Здравей Гост

плутон и козирог -да почерпим опит от стрелците!

• 212 Отговора
  • 29554 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:плутон и козирог -да почерпим опит от стрелците!
« Отговор #160 -: Ноември 21, 2010, 04:04:27 pm »
Имате ли нещо интересно за споделяне...
Плутон е в съвпад със СЛВ? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #161 -: Ноември 21, 2010, 04:20:33 pm »

И е в почти точна опозиция с наталният ми Сатурн и осите след 2 гр ще зе възвърнат съвсем. Ама нали го знаеш Плутон какъв е долЪен ;D. Няма как да го усетя сега.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #162 -: Ноември 21, 2010, 04:55:26 pm »

И е в почти точна опозиция с наталният ми Сатурн и осите след 2 гр ще зе възвърнат съвсем. Ама нали го знаеш Плутон какъв е долЪен ;D. Няма как да го усетя сега.

2-3 градуса преди точен дава индикация , а 2-3 след приключва...
При теб ще има събитие , знам аз -знааам.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #163 -: Ноември 21, 2010, 06:26:36 pm »
Даа, Марая, при мен е връз слънцето...ще се раждам пак... :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #164 -: Ноември 21, 2010, 08:12:20 pm »

;D Сподели де , какво е усещането... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #165 -: Ноември 21, 2010, 09:43:15 pm »
Мисля , че 5* за Плутон са нищо...
Като сложиш 5 отпред , 5 отзад и кейка е готов.... ;D

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #166 -: Ноември 21, 2010, 09:44:28 pm »
Да, наистина им е тежко на Козирозите,бащата на момиченцето от подписа ми доколкото си спомням е  Козирог,но не ми е удобно да питам за датата :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #167 -: Ноември 21, 2010, 09:52:04 pm »
При Плутон липсва алтернатива , право на избор... :( Но всичко , което се случва в следствие на неговите транзити е за да усвоим уроците на съдбата ....
Ако Сатурн е инкасатора на съдбата и времето , то Плутон е инкасатор на безвремието и инкарнациите ни..

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #168 -: Ноември 21, 2010, 11:45:06 pm »
Около мен Козирозите ( 1 и 2 декада) сериозно дават на заето. Питат ме какво става, аз им отговарям - ''...спокойно, пътят е дълъг, така че търпение!''
И те ''ама как.. :'(  сериозно ли, колко време ще бъде''. Аз мълча.  :-X
 :-\

Е чак пък втора декада...

*

Марая

• 28287
« Отговор #169 -: Ноември 21, 2010, 11:49:30 pm »
Да , Сатурн е във втора декада в момента , но ще се върне... ;D

*

katrin_ls

« Отговор #170 -: Ноември 21, 2010, 11:51:58 pm »

Ще се върне когато Уран навлезе в Овен. Сега ще погледна дали ще се срещнат в точна опозиция.  :unsure:

*

holanda

« Отговор #171 -: Ноември 21, 2010, 11:54:52 pm »
извинявам се,но може ли някой да ми каже до кой градус на Везни ще се върне Сатyрн?

*

katrin_ls

« Отговор #172 -: Ноември 22, 2010, 12:05:43 am »
Значи, Жълтичко, на 26 януари 2011 Сатурн стига 17 гр 14' Везни и тръгва обратно. Ретроградния период продължава до 13 юни 2011. Ще бъде тогава на 10 гр 27' Везни. Тоест повече няма да се върне в първа декада и няма да притесни особено родените в началните градуси на кардинални знаци. Но за сметка на това Уран навлиза в Овен.  :-\
Абе, няма пълно щастие...  ;D

Юни 2011 знаем, че има затъмнения, на 2 юни и още едно на 1 юли. А Сатурн обръща директен точно между тези 2 затъмнения. Май и подвижните знаци ще бъдем на тръстиката лятото на 2011, заради тр. нодална ос в Близнаци - Стрелец.  :-X :'(

ПП Марая, Милки, Стреличка, Ласт Кис - дишайте дълбоко, че се задават бурни времена!  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #173 -: Ноември 22, 2010, 12:07:17 am »
Е, няма пълно щастие, ама се пак един Уран колко му е след смерча Плутон-Сатурн-Уран.
 :49:

*

Марая

• 28287
« Отговор #174 -: Ноември 22, 2010, 12:09:09 am »

Ще се върне когато Уран навлезе в Овен. Сега ще погледна дали ще се срещнат в точна опозиция.  :unsure:

Приключиха с опозицията.... ;D ;D

*

holanda

« Отговор #175 -: Ноември 22, 2010, 12:16:40 am »
Значи, Жълтичко, на 26 януари 2011 Сатурн стига 17 гр 14' Везни и тръгва обратно. Ретроградния период продължава до 13 юни 2011. Ще бъде тогава на 10 гр 27' Везни. Тоест повече няма да се върне в първа декада и няма да притесни особено родените в началните градуси на кардинални знаци. Но за сметка на това Уран навлиза в Овен.  :-\
Абе, няма пълно щастие...  ;D

благодарско за точното инфо,Ая  :wub:

Уран да ми влиза където си иска  :34: ,важното е,че Сатyрн повече няма да ми го хаква на Слънцето и Марса.Свър6и се  :rolleyes: :mellow:.
 Само АС-то (сега е на 4 градуса от него) да мине,че да видя кво е ,и после мога да се върна към нормалния живот  :86:

*

Марая

• 28287
« Отговор #176 -: Ноември 22, 2010, 12:19:02 am »
Да, видях. Орбисата е доста голяма 6 гр, така че баста!

Но за успокоение на всички, защото нали ние българите малко така странно разсъждаваме. Успокояваме се когато на Вуте му е зле.  ;D  Само така забравяме нашата си болка. Важно е на другия да му е по-зле положението. Абе, сбъркани сме много...
Та, догодина планетите няма да пощадят нито един зодиакален знак.
За кардиналните знаем вече, Сатурн, Уран, Плутон си навлизат в кардинални знаци, и буквално унищожават Раците. Оле, яко зареждане на носни кърпи правят Раците около мен, начело с баба ми. Направо живи да ги оплачеш.
Така. Уран навлиза в Овен. Водолеите започват и те да сдават багажа.
Нодална ос ще навлезе в  Близнаци - Стрелец. Затъмненията ще повлият сериозно тези знаци, както и Дева / Риби.  Юпитер сменя знака, дай боже донесе положителни неща на Стрелците.  Телците и Лъвовете още ближат рани от продължителния транзит на Марс в Лъв. А ретро Венера в Скорпион обърка доста животеца на Скорпитата и сега си оправят баикиите.
Извода - всяко зло за добро! И след лошото винаги следва доброто, не трябва да губим надежда дори и за миг. Впрягаме Нептун и по-добре да живеем временно в илюзии, отколкото да ни нападнат мрачните мисли.  :-[

Или както е рекъл ЧУДОМИР :

Я , ЧЕ СИ ЗАПАЛИМ КЪЩАТА , ТА ДА ИЗГОРИ НА ВУТЕ ПЛЕВНЯТА!
;D ;)

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #177 -: Ноември 22, 2010, 12:25:36 am »

Да ти призная, аз имах нуждата от това ново раждане...аз съм и с асц Везни и Сатурн ми дълбаеше в 12 дом, но Плутон изчисти всичко ненужно, старо, изживяно....принуди ме да направя равносметка....още има за чистене, предлолагам че докато отминава, ще събирам последните остатъци от старата ми същност....за да се роди Новото- по-силното, по-устременото, по-истинското...в началото беше трудно, сега разбирам, че е било НЕОБХОДИМО.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #178 -: Ноември 22, 2010, 12:30:05 am »

Да ти призная, аз имах нуждата от това ново раждане...аз съм и с асц Везни и Сатурн ми дълбаеше в 12 дом, но Плутон изчисти всичко ненужно, старо, изживяно....принуди ме да направя равносметка....още има за чистене, предлолагам че докато отминава, ще събирам последните остатъци от старата ми същност....за да се роди Новото- по-силното, по-устременото, по-истинското...в началото беше трудно, сега разбирам, че е било НЕОБХОДИМО.....

Точно това е усещането по Плутон! Нито повече нито по-малко....
Той е като РИМ , за него не може да се говори преди да го видиш! :72: :03: Познато ми е до болка , това усещане....
На 5* след аспекта е свободата- важно е да  издържиш до там....След него всичко е различно във всеки аспект от живота!
Аз обичам ПЛУТОН! Само той дава качествено и от меда и от жилото....!
Успех Слънце , от сърце! :wub: :blink:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #179 -: Ноември 22, 2010, 12:35:10 am »
Благодаря, Марая....ще издържа....сега вече се захвърлям товара на миналите грешки, за да изчистя място за новите такива... :-[
Да, Плутон е нужен на всеки....
Благодаря и на всички, които съм занимавала със себе си...приятели, беше трудно, но си струваше....Благодаря!!! :88: