още не ти е писнало  ;)/- Слънце във Везни, Луна в Рак, АС в Лъв, Венера в Стрелец. К2 в Дева, К5 в Козирог, К10 в Телец.
обичаш здравословното хранене ,вероятно обичаш кафе и вино и си познавач в тази област .
Вероятно не си привърженик на конкретна диета , а на принципа ,че тялото най-добре познава своите нужди и вида храна ,но без да се прекалява с количеството .

« Отговор #35 -: Март 05, 2009, 09:28:44 pm »
Мнооого си прав. Обожавам кафе и черен шоколад. В последните години, когато бях качила килца така и не можах да се примиря с образа в огледалото. Имах чувството години наред, че това отсреща не може да съм аз. Не знам дали ми вярваш. Даже, когато трябваше миналата година да направя диетата си казах - майната му. няма да се тормозя.Ако си намеря подходящ подсладител за кафето ще я започна. И така стана, че волята ми не се разколеба заради кафето.  ;D А относно виното - наистина имам много устойчив вкус относно него. Не обичам да ми подаряват. Въпреки, че така съм пробвала различни сортове, имало е случаи бутилки си стоят с години. Обичам аз да си избирам.

*

Nebesna

« Отговор #36 -: Март 05, 2009, 10:02:00 pm »
Мразя пръжки, свински черва, солена сланина, змии и жаби, и рибешки яйца....Като бях в Чехия по татово време, разбрах, че съм яла конско. Тези хора си ядяли конете. Никога не бих пробвала насекоми и червеи, макар, че с някой плод може и да съм си хапнала някое червейче (по невнимание). Не мога да се сетя нещо по-гадно.

« Отговор #37 -: Март 05, 2009, 10:05:08 pm »
Като бях в Чехия по татово време, разбрах, че съм яла конско. Тези хора си ядяли конете.

;D

По принцип то се смята за деликатес, защото има нисък холестерол. Ма и мен ми я накак ..бъррррр..неестествено

*

veshti4ka

« Отговор #38 -: Март 05, 2009, 10:20:52 pm »
конете са прекалено красиви същества за да ги ядеш  >:(  това направо ми мирише на канибализъм  ???  някои нации направо нямат равни в това, което ядат...  :'(

в южна америка морските свинчета са все още деликатес, а ние тука си ги гледаме като домашни любимци... там ги отглеждали както ние си гледаме кокошките  :-\

но много ми се иска да пробвам жабешки бутчета - никога не съм яла и ми е интересно  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Март 05, 2009, 10:23:23 pm »
но много ми се иска да пробвам жабешки бутчета - никога не съм яла и ми е интересно  ;D

Нищо особено не са.
Като пилешкото, но по-крехки и с по-слаб вкус.
Само това се престраших да пробвам един-единствен път в живота си. Други, по-екзотични "деликатеси" не ме изкушават.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.