Здравей Гост

За Раците!

• 295 Отговора
  • 40724 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:За Раците!
« Отговор #240 -: Април 07, 2009, 06:19:27 pm »
Абе вие къде забравихте,че носим целият зодиак в себе си?  8) Както и всички планети...

Нека не забравяме,че и всяка душа е индивидуална-няма повторение,колкото и да се повтарят знаци и аспекти...
А хороскопа само показва изходна точка и набелязан път и в голяма степен извървян-да,но не и самата душа.Поради съвсем простата причина,че тя не е създадена тук или в която и да е слънчева система,а е излъчена от Сърцето на Божественото.Пътя на материализация и одухотворяване е по-скоро отразен в картата,а не съдържанието на това което извървява този път.

А,че всяка душа се намира на различни етапи от развитието си -е вярно.А че има и такива ,които деградират-също.

Аз,Джей Ди я разбирам какво иска да каже-за двойката Козирог/Рак,но чисто езотерически,не прехвърлям тези задачи и области върху Слънчевият знак.В рамките на един живот една душа може да мине езотерически целият зодиак-всеки си има задача за разрешаване,енергия за осъзнаване,а ние ги носим всичките. :)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #241 -: Април 07, 2009, 06:21:27 pm »
А защо тогава продължаваш да спориш. Теоретично много добре обясняваш нещата, но много често субективизмът ти пречи. Ти няма да си промениш мнението за Раците, защото не искаш да признаеш, че имат и положителни качества, които евентуално биха могли да доведат до духовно израстване....Скарлет ти даде пример в съседната тема- Дънов и Левски са родени под знака на Рака.

А ти защо спориш, очевадно правиш грешки, питаш ме за неща, които вече съм написа и тн....
и досега в "предсказанията си" аз познавам повече от теб. Къде виждаш че греша, ти си астроложка с опит, която не може да разпознае СХОДЯЩ СЕКСТИЛ, знаеш за какво говоря. Тогава нападнах ли те? Не, но ти си продължаваш....

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3018.20.html
« Последна редакция: Април 07, 2009, 06:26:44 pm от Jd_K »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #242 -: Април 07, 2009, 06:23:21 pm »
Гледай Zeitgeist - там ясно се обяснява, защо толкова много "божества" са родени като Козирози на 25.1

Сега като спомена за филма, се сетих за една астрологична тема:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=break&Number=1949449422&page=1&view=collapsed&sb=5&part=
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #243 -: Април 07, 2009, 06:27:59 pm »
А защо тогава продължаваш да спориш. Теоретично много добре обясняваш нещата, но много често субективизмът ти пречи. Ти няма да си промениш мнението за Раците, защото не искаш да признаеш, че имат и положителни качества, които евентуално биха могли да доведат до духовно израстване....Скарлет ти даде пример в съседната тема- Дънов и Левски са родени под знака на Рака.

А ти защо спориш, очевадно правиш грешки, питаш ме за неща, които вече съм написа и тн....
и досега в "предсказанията си" аз познавам повече от теб. Къде виждаш че греша, ти си астроложка с опит, която не може да разпознае СХОДЯЩ СЕКСТИЛ, знаеш за какво говоря. Тогава нападнах ли те? Не, но ти си продължаваш....

Различавам и още как.

Комплекси ли избиваш?

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #244 -: Април 07, 2009, 06:30:01 pm »

Различавам и още как.

Комплекси ли избиваш?

Ти май :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #245 -: Април 07, 2009, 06:31:46 pm »

Ама моля ви се, мили девойки, сега ще си ги мерите кой повече познава в "предсказанията" ли? Всъщност това ли е от значение тук?
Джей Ди, още от появата ти тук съм впечатлена от знанията ти, но би трябвало да си наясно какви са капаните на изгряващ Сатурн. Толкова е очевидно. Не казвам, че и ние си нямаме трески за дялане...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #246 -: Април 07, 2009, 06:37:14 pm »
Лили, спокойно, аз не нападам никога, но Небесна, дори за името ми се цупеше по едно време, аз да съм и казала някога, че греши? Или изобщо да съм я нападала, но тя няма спирка. Ясно ми е, че трудно "авторитетите" приемат нови хора, но си мислех, че общите интереси тук са по-важни.

Очевадно е... не мога да ценя някой като астролог, когато на няколко пъти го хващам в грешки, но не му го казвам, да си живее мирно. Но когато той почва да ме напада и то на ниво греша/не греша. Тъпо, просто детинско. И скоро дори ме питаха какув му е проблема на форума, нов потребител се включи.... значи проблемът е, че някой хора не искат и други да разбират от астрология, а само те да са най. Няма най...има различни хора с различни способности.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #247 -: Април 07, 2009, 06:39:01 pm »
Ясно ми е, че трудно "авторитетите" приемат нови хора, но си мислех, че общите интереси тук са по-важни.

В интерес на истината, за пръв път чувам, че в този форум има авторитети. Но щом казваш, може и да съм пропуснала да го забележа...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #248 -: Април 07, 2009, 06:40:14 pm »
И по Плутоновски ще задълбая - погледнете темата, какможе човек с опит от години, да не разпознае сходящ или разходящ Секстил...и да дава акъл на други. И в тази тема да ми обяснява за допълващи се зодии, когато буквално 3-4 поста по-рано съм го написала. И да ме пита избивам ли комплекси. АЗ поне си признавам грешките, питам, когато не разбирам, и се извинявам :)

*

Nebesna

« Отговор #249 -: Април 07, 2009, 06:43:07 pm »
Лили, спокойно, аз не нападам никога, но Небесна, дори за името ми се цупеше по едно време, аз да съм и казала някога, че греши? Или изобщо да съм я нападала, но тя няма спирка. Ясно ми е, че трудно "авторитетите" приемат нови хора, но си мислех, че общите интереси тук са по-важни.

Очевадно е... не мога да ценя някой като астролог, когато на няколко пъти го хващам в грешки, но не му го казвам, да си живее мирно. Но когато той почва да ме напада и то на ниво греша/не греша. Тъпо, просто детинско. И скоро дори ме питаха какув му е проблема на форума, нов потребител се включи.... значи проблемът е, че някой хора не искат и други да разбират от астрология, а само те да са най. Няма най...има различни хора с различни способности.

Мило, момиченце. Никога не съм се "цупела" за името ти. Напротив. Просто исках да го произнеш, за да ми е по-лесно да се обръщам към теб. Аз и чужденците понякога моля да си произнесат името, за да зная как да се обръщам към тях, Въпрос на етикеция. Защото е знак на уважение да се обръщаш към някого с автентичното му име. Много си докачлива.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #250 -: Април 07, 2009, 06:43:24 pm »
Ясно ми е, че трудно "авторитетите" приемат нови хора, но си мислех, че общите интереси тук са по-важни.

В интерес на истината, за пръв път чувам, че в този форум има авторитети. Но щом казваш, може и да съм пропуснала да го забележа...  :)

И аз не се бях замисляла, но когато получих лично съобщение с подобен въпрос, разбрах, че има нещо.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #251 -: Април 07, 2009, 06:45:32 pm »

Мило, момиченце. Никога не съм се "цупела" за името ти. Напротив. Просто исках да го произнеш, за да ми е по-лесно да се обръщам към теб. Аз и чужденците понякога моля да си произнесат името, за да зная как да се обръщам към тях, Въпрос на етикеция. Защото е знак на уважение да се обръщаш към някого с автентичното му име. Много си докачлива.

Мила леличко, нападайки ме лично сама се поставяш в смешна ситуация....

*

Skarlet

« Отговор #252 -: Април 07, 2009, 06:46:24 pm »

Моля те,спри се. :o Тук досега никой никога не е нападал,най-малко пък Небесна.Човек трябва да има мярка все пак-да знае кога да спре.Иначе рискува да се изложи.Нали Козирозите са интелигентни и духовно извисени хора и ти си една от тях? Стига толкова женско дърляне на тия тежки опозиции днес.Ама,ха.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #253 -: Април 07, 2009, 06:47:15 pm »
И скоро дори ме питаха какув му е проблема на форума, нов потребител се включи.... значи проблемът е, че някой хора не искат и други да разбират от астрология, а само те да са най.

Това наистина ме изненадва, очевидно има промяна, която не съм забелязала. За мен лично форумът си е същият, но потребителите станахме повече. Преди си бяхме в доста намален състав, без авторитети и последното, което бих могла да чуя, е "какво му е на форума?".  Авторитетите, ако случайно ги има, от другаде ще да са дошли. Не се сещам някога тук да е имало йерархии и разделение според това кой колко знае и колко може.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #254 -: Април 07, 2009, 06:54:14 pm »
И последно - нямаше Исус Христос да е под знака на Kозирог роден...

А всъщност можем ли да бъдем сигурни, че е бил Козирог?
Риторичен въпрос.

Гледай Zeitgeist - там ясно се обяснява, защо толкова много "божества" са родени като Козирози на 25.12

А за Небесна...аз нямампроблеми с раците,просто се включих в темата с лични наблюдения,ако беше прочела преди 2-3 стр какво се случва щеше да разбереш,че някой от най-близките ми приятели са Раци.

И Небесна аз какво съм написала 2 поста по нагоре за ИН и ЯН?

Би било сега културно да ми се извиниш...защото явно ми е дошло на ум.
Родени?!
Раждането е матафора.

*

Skarlet

« Отговор #255 -: Април 07, 2009, 06:56:20 pm »
На форума му няма нищо.  ;D В опитите за добиване на авторитет няма нищо лошо,разбира се,но авторитет не се печели с агресия и обиди.Авторитет се извоюва.И не само знанията създават авторитета на един човек или тикането на грешките на един в очите на другите.Така само се печели неуважение.Важното е и да умееш да комуникираш,да бъдеш част от колектива,понякога дори да отстъпиш.Важното е да има мир и разбирателство.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #256 -: Април 07, 2009, 06:56:53 pm »

Моля те,спри се. :o Тук досега никой никога не е нападал,най-малко пък Небесна.Човек трябва да има мярка все пак-да знае кога да спре.Иначе рискува да се изложи.Нали Козирозите са интелигентни и духовно извисени хора и ти си една от тях? Стига толкова женско дърляне на тия тежки опозиции днес.Ама,ха.

Скарлет тогава моля те обясни ми как би се почувствала ти, ако някой постоянно ти прави забележки. Не споря, с теб вече сме си говорили и мисля, се разбираме. И ти например би ли си позволила да коментираш на някой ник-нейма, да му обясняваш "че греши". Аз никога не си позволявам такова отношение.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #257 -: Април 07, 2009, 06:58:02 pm »
И аз доста дълго търпях на Небесна забележките, ...

*

Nebesna

« Отговор #258 -: Април 07, 2009, 07:00:01 pm »
Не съм ти коментирала ник-нейма. Помолих те да го произнесеш. Разговорът между мен и теб приключи дотук. Много си злопамента. Бъди така любезна повече да не коментираш зад гърба ми. Слагам точка.

*

Skarlet

« Отговор #259 -: Април 07, 2009, 07:02:08 pm »
Извинявай,аз от доста време пиша в този форум,но ако не съм срещнала забележки на Небесна към теб или към друг потребител,покажи го на всички.След като е ден за равносметки,нека изясним нещата,за да няма повече разправии.Колкото до питането и коментара на Небесна относно ника ти,в това не виждам забележка,поне аз.Просто коментар,че е трудно за обръщение.Аз като имам трудности при написването на нечий ник,просто го копирам и поствам към мнението си.