Здравей Гост

Фиксирани звезди +/-

• 114 Отговора
  • 26394 Прегледи
*

veshti4ka

Re: Фиксирани звезди +/-
« Отговор #60 -: Март 13, 2009, 09:13:03 pm »
Аз Лилит я чувствам като нещо, което може да ти даде невероятна свобода, ако го развиеш, но няма да е много добре за хората около теб, спрямо тях ще си невероятно агресивен, затова според мен считат Лилит за лоша. Това пак за жени става въпрос :)

да да даааааааа - питай бившият / неговия СЛВ беше в съвпад с мойта Лилитка/ - пича твърдо ми заявяваше, че по конфликтна личност от мен не познава  ;D ;D ;D  пък аз съм си писенце него като го няма край мен - само той ми дърпаше дяволите за опашката  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #61 -: Март 13, 2009, 09:38:44 pm »
Аз Лилит я чувствам като нещо, което може да ти даде невероятна свобода, ако го развиеш, но няма да е много добре за хората около теб, спрямо тях ще си невероятно агресивен, затова според мен считат Лилит за лоша. Това пак за жени става въпрос :)

да да даааааааа - питай бившият / неговия СЛВ беше в съвпад с мойта Лилитка/ - пича твърдо ми заявяваше, че по конфликтна личност от мен не познава  ;D ;D ;D  пък аз съм си писенце него като го няма край мен - само той ми дърпаше дяволите за опашката  ;D ;D ;D

Ох, нещо подобно се получава с един бивш мой приятел, чиято Венера (при това неаспектирана в натала му) образува съвпад с моята Лилит (също неаспектирана в натала ми). Няма проработка, братче! Аз колкото се опитвам да избягвам своята Лилит и да се правя, че не съществува (все пак имам още 2 планети в 3-ти дом, на които да се уповавам, в т.ч. Сатурн), оная огнената Венера все ме дърпа за ...."езика". Кара ме да говоря импулсивно.....Обаче Сатурн ми казва "Неееееееее!" Премълчавам си, а после съжалявам, че не съм го поставила на мястото му. Тяяяяяяя, Овенската Венера, току ще мине и ще те плясне по задника на публично място....Направо ми нахлуваше кръвта в главата....от яд. Вбесявам се и нищо не мога да направя.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #62 -: Март 13, 2009, 10:17:18 pm »
Е поне знаем, че Лилит действа :)

*

veshti4ka

« Отговор #63 -: Март 13, 2009, 10:44:06 pm »

Ох, нещо подобно се получава с един бивш мой приятел, чиято Венера (при това неаспектирана в натала му) образува съвпад с моята Лилит (също неаспектирана в натала ми). Няма проработка, братче! Аз колкото се опитвам да избягвам своята Лилит и да се правя, че не съществува (все пак имам още 2 планети в 3-ти дом, на които да се уповавам, в т.ч. Сатурн), оная огнената Венера все ме дърпа за ...."езика". Кара ме да говоря импулсивно.....Обаче Сатурн ми казва "Неееееееее!" Премълчавам си, а после съжалявам, че не съм го поставила на мястото му. Тяяяяяяя, Овенската Венера, току ще мине и ще те плясне по задника на публично място....Направо ми нахлуваше кръвта в главата....от яд. Вбесявам се и нищо не мога да направя.

Небесна, аз изобщо не си мълчах. правила съм го на бъзи и коприва, но пък той не си поплюваше изобщо - обиждаше ме пред подчинените си  >:(  сещам се най-яркият пример как го накарах да млъкне пред целият му офис. той ми беше заявил, че съм тъпа и проста и аз се ядосах, излязох, отидох до книжарницата и купих книга с IQ тестове. върнах се в офиса и реших 6 теста. изкарах 147 точки /средноаритметично от 6те/ при максимума от 150 точки. след това отидох, хвърлих му книгата върху бюрото пред всички и му заявих, че ако изкара повече точки от мен ще го призная и повече и гък от мен няма да чуе. целият офис беше притихнал, защото край нашите войни винаги беше явно много интересно.  пича се поти 1 час върху първият тест, при разрешени 30 минути само и с подсказване на 2-3 въпроса от моя страна успя да изкара 110 точки. млъкна изгледа ме свирепо и повече дума не обели пред никого.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
даааааааааа, моята Лилит е в козирог, а Сатурна не прощава изобщо  ;D ;D ;D

просто винаги го биех с факти и доказателства по главата. никога не съм си позволила да увъртам или лъжа  :-[

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #64 -: Март 13, 2009, 10:59:36 pm »
леле.....:) каква жена, възкликвам аз :)
това е форум на силните жени :)

*

veshti4ka

« Отговор #65 -: Март 13, 2009, 11:03:21 pm »
леле.....:) каква жена, възкликвам аз :)
това е форум на силните жени :)

знаеш ли Jd_K, напук на всичко винаги съм мечтала да бъда закриляна, гушкана и обичана, а се оказва, че винаги се боря сама със всичко... писнало ми е адски много от това да бъда силна  :'(  но явно с тая моята карма /респективно наталната си карта/ няма как да стане...  :(

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #66 -: Март 13, 2009, 11:06:41 pm »
то при мен е същото.... трагедия... незнам какъв мъж ми трябва, за да ме търпи, мъдрецо-светец.... и поне с 10 год. по-възрастен от мен, защото те почват към 25г. да съзряват.....или естествено "възрастен" роден..... :) :) и да има Скорпион, Риби, нещо водно, за да е интуитивен....

*

veshti4ka

« Отговор #67 -: Март 13, 2009, 11:09:39 pm »
като се сетя, че ЮЛВ ми е в близнаци в съвпад със Сатурн в 4 дом, кой ме знае какви съм ги натворила в минал живот  ;D ;D ;D ;D ;D и сега си плащам за това с лихвите  ;D ;D ;D

*

Helo

Re:Фиксирани звезди +/-
« Отговор #68 -: Ноември 15, 2009, 03:36:13 pm »
Ще разкажете ли от лични наблюдения как ви влияе звездата Сириус, в зависимост от дома, в който се намира и от това дали е в съвпад с планети?

« Отговор #69 -: Ноември 15, 2009, 03:56:29 pm »
На мен Сириус е в 11-ти в 2 градуса съвпад с Луната, което не е съвпад всъщност. Може би затова намам някакво конкретно усещане.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #70 -: Ноември 15, 2009, 04:00:59 pm »
В натала на сестра ми, Сириус съвпада със СЛВ в 10-дом-рак. Прави в момента много добра, а според някои- светкавична кариера.

В коя област е кариерата и?

*

Helo

« Отговор #71 -: Ноември 15, 2009, 04:19:29 pm »
Може да научим нещо повече за влиянието на Сириус като разгледаме древните митологии.

Определено доста добри знания за сириус притежава племето Догони. Те дори рисуват в пещери съвсем точно разположението на Сириус, въпреки, че никога не са гледали през телескоп. Тези знания се пазят от един човек от племето и се предават устно от поколение на поколение.

Може в тези митове на догоните да открием нещо за Сириус:

Космогония на догоните - паралели с други цивилизации
Знанията за Сириус са били подарени на техните предци от извънземните амфибии "Номмо" от района наСветилище на догоните звездата "По Толо". "Номмо" пристигнали преди около 5500 години от Сириус на космически кораб, спуснал се с гръм и мълния. На езика на догоните "номмо" означава “свързан с водата” и “за когото най-важното е да пие”. След като летящата машина се приземила, тя продължила известно време да се движи с подскоци по земята. По същото време на небето се появила нова звезда, навярно космическа база. Да си припомним, че през юли 1969 г. “Аполо” спря на разстояние от Луната, а на повърхността на нашия спътник слезе само лунният модул. В скалните рисунки на прадогоните "номмо" са изобразени като човекогущери, приличащи на полубога амфибия Оаннес и на демоните с опашки на риби "оанни", описани от вавилонците. Смущаващи са тези паралели с наследството на други цивилизации от епохите около времето на миграциите на предците на догоните, защото описанията на "номмо" са до голяма степен подобни на амфибиите "еа" на акадите, на шумерския бог Енки и на богинята Изида с образ на сирена от религиозното изкуство на Египет. От тях според древните народи е произлязла човешката цивилизация. Египетските мъдреци също са обожествявали звездата Сириус, представяна от богинята Изида. Храмът на Дендера, посветен на богинята, е построен така, че всяка Нова година светлината на Сириус прониква през специален отвор към вътрешността. Това ни напомня за церемонията "сигуи" на догоните, която се провежда веднъж на 6 десетилетия, когато Сириус е видим през малък отвор в една скала до селището Йоуго Догороу. Церемонията "сигуи" е сред най-зрелищните ритуали на догоните. Провежда се в продължение на 5 години през 60 години и съвпада с конкретен момент от орбитата на Сириус. По време на ритуала догоните се посвещават в познанията на културата на племето. Сложната серия от танци се изпълнява от мъже със странни маски, символизиращи неконтролируемото могъщество на природата. Междувременно астрономите анализират традициите на племето догони, но загадката как догоните са придобили изключителните си космически познания, навярно ще си остане неразгадана.

http://www.tribak2007.com/mystery/dogoni.htm
« Последна редакция: Ноември 15, 2009, 04:32:38 pm от . »

« Отговор #72 -: Ноември 15, 2009, 04:43:04 pm »
В натала на сестра ми, Сириус съвпада със СЛВ в 10-дом-рак. Прави в момента много добра, а според някои- светкавична кариера.

Уран, в колко градуса е съвпада и апликиращ ли е?

*

Uran

• 6041
« Отговор #73 -: Ноември 15, 2009, 04:48:46 pm »

Уран, в колко градуса е съвпада и апликиращ ли е?
СЛВ е на 13 градуса и 21 мин. в рак.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #74 -: Ноември 15, 2009, 05:26:52 pm »
В моята карта Сириус е  в съвпад с МС, 13,02* в Рак. Нямам кой знае каква кариера засега, поне според моите виждания.  Със сигурност съм си объркала професията, може би е затова. 

« Отговор #75 -: Ноември 15, 2009, 05:45:29 pm »
Мари, за МС-то ти трябва много точна ректификация.  :-\

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #76 -: Ноември 15, 2009, 09:27:05 pm »
в астро ком-а има ли я тази планета сириус,че не мога да я намеря :'(

*

Kaya

• 2893
« Отговор #77 -: Ноември 15, 2009, 09:50:28 pm »
да,  в допълнителните опции-Additional objects ( квадратчетата където можеш да избрееш true node, aspect lins to chiron,  та там има add some fixed stars и го маркираш- том има сириус
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #78 -: Май 24, 2010, 04:09:51 pm »
Чела съм подобни теми из форума, по специално Регул бе обсъждана доста. Аз имам съвпад на Регул с Луна, но друга звезда ми е по интересна - Algol

При мен е в съвпад ми е с ЮЛВ, на К7, точен. И мисля,че много ми влияе. Предлагам всеки да каже, за някоя Фиксирана звезда, за която има лични наблюдения. Аз имам една теория за тях и бих желала да проверя да ли е вярна. Но ми трябва помощ от други астролози.

За algol - една от 4 царски звезди, окото на Горгона,  счита се за най-големия злосторник - "the evil one".

Мои наблюдения - дава страхотна енергия, и невероятни изблици на гняв (до припадък), обаче придружени с много точни обиди (казвам много лични неща на противниковата страна все едно му чета в подсъзнанието кое наистина би го обидило). Търсения духовни много и много силна дисциплина, до саморазрушение. И понеже е в съвпад с ЮЛВ, наистина мисля, че е царска звезда, защото в миналия си живот съм била мъж, съветник/управляващ в царски двор, Египет, обаче мисля, такова усещане имам, че ....... вече арабите бяха дошли (това си го спомням, но вече с възрастта забравям все повече) и насилствена смърт. Странното е, че аз много си я харесвам тази звезда, за мен тя дава невероятни възможности.

При мен Алгол в съвпад със Слънцето не дава излишна енергия. Не казвам лични неща на противниковата страна.
Изблици на гняв до припадък!  :o Не!

« Отговор #79 -: Май 24, 2010, 04:26:50 pm »
Алгол заплашва със слепота. Моя приятелка има Слънце в съвпад с Алгол и има 6 диоптъра. Слънцето е в 11ти У2ри без негативни аспекти.