Здравей Гост

плутон и козирог -да почерпим опит от стрелците!

• 212 Отговора
  • 29598 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ехооо,къде сте?почивате си след кратката седмица :)?
плутон е в козирог.знаем го всички.като тежкар , той доста дълго потънцува танца си в срелец ,като не подмина с присъствието си и мутабелните знаци.горките ние стрелци-напоследък доста говорим за себе  си ;D , ама нали затова сме тук?да споделим преживяния опит ,да поучим себе си и дадем възможност на другите да се поучат.
та трансформацийте не бяха лесни и леки.наред с това ,промяната която преживяхме не беше лека ,но от натрупания опит могат да се възползват мъдрите и стабилни  козирози , чувствителните и емоционални раци , импулсивните овни и не на последно място дипломатичните везни.
от личния си опит мога да кажа , че плутон е много силна и сериозна планета.тя за мен беше преса,бавно и сигурно тя мачкаше ,дори определени модели на поведение в живота ми.както обичам да се изразявам той изпълнява присъдата на сатурн.
плутон ще премине през светилата на много съфорумци ,ще аспектира личните планети на много от вас,наред с това някой /като мен/ще си поотдъхнем от него.усвоили уроците му , възродили се като феникс от пепелта с много , ама много опит.
плутон не е свързан с цели поколения.той е свързан и с всяка личност ,болката и катарзиса-това е той.
плутон бих могла да сравня с уран по отношение на промяната.болката и КРИЗАТА по плутон могат да конкурират уран.дори са по силни.защото са бавни и мъчителни ,докато уран е внезапен и бърз тук  променяш себе си чрез натиск от вън, от обстоятелства или хора . кризата води до трансформация и имаш възможност да скъсваш с миналото си и да започваш живота си отначало.
плутон предизвиква необратими промени, унищожава неща, които са изглеждали сигурни и надежни. безпощаден е   ако не го направиш сам! по насилствен начин си принуден да отхвърлиш остарялото и негодно. плутон е жесток , като раждането и смъртта.естествен управител на 8-ми дом. :) като скорпиона готов за смърт.
под силното, изключително и безпощадно влияние на плутон, човек изпитва върху себе си действието на силни енергии  добива нови опитности ,както и свобода."това, което не ни убива ни прави по – силни". често го четях в постовете на каили -да това е плутон.Натрапчивите идеи, импулси могат да те тласнат  напред, нагоре или към дъното с голяма сила.като вълна в прибоя си!  по – силна, осъзнаваш своята мисия или загиваш.  психологическата помощ, психотерапия,се търсят точно по време на транзитите на плутон, но обикновено не я търсим. защо ли?- защото тежкаря  не обича за споделя. преминах през самота, изолация, имах чувството, че не ме разбират близките хора и сама трябваше да  разбера неговата истина , неговото безпрецедентно присъствие във вселената,за да се справя сама с проблемите . разбира се при мен не беше само той , уран ,сатурн и  :) :'( :'(.........квадратури и опозиций.
плутон и Уран действат преди точния аспект и до 5гр-след него. финанси, бизнес, завещания, наследства-всичко това е плутон. и когато отсреща стой един юпитер. :-X
в мунданен план плутон е  мафията, насилствената смърт,проституция , политика. свързан  с властта,  подкрепата на масите в политическите борби за власт, манипулирането им , той руши непрестанно за да създава отново.това ми донесе и огромните юридически проблеми.
силата на планетата трябва да бъде преживяна ,за да бъде разбрана.много е важно през кой дом и какви аспекти ще даде.съвпада и квадратурите ,както и опозицийте ги преживях. като упр. на моя асц разбира се ,че той ми даде и онази сила , онази енергия ,както и ината за борба.където беше нужен магнетичен плутоновски подход,където беше нужно подмолна война ,все беше той!
сега е на в-ха на втори дом,все още се усеща разходящата му опозиция с нат. юпитер ...,но не е това ,което беше.
иска ми се ,да говорим за него ,защото той ще остане дълго в козирог и събитията ,които ще носи ще се усещат доста дълго.та затова си казах да попишем за плутон......
хубава вечер!

« Последна редакция: Март 07, 2009, 09:35:41 pm от maraj »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
...мани мани...

*

Марая

• 28287
...мани мани...
щооо? не ти ли се приказва за тоя сладур!или не си съгласна с мен? :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

aiia

Аз мисля, че не само стрелците са били засегнати от транзита на плутон в знака им. Ами кво ще кажете за девите? М? На мен ми направи квадратури с 6 планети. Квадратура към Юпитер, Меркурий, СЛВ, Лилит, Слънце, Венера, Сатурн и най-накрая с АСЦ. Всичкото това чудо ми е в е Дева. 
Горките стрелци, а за себе си няма да говоря какъв беше този период от 12 г. и повече.
Така че, засегнати бяха и всички представители на подвижните знаци  >:(
Сега влезе че Козирог, и се надявам и аз да видя слънце на моята улица.  ???

*

Марая

• 28287
Аз мисля, че не само стрелците са били засегнати от транзита на плутон в знака им. Ами кво ще кажете за девите? М? На мен ми направи квадратури с 6 планети. Квадратура към Юпитер, Меркурий, СЛВ, Лилит, Слънце, Венера, Сатурн и най-накрая с АСЦ. Всичкото това чудо ми е в е Дева. 
Горките стрелци, а за себе си няма да говоря какъв беше този период от 12 г. и повече.
Така че, засегнати бяха и всички представители на подвижните знаци  >:(
Сега влезе че Козирог, и се надявам и аз да видя слънце на моята улица.  ???
естественно,нали това казвам мила-мутабелните знаци-: риби , близнаци , деви.
но при плутон ,както и принципно съвпадите са най-силните аспекти.

*

123

съвпад АС брои ли се

*

aiia

Сега се сещам за братовчедка ми, която в момента е на 20 г. Тя има стелиум в стрелец. Слънце, меркурий,уран и сатурн са там и си изкара едно нормално детство, бих казала като принцеса. Живи и здрави са всички около нея, финансово е добре, отличничка е била, сега е студентка. Нямала е проблеми с плутон тя.
Казвам го това, за четящите тук козирочета. Че не е задължително да ви ''погази'' плутон.  8)

*

Марая

• 28287
съвпад АС брои ли се
;D ;D ;D , и още как !ама по-добре поразкажи и за съвпада му с слв! :)

*

123

по-забележителен е сякаш съвпада с АС, при все че вече и отминал /слава богу или който и да е там!/, плутон е и най-високопоставената ми планета
и тъй като не съм от най-гъвкавите минах през доста трансформации /да се чете като "няколко пъти умирах"/, въвличайки се в обречена, унизителна връзка, която ми навлече и здравословни проблеми, но и по онова време започнах работа, благодарение на която постигнах удовлетворение, финасова независимост и кариера /средно ниво/ - разбира се това не се случи лесно, бавно постепенно, следвайки някаква последователност
съвпада със СЛВ все още има да го изживявам, но няколко градуса преди здраво разтърси основите, на които се уповавам /работя в банковия сектор/, тъй като освен споменатия съвпад е в опозиция на Сатурн /по натал Плутон е в квадрат със Сатурн/

*

Марая

• 28287
Сега се сещам за братовчедка ми, която в момента е на 20 г. Тя има стелиум в стрелец. Слънце, меркурий,уран и сатурн са там и си изкара едно нормално детство, бих казала като принцеса. Живи и здрави са всички около нея, финансово е добре, отличничка е била, сега е студентка. Нямала е проблеми с плутон тя.
Казвам го това, за четящите тук козирочета. Че не е задължително да ви ''погази'' плутон.  8)
дай боже повече такива!вероятно не е имала нищо в риби,близнаци и дева...???? :) ;)

*

Марая

• 28287
Re: плутон и козирог -да почерпим опит от стрелците!
« Отговор #10 -: Март 08, 2009, 12:40:15 am »
по-забележителен е сякаш съвпада с АС, при все че вече и отминал /слава богу или който и да е там!/, плутон е и най-високопоставената ми планета
и тъй като не съм от най-гъвкавите минах през доста трансформации /да се чете като "няколко пъти умирах"/, въвличайки се в обречена, унизителна връзка, която ми навлече и здравословни проблеми, но и по онова време започнах работа, благодарение на която постигнах удовлетворение, финасова независимост и кариера /средно ниво/ - разбира се това не се случи лесно, бавно постепенно, следвайки някаква последователност
съвпада със СЛВ все още има да го изживявам, но няколко градуса преди здраво разтърси основите, на които се уповавам /работя в банковия сектор/, тъй като освен споменатия съвпад е в опозиция на Сатурн /по натал Плутон е в квадрат със Сатурн/
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 03:36:56 am от Марая »

*

aiia

« Отговор #11 -: Март 08, 2009, 12:44:00 am »
Мой много близък приятел загуби баща си при съвпад на плутон с АСЦ му. В ръцете му почина от рак.

А за братовчедка ми, асц й е дева на 15 гр. Няма планети в подвижни знаци, само осите й асц-десц и иц-мц са в подвижни, ако това се брои  ::) Тя има козирожка луна и й предстои съвпад на плутон с луната  ??? да видим. Дано не е нещо кофти с вуйна ми, а може и бременност да й даде. Бях чела една форумка, пишеше че е забременяла при съвпад на плутон с натална луна. ;)

*

123

« Отговор #12 -: Март 08, 2009, 12:46:19 am »
знаех си, че трябва да съм благодарна ;D :-X :-X

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Март 08, 2009, 12:54:18 am »
знаех си, че трябва да съм благодарна ;D :-X :-X
;D,а какви са му били аспектите по това време на плуто?

*

sovata

« Отговор #14 -: Март 08, 2009, 01:01:23 am »
Mаraj, не разбирам от транзити, но се попритесних от това което пишеш за Плутон. Аз съм рак с АЦ козирог, а в натала ми Плутон се намира в 8 дом/Везни? Мисля, че от 10 дни запонаха сътресения в живота ми,вкл. и на физическо ниво.Дали има връзка с Плутон?

*

aiia

« Отговор #15 -: Март 08, 2009, 01:04:43 am »
На колко градуса ти е асц? То плутон още е в началото на знака, на 3 гр. , но е едва ли само плутон е причината.

*

123

« Отговор #16 -: Март 08, 2009, 01:06:23 am »
точно смятах да напиша, че изолирано един транзит пролет /в случая зима/ не прави
минавайки през АС засяга МС /секстил/, Нептун /съвпад, упр К3 - смених си няколко пъти колегите/, Венера/секстил, упр К5,К6,К10 - повишяваха ме 2 пъти/, Юпитер /секстил/

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Март 08, 2009, 01:10:12 am »
Mаraj, не разбирам от транзити, но се попритесних от това което пишеш за Плутон. Аз съм рак с АЦ козирог, а в натала ми Плутон се намира в 8 дом/Везни? Мисля, че от 10 дни запонаха сътресения в живота ми,вкл. и на физическо ниво.Дали има връзка с Плутон?
на всеки се отразява по различен начин.това,че управлява осми дом , може да означава и трансформации по отношение на наследство ,завещания ,пари.т.е плутон ще направи опозиция със слънцето ти-щом си рак.и съвпад с асц.трябва да се погледнат и другите аспекти в картата.аз маркирах някой неща с ясното съзнание,че ще възникнат доста въпроси.при всеки от нас е различно -общото е само пресата му,трансформацията му.... :)

*

sovata

« Отговор #18 -: Март 08, 2009, 01:12:47 am »
Ascendant   24 Cap 21' 11" -това мисля, че трябва да са градусите на АЦ ми- взех ги от една фрее програма

*

123

« Отговор #19 -: Март 08, 2009, 01:14:32 am »
Ascendant   24 Cap 21' 11" -това мисля, че трябва да са градусите на АЦ ми- взех ги от една фрее програма

докато стигне до там ще мииинат години :)