Здравей Гост

Астрологията и астролозите

• 115 Отговора
  • 19446 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Астрологията и астролозите
« Отговор #100 -: Март 19, 2009, 03:45:42 pm »
Хубаво -идеята е следната,правим си една тема астрологично празнуване на 21.3. чрез форумен театър- ще теглим късмет,кой коя планета му се е паднала да изиграе и едновременно всички ще се включим с тези си роли за 1-2 часа примерно,в някаква история,ситуация или каквото се измисли:така всеки ще говори и мисли само като тази планета , мисля че ще стане забавно  ;) Стига да се намерят участници и всички да имат свободно време тогава.
много ми допада предложението и съм сигурна ,че ще излезе страхотен спектакъл.... :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #101 -: Март 19, 2009, 10:38:04 pm »
Хубаво -идеята е следната,правим си една тема астрологично празнуване на 21.3. чрез форумен театър- ще теглим късмет,кой коя планета му се е паднала да изиграе и едновременно всички ще се включим с тези си роли за 1-2 часа примерно,в някаква история,ситуация или каквото се измисли:така всеки ще говори и мисли само като тази планета , мисля че ще стане забавно  ;) Стига да се намерят участници и всички да имат свободно време тогава.
много ми допада предложението и съм сигурна ,че ще излезе страхотен спектакъл.... :)

И аз съм ЗА.  ;D Ще бъде интересно-нещо по-различно от "Искрено и лично". Пу за мен Венерката!!!/ако е удобно/  :-[ :-[

*

Nebesna

« Отговор #102 -: Март 19, 2009, 10:51:33 pm »

И аз съм ЗА.  ;D Ще бъде интересно-нещо по-различно от "Искрено и лично". Пу за мен Венерката!!!/ако е удобно/  :-[ :-[

Ретро Венера в Овен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #103 -: Март 19, 2009, 11:17:52 pm »

Ретро Венера в Овен.
точно!ретро венера ,най-добрите постановки ,най-красивите танци ,най-колоротните картини!творчеството ще бъде изразено!сигурна съм!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #104 -: Март 19, 2009, 11:50:35 pm »
Ретро Венера в Овен.

Нищо,че е ретро.Нали е в Овен,в съвпад с Луната.Току виж ми върнала нещо.   ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #105 -: Март 20, 2009, 12:15:33 am »

Много хубаво,дано се включат и още желаещи за да стане по-интересно .

Скарлетке,планетите ще се теглят с "късмети", кой каквото му се падне това ще изиграе  ;)
То и в това ще е забавното,не всички планетни принципи са ни лесни и любими  :P , а актьорството изисква да се играят всякакви образи.

Викам до утре най-късно да сме се организирали и който има желание да участва да каже и горе-долу кога му е най-удобно (през коя част на деня на 21ви) и ако има някакви идеи за формата да казва,че да не го мислим в последния момент  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Март 20, 2009, 12:19:14 am »
ще бъда тук около 14 до 14:30 часа.ако решите нещо. ако не оставете ми нещо и ми кажете каквото , че имам срещи след 15 часа ,но към 20 ще бъда на линия! :)

*

Nebesna

« Отговор #107 -: Март 20, 2009, 12:43:22 am »
След 19,00 ч. съм на линия.

*

Skarlet

« Отговор #108 -: Март 20, 2009, 01:05:16 am »
Скарлетке,планетите ще се теглят с "късмети", кой каквото му се падне това ще изиграе  ;)
То и в това ще е забавното,не всички планетни принципи са ни лесни и любими  :P , а актьорството изисква да се играят всякакви образи.

Викам до утре най-късно да сме се организирали и който има желание да участва да каже и горе-долу кога му е най-удобно (през коя част на деня на 21ви) и ако има някакви идеи за формата да казва,че да не го мислим в последния момент  :)

ОК,както кажеш.Обичам късметчета.И не ме плашат ролите,каквото се падне.Но за идеи ще мисля утре,вече умиргам за сън.Една приятелка ме напои с кафе днес след обяд/няма да споменавам имена/  :P  и сега виж кое време е.Аз обичам да спя поне 8 часа,иначе не моем да мислим. ;D Главата ми е кат куха лейка.  :P
В събота цял ден съм на линия-между 10 и 18 часа.

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Март 20, 2009, 01:52:32 am »

ОК,както кажеш.Обичам късметчета.И не ме плашат ролите,каквото се падне.Но за идеи ще мисля утре,вече умиргам за сън.Една приятелка ме напои с кафе днес след обяд/няма да споменавам имена/  :P  и сега виж кое време е.Аз обичам да спя поне 8 часа,иначе не моем да мислим. ;D Главата ми е кат куха лейка.  :P
В събота цял ден съм на линия-между 10 и 18 часа.

е,глупости , а бай кръстьо? ;D и не се оплаквай! ;Dква  си готина и млада  ,не реви от сън спомени нямаааааааааааааааа! ;D

« Отговор #110 -: Март 20, 2009, 08:46:03 am »
и аз съм за  :)нали съм провокатора, на 21 става, часовият интервал е неизвестен, подлежи на коментар и какъв е сценария, свободно пързаляне или конкретен? ::)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #111 -: Март 20, 2009, 08:55:20 am »
и аз съм за  ;D ;D ;D 

*

Инти

• 2068
« Отговор #112 -: Март 20, 2009, 10:02:33 am »
На мен като огнен представител добре ще ми дойде още едно творческо вдъхновение, дано само в събота имам сили да съм на линия, че с тоя Марс на МЦ и Меркурий в квадрат Слънце, тр. Луна в Козирог ми взеха здравето от работа тия дни.

Аз ще се включа Луната като влезе във Водолей ( толкова добре се разбираме с нея  ;D).

*

Skarlet

« Отговор #113 -: Март 20, 2009, 10:26:23 am »

е,глупости , а бай кръстьо? ;D и не се оплаквай! ;Dква  си готина и млада  ,не реви от сън спомени нямаааааааааааааааа! ;D

Имам тайни съмнения,че ще пропадне бай Кръстьо.Слушах прогнозата за времето и казаха,че ще има бури и урагани в планините.Аз не съм тъжна за спомени,мило.Това показва и колко съм "млада".  ;D А бяхме млади и готини.Сега сме само готини.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Март 20, 2009, 02:44:32 pm »

Имам тайни съмнения,че ще пропадне бай Кръстьо.Слушах прогнозата за времето и казаха,че ще има бури и урагани в планините.Аз не съм тъжна за спомени,мило.Това показва и колко съм "млада".  ;D А бяхме млади и готини.Сега сме само готини.  ;)
малеее,верно ли е това?урагани..... >:(

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #115 -: Март 20, 2009, 04:48:01 pm »
В момента правя темата за празника утре,до 15 мин ще е готова,там съм дал начин как да си изберете планетата и някои от възможностите как да го отпразнуваме  ;)