Здравей Гост

Луна / Венера Слънце/Марс

• 231 Отговора
  • 38209 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Луна / Венера Слънце/Марс
« Отговор #120 -: Април 14, 2010, 12:49:09 pm »
И каквъв хубав тр. Уран му се носи към Венерката.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #121 -: Април 14, 2010, 12:50:52 pm »
Венера в картата му има точно сескикаре с Марс, връзката е между Овен и Скорпион. Полуквадратът и квадратът и половина се считат за много мощни аспекти, въздействието им може да бъде по-силно от тригона и секстила, при определени обстоятелства. Всички кратни на 45 градуса аспекти съдържат в себе си динамичен заряд.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Април 14, 2010, 12:57:36 pm »
Още нещо интересно.
Оста на възлите аспектира мидпойнта Венера/Луна - популярност сред женска аудитория.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #123 -: Април 14, 2010, 01:00:27 pm »
В картата на Сегал Венера е доста особена- неаспектирана,заточена-по знак и по дом-ми не ми навява доби помисли за това на което е способна,а всички знаем че една неаспектирана трудно си поставя задръжки и може да изключи на моменти всичко около себе си,да действа лудо   :-\

Имам познат с подобна карта и със същата Венера, питай мене. Способни са на сексуално издевателство. А видя ли Риби на върха на 8-ми и Нептун в аспект със светило, непременно е имало някаква заблуда тука. Изглеждат вакли овчици, което съвсем не е така. В един момент като му се включи управителят на Венера - Марс, барабар с квадрата му с Плутон....може и да е понатиснал волята на жената и да е прекрачил границата (която при Рибите е твърде обтекаема и неясна).

*

Nebesna

« Отговор #124 -: Април 14, 2010, 01:05:49 pm »
Според мен, ваимодействието между двете карти ще покаже по-точно как си влияят двамата - насилника и насилвания.
В една карта може да има предпоставки за грубост и арогантност, но човекът да се превръща в кротко агънце в присъствието на друг човек и в опасен звяр под влияние на друг човек.

*

Helo

« Отговор #125 -: Април 14, 2010, 01:17:38 pm »
Актьорът има 6 деца от три жени.

Участва в кампании за защита на животните.

От малък тренира бойни изкуства.

Вярвал е, че е пазач на някакво момиче.

In addition to his biological children, Seagal's Tibetan Buddhist beliefs[28] have also placed him in the role of guardian to a Tibetan child, Yabshi Pan Rinzinwangmo. Rinzinwangmo, or "Renji", is the only child of the 10th Panchen Lama of Tibet. Renji studied in the United States at American University, and Seagal was her guardian and bodyguard.

http://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Seagal

*

Nebesna

« Отговор #126 -: Април 14, 2010, 01:40:29 pm »
Вярвал е, че е пазач на някакво момиче.

Тя може да е била на различно мнение.  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #127 -: Април 14, 2010, 01:57:39 pm »
Имам някакви спомени ,че се е коментирало из медиите за Стивън Сегал ,че бил "много труден " като човек ,подтекста беше нещо от сорта ,че е "леке " / не със същите думи   ,но такова усещане остави в мен коментара :-\ /.

От всички филми, които съм изгледала с него, на мен пък ми е оставил много положителни впечатления.Много го харесвам като актьор и боец. Ма, кво да правиш - Овен  ;D, а и Венерата му е в близост до Луната ми. Затова съм и така изненадана от писаното. Нещо и часа на раждане не ми пасва много, но това намерх. Знае ли се нещо за родителите му?

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #128 -: Април 14, 2010, 02:07:50 pm »
Скарлет ,ми той и Шефкет е много праволинеен ,но актьора имал проблеми с наркотиците . ;)

Дали е вярно за С.С.само някой ,който е имал допирни точки може да каже,но сигурно има доза истина.Възможно е да има огромно самочувствие /в картата има предпоставки/  и да не "цепи басма "на никой . :-\

*

elfidka

• 3129
« Отговор #129 -: Април 14, 2010, 02:18:50 pm »
Дай боже такъв пазач всекиму: 25:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #130 -: Април 14, 2010, 02:20:53 pm »
Скарлет ,ми той и Шефкет е много праволинеен ,но актьора имал проблеми с наркотиците . ;)

Дали е вярно за С.С.само някой ,който е имал допирни точки може да каже,но сигурно има доза истина.Възможно е да има огромно самочувствие /в картата има предпоставки/  и да не "цепи басма "на никой . :-\

Стига,бе! Верно ли Шефкет употребява наркотици?  :o Ма, на лукавата му физиономия му личи, че е лисан.  :rolleyes: Докато Стивън Сегал е много сериозен тип, едър, биткаджия, но сдържан. Много го харесвам. Той добре си отработва квадрата Марс/Плутон с бойни изкуства. И Луната му не е в дивия Овен, а в нежните Везни. Не я вЕрвам тая работа и това е. Не може човек да е 100% различен от ролята си. Малко или много режисьорите избират подходящите за самата роля актьори. Не можещ да избереш да играе драма комик и обратно. Чак пък толкоз прикрит. Овен и прикритост. И Плутона не вярвам да е там, ама нейсе. Ще вярваме на чуждите астрологични сайтове.  :P

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #131 -: Април 14, 2010, 02:22:02 pm »
Дай боже такъв пазач всекиму: 25:

Веднага си го взимам да ме пази....с този съвпад на Венера и Луната ще има:"Пайсееееее..."   ;D   :P

*

Helo

« Отговор #132 -: Април 14, 2010, 02:30:52 pm »
Тук има една снимка на втория ред, на която се вижда как почти е сложил ръка върху гърдите на съвсем младата актриса Катрин Хейгъл. А тогава май не сабили гаджета. Обаче в никакъв случай не кликвайте отгоре върху снимката, защото като го направих ми показа, че компютъра ми е заразен. Но можете да погледнете тук в по-малък размер:

http://www.google.bg/images?hl=bg&gbv=2&tbs=isch:1&q=steven+segal&sa=N&start=54&ndsp=18

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #133 -: Април 14, 2010, 02:38:17 pm »

Стига,бе! Верно ли Шефкет употребява наркотици?  :o Ма, на лукавата му физиономия му личи, че е лисан.  :rolleyes: P
Малко офф ,ама снощи видя ли го как се спече  :blink:Скоро ще има промени ,но не знам дали искаш да знаеш напред затова няма да пиша тук  ;)

Стивън С. си е продуцент на филмите и ролите и филмите му са  са все еднотипни .Не знам как стоят нещата с йерархията ,но май той си се вижда като такъв герой .

На мен лично нито филмите му ми харесват особено,нито той като външен вид .

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #134 -: Април 14, 2010, 02:44:29 pm »

Стивън С. си е продуцент на филмите и ролите и филмите му са  са все еднотипни .Не знам как стоят нещата с йерархията ,но май той си се вижда като такъв герой .

Ако ти харесваше и на теб, щяхме да стигнем до бой, пък е излишно.  ;D  :P Всеки има различен вкус, иначе при едни щяха да се тълпят опашки, а при други - никой.  ;D

Колкото до "Листопад" не искам да знам нищо предварително. Очаквах нещо повече от "Стъклен дом", но нещо ми играят много изкуствено актьорите. Само на мен ли така ми се струва или е така? Разликата между актьорите от двата турски сериала - "Перла" и "Листопад"  и българския сериал е от небето до земята. Поне за мен, де. Сега да не скочи някой да мЪ бие?  ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #135 -: Април 14, 2010, 02:48:54 pm »

Ако ти харесваше и на теб, щяхме да стигнем до бой, пък е излишно.  ;D  :P Всеки има различен вкус, иначе при едни щяха да се тълпят опашки, а при други - никой.  ;D

Колкото до "Листопад" не искам да знам нищо предварително. Очаквах нещо повече от "Стъклен дом", но нещо ми играят много изкуствено актьорите. Само на мен ли така ми се струва или е така? Разликата между актьорите от двата турски сериала - "Перла" и "Листопад"  и българския сериал е от небето до земята. Поне за мен, де. Сега да не скочи някой да мЪ бие?  ;D

Скарлетке, май ще си омешаме капите тука.... :72:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #136 -: Април 14, 2010, 02:55:10 pm »
Стивън Сегал е медийна личност, така че всички обвинения могат да се поставят под въпрос, макар че може и да са верни.

На мен пък ми е много интересен съвпада на Плутон с Асц. Имам няколко познати мъже с такъв съвпад и при всички ме е впечатлявала тяхната невероятна проницателност, даже често имам чувството, че дори от поглед, жест разнищват цяла ситуация. Това качество върви в комплект с голяма интуитивност, макар и не при всички осъзната. Стивън има остър поглед и няма да се учудя, ако при него се проявява по същия начин аспекта.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #137 -: Април 14, 2010, 03:27:08 pm »

Скарлетке, май ще си омешаме капите тука.... :72:

Фнимафай в картинката :P, щото хем ми е луда Луната, хем и Марс ми е в Телец. Бой до козирката.  ;D  ;) Че съм и бивша гребкиня.

Цитат
Kali: Стивън има остър поглед и няма да се учудя, ако при него се проявява по същия начин аспекта.

Бе,няма кво да говорим. Магнетичен, умен,чаровен и силен. Мечтата на всяка Луна в Овен.  :P ...пардон - жена. Пич, та дрънка.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #138 -: Април 14, 2010, 03:32:24 pm »
Пич, та дрънка я, ох как ги обичам тези везнишки Луни... имам си една в къщи и няколко в колекцията  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Април 14, 2010, 03:37:12 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Helo

« Отговор #139 -: Април 14, 2010, 03:54:53 pm »
Казват, че Стивън си падал по китайки. Самият той прилича наполовина на китаец. Първата му жена е била азиатка. Когато беше в България хора оттук казаха, че са видели, че имал за асистентки :rolleyes:  ;) две млади момичета-китайки.