Здравей Гост

Луна / Венера Слънце/Марс

• 231 Отговора
  • 38231 Прегледи
*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
Re:Луна / Венера Слънце/Марс
« Отговор #100 -: Септември 09, 2009, 07:21:00 pm »
Оу то при толкова много чар май съм позабравила да спомена името й  :-[ ;D Kristin Kreuk /не съм сигурна как се произнася фамилията й/ - актриса /примерно играе в Partition/.
Иначе, да, има леко дистанцирано излъчване по козирожки, което се стопява като се усмихне...Венера в аспект с асц може би  ???
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

« Отговор #101 -: Септември 09, 2009, 08:13:21 pm »
НА мен азиатските мъже ми изглуждат много женствени. Даже понякога, когато и жените и мъжете са късо подстригани ни изглеждат безполови.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #102 -: Септември 09, 2009, 10:53:43 pm »
Цитат
Lee Jun Ki

Синухе!Този прилича на теб ???

*

Mia21

• 2502
« Отговор #103 -: Септември 09, 2009, 11:22:58 pm »
В момента,когато разглеждам снимките,които всеки от нас е качил,ми прави огромно впечатление едно нещо,/изключвам себе си,защото сама не мога да преценя/,че всеки е качил фотоси на жени или мъже,които донякъде могат да бъдат свързани и с неговия образ.Дали ще е излъчване,или форма на лицето,или очите,но изглежда всеки харесва подобен на него типаж.Някои от съфорумците съм ги виждала на снимки,други на живо и лично аз намирам доста прилики...

*

Helo

« Отговор #104 -: Септември 09, 2009, 11:26:16 pm »
В момента,когато разглеждам снимките,които всеки от нас е качил,ми прави огромно впечатление едно нещо,/изключвам себе си,защото сама не мога да преценя/,че всеки е качил фотоси на жени или мъже,които донякъде могат да бъдат свързани и с неговия образ.Дали ще е излъчване,или форма на лицето,или очите,но изглежда всеки харесва подобен на него типаж.Някои от съфорумците съм ги виждала на снимки,други на живо и лично аз намирам доста прилики...

Аз съм качила снимки на моя идеал за жени. Но май не приличам особено на тях.  ;D
« Последна редакция: Септември 09, 2009, 11:32:14 pm от Helo »

*

Helo

« Отговор #105 -: Септември 09, 2009, 11:31:57 pm »
Я кажи кои са тези, които според теб приличат на своя идеал, освен Синухе?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #106 -: Септември 09, 2009, 11:34:15 pm »
Не го приемай буквално!До колкото помня снимката ти,намирам нещо общо между теб и Каре Отис,например!С първата група-не,но с втората,като цяло имаш доста общи неща-овалите на лицата,погледите,прическите...Аз лично правя такава асоциация... ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #107 -: Септември 10, 2009, 12:20:12 am »
Например,аз за Мерилин Монро направо се "изнасилих"слагайки я,но трябваше да дам пример за красива руса жена.Избрах нея,защото я намирам доста близка до мен като темперамент,а и излъчването,усмивката й,доста ми допадат.Да не забравяме,че е и със Слънце в Близнаци.;)

« Отговор #108 -: Септември 10, 2009, 09:28:11 am »
   Малко офтопик - преди няколко години в Германия. Пътувам си аз в метрото и отнякъде се появи момиче - азиатка, красота и чудо, порцеланова кукличка, такова изящество,  такова излъчване...нямам думи. Всички които бяхме в купето бяхме вцепенени от тази красота и гледахме поглъщащо. Една възрастна жена, /в последствие се оказа че работи като пресаташе в някаква вестникарска агенция, картата й висеше отпред, а и тя си каза че е от Малайзия/, също с дръпнати очи, не издържа и я попита откъде е. Момичето беше корейка....Честно казано, всички дето бяхме там бяхме щастливи, че сме се докоснали до такова създание...

*

Инти

• 2068
« Отговор #109 -: Септември 10, 2009, 11:15:36 am »
В темата за красивите жени бях пуснала фотоси на Шу Ки, но тези еротичните не ги бях виждала, на мен също ми е  любимка , сигурно заради нестандартното излъчване.

ето един любим кореец WON BIN- 29.09.1977

« Последна редакция: Септември 10, 2009, 11:21:36 am от Инти »

*

Инти

• 2068
« Отговор #110 -: Септември 10, 2009, 11:22:26 am »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #111 -: Септември 11, 2009, 02:03:22 am »
нухе,тая мацка наистина има страхотно излъчване и непринуден чар.........

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #112 -: Септември 24, 2009, 12:37:44 pm »
ненне

« Отговор #113 -: Септември 24, 2009, 12:38:25 pm »
Това беше проба, за да разбера как се пише тук. Хехехе...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #114 -: Април 13, 2010, 09:41:58 pm »
Чудех се къде да я пусна тази карта и ми се появи тази стара тема.

Човекът е на 58 години вече, а някаква си бивша асистентка го съди за сексуален тормоз.  ;D
Цитат
23-годишната Кейдън Нгуен твърди, че миналия февруари той я наел да му бъде лична асистентка, но след това "започнал да я третира като секс играчка".

Тя настоява за 1 млн. долара обезщетение
   http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2906891

Цитат
Екшън звездата и музикант Сегал е обвинен и в трафик на жени с цел сексуална експлоатация и още три други предполагаеми нарушения, свързани с трудово-правните отношения между него и Нгуен.

В иска си бившият модел твърди, че актьорът имал две рускини, които били "на разположение 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата, за да задоволяват сексуалните му потребности".

Вярно е, че има квадратура между Марс и Плутон, но те не управляват неговите 5 и 8 домове. Вие как мислите? Дали е способен на такъв сексуален тормоз?

*

Nebesna

« Отговор #115 -: Април 13, 2010, 11:43:18 pm »
Не е задължително да е изнасилване или физически тормоз. Може да е объркване в сексуалните намерения или да е бил "неправилно" разбран. Нептун и Юпитер управляват 8-ми дом. Едната планета е в съвпад с Луната, другата със Слънцето. Опозициите на Юпитер дават преувеличаване и водят до крайности, а Нептун създава заблуди. Плутон в Лъв е властен, Сатурн е силен и в саде сати, но с детронирана управителка (Венера в Овен). Уран в Рак разчупва семейните норми и предразполага към групови оргии (груповият секс, между впрочем е мечта на всеки мъж от поколението, родено с Уран в Рак).

*

elfidka

• 3129
« Отговор #116 -: Април 14, 2010, 09:04:04 am »
Ох, леле.... :25:
А бе то самото му присъствие си е сексуален тормоз... :72: :72: :72:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #117 -: Април 14, 2010, 11:35:44 am »
Имам някакви спомени ,че се е коментирало из медиите за Стивън Сегал ,че бил "много труден " като човек ,подтекста беше нещо от сорта ,че е "леке " / не със същите думи   ,но такова усещане остави в мен коментара :-\ /.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #118 -: Април 14, 2010, 12:40:11 pm »
Имам някакви спомени ,че се е коментирало из медиите за Стивън Сегал ,че бил "много труден " като човек ,подтекста беше нещо от сорта ,че е "леке " / не със същите думи   ,но такова усещане остави в мен коментара :-\ /.
Ами с този Плутон на АЦ-то в Лъв, е склонен да проявява повече лъвски качества от едно Слънце в Лъв, а те обичат да капризничат.
Не знам, но на мен винаги ми е бил повече от симпатичен и сега като му видях картата ми стана ясно защо. Имах една връзка с човек чиито Плутон се беше насадил в/у моя АЦ и Венерта ми, мани ами и неговата Венера беше на 3 гр от моята, а Марса му на 4......
Това беше от най-прекрасните връзки които съм има до сега. Тръгнах си, поради голямата възрастова граница, а и аз по това време бях дивото зове. Гребях с пълни шепи от живота. Но винаги си спомням с умиление и усмивка за него.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #119 -: Април 14, 2010, 12:47:47 pm »
Той не беше ли жшншн за българка ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева