Здравей Гост

Астрологията и астролозите

• 115 Отговора
  • 19528 Прегледи
*

Jd_K

• *
  • 435
Re: Астрологията и астролозите
« Отговор #60 -: Март 09, 2009, 08:32:43 pm »
Ми тогава бих написала сценарий за някой филм, по някоя карта, все едно правя хорар за момента - 20:12, 09.03.2009, разглеждам планетите като персони, Слънце - авторитетен, егоцентричен 30-40 год мъж, русоляв в 6Д, работохолик, който обаче трябва да служи, а това не му харесва,пък си и падапо Нептунски манипулатор с въображение и внушение и тн...... и хоп ново астро приложение. :):):):)

това в кръга на шегата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Март 09, 2009, 08:55:20 pm »
Ми тогава бих написала сценарий за някой филм, по някоя карта, все едно правя хорар за момента - 20:12, 09.03.2009, разглеждам планетите като персони, Слънце - авторитетен, егоцентричен 30-40 год мъж, русоляв в 6Д, работохолик, който обаче трябва да служи, а това не му харесва,пък си и падапо Нептунски манипулатор с въображение и внушение и тн...... и хоп ново астро приложение. :):):):)

това в кръга на шегата.
мъжа риби - работохолик!еее,тука вече може много да спорим!мързел сестро,мързел и самочувствие от тук та до плутон/щото е най-далече не заради онази тема/ , от там нататък страх и противоречие , пустото самочувствие в повечето случай без покритие!
ако няма нещо сериозно,като асц ,луна и сатурн в добри и стабилни позиции за компенсация,по-добре да не срещаш такъв.
абе нещо,дето управлява КРАКАТА, не може да управлява хора! ;D
« Последна редакция: Март 09, 2009, 09:13:24 pm от maraj »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #62 -: Март 09, 2009, 09:12:05 pm »

мъжа риби - работохолик!еее,тука вече може много да спорим!мързел сестро,мързел и самочувствие от тук та до плутон/щото е най-далече не заради онази тема/ , от там нататък страх и противоречие , пустото самочувствие в повечето случай без покритие!

хахааааа нали Марайче, големи калпазани са  ;D ;D ;D  ... преди време имах един колега - астрален близнак и той на 3 март  ::)  - малииииииии гледаше само да кара малкия микробус със стоките и междувременно само по далаверите ходеше  ;D  правеше суматилъка и незаконни дивотии, само и само да изкара някоя стотачка отгоре... не му пукаше за нищо стига да си начеше крастата да се фука с пачките си  ;D ;D ;D ;D ;D ;D   ... аз пък се накъсвах да го тровя и да му показвам слабостите - голяма съм гад  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  веднага го надушвах като си направи далаверата и той винаги беше в диво недоумение как тъй съм разбрала, като никой не знае... ама някак инстинктивно го усещах, пък и онази самодоволна мутра няма как да не говори дори и без думи  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Март 09, 2009, 09:15:41 pm »

хахааааа нали Марайче, големи калпазани са  ;D ;D ;D  ... преди време имах един колега - астрален близнак и той на 3 март  ::)  - малииииииии гледаше само да кара малкия микробус със стоките и междувременно само по далаверите ходеше  ;D  правеше суматилъка и незаконни дивотии, само и само да изкара някоя стотачка отгоре... не му пукаше за нищо стига да си начеше крастата да се фука с пачките си  ;D ;D ;D ;D ;D ;D   ... аз пък се накъсвах да го тровя и да му показвам слабостите - голяма съм гад  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  веднага го надушвах като си направи далаверата и той винаги беше в диво недоумение как тъй съм разбрала, като никой не знае... ама някак инстинктивно го усещах, пък и онази самодоволна мутра няма как да не говори дори и без думи  ;D ;D ;D
ами точно така , ама що е толкова голяма разликата това много сериозно те питам ,между мъжете и жените риби?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #64 -: Март 09, 2009, 09:21:08 pm »
ами да - и аз съм го забелязала това, но това си е при всички зодии... само при девите има изключение от този факт - мрънкат и мъжете и жените  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #65 -: Март 09, 2009, 09:43:44 pm »
Може и да е малко офтопик, но имам наблюдения върху жени Риби и те са много оправни и повечето сами си гледат децата.Силни характери са. :)
За мъжете мога да кажа,че горчиво съжалявам, че съм била с Риба с Асц.Близнак. :'(Защо все Риби ме харесват.... :-X
Един от бившите ми колеги също е Риби, роден на 3ти март.Няма такъв шмекер. ;DВсе върти далавери, ходи с калкулатор и е стиснат.И аз обичам да го бъзикам и направо си му казвам нещата в очите.АА много скатаваше и все правеше сметки да не би да свърши малко повече работа.И бившия беше скръндзофелник.... :'(
Явно съм орисана да си имам работа с Рибоците.... ::)

*

Nebesna

« Отговор #66 -: Март 09, 2009, 09:52:01 pm »
И аз имам наблюдения върху мъжете Риби, които ме карат да мисля, че са стиснати и много мнителни. Все си мислят, че другите сън не спят, само и само да ги прекарат. Но си има изключения. Мой колега - зодия Риби, наистина е работохолик, момчето. Най-често работохолизмът се среща при хора, на които господарят на Асцендента е в 6-ти или в 10-ти дом.

*

Инти

• 2068
« Отговор #67 -: Март 09, 2009, 10:04:40 pm »
Ще ви върна обратно в темата, някъде в книгата на Каръл Ръшман се споменава ,че астролозите консултанти са със силен седми дом,а от мои наблюдения върху карти на астролози  автори на книги са със силен 3ти дом,с добре поставен Уран,  и аспект между Меркурий и Уран в повечето случаи.

Например Стивън Аройо, Бил Тиърни, Дона Кънингам.

« Отговор #68 -: Март 09, 2009, 10:22:28 pm »
Днес една приятелка сподели ,че е посетила професионална астроложка ,която и обяснила ,че на съпруга и е направена любовна магия с вода преди няколко години. :)

« Отговор #69 -: Март 09, 2009, 10:23:45 pm »
Ще ви върна обратно в темата, някъде в книгата на Каръл Ръшман се споменава ,че астролозите консултанти са със силен седми дом,а от мои наблюдения върху карти на астролози  автори на книги са със силен 3ти дом,с добре поставен Уран,  и аспект между Меркурий и Уран в повечето случаи.

Например Стивън Аройо, Бил Тиърни, Дона Кънингам.

Или пък, ако Уран е управител на 7-ми и е в трети - ще съчетават и двете  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Март 09, 2009, 10:28:56 pm »
Днес една приятелка сподели ,че е посетила професионална астроложка ,която и обяснила ,че на съпруга и е направена любовна магия с вода преди няколко години. :)
??? ??? ???,е това откъде вода-нептун ,магия плутон,любов венера! е ,не падам ,много съм  :D ,май ,ама може ли да ми го обясниш?!ако и ти го разбираш!

« Отговор #71 -: Март 09, 2009, 10:50:25 pm »
??? ??? ???,е това откъде вода-нептун ,магия плутон,любов венера! е ,не падам ,много съм  :D ,май ,ама може ли да ми го обясниш?!ако и ти го разбираш!
Ами аз не ги разбирам тия работи  ;D,затова търся компетентен човек да ми обясни аспект и планети ,които да описват точно действие / любовна магия с вода от жена/.

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Март 09, 2009, 11:00:22 pm »
Ами аз не ги разбирам тия работи  ;D,затова търся компетентен човек да ми обясни аспект и планети ,които да описват точно действие / любовна магия с вода от жена/.
всъщност какво разбираме под професионален астролог?

и ;D каква ли е била водата? от вмирисан плъх , от прилеп ;D ;D ;D,или бог знае.малеее,не е за вярване!
« Последна редакция: Март 10, 2009, 01:45:48 pm от maraj »

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Март 10, 2009, 01:46:41 pm »
какво разбираме под професионален астролог? :D

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #74 -: Март 10, 2009, 10:18:49 pm »
По принцип професионален, означава изкарващ си парите/практикуващ даденато нещо като професия, обаче лошото е, че хората свързват професионален с качествен, защото не всеки добър астролог, това му е професията. Астрологията влиза доколкото знам в държавния регистър с професиите в БГ.

*

Skarlet

« Отговор #75 -: Март 10, 2009, 10:26:28 pm »
Астрологията влиза доколкото знам в държавния регистър с професиите в БГ.

Да,вече е в регистъра.Който иска да стане професионален астролог,може да се запише да учи и да си вземе диплома-откъдето реши в чужбина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Март 10, 2009, 11:09:21 pm »
Астрологията влиза доколкото знам в държавния регистър с професиите в БГ.

Да,вече е в регистъра.Който иска да стане професионален астролог,може да се запише да учи и да си вземе диплома-откъдето реши в чужбина.
ииии,я ме светнете,откъде се получава тая диплома ;D , и кое е учебното заведение,което я издава?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Март 10, 2009, 11:19:22 pm »
ииии,я ме светнете,откъде се получава тая диплома ;D , и кое е учебното заведение,което я издава?

Можеш да си я купиш, като изкараш някой курс.
Все пак сме в България.  8)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Март 10, 2009, 11:26:32 pm »

Можеш да си я купиш, като изкараш някой курс.
Все пак сме в България.  8)
да,де,ама не можеш да си купиш кило краставици за домати.има ли школи,който имат това право?кои са легитимните?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Март 10, 2009, 11:45:08 pm »
Ими ли школи? Хубав въпрос.
Има курсове, които се провеждат. Доколко са легитимни, не мога да кажа. В България не ти трябва диплома от ВУЗ за астролог, за да преподаваш астрология. Въпросът е да имаш достатъчно знания и опит, за да можеш да преподаваш. И да си намериш ученици, разбира се. За да се намерят ученици, трябва да има изградено име /имидж/, т.е. астрологът вече да се е доказал като такъв. Обикновено това става чрез участия в семинари и кръгли маси, които периодично се организират. Не е достатъчно един астролог да бъде член на БАА или друга подобна организация, за да има право да преподава, да изнася лекции. По тая логика всеки, който се занимава с астрология и си плаща членския внос към БАА, може да се пише "астролог". Но това дава ли му право да преподава?
Аз лично след курса, който посещавах при Румен Колев, можех да получа диплома, стига да бях поискала. Каква е процедурата? Лесно е  ;D - четеш си записките, научаваш всичко на теория и после те изпитват, с евентуално възлагане на практическо упражнение. Доколкото разбрах, имало е хора (от София - практикуващи/известни астролози), заявили желанието си да изкарат този курс само заради дипломата, която после се получава след явяване на изпит. Не заради знанията, заради дипломата.
А сега един друг въпрос. Трябва ли да имаш диплома за "професионален астролог", за да напишеш и издадеш астрологична книга?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.