Здравей Гост

Луна / Венера Слънце/Марс

• 231 Отговора
  • 38078 Прегледи
*

Divna

Re:Луна / Венера Слънце/Марс
« Отговор #140 -: Април 15, 2010, 02:30:09 am »
Тук има една снимка на втория ред, на която се вижда как почти е сложил ръка върху гърдите на съвсем младата актриса Катрин Хейгъл. А тогава май не сабили гаджета. Обаче в никакъв случай не кликвайте отгоре върху снимката, защото като го направих ми показа, че компютъра ми е заразен. Но можете да погледнете тук в по-малък размер:

http://www.google.bg/images?hl=bg&gbv=2&tbs=isch:1&q=steven+segal&sa=N&start=54&ndsp=18

Аз като го гледам мацето колко е щастливо, май няма нищо против  ;D

*

Divna

« Отговор #141 -: Април 15, 2010, 02:38:19 am »
Казват, че Стивън си падал по китайки.

Ми сигурно щото са по-теснички  :-[

Китайките са моногамни. На американците им е втръснало от шаврантийки, сметкаджийки и феминистки.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #142 -: Април 15, 2010, 09:26:15 am »
Казват, че Стивън си падал по китайки.

Ми сигурно щото са по-теснички  :-[

казвай къде  ти попада новолунието ;D ;D ;)

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #143 -: Април 15, 2010, 10:16:37 am »
Имам съвпад на Венера и Луна в 5-ти дом в Риби, и като се замисля за обкръжението си - само майчински типажи, като от сериал от южните съседи. Това не ми е много по вкуса, но съм като магнит за подобни натури, като се започне от колежки в университета, мине се през работата, и накрая до съквартирантката ми  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #144 -: Април 15, 2010, 12:08:43 pm »
Е че то в темата за Новолунието съм писал- в 8 дом на опозиция от Плутон във 2ри  :P

ясноооооооо :P 
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #145 -: Април 15, 2010, 06:09:02 pm »

Китайките са моногамни. На американците им е втръснало от шаврантийки, сметкаджийки и феминистки.

Жалко, че се е развел с първата, която е китайка, значи...му е писнало и от нея. Тоя осеменявал наред - 6 деца от 3 жени?

*

Nebesna

« Отговор #146 -: Април 15, 2010, 08:43:05 pm »
За количеството осеменяване-ами човека си има Стрелец на 5ти,съвпад на управителите на 1ви и 5ти (но тук той си твори навред и в киното,важното е да се твори-китайчета,американчета каквото дойде,филми,милми-нали съвпада е в 9ти дом-чуждите култури или дела,деца свързани с тях)-Слънце и Юпитер,това в опозе на едни романтични и брачни Луна/Нептун във Везни.А и Марса му е на трон,едва ли ще е асексуален,че и в квадрат с Плутон,той пък тригонеско с Юпитер,което още повече отпушва марсовата енергия,че и в марсов знак.

Абе тия със синдрома на Зевс ,се оказва за пореден път ,че имат някакъв Юпитеров акцент я към Марса я към %ти,я към 8ми  ;D

Синухееее! Ти да не си на винцеее! Само тва не разбрах "%ти". Прилича ми на 96.

« Отговор #147 -: Август 17, 2010, 12:55:01 pm »
Ето сега да покажа и моя любим,влюбена съм в него още от първия ден,в който го видях на телевизора де  ;D  :P
За жалост не му знам часа на раждане,но иначе е роден на 18 октомври 1973 ,Везни,сигурно заради моя асцендент Везни толкоз ме привлича
Сергей Безруков

*

Uran

• 6041
« Отговор #148 -: Август 17, 2010, 01:05:04 pm »
И на мен ми харесА от раз. ;D

« Отговор #149 -: Август 17, 2010, 01:06:32 pm »
И на мен ми харесА от раз. ;D
;D нали?!  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #150 -: Август 17, 2010, 01:11:47 pm »
мяза на бившия ми съпруг. само дето сега му е орехавяла косицата и зъркелите му са зелено-кафеви... ма зад ангелското личице се крие оня рогатия  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #151 -: Август 17, 2010, 02:04:14 pm »
аз пък руснаци като цяло не харесвам.....имат нещо особено..отблъскващо....като говорят още повече....
но пък повечето англичани много ми харесват....
прилагам доказателства...
« Последна редакция: Август 17, 2010, 02:31:01 pm от vanilla »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #152 -: Август 17, 2010, 03:50:14 pm »
Това пък е моя любимец. Мир на душата му! Джон Кенеди - младши:

Роден е на 25.11.1960. Слънце в Стрелец - връх на тауквадрат с Луна в Риби и Плутон в Дева. Марс ретро в Рак, в опозе на Сатурн. Да падне така левашки в океана с хиликоптер, който лично е карал.....чак ме е яд за него.  :mellow:

« Отговор #153 -: Август 17, 2010, 04:03:24 pm »
аз пък руснаци като цяло не харесвам.....имат нещо особено..отблъскващо....като говорят още повече....
но пък повечето англичани много ми харесват....
прилагам доказателства...

Хаха,абе не знам,ама аз по руснаци налитам,имат малко женски черти,обаче има и някои сладури.

Даниил Страхов роден на 2 март 1976,ех тоя Рибок значи  :rolleyes:

А ето една според мен красива жена,може би типичната хубост,но....
Елена Корикова родена на 12 април 1972,пък аз да не знам,че овните били така хубави  :-\

« Отговор #154 -: Август 17, 2010, 04:22:47 pm »

Елена Корикова родена на 12 април 1972,пък аз да не знам,че овните били така хубави  :-\

Как  :o, по мои наблюдения може би слънцата в Овен и Телец са сред най-красивите.

Абе де да знам аз,ама според мен ще има асцендент в Лъв,не знам защо така си мисля,но за жалост й нямам часа на раждане  :-\

« Отговор #155 -: Август 17, 2010, 04:23:24 pm »

Аз, с това ботево чело, не я намирам за кой знае каква красавица  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #156 -: Август 17, 2010, 04:28:34 pm »
Корникова ми е много "бозяна" на мен. Чертите й се размиват. Няма индивидуално излъчване. Красотата й е кукленска или по-точно "барби красота".

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #157 -: Август 17, 2010, 04:31:07 pm »

Между другото в покера(в тексас холдем) има една ръка от карти, която е кръстена на нея. Ето я и самата ръка:

Хората са я кръстили така, защото е много красива, но колкото и хубава да е никога не печели.  :rolf:

« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:47:04 pm от kris »

« Отговор #158 -: Август 17, 2010, 04:34:27 pm »

Аз, с това ботево чело, не я намирам за кой знае каква красавица  :rolleyes:

е, ние останалите с такова чело как да живеем сега след тези приказки?  :rolf:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #159 -: Август 17, 2010, 04:37:29 pm »

Аз не съм националистка и нямам предпочитана нация,чиито мъже да харесвам повече или по-малко. Но никога не съм крила, че Владимир Путин ми е слабост. Това е заради акцентираните му Везни.

Другият, който ми харесва много е лудия Макс - Мел Гибсън. Харесвам силни и "лоши" мъже...нямам предвид престъпници и мутри под лоши. Ненормалници.... :blink: