Здравей Гост

Фиксирани звезди +/-

• 114 Отговора
  • 26358 Прегледи
*

Helo

Re:Фиксирани звезди +/-
« Отговор #80 -: Май 24, 2010, 04:28:48 pm »
Алгол заплашва със слепота. Моя приятелка има Слънце в съвпад с Алгол и има 6 диоптъра. Слънцето е в 11ти У2ри без негативни аспекти.

Аз май имам 1 диоптър разлика, обаче лекарката така и не разбра дали е късогледство, далекогледство или астигматизъм. Това го разбрах случайно на случайно направен преглед.

Ама нямам нужда да нося очила и никога не съм носила. Зрението ми е добро.

« Отговор #81 -: Май 24, 2010, 04:34:30 pm »
Възможно е едното око да компенсира другото и затова да нямаш нужда.

Моя приятелка, която дълги години носеше очила изведнъж ги свали, защото се оказа, че си вижда и без тях. Самият мозък избирателно действа през здравото око.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Feia

Re: Фиксирани звезди +/-
« Отговор #82 -: Януари 26, 2011, 01:18:50 am »
Мога да кажа,за 2 случая на съвпад на Алгол със светило( в смисъл от много близки и продължителни наблюдения)- при мъжа е със Слънцето,при жената е с Луната. Наричат звездата Демон,Дявол.

От традиционната астрология,аспекта на лудостта или нестабилността на психиката се проявява и при двамата,при жената имаше и диагноза циклична шизофреничност (или нещо такова),при това много интелигентна жена.При мъжа самата психика често е затормозена,но това става в случаите когато се свързва с тъмните си страни или има досег с външен източник на тъмна сила.И при двамата изкушенията от сексуален характер имат нестабилно влияние върху психиката (да го направя ли ,да не го ли направя,да се отдам на низш инстинкт или не,а като го направи усещането след това е по-лошо).Имам виждането,че такива хора често са изкушавани от тъмната сила или са много чувствителни спрямо нея,което може да създаде параноя или друга реакция,мисля че осъзнават че има възможност да се подхлъзнат еволюционно,което засилва страха им на моменти. Някои личности могат и в определени моменти да станат проводници на нея-било на нисшия Аз,било реално на чужда сила.Споделяли са ми че усещат често неясно неудовлетворение,нещо вътре в тях играе ролята на черна дупка.Вече клоня към научна-фантастика,но може и това да е една от индикациите за това,че тази душа някога не е била само в човешка форма,а и в извънземна (или демонична).

В езотеричната астрология има и други тълкувания,там звездите се разглеждат в по-друг аспект,но точно в момента не помня какво беше за Алгол,а сега не ми се рови  ;)

На мен Алгол ми е в съвпад със Слънцето.

Вече можете да обясните поведението ми и според астрологията.  ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #83 -: Януари 26, 2011, 01:22:55 am »
интересно, на мен ми е опозиция на слънцето  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Feia

« Отговор #84 -: Януари 26, 2011, 01:26:25 am »
интересно, на мен ми е опозиция на слънцето  ;D

Я разкажи за проявите си на шизофрения.  :rolleyes:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #85 -: Януари 26, 2011, 01:41:26 am »
интересно, на мен ми е опозиция на слънцето  ;D

Я разкажи за проявите си на шизофрения.  :rolleyes:

Всъщност нямам такива.. Уравновесен човек съм, надявам се да си остана така  :blink:
Имам познат с такава диагноза, при него алгол е опозиция на сатурн по осите 8 - 2, но при него по-скоро е някакво втълпяване..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Feia

« Отговор #86 -: Януари 26, 2011, 01:58:02 am »

Та, Феи-чка - поведението ти си има други едни корени, ако ми позволиш да ги назова, бих казала, че просто търсиш внимание като се правиш на *5 за 4*. А това не е рядко използвана техника от хубави и интелигентни момичета с позиви за мързел в днешно време  :blink:

Ще го надраснеш, аз съм сигурна, и то не след дълго.

Защо с призиви на мързел?  :rolleyes:

Да не отлитам отново от темата, че май доста хора вече ми се нервят на някои словоизлияния - та, връщам се на фаталната звезда Алгол в съединение със Светило.

Ако се съобразяваме с всеки, който се нервира от чуждите словоизлияния, но за сметка на това постоянно пуска безкрайно и непсирно количество теми, посветени само на собствените си аспекти и други подобни субекти от форума, по-добре да спрем да пишем, че да не би случайно още някой да се обиди. Те се правят на ощипани моми, но това не ги спира да слагат във форума споделена на ЛС лична информация, когато се скарат с потребителките.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #87 -: Януари 26, 2011, 02:15:30 am »

Та, Феи-чка - поведението ти си има други едни корени, ако ми позволиш да ги назова, бих казала, че просто търсиш внимание като се правиш на *5 за 4*. А това не е рядко използвана техника от хубави и интелигентни момичета с позиви за мързел в днешно време  :blink:

Да не отлитам отново от темата, че май доста хора вече ми се нервят на някои словоизлияния - та, връщам се на фаталната звезда Алгол в съединение със Светило.

Ако се съобразяваме с всеки, който се нервира от чуждите словоизлияния, но за сметка на това постоянно пуска безкрайно и непсирно количество теми, посветени само на собствените си аспекти и други подобни субекти от форума, по-добре да спрем да пишем, че да не би случайно още някой да се обиди. Те се правят на ощипани моми, но това не ги спира да слагат във форума споделена на ЛС лична информация, когато се скарат с потребителките.

Знам си аз ,че си за психиатър.... ;D ;D..Времето за психоанализа при теб е изчезнало безвъзвратно....
Аспектите няма да ти помогнат..., а хапченцата.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #88 -: Януари 26, 2011, 02:33:42 am »

Знам си аз ,че си за психиатър.... ;D ;D..Времето за психоанализа при теб е изчезнало безвъзвратно....

Поенже разбра, че става въпрос за теб в този ми пост, затова реагираш така. Точно ти предаде Лили като разкри какво ти е споделяла извън форума, когато е била нещастна, по време на един от твоите емоционални изблици, които се провявяват периодично и всички във форума ставаме свидетели на тях. Как се нарича такова състояние като твоето и от какъв вид специализирана помощ се нуждае?

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Януари 26, 2011, 02:36:34 am »

Поенже разбра, че става въпрос за теб в този ми пост, затова реагираш така. Точно ти предаде Лили като разкри какво ти е споделяла извън форума, когато е била нещастна, по време на един от твоите емоционални изблици, които се провявяват периодично и всички във форума ставаме свидетели на тях. Как се нарича такова състояние като твоето и от какъв вид специализирана помощ се нуждае?

Почваш да допускаш много правописни грешки ми се струва....Да не си пийнала нещо повечко.... ;D ;D

ДА ПИТАМЕ ЛИЛИ , КАКВО СЪМ СПОДЕЛИЛА! А? :rolleyes: ;D ;D
Тя НЕ ЗНАЕ ПЪК ВИЕ ЗНАЕТЕ , я КАЖЕТЕ КАКВО СТАВА ТУК...Чули-недочули......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Януари 26, 2011, 02:39:48 am »
Фея, ти още ли бъркаш в коша с мръсното пране  :P? Това пране отдавна е изпрано и забравено на простира, а на теб не ти излиза от ума. Сякаш малко са интригите и групичките, хайде нЕма нужда да казвам нищо повече.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Януари 26, 2011, 02:42:03 am »
Фея, ти още ли бъркаш в коша с мръсното пране  :P? Това пране отдавна е изпрано и забравено на простира, а на теб не ти излиза от ума. Сякаш малко са интригите и групичките, хайде нЕма нужда да казвам нищо повече.  :blink:

На някой му е студено и му се палят огньове , с малка разлика , че аз отдавна съм се стоплила....  ;D

*

Feia

« Отговор #92 -: Януари 26, 2011, 02:43:40 am »

Почваш да допускаш много правописни грешки ми се струва....Да не си пийнала нещо повечко.... ;D ;D

За правописни грешки ми говори някой, който не знае кога се слага "и" и кога се слага "й". Някой, който пише "констелаций" и подобни думи в множествено число, които според теб завършват на "Й".   :P Съфорумците изрично ти направиха забележка, че пишеш неграмотно, но ти не се поправи. Марая, вече ще си водя списък с правописните грешки, които правиш и ще ги поствам във форума. Сега ме мързи да ти преглеждам старите посотве и да открия всичките ти грешки.  :rolleyes:

Много обичаш да се правиш  на чалната, когато не ти изнасят фактите за теб.

« Последна редакция: Януари 26, 2011, 02:48:17 am от Feia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Януари 26, 2011, 02:45:21 am »

За правописни грешки ми говори някой, който не знае кога се слага "и" и кога се слага "й". Някой, който пише "констелаций" и подобни думи в множествено число, които според теб завършват на "Й".   :P  Съфорумците изрично ти направиха забележка, че пишеш неграмотно, но ти не се поправи. Марая, вече ще си водя списък с правописните греши, които правиш и ще ги поствам във форума. Сега ме мързи да ти преглеждам старите посотве и да открия всичките ти грешки.  :rolleyes:

Много обичаш да се правиш  на чалната, когато не ти изнасят фактите за теб.

Най-накрая си намерих коректор! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Януари 26, 2011, 02:46:44 am »
И станаха двама.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Януари 26, 2011, 02:47:43 am »
И станаха двама.  ;D

Неаспектиран Юпитер! ;D ;D
Всичко е по много и като го сложиш и в близнаци..... ;D

*

Feia

« Отговор #96 -: Януари 26, 2011, 02:50:09 am »
И станаха двама.  ;D

Неаспектиран Юпитер в квадратура с Уран, Плутон и Хирон.

:85:

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Януари 26, 2011, 02:52:03 am »
И станаха двама.  ;D

ОТ ТЕБ АСТРОЛОГ  НЕ СТАВА , ТИ ДАЖЕ И НЕ МОЖЕШ ДА СМЯТАШ.... :rolf: :rolf: :rolf:
НА ТЕя АСПЕКТИ ИМ КАЗВАТ ДРУГО , НЕ КВАДРАТУРА! :85:

*

Feia

« Отговор #98 -: Януари 26, 2011, 02:54:32 am »
И станаха двама.  ;D

ОТ ТЕБ АСТРОЛОГ  НЕ СТАВА , ТИ ДАЖЕ И НЕ МОЖЕШ ДА СМЯТАШ.... :rolf: :rolf: :rolf:

Може да си въобразяваш, че квадратурите ти са тригони, обаче те са квадратури.

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Януари 26, 2011, 02:55:35 am »
И станаха двама.  ;D

ОТ ТЕБ АСТРОЛОГ  НЕ СТАВА , ТИ ДАЖЕ И НЕ МОЖЕШ ДА СМЯТАШ.... :rolf: :rolf: :rolf:

Може да си въобразяваш, че квадратурите ти са тригони, обаче те си остават квадратури.

ТЦЦЦЦ....Повече от квадратури , ама от теле крава не става.... :rolf: :rolf: :rolf: